- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Google Pixel topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
fonok87
aktív tag
válasz
fonok87 #69414 üzenetére
Hogy ne csak az offot gyarapítsam a topikban:
Még régebben jártam itt az előző házammal, ami egyébként tök jó, csak nagyon nem volt alkalmas vízhűtésre. Kicsit faragni kellett itt-ott, főleg hogy ablaka se volt eredetileg.
Jelentem, cseréltem
-
Laccoss
addikt
válasz
fonok87 #66472 üzenetére
Tehetnéd a radiátort a ház felé is, alatta meg van annyi hely, hogy a ventiket rá lehessen csavarozni. Ha a ház magassága vagy hosszúsága nem akadályozza, akkor bármi megoldható. Ha pedig igen, akkor lehet toldani a házon is. Ne a műanyagot munkád meg, le kell váltani EPS-re (expandált polisztirol), vagy alulemezre, amivel könnyebb esetleg dolgozni. Vagy plexire.
Szerk: Értem, akkor nem erőltetem
-
Laccoss
addikt
válasz
fonok87 #66466 üzenetére
Vedd ki az 5.25" és 3.5" háttértárrekeszeket, és jobban el fogsz férni. Ha már moduláris a táp. lehet rövidebb kábelekkel kellene próbálkozni. ATX és VGA tápcsatiknál is egy L alakú csatlakozó jobb megoldás, a táptakaró is működőképes lenne, csak sok helyet foglal az is.
-
Ispy
nagyúr
válasz
fonok87 #64096 üzenetére
Hát gondolom a leszedés az így is-úgyis szívás lesz (majd), ha erős ragasztót használok. De csak 0,8 centi lesz körbe a felfogatás, annyi helyem maradt.
A rácsok, ha minden igaz, akkor porfestet acélból. Egyébként nagyon minőségi cucc érzete van kézben fogva.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Nyomtató topik
- Ford topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest