- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal1ty1984
őstag
corsair házak valahogy nemtetszenek(tul szögletes mnden része
) van itthon TT Level 10 gaming station,TT spedo,Raven 01,TT Mozart TX,CM Trooper,TT Armor,Corsair Graphite 600-as,Haf-X ,de üres már csak a Mozart és a Trooper
most nézegettem a cosmos ii-t amit tirexi hirdet,de az unboxing videojában elis mondja,hogy szo szerint egy hulladák hütés szempontbol mert még egy mezei h100i radija sem fér el felül
-
do3om
addikt
Ez igaz lehet, a 120-as 1500rmp-s ez meg csak 1000, pedig odafért volna még az az 500, ugy sem lenne hangos, meg aki akarja az leszabályozza. A csendre meg ott a cégnek a silent wings2.
Szóval ez kicsit másképp is csinálhatták volna, az összes 140-es 1000rmp náluk, meg légszállításban is egyező, 120-as szintén így van. Jó lenne ha lenne szórás a termékekbe.
A dizájn az csillagos 5-ös -
SzlobiG
félisten
Igen 4db 140-es performance járt a házhoz. Ha úgy döntök, hogy 3db 12-est teszek szívónak pont a radi tetejére, akkor swif2-re gondoltam hogy azt veszek és mennek be oda a keretbe ami a képen is van. Na de majd ha megjönnek a cuccok elválik milyen a hangjuk, mivel nagyobbak így jobban dőlök a 140-esek felé.
Először még a víz úgyse lesz beépítve marad a levegő.
-
BlackSoft
addikt
Ami között kell majd választanom, az a fent látható középső Magnum, a 900D és a TJ11.
Az első nálunk nem kapható
A 900D-t árulják sok helyen, és "olcsó" (másik 2-höz képest)
A TJ11-es tetszik a legjobban, de már csak egy helyen kapni 200-ért. Ami kicsit sok, amikor kinéztem több helyen lehetett venni, és 160körül ment. Most csak a bluechip-nél van, ők pedig híresek arról, hogy egy csavart 300.000-ért listáznak ki... -
mrbig25
őstag
Természetesen le lesz majd írva a blogban, mivel az nem igazán ide tartozik.
A gond az, hogy leghamarabb péntekre lehet a kezemben az FC blokk a VGA-ra, így azelőtt már nem akarom összerakni az univerzális blokkal a rendszert, hogy utána megint szétszedjem.
Holnap felrakok egy pár képet csak magáról a kész házról /előlap, külső burkolat, stb.../, aztán hétvégén a kész gépről...ha minden összejön. -
TomiLi
addikt
-
tatabánya
senior tag
nem-nem a ház pedig egy Chieftec Libra, szerintem egész jó árban van táppal együtt, usb 3, 120-as ventihelyek
-
DiceBlade
aktív tag
A képed és a szöveg miatt azonnal ez ugrott be
Egyébként köszönöm az elismerést neked és ZeroDK-nak is -
lukaszokni
aktív tag
Az kéne még csak!
Semmi ilyesmi, megy bele egy NZXT Vulcan-ba, ami full matt fekete. Ha abból indulok ki, h a ház festésén nem akarok variálni, meg akarom hagyni feketének (semmi fehér csíkozás, stb.), akkor elvileg a vga-n is minimálisan kell változtatnom, h ne rikítson az eltérés.
radi8tor1, do3om, KAMELOT: végül én is így döntöttem fejben, a fent említett okból.
Minden alkatrész fekete-fehér lesz.
bazsi0322: élőben az volt kicsit. Ha a házban mindent becsíkoznék, akkor mehetne, de letettem róla.
tatabánya: ketten megválaszolták.
De hozzáteszem azt is, h ha kész lesz és csinálok róla fotókat, mindenféle szögből le lesz kapva és eléggé hülyén nézne ki az összképben az a piros csík. Ha alulról fotózod, látszik.
A fő irányvonal: a fekete-fehér összeállítás. Ebbe az összképbe röhög bele a pár ezüstösen csillogó elem, pl vga hőcső, alaplapi csatlakozók fémháza. Az alaplapi csatlakozókat megpróbálom lematricázni feketére, ha nagyon zavar, a többi maradhat szerintem (hőcsővel amúgy sem tudok mit kezdeni). Ami még kakukktojás, az az alaplap csoki barna színe. Ha ebből indulok ki
, akkor valahova tennem kell kicsi barnát is bolondítás képpen, erre azt ötöltem ki, h a full fehér harisnyázásba egy-egy szál csoki barnát befűznék a korábbi fekte tervvel ellentétben.
Bár lehet, h egymás mellé teszek majd egy barnát és egy fekát.
-
ForRedGlory
félisten
Hát biza nem rossz táp. A legjobb döntés volt megvenni. Amúgy tegnap óta már másik alaplap van benne, mert amit vettem, kemény 1 óra alatt eldurrant. Szerencsére hardverkerben szó nélkül visszavették és csak rá kellett fizetnem egy másikra.
Témához hozzászólva, kizárt hogy harisnyázzak (bár komolyan néz ki az biztos), még a végén megölöm a tápot, de a másik tanácsot megfogadom, nem neon, hanem led lesz. szép kék, ami megy az egeremhez
-
S. Szabi
őstag
Aha, értem. Akkor megint elkezdek tápokat nézegetni, esetleg egy kicsit felsőbb árketegóriában
Kamelot: gondolom neked állandó órajelen mehet a procid, biztos, hogy jó a mérés, mert nem egy gagyi mérővel lett mérve. A monitorom meg ilyen szempontból elég gáz, nem egy mai darab, nagyon sokat eszik.
-
S. Szabi
őstag
Az én konfigomhoz kevesled? Még az 500W-os is nagy hozzá ez alapján
, de szerintem legalább akkorát veszek majd az esetleges következő VGA miatt.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Az olyan kipattintós retesszel van odarögzítve, mint volt régen a TV állványok elejét is ki lehet nyitni.
Magától nem jön ki. -
krx21
nagyúr
Már nem így néz ki... Régi képek
Majd lesz új... -
radi8tor
MODERÁTOR
-
KAMELOT
titán
Ezek a kompakt hűtők sajnos nem hozzák azt amit lehetne várni tőlük!
Ahogy előttem írták hőfokokban annyi mint egy ugyan annyiba kerülő léghűtő.
Én most vettem új házat és hűtőt. Terhelve a procin nyertem -20 fokot és csak min. fordulaton megy a CPU venti. Továbbá összes többi alakatrész -10 fok. Egész ráfordításom 15K volt ház + cpu cooler!
Okosan kell gondolkodni és akkor rengeteg pénzt megspórolsz! -
krx21
nagyúr
Nekem is ugyan ez a véleményem! Nagyon sokat filóztam a H100-on, hogy nem egy kilós vas lóg ott a lapon...
De látva, hogy tulajdonképpen egy High End léghűtővel meg lehet verni és a rengeteg hiba van lemondtam róla egy Prolimatech Megahelms javára... És hát ez is tönkre tud menni, ha átmegy rajta egy tehervonat! -
N_A_S
veterán
Nehogy azt hidd hogy az "i" annyival jobb. Volt szerencsém mindkettőhöz. Az igaz hogy hozza egy D14 szintű hűtő a teljesítményét, de az sem sokkal olcsóbb, másrészt egy akármilyen h szériás hűtő előnye hogy nem húzza egy-másfél kiló az alaplapod, könnyen szerelhető, és ramokból sem kell válagatnod
-
Motion_Blur
félisten
Nekem eddig egy Noctua NH-U12P hűtésem volt, amihez képest kb. 8-10 fokkal jobb a H100i úgy, hogy fix 900rpm-en forognak a ventik, míg a léghűtésen majdnem fullon forogtak a ventik mivel 60 fokot állítottam be target-nek BIOS-ban, de nem tudta tartani. Ehhez képest a H100i: [link]
15K-ért nem gondolom hogy lehet kapni olyan hűtést ami ennek a teljesítménynek a közelébe érne
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
Kívülről van egy valag kép róla a neten
Majd csinálok távolabbról is valamikor.
Légszállításban 5-10 m^3/h kevesebbet tudnak, de jóval halkabbak.becsitibi: Köszi, tervezem gyárilag harisnyázott kábelek vételét, de nekem az már sok lenne, ha sárga lenne. Feketet fogok szerintem rakni bele.
-
mrbig25
őstag
Igen-igen, Scythe GT AP-15 van tervben, csak jelenleg ez volt kéznél.
Bár specifikációk alapján nekem az Akasa Viper is szimpatikus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPad topik
- Léghűtés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged