- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung SmartTag2 teszt
- Mobil flották
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ramses07
Modder
válasz
zolee5016 #43555 üzenetére
Na!
Elég szép lett!
Bár én a helyedben lecserélném már a "neon" csöveket (ccfl)
amúgy jobb lett a kialakítás! Én most adom el az én kuckómat és építek egy újabbat ami elég rusnya lesz(#43561) xtevo: Nem rossz, nem rossz, de nekem hiányzik a K jelzés
(#43563) jhorogh: Jó döntés!
Sokkal szebb a merevcsövezés!
-
Acsi
aktív tag
-
bombibmw
veterán
válasz
zolee5016 #41773 üzenetére
Csak akkor,hogyha megbontja a zárt rendszert,ami nem igazán lenne jó
A külső ventit viszont ki lehetne pakolni,azzal nyerne egy kis helyet.(#41772) daveoff: Szép letisztult,jobb oldalt a kábeleket nem tudod beljebb gyömöszölni kicsit?
Vagy valami lemezt gyártani oda elé? -
tDr1v3r
veterán
válasz
zolee5016 #41056 üzenetére
Az 570 a srác másik gépében van.
-
westcoastog
veterán
válasz
zolee5016 #40547 üzenetére
Megnéztem de csak lesek mert : "a harisnyát ráhúzod a vezetékre a fém-érintkezőig, majd ráhúzol ~5mm, 6-os zsugorcsövet és addig melegíted míg el nem kezd buborékozni. A hő hatására az alatta lévő zsugorcső megolvad. Kihűlés után levágod a zsugorcsövet."
Tehát valamennyi így is kell ha jól értelmezem. -
pook20
aktív tag
-
jericho69
tag
válasz
zolee5016 #36000 üzenetére
Igen, most már látom a 2 hosszabbító között a különbséget, csak mikor rendeltem ezt a kábelt, akkor VGA hosszabbítóként volt árulva, gondoltam akkor ez jó is lesz nekem
Átalakítás mellett meg azért döntöttem, mert mások is jártak már el így a fórumban sikeresen, de már találtam is direkt VGA-hoz hosszabbítót, inkább megrendelem azt -
vtomi2
őstag
válasz
zolee5016 #35794 üzenetére
Ő nyúlta le a tiedét , itt van a ph-s cikk. Tetszik ez is, de szerintem a tied sokkal jobb.
-
RMZ250
senior tag
válasz
zolee5016 #34892 üzenetére
Ja tényleg, nekem is ilyen hűtő van a ramokon csak rosszul írtam nem CM hanem Arctic RC Pro
Én is csináltam egy BlackPlate armort csak még az a piros nyák szúrja a szemem.
Nem tudom esetleg matt feketével le lehetne fújnivagy a festék zárlatot okozna?
Mielőtt valaki felhomályosítana, hogy a plexit fessem be alulról azon már túl vagyok és sajnos kuka is lett mert a festés után már nem világított az NV logó. -
Ramses07
Modder
válasz
zolee5016 #34724 üzenetére
Az igen! Várom már az újításokat benne! Ha még a vga-n is lesz rács az maga a tökély lesz!
Szerintem is egyedi lett mind a két kuckó! Az enyém most kicsit megváltozik a belsejét illetően, mert "újabb" cuccok kerülte-nek bele: VGA 5870 vapor lap: asus P5Q és ezért kicsit át kell építeni az egészet, mert nem fér el a carbon csatorna
...De majd kitalálok valamit
(#34723) vtomi2 :
Köszi szépen! Jó építést!
-
Ramses07
Modder
válasz
zolee5016 #34713 üzenetére
Köszi! Ááá Láttam már ezt a gépet! Nagyon tetszik a rácsozás na meg a lényeg a fonott kábelek! Nem semmi!
Egészen egyedi ötlet!
fatal1ty1984: Nagyon szépen köszi!
(#34716) vtomi2: Én is a porra tippelnék, vagy szúnyoghálóra
Egyébként jó ez a fekete fehér összeállítás!
-
Moddingboy
Modder
válasz
zolee5016 #34492 üzenetére
Erre én is gondoltam csak a ház alatt nem biztos, hogy lesz amihez hozzá tudja fogatni. Ráadásul nem elég csak az elején és a végén rögzíteni, mert a közepe lógna és a fény nem egyenletesen jönne ki a ház alól. Ezért ~10centinként rögzíteni kellene.
Ilyen kis tappancs+gyorskötöző lenne az ideális megoldás, de sajnos hirtelen nem tudok mondani egy boltot sem ahol ilyen tappancsot lehet kapni. Általában fénycsövekhez jár mint tartozék.Találtam
---> öntapadós rögzítő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Autós topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest