- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMELOT
titán
válasz
Vasinger! #35249 üzenetére
Látom te sem sűrűn takarítod a gépedet. kicsit porosak voltak a dolgok.
(#35252) Motion_Blur: Jó lett a PC. Legalább annak oldalsó ventinek a hasznát is veszed. Pár fokot segít a gép belsejében! Nekem is egy 22-es CM venti pörög a ház oldalán 400rpm-el.
(#35312) xxSanchez: 3770K procidhoz illene egy NOCTUA NH-C14 vagy XIGMATEK Prime SD1484 Heatpipe vagy valamilyen más keményebb hűtő.
-
S. Szabi
őstag
válasz
Vasinger! #12777 üzenetére
Igen, ez egyáltalán nem árt hozzá: http://www.pcdome.hu/hirek/15901/far_cry_2_hotfix_ati_tulajoknak
syC mindenképpen tedd föl, ha még nem tetted
-
Stirbi
addikt
válasz
Vasinger! #12723 üzenetére
kikérem magamnak ez 2mp el volt fényképezeve
, amugy tényleg qwa szar a képminőség, pedig nem szokott ilyen lenni, szerzek fényképezö gépet és csinálok avval majd rendeseket
gondoltam kis izelittő képpel nemteszek rosszat senkinek
BR4D-jo az falura
Zefír-ámen Papa
pisztoly-mindegy hagyjuk LoL
-
Hurkaleves
őstag
válasz
Vasinger! #12675 üzenetére
írtam, hogy semmi sem működik!
ez csak egy "kép" addig nem csinálunk semmi működő képes funkciót amíg maga a design ki nem alakul, el nincs fogadva!
a felbontás.....nos maga az oldal 900px széles, hogy még a régebbi 1024*768-as monitorokon is élvezhető legyen és mutasson! sajna vannak még ilyen monitorok és emiatt nem is tervezek max. 950px széles oldalakat...
de szerintem így is elegáns..
-
Speed®
titán
válasz
Vasinger! #11664 üzenetére
Lol..közöd?
Dolgozni kell..jer1cho
Az teljesen korrekt ár, főleg ha patentra csinálja ahogy illik..
Én a Magic3Dm vázát/belsejét (oldallapokkal) kompletten csiszolással, alapozással, 2 réteg mattal anyagár téren 6ból úsztam meg..de volt vele vagy 5-6 óra tiszta meló is..szóval jó az ár -
törölt tag
válasz
Vasinger! #10310 üzenetére
Na jólvan, de nézd már meg rendesen azt a képet. Tisztán látszik, hogy semmi kábel sincs, szinte. Még annyi se, hogy lásd a lyukat. Kijön az alaplap alatt, ergo az oldallap és a tálca között van az összes felesleges kábel, és az alaplap mögött van egy lyuk, ott kijönnek a kábelek.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Vasinger! #9222 üzenetére
A porszívó nem ér semmit. Azt a port, ami száll, kiszvja, de ami össze áll a venti belső felületén, azt nem. Ez lényegében nem más, mint kosz. Nem szállópor. Egyszerűen ronda és kész...
Maradok az ecsetél, rongynál.
Ebben nem tud valaki segíteni?
Van egy olyan hosszabítóm, ami 6+2-est csinál a sima 8 pinesből. Nekem csak a 6 pin kellene. Ha leveágom az a +2-es csatit, akkor lesz valami baja a hosszabítónak? -
törölt tag
válasz
Vasinger! #9210 üzenetére
Lehet, hogy nem "hazudtál", de azért sztem a Pff helyett lehetne valami
smiley, és már rögtön nem esik annyira szarul.
Az meg, hogy mit gondolsz, rád tartozik, nekem mindegy. Lehet irigységből is mondani, meg be lehet engem tudni gazdag hülyegyereknek is. Pedig elhiheted, nem vagyok az.
-
-
válasz
Vasinger! #8833 üzenetére
nekem a q6600 3.44-en hűvösebb pedig az köztudottam melegedős proci!
a házad elnézve v rossz helyen van vagy nem jól van rajta a hűtő, mint nekem se volt, picit lazítottam 2 csavaron és voala 7 fok míííínusz!
Lógjon az a hűtő ne akaszd fel! Aztán a hangszigetelés köztudottan emeli a gép hőfokát, ezt egy bolt weboldalán a megjegyzésben is olvastam!Amúgy meg szép a géped!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Linux kezdőknek
- Gaming notebook topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- PlayStation 5
- iPhone topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- BestBuy ruhás topik
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest