- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
Kényelmesen el lehet férni benne,viszont pár ventinek még lehetne benne hely
nem világít a power gomb és a reset sem,sötétben elég gáz.E-Maxx: nem a cső zöld,hanem a lötyi ami kering benne ilyen sárgás-zöldes,ezért van ilyen szine a "csőnek"
Egyelőre 2x1GB Diablo van benne,de gondoltam ha meglesz a másik kettő akkor ne kelljen szétszedni a rendszert..ugye nem haragszol?
A winyokeret nem rezonál.... a nagyventiket pedig lehet szabályozni,vagy kikapcsolni,hogy csak a ledek világítsanak, a venti ne pörögjön.DeadMen: Még a víz mellé is kell a légmozgás,főleg hogy a videokarin még nincsen víz,és addig nem is lesz amig nem lesz belőle kettő Szóval addig kellenek a ventik. Meg amúgyis szeretem látni hogy mozog valami a gépben,a ventiknek ott a helyük
Brumi: hát,épp lemerülőben volt az Olympus,így sajna csak kapkodva készültek a képek,közben szereltem is a gépet..
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Horgász topik
- Androidos fejegységek
- DIGI kábel TV
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
Állásajánlatok