- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
S. Szabi
őstag
válasz
S. Szabi #62717 üzenetére
Üdv újra itt, ma történt egy kis módosítás
Kapott egy rendes VGA-t a "Black Cube"
, Sapphire Radeon RX 580 Nitro+ "személyében".
Simán elférne benne amúgy egy kicsit hosszabb kártya is.
Bekapcsolva is ugyanígy néz ki, a ventilátorok pörgését kivéve, mivel ki van kapcsolva minden ********* LED
Előre bekerült pluszba egy be quiet! Silent Wings 3 140mm High-Speed ventilátor, alapjáraton 500 körüli RPM-el, semmi hangja.
Kár, hogy ilyen ronda a hátlapja a VGA-nak, de végül is nagy része nem látszik, mert kitakarjaa CPU hűtő, de valószínűleg lefújam majd feketére
-
KAMELOT
titán
válasz
S. Szabi #39356 üzenetére
Akkor ideje lenne monitort is váltani. LED monitor 20W körül fogyaszt.
Procim a méréskor 1,6Ghz-en ment. Ugye ha nem kell kraft akkor 0,88V-on megy 1,6Ghz-t. Terheléskor 3,33Ghz 1,1V-on. Terheléskor full gép 180W +20W monitor.
Én tápom 80+ és IDLE 75W
Te tápod 80+ bronze és IDLE 47W
Azért majd 30W-ot nem hoz a bronze táp. -
F34R
nagyúr
válasz
S. Szabi #39353 üzenetére
en a ventilator teljesitmenyet keveslem, nyilvan bealdoztak a csendesseg miatt elobb-utobb megmutatkozik ugyan ugy mint a modositott fsp bel. nem lebeszelni akarlak rola mert nyilvan nagy marketingduma van mogottuk es en is gondolkoztam mar a vetelen, de annyira azert nem nagy szam.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
S. Szabi #39322 üzenetére
Szerintem jó lett.
Nekem is ilyen házam van, én sem tudok róla rosszat mondani. Jó sok kábel elfér hátul.kovsol: Úgy látom a hátsó ventit is kivette. Szerintem nem kell neki
Nem termel akkora hőt az a config. És ha ventit akarsz felülre rakni, akkor a zajszűrő lapot ki kell venni. -
Ramses07
Modder
válasz
S. Szabi #36761 üzenetére
Én már vettem le FSP HEXA 500W. Kitűnően lejön (egyben) Vissza is ragasztható! Jól legyártották, gondoltak a magam fajtákra is
Ha jól látom a nagy felbontású képeken könnyen lejön erről is. Sniccerrel finoman nyúlj alá az egyik sarkának, majd ha feljött kézzel kezd húzni óvatosan!
itt jól látszik a matrica vastagsága.
-
niklebi
senior tag
válasz
S. Szabi #22153 üzenetére
Az a helyzet,hogy csak a házon belülre tervezem a radik elhelyezését. A szimplát úgy gondoltam úgy teszem be mint ahogy a Corsair teszi be a H50-es proci hűtését. Valahogy oda szeretném felerőltetni a radit és legfeljebb a ventit rakom ki a házon kívülre. Azt nem tudom ,hogy a hangkártyámtól el fog e férni. A tripla mindenféleképpen alulra fog kerülni. Egy ilyen tartályt szeretnék a házba,hogy a pumpa ne legyen nagyon útban. A baj csak az, nem tudom miért így oldották meg a feltöltését,
ha lehet megfúrom a tetejét és úgy oldom meg a feltöltést. De ez az egész nem mostanában lesz mert most lakás felújítás lesz a következő projekt. Még csak figyelem mások mit találnak ki és gyűjtöm az ötleteket,mivel nem vagyok egy nagyon kreatív pasas.
-
nemethati
senior tag
válasz
S. Szabi #21306 üzenetére
Az első "normális" házam volt, ma már persze darabokban van
Szép a megvilágítás, nagyon tetszik.
Más:
Végre nekem is megjött a házam, festve-lakkozva [link]
Holnap szerelem össze magát a vázat ill. kimérem a takarólemezeket.
Fájdalmasan érintett, hogy a rendelt cuccaimra 3-4 hetet kell várnom -
Stirbi
addikt
válasz
S. Szabi #21275 üzenetére
nemtudom,nemsokkal jobb,de nekem kezdett lelogni a kártya(elég nagy darab a 12es venti és ugye a sulypont eléggé kint volt) kicsit könnyeb és még halkabb nálam igy a dolog, egyébként az oldallapi szellözörácsok porszigetelve vannak
(#21277) simii16-hát méghozzá két 12es venti,de én rátettem kettöt és két hiba volt ,nemvolt jobb hőfok, és huzta totál a karit ugy ahogy nálad, és le is vettem és csak 1db 12es votl aztán rajta 2felesleges
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
S. Szabi #20948 üzenetére
Minden idővel, igen tudom eléggé rontja.
Nem találtam normális bordákat szóval majd amikor 6gb 1600mhz ramra cserélek akkor fog megváltozni.
Ezeket néztem eddig:
ocz obsidian:
gskill trident:
dominator gt:Ezek közül a trident éri meg a legjobban, mint ár és design-ben is.
-
for3l
senior tag
válasz
S. Szabi #14539 üzenetére
nekem inkább az ultrazsúfolt belső, ami nem igazán jön be.
ez a gép közel sem olyan "high-end" még is heti egyszer ránézek.kár, hogy szinte már csak vizes gépek kerülnek fel mdpc-re (ezzel nyilván nem a vízhűtést akarom kritizálni).
toldy, az a ház elég masszív! valami régebbi típus lehet, emiatt gyanítom, nem sok helyen lehet már kapni..
-
jenei92
senior tag
-
for3l
senior tag
válasz
S. Szabi #12814 üzenetére
igy van, pontosan az a lényeg, amit jer1cho ir. én a hűtést és egyéb dolgokat fel sem tüntetem, mert azokat meg szemmel meg lehet állapitani, hogy mi-micsoda.
jer1cho, én pontosan ezért irtam szinte majdnem teljsen igy (ahogy te az előző hsz-ban) a configot, mikor még egy sorban voltak az adatok a képek alatt. szerintem sem kell tul sokat odagépelni, ugyanis ismét nem erről szól az oldal...
különben átküldhetnéd ma is a képeidet, megcsinálnám, aztán nem ilyen össze-vissza lenne a tiéd sem.
-
v.tom
őstag
válasz
S. Szabi #11325 üzenetére
Igazad van, tényleg tök ugyanolyan a két borda. Buffalo firestix, hyperx
Jah, és köszi az elismerő szavakat. A következő héten még tervezek némi csinosítást, kábelcserét-rendezést, illetve megjön az új lapom végre valahára, ami talán változtat még a megjelenésen.
-
S. Szabi
őstag
válasz
S. Szabi #10571 üzenetére
Pár óra munkájával végül is ez lett belőle: Megnézem
Mivel raktam bele hátra egy ventilátort, ott sajnos nem fért el állítva a fénycső, így az aljába került, de mivel nem igazán világítja meg úgy a cuccot, ahogyan kéne, veszek bele még egyet felülre!
MOD: Ja és a plexi is le lesz cserélve, mert már nagyon karcos
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Steam Deck
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Linux kezdőknek
- Milyen processzort vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest