Új hozzászólás Aktív témák
-
Cthulhu Dawn
őstag
Már volt róla szó a topikban, ha jól emlékszem valamelyik MDPC-s mesteremberé ez is.
Amúgy ennek a háznak a kábelein miféle harisnya van? Vagy az csak egy sima műanyag cső?
kelzsoca: festésnél szétszedted a házát a vinyónak, vagy nem szarakodtál vele és egy az egybe lefújtad?
-
-
törölt tag
Ha meglesz az új házad, és az új tápegységed, szánj pár napot a gépre, és rendezd el nagyon ügyesen a kábeleket. Én két nap alatt elrendeztem nagyjából a kábeleket, csak a hátsó kábelrendezőkre kellett várni, de az nem volt különösebb plusz meló, addig kötegelőkkel volt, amíg nem volt kábelrendező bigyó.
Szóval figyelj oda a kábelekre, és nem lesz itt gáz. Ügyesen csinálsz képeket, csak nem kell ennyit, inkább törekedj a minél jobb minőségre, és mielőtt feltöltőd őket, válogasd ki a képeket.
Ha volt helyesírási hiba/fogalmazási hiba, bocsi, este van. -
aero.
veterán
próbáltam, de nem lehet, a vinyó-ét nem tudom betuszkolni az 5 25-be mert rövid, feljebb meg most nem rakom a vinyót, mert ahhoz vga-t meg memóriát is ki kell venni. cpu hűtő fölött van egy kis rendetlenség de azzal sem tudok mit kezdeni, vga-t meg csak így tudom szabályozni, sajnos.
-
Ijk
nagyúr
-
MmDorian
őstag
Tajvanból ? Nem volt esetleg Trinidad és Tobagói szállító, vagy netán Afganisztáni ?
Ijk : És nem utolsó sorban nagyon jók a képek, de most nézem, hogy D50
Jah..ha kicsi lesz a ház, láttam a CM oldalán CM690 nVidia editiont, az is szép, és ott virít egy nagy nV logó az elején, szvsz szép. Csakhát nem házi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged