- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
+az összes már elrendezett kábel széttúrása...
Én biztos hogy, nem hagynám,mert pont akkor kell majd hűtőt cserélni, amikor semmi kedve nincs az embernek hozzá...
Nekem ez lenne a rémálom, amikkor már minden a helyén van, szépen elrendezve stb..
Kinek mi szempont... Én abszolút szarvas hibának látom egy mai háznál... -
krx21
nagyúr
Jól látom, hogy a házadnak van egy nagy hibája?
Amitől régen mindig rettegtünk:
Cpu hűtő csere esetén szedheted szét az egészet!
Ez elég indok egy házcserére...
Vagy rosszul látom? -
-
TazLeacher
nagyúr
Jó kérdés...
Nyugdíjas: Hajlandó lennék kölcsönkérni egy komolyabb fotómasinát, meg rászánni egy kis időt a képek kozmetikázására, és gyártani egy saját hátteret a gépemből, valami olyasmit, amit Te csináltál....
Előre is köszi a segítséget, ha gondolod dobj rám egy privit, szívesen fogadom.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Egyem meg a kis húsodat, szerinted a jpeg az nem egy bittérképes fileformátum?
Alvin: Nah, ha lenne lehetőség, igy nézne ki pont az én asztalom is. Természetesen az Air-el együtt
Kivéve persze az asztalt, abból megtartanám a sajátomat, ugyanis elégedett vagyok vele kivételesen... -
Motion_Blur
félisten
Szia!
Köszi szépen, tegnap hozták meg a bútort, reggelre tudtam összrakni úgyhogy még nagyon frissItt vettem (kwantum bútorcsalád)
-
Nyugdíjas
nagyúr
Természetesen nem. De ezen kár is vitázni, akinek nincsen igénye a rendre ugyanugy nem érti meg, mint a másik azt, hogy miért nem tart rendet. Nem vagyunk egyformák, és ez nem is várható el. Ami nekem természetes, az másnak egy kinszenvedés, amiért erőlködni kell, és viszont.
Ebben semmi baj nincsen.
Csak azt ne mondjuk, hogy ez "laza", vagy hogy ez a "menő"...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged