- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lotTóni
tag
válasz
Sage83 #56224 üzenetére
Szép munka!Elég dögösre sikerült a konfig,ahogy elnézem..
(#56233) Sage83
Ugyan ezt éreztem,amikor a kis 820-ast a képembe tolták.A slusszpoén,hogy BKV-val cipeltem haza...
-
CAB85
tag
válasz
Sage83 #56207 üzenetére
Szia!
Nemsokára gépet építek egy elég "fura" fazonnak. Elég erős gamer gép lesz, és egyenlőre úgyfest, hogy egy ilyen házban lesz. Még nem döntötte el, de pénz nemszámít szituáció (a jó értelemben). Megpróbálok majd fotózni, ha engedi
Ha nem, akkor max beszámolok róla. De sok gépet építettem már hasonló házba, jól kell összeválogatni a dolgokat bele, aztán egyszer összepakolni. Annyi biztos, hogy a hűtést nemszabad félvállról venni bennük
-
kisza25
félisten
válasz
Sage83 #53960 üzenetére
köszi
más: AC ventiket rendeltem bele és rendben is vannak (halkak) egyet kivéve, nagyon sokat romlott az anyagminőség az AC ventiknél,
a CPU hűtőre egy keret segítségével lehet felrakni bármilyen szabvány 92mm-es ventit, oda került az AC PRO PWM, na az annyira deformálódik, ha rendesen felrakom a venti lapátok beleérnek a keretbe, mert ovális lesz
xtevo: köszielsőre mondom minek van ennek ekkora doboza, kivettem és mondom na frankó, véletlen a V21-et küldték, de nem ez a V1
-
lornname11
csendes tag
válasz
Sage83 #52980 üzenetére
Baromi masziv ! Mar maga a haz majdnem 10kg, az elemei baromi egyszeruen eltavolithatok (nehany csavar)
Kenyelmesen ellehet benne ferni, akar komplett vizhutessel. Igaz nekem a plexi nem tetszett igy kiszedtem, amitol jobban is hulnek a vga-k. Am ha kicsit visszabb nezed a hsz-eket tobb kep is van fent a gephazrol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Napelem
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest