- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
UdVi86
aktív tag
Igen, én is azt mondom, hogy nem szabad szétválasztani a kettőt. Aki megteheti, hogy drága holmikat vesz a gépbe, az tegye (te is, meg én is megtenném, ha tudnám). Aki meg szeret barkácsolni, az barkácsoljon. A végeredmény a lényeg, hogy egy szép gép szülessen, amit szívesen mutat meg másnak is az ember.
És ez lehet a topik témája, hogy hogyan jutottál el addig és mi lett a végeredmény.
Off vége. Témába vágó hsz.-al jövök legközelebb.
-
jones965
Modder
Amennyiben valamilyen formában szétválogatásra kerülnének a gépek ( legyen az egyéni kreatív munka, vagy drága pénzen vett alkatrész), máris diszkriminatív módon viselkednének azok, akik ezt így gondolják.
Miért ne maradhatna meg ez a topik annak, ami. Ami pedig nagyon off, na azt kell moderálni.
Gondolom valamilyen megfontolásból csak bekerült a hozzászólások menüben az az off gombocska. -
kelzsoca
félisten
a kábelek miatt előre szólok, a ház nemigazán alkalmas elrejteni őket
Azért ehhez nem kell tudomány, meg szerszámok, sőt még tehetség sem, hogy azokat a nyomorék kábeleket normálisan el lehessen vezetni a házban.
Még ha valami kis gagyi házról lenne szó, de azért egy CM690-ben megvannak a lehetőségek erre. -
jones965
Modder
Nem értem a reagálásodat. Igaz hogy subaruwrc -t személyesen nem ismerem, de a korábbi hsz-eink kapcsán vettem a bátorságot egy kis iróniára.
Ezennel akkor visszavonom. Bár sehol nem említettem meg, hogy feltétlen a kábeleknek láthatatlannak kellene lennie.De jó is volna, ha menne a gép kábelek nélkül.
-
gabe_
őstag
Köszi!
A plexit az oldallaphoz belülről beragasztottam. (A plexire és az oldallapra is mélyítést martam, így egy szintbe esnek, nincs lépcső)
A 4670 hűtőjével csak az volt a bajom, hogy iszonyat hangos volt a kis ventillátora. Egy közlemez segítségével csavaroztam rá egy sima 8centis ventit, amit fordulatszámszabályzóval még halkítottam. (Így net, filmnézés közben 33-36fokos a gpu, ami játék közben 48-52 fokig megy fel, 20fokos szobában) -
jones965
Modder
-
jones965
Modder
Látom jártas vagy a témában.
Igen, ki kellett választani az optimális fordulatszámot, ahol még nem folyt meg a plexi, de viszont ne is szagasson.
1-es és 2,5-es fejet használtam, az utóbbival a teljes felületet az 1-essel pedig kontúroztam.vele dolgoztam -
v.tom
őstag
Jah a hát színre van fujva, de mivel sürgetett az idő ezért még nincs lakkozva. Magasfényűre szeretném. A plexi egy spéci ragasztóval van beragasztva, de régebben csináltam szegecseltet is csak azzal az volt a gond hogy ha valaki vékony plexit rakatott be akkor könnyebben berepedt ha véletlenül megrúgták vagy valami. Mondjuk nekem a szegecselés is birta három évig, aztán véletlenül ráejtettem a plexire a vinyómat
. Az betett neki.
-
v.tom
őstag
A kivágás dekopirfűrésszel készült egy kis meg egy nagy reszelő meg néhány segédeszköz közbeikatatásával.
Jó nééhány házat csináltam már meg magamnak meg másnak is.
Ime néhány referencia:
1
2
Ez a gép Supr@ kollégánkat ékesítette(2004ben készült),( PH!-n elérhető)3
4
A kék gép a sajátom volt
5
Ez pedig egy idei munka. Szintén egy PH!-s kolléga, danilla házát díszíti. A mostani gépemmel együtt ez is ki volt állítva a győri Széchenyi Egyetemen megrendezett pályaválaszási kiállításon.Ha kell még kép akkor rakok fel.
-
-
v.tom
őstag
Tetszik a kivágás keretének a megoldása. Miből csináltad?
Én a legelső kivágásom keretét felvágott telefonkábelből csináltam...mondjuk nem volt olyan rossz.Egyébként nekem sem egy ultradurva ház került átalakításra, hanem egy occsób kategória. Szerintem ezzel a legtöbben így vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest