- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
virkir
veterán
válasz
Laraxior #12576 üzenetére
Nem vitatom.
Akkor inkább úgy fogalmazok, hogy az én elvárásaimnak így tökéletesen megfelel.
Ebben a nagy melegben kordában tudja tartani a procit még terhelés alatt is viszont jobban besegít a házszellőzésbe.
Természetesen az sem mindegy, hogy hogyan van elhelyezve az adott hűtő, mennyire tud szabadon áramlani a levegő.Kb. 32°-os külső hőmérséklet melett
-
for3l
senior tag
válasz
Laraxior #11409 üzenetére
ez se teljesen korrekt kijelentés sztem. inkább úgy mondanám, hogy csak a design kedvéért beleraktak egy 3 éves lapot (ami mellesleg abban az időben sem a legjobbnak számitott - bár ez csak tipp).
még úgy lehet, proci sincs benne
ui.: "(rebuild of his 2006 design!)" - én kérek elnézést, mondjuk ettől még cserélhettek volna lapot
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Laraxior #10327 üzenetére
Állítólag tejes reccs, nem tudom nem az enyém. A srác kicsit kivan, mert elég komoly képeit bukta.
Én is utánakérdeztem, azt mondták, ha már nem látja a BIOS sem, akkor csak 1 cég csinál ilyet. (Valami légüres térben kapják szét a vinyót) Velük beszélt ismerősőm. 300.000 Ft-ot mondtak. Azt meg kicsit sokalta...minden megoldás érdekli.
Ugyhogy, aki tud segíteni, azt szívesen fogadnám...
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Laraxior #8752 üzenetére
Kicsit butaságot beszélsz, ugye tudod?
Mert nagyon magabiztosan állitod, de attól még az
Nem fejtem ki bővebben, mert ha egy kicsit belegondolsz, te is rájössz, bizok benne. Azért egy kis rávezetés:
Az én gépemben sincsen semmi kereszt kábel, és por, mégis 8-10 órát dolgozom vele minden nap, és utána pedig szabadidős céljaimra is hsaználom bőven.
Attól, hogy neked nem ez számit, hanem hogy a legújabb VGA legyen a gépben, még ugyanugy el kellene fogadnod, mint ahogy én elfogadom a te "poros, kereszt kábeles",de csúcs-VGA-s gépedet, mert egyiknek sem von le semmit az értékéből az hogy más-más szellemben készültek.
Ezekhez a képekhez pedig némi szin korrekción, és egyebeken kivül semmi köze a digitális-utómunkának, ezt csak laikusok gondolhatják komolyan,a mi persze nem gond, csak ne állitsunk butaságot túl magabiztosan...
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Laraxior #8217 üzenetére
Azthiszem ha igazán őszinte akarnék lenni, nekem is valami ilyesmi lenne a véleményem, és tényleg azt kell, hogy mondjam nem az irigység beszél belőlem (amennyire persze az ember objektiv tud lenni a saját véleményével kapcsolatban
), mert ha lenne pénzem, sem erre költeném
Egész pontosan én ezt gondolom erről:
Szép konfig, és különleges is, hiszen elég kevés embernek van kis hazánkban ilyen jelenleg, ez teszi igazán különlegessé, és valószinüleg ez "okozta" a pü.-ket is, amiket a kolléga kapott,de kétségtelen, hogy ez az amit én sem értek, hogy valyh' miért?Tényleg csak olyan dolgok vannak benne, amit megveszel, és összeszereled, semmi "non-stock" megoldást nem látok.
Tehát leginkbb azthiszem félreértjük/elbeszélünk egymás mellett a konfig különlegességének okában.
Nem annyira a "modding-érték" ami itt játszik, és nem is ezért érkeznek oda a privik. A ráköltött pénz mennyiségéből fakadóan nagy teljesitmény, és "erőmű volta" miatt ugyanannyira keveseknek lesz ilyen gépe, mint mondjuk egy olyan, amiben benne van jópár munkaóra (pl. most az elmúlt napokban Zájec, vagy hirtelen tudnék még mondani itt jópár konfigot, ami fele ennyibe sem került,de hetekig tervezgette, rajzolgatta, fúrta-faragta a hazdája). Különleges, és az a lényeg, az én véleményem meg úgysem számitp.s.: Készen vagyok ám már majdnem a konfiggal,de a hétvégén LAN-on, jól összeporoltam, ujjlenyomatoztam, szóval csak "preview" képek lesznek ma...
-
Hawk1979
őstag
-
Tomi 16
őstag
válasz
Laraxior #7537 üzenetére
én csak leírtam a saját véleménye... az aláírással kapcsoltabna,meg tényleg magánügy vagyis,azt ír oda mindenki amit akar.. a hasz,gyüjtéssel kapcsoltabna, meg én nem vagyok az a tipusú ember aki arra startol hogy minnél több legyen a hsz-e és minnél magasabb legyen a rangja ezen az oldalon.. na mindegy,én nem akartam ebből vitát csinálni.. csak leírtam a véleményem a képeidről azt szerintem szabad,az már más dolog h ki hogyan veszi le annak a hsz-nek vagyis annak a mondatnak a tartalmát..
üdv:Tomo
-
Tomi 16
őstag
válasz
Laraxior #7508 üzenetére
Gondolom Hangos a Gép mint Állat!!... vagy nem?
Meg egy kicsit javíthatnál az esztétikán,elég tré a kinézete,attól függetlenül h fullos a cucc benne...
Kék+UV neon sztem nem passzol...
computer modera-vagy Radikal modra menj fel és nézd meg h egy ilyen házba milyen jól elrendezett cuccok vannak...
Na üdv -
E-Maxx
tag
válasz
Laraxior #7508 üzenetére
Nem rossz.
A ház iszonyat bejövős, lehet hogy a kozmit lecserélem egy ilyenre.
A ramokon mondjuk elég hülyén mutat az a fakó zöld cső, olyan mintha a domestos kivette volna a színét.
illetve 4x1gb diablod van, vagy pedig miért van 4 borda a ramoknál?Mert ha jól tudom, egy borda, 1 ram, 2 borda 2 ram....Illetve még a házzal kapcs, a vinyó keret rezonál?A nagy ventik mennyire hangosak?
A másik oldalon, ahol a kábeleket vezetném el, szóval a lap másik oldalán, mennyi hely van, a tálca mögött?
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Laraxior #7257 üzenetére
Faja gép lett
Én is várom, hogy végre túladjak a házikómon, aki szép, szolid, és jól szolgál, de hiába, ha van egy szerelmem. Ha végre olyan lesz a gépem, amilyennek szeretném, jövök képekkel, ígérem(sajna az nem pár nap...)
De UP a topicnak, nagyon ott van
Laraxior: Neked dupla pirospont az egérért, szívem csücskei a Razer-ek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Yettel topik
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Honda topik
- Nintendo Switch
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Posta, csomagküldés
- Spórolós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- További aktív témák...
- Garanciális be quiet! System Power 10 650W 80 PLUS Bronze
- Lian Li GALAHAD II LCD Kijelzős vízhűtés!
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest