- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reinhardt
őstag
válasz
Dreamie #74827 üzenetére
Köszi mindenkinek.
Tartó stabilnak tűnik, minimális sag, majd nézek vmi támasztó megoldást, mert a házba beépített sajnos nem éri el.
1.5 órával a képek felrakása után, játék közben meghalt a hűtő képernyője
Ki/bekapcs, újrakábelezés, reinstall, sajnos semmi nem segített.
Jöhet a garanciáztatás... -
-
Reinhardt
őstag
válasz
Dreamie #74757 üzenetére
Ismeros
Jo lett
Neztem en is a Phanteks AIOt, de a fill port miatt nem tudtam volna a masik iranyba rakni, szoval az nalam kiesett.
NexLinq hubot hasznalsz?
Masik gepemben nekem is RTX Master van, igaz csak 3080, de az evek alatt egyre szarabb lett a szoftver (LCD control). Ha 5080ast vettem volna akkor inkabb az AEROre mentem volna.
-
Moby
veterán
-
törölt tag
válasz
Dreamie #69934 üzenetére
Az aquasuite-ot nem sikerült odaraknom, de találtam egy nekem szimpi összeállítást, és azt módosítgatom. Szerintem az aidaval kezd, le lehet fixálni a képet, halványítani a hátteret, így előjön az élőkép háttér az asztalról, tényleg végtelen beállítási lehetőség, vagy 10 éve szórakoztam vele a logi kijelzőn.
-
Moby
veterán
válasz
Dreamie #69934 üzenetére
Egyáltalán nem drága, és nagyon szép. Fém megmunkálásban a szlovének nagyon jók. Ha külön veszed meg a a displayt és a hdmi-mipi interface-t, az is majdnem ennyi, és nincs háza. Nekem ilyen szűz van berakva az üveg mögé, szerencsére a munkám kapcsán nem kellett vennem, nagyon sok van belőle, de ha vennem kellett volna, én is inkább lument vettem volna(mondjuk az meg nem férne el az üveg mögött). Ezeknek a standalone kijelzőknek csak annyi az előnyük, hogy lehet kapni mindenféle képarányban, kerekben, meg mindenfélét.
-
fonok87
aktív tag
válasz
Dreamie #69418 üzenetére
Igen, ahogy Atke írta, párhuzamosan van bekötve a két blokk. A GPU blokk bemenetének egyik portjára a pumpa van kötve, másikra a CPU bemenet. A kimenetek a GPU blokk kimeneti oldalán egyesülnek és mennek a radiátorok felé. Az én esetemben nagyon nem optimális, mert a CPU blokk sokkal nagyobb ellenállású, viszont igazán komoly terhelést cask játékok alatt kap a gép. Ilyenkor a GPU 100% körül, CPU meg 40-50%, szóval kb a terhelés arányában oszlik meg az áramlás. És egyébként is, főleg a kinézet miatt csináltam így
-
blu79
addikt
válasz
Dreamie #69059 üzenetére
Szia, és köszii
, én mostanában 2 óránál nem nagyon szoktam játszani, metroval nem játszom de a MW remastered az még mindig bejön
nálam ez a játék ami nagyon "eszi" a gépet max grafikán, itt a proci 5Ghz-en játék közben max 60 fokra ugrik fel de átlag 50-55 fok , a videókartya beáll 50-52 fokra de lassan melegszik fel erre a hőmérsékletre...
Jorus köszi, nálam is a ventiknél alapból ki vannak kapcsolva (a világítas) de ugye manapság az rgb ledeket teljesen ki lehet kapcsolni minden eszköznél
így kinek mi tetszik
-
Ispy
nagyúr
válasz
Dreamie #68970 üzenetére
Elő flexel
Bemész egy lapszabászatba és olyan méretet kérsz, olyan szinnel, amit akarsz. Meg veszel hozzá pár lábat az obiban.
Én zárt szelvényből csináltattam méretre, az asztallap meg vágatva lett tömörfa lapból. Pont azért mert az össze szabvány asztal vagy 5 centivel rövidebb volt, vagy hosszabb.
-
imibogyo
veterán
válasz
Dreamie #68928 üzenetére
Nagyon szép setup. Én már évek óta TV-t használok monitorként és bár csak egy gagyi 42"-os IPS paneles FHD eszközről van szó, nagyon szeretem. Ezt néztem ki utódnak (igazából csak az Ambilight miatt lenne szimpi, egyébként LG párti vagyok), de ha tudtok jobb 55-65"-os alternatívát számítógépes felhasználásra (input lag stb...), akkor ne tartsátok magatokban.
-
PlayMax
nagyúr
válasz
Dreamie #68928 üzenetére
Király!
Sokkal jobb mint bármilyen matt borítású monitor ,főleg ha oled ,én is már csak TV t használok kijelzőnek.
Olyan árak vannak ,hogy hihetetlen ,egy nagyon jó monitor árából már simán lehet venni egy nagyon jó TV t is amit sokkal élvezetesebb nézni + nagyobb is.
Monitor fejlődés nagyon maradi ,sok a felhős IPS meg a fátyolos képű VA panel. -
Laraxior
titán
válasz
Dreamie #68931 üzenetére
Ő lenne a híres LG oled?
(Nem vagyok képben a TVkkel, nekem egy sima 55"-es Sharp van, kb a legolcsóbb, de legalább nincs utánhúzása, bár bekapcsolva is annyit van, hogy még 20 év múlva is újként hirdethetem, még a fóliákat se szedtem le róla, pedig több, mint egy éves)
-
zolee5016
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Futás, futópályák
- Óra topik
- Bestbuy játékok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged