- Milyen mobilnetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atke
senior tag
válasz
Tomdriver #58015 üzenetére
Köszönöm szépen
Én támogatom az élénk színeket!!!
hardverapron árulnak harisnyát is emlékeim szerintll-kobe: Ez a gép már a múlté, ahány alkatrész annyi felé az országban
blu79: Miből van? a Sabertooth sorozatoknál műanyagból az tuti,(szerintem ABS)
schray: "thermal armor" gagyi fröccsöntött műanyag...Mérnöki munka csak annyi van benne hogy hol milyen magas legyen.
Érdekelne hogy ha nincs rajta plexi,vagy thermal armor, akármi, akkor mi hűti? meg mit kell amúgy is?
Talán az usb vezérlőm volt a legmelegebb a lapomon 45C° körül . De egy mai házban szerintem nincs ventilátor ami hűtené.Alul,felül,elől,hátul de ezek nem hiszem hogy nagyon hűtenék, mivel ezek a chipek,kondik minden irányból körbe vannak véve valamivel (Ramok, kábelek, hűtőbordák, mind eltakarja a levegőáramlását...Régen míg a ház oldallapján volt venti addig volt ami hűtötte,de ezek mára eltűntek. Persze az egyértelmű hogy ha nincs rajta jobban szellőzik, és esetlegesen hűvösebb is, de nem számottevő... -
BL@CK
tag
-
bombibmw
veterán
-
kisza25
félisten
válasz
Tomdriver #56772 üzenetére
Köszi
TN, vettem egy dell ips p2414h-t és valamiért kifolyik tőle a szemem, nem jöttem még rá mit nem bír a szemem, de ez sem az igazi, sanszos hogy a led-et nem bírom, mert a régi lcd-vel semmi bajom nem volt.
Ezt kínomban vettem, meg mert 30k volt fekete pénteken
Snip3r_HUN: thx
iszilard: a kábeleket tényleg könyen elrendeztem, kb 30perc volt amíg összeraktam ilyenre, de a lapot már CPU hűtővel RAM-al együtt raktam be, így elég szívás volt rádugni a tápkábeleket, vezérlőt meg a ventiket, CPU hűtő össze is vagdosta a kezem. Fölötte igen kicsi a hely ,van amit csipesszel tudtam csak rádugni, de egy itx-hez szomott embernél mindig van egy hosszú csipesz -
blu79
addikt
válasz
Tomdriver #56721 üzenetére
Köszi, szerintem is kell ez a kis fehér
, picikét feldobja az egészet, soha nem volt még fehér házam , azért esett erre a választás
bombibmw:
- a piros csíkokat a munkahelyemről szereztem be és én vágtam méretre, ami piros van a tápon lehet vékonyabbat kellett volna oda tegyek -
csumpa93
tag
válasz
Tomdriver #56484 üzenetére
Én is rengeteg helyen kerestem, de nem találtam ilyen ledet. Ebayen lehet rendelni, de onnan nem volt kedvem, aztán tegnap voltam a piacon (itt szegeden) aztán látom egy faszinál lehet ledeket kapni
Volt is pár kiállítva, hogy világít. Tökre megörültem, mert volt kirakva ilyen azt kérdezem tud-e ilyet adni. Mondta hogy nincs, na mondom légszíves vágd szét nekem a bemutató darabot, mert nekem az kell -
LLKobe
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nintendo Switch
- Iqos cigaretta
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazon Kindle
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest