- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vakond5 #50347 üzenetére
Annyi!
DIODER
LED-es világító szalag, 4 db, fehér
3.990 FtDe egy kérdés! Az iPonból méterre vehető LED szalagokat hogyan lehet működésre bírni? Gondolom kell neki: tápellátás és kapcsoló. Elhelyezést a TV-n én valahogy így gondoltam megoldani:
(próbáltam karakterekkel lerjazolni de összezúzza a fórummotor
)
Tehát csak pár db LEDet akarnék rakni minden oldalra középre. Nem akarok én reflektorszintű megvilágítást
Épphogycsak ne fullsötétben legyen a TV.
-
-
-
bombibmw
veterán
válasz
vakond5 #44741 üzenetére
Gratula,szép.
Jó a világítás,lehet nekem is valami színes ledezésben kellene gondolkodnom,nem sima fehérben.
A piros ramokat kékre cserélném,de ez csak egy vélemény.
Faxa a ház,nekem is ilyen van,egy tetőnyi különbséggel.
Hűtésével meg Vagy elégedve?Nem is láttam még olyan ref hűtős kártyát,aminek kint vannak a hőcsövei.
Vagy csak le vagyok maradva. -
szab.tam
nagyúr
válasz
vakond5 #36629 üzenetére
megvalósítási és posztolási élvezkedés után a spájzba került rövid úton.
majd a lomtalanítás eljövetelekor atomjaira hullott. a pucér white house-t amikor kitettem, még a kapuig sem értem vissza, már nem volt ott. egy ideiglenesen zuglóban állomásozó gépesített buckalakó tigrisbukfenccel vadászta le....
(#36630) Lucas Kane
"Viszont az a kék festék érdekelne."
konkrétan engem is. csak azt meg kéne találni a spájzban az oroszok között, akik már köztudottan ott vannak.igazából az a kék egy gyönyörű selyemfényű matt festék. ha befejeztem volna házat, akkor elöl és oldalt méhsejtrács volt tevezve, és az lett volna kékre festve.
a sárga és a fehér mellett nagyon harmonizált, és a konyhámhoz tervezetten az is ment volna.... -
L1ZRRR
senior tag
-
Gyufaaa
veterán
válasz
vakond5 #36516 üzenetére
Én is így voltam a 4800+-al Giga 560S3-as alaplapban, amit aztán a 6400+ váltott. De ott volt a csalódás, mert abban már tartalék nem igazán volt. Persze nem volt rossz...
(#36517) N_A_S: Nincs azzal gáz. Ebben a topikban főleg, ahol a látvány a "minden" Minden esetre durva lehet egy olyan cucc, de nem tenném alá a hardvereimet.
Azért a mostanira rátennéd kíváncsiságból?
Legalább egy fotó erejéig.
Más: Neki kellene már leselkednem a házikóm rendbetételének. Most még időm is lenne rá, mert nincs benne vga, így használhatatlan. De nem visz rá a lélek. Valami nagy ihletre várok
(tudom, az a WC-n jön)
-
Lugi01
tag
válasz
vakond5 #36344 üzenetére
Köszönöm! A cél amúgy az volt, hogy minél halkabb és jobban szellőző ház kerekedjen ki belőle. Ez szerintem sikerült is: egy 4850-es ATi-n van egy AC Axelero plus passzív hűtő, így idle 33-35 fokos a gpu, terhelve kb. 45-ig megy fel. A proci egy C2D E6600, ami idle 26-27fok, míg terhelve kb 35-ig megy fel. A tápegység egy 400-as FSP BSI-es, abban is kicseréltem a ventit egy halkabbra (figyeltem, hogy a légszállítás megfelelő legyen). A legnagyobb hangja szerintem a 2db 20-as ventinek van, mert azok azért kavarják a levegőt rendesen.
Gondolkodom rajta, hogy a későbbiekben beszerelek egy ventiszabályzót és letekerem 5V-re őket.
-
GeronimoTama
tag
válasz
vakond5 #36329 üzenetére
van kemény 9.5cm a táp venti és a videokártya ventije között, nem fogja az egyik a másiktól elszívni a levegőt? egyébkén tervbe van hogy kicserélem a tápnak a ventijét is ledesre meg sokminden más apróság, csak ezzel az a gond hogy garancia vesztéssel jár és még 2 évig garis
-
vakond5
őstag
válasz
vakond5 #36281 üzenetére
Mivel az előzőre rá se hederített senki, így itt van, megtekinthető Photobucket-on az album az enyémről
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest