- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
válasz
Ger_man #50762 üzenetére
Kétségtelenül hatalmas és elismerésre okot adó módot épített a srác, de azt illik tudni, hogy a munkadarabok nagyobbik részét géppel, lézervágással készítették.
Ettől függetlenül szép munka. -
momo2828
tag
válasz
Ger_man #49709 üzenetére
Nálam is procihűtőn Jetflo van. Én véleményem szerint kicsit hangosak, és rezonálnak. 800-as fordulatig teljesen oké, de afölött megjön a hangja.
Nekem egy Hyper 212 EVO-n van. A rajta lévő eredeti venti érezhetően lágyabban halkabban forog, de tény, hogy minőségi és nagyon igényes darab a Jetflo, és több levegőt szállít mint amennyit a gyári venti produkált a hűtőn. -
irhejja
tag
válasz
Ger_man #49709 üzenetére
Nem igazán volt időm tesztelgetni, ASUS AI Suite-ban "Turbo" beállítás mellett volt némi hangjuk, de még akkor sem voltak nagyon hangosak... persze ez relatív, kinek mi.
Nekem Corsair Air Series SP120 PWM High Performance Edition High Static Pressure ventilátorok vannak a Corsair H80i hűtőn és talán valamivel hangosabbak mint a JetFlo-k (Corsair Link-ben High Performance mode-ra állítva).
Amúgy minőség szempontjából engem teljesen meggyőztek, mind az összeszerelés mind az anyaghasználat nagyon jónak tűnik, PWM-esek, a led is szépen világít... szóval nálam ajánlott ventilátorok.
-
sanyek2
senior tag
válasz
Ger_man #47590 üzenetére
Örülök, hogy tetszik!
Évek óta lestem a házakat. Csak lestem, mert ha keresek valamit, akkor tuti nem találom meg az ideálisat. Aztán kis kompromisszummal, de meglett az ideális jelölt. A kompromisszum a mérete volt. Eléggé... hogy is mondjam.. kövér
Jó drága, és jó hűvös házikó.Az előzőhöz képest drasztikus stílusváltás volt, de megérte.
Jó sokat is költöttem a beltérre is..
Ha megveszem a hiányzó ventilátorokat, jönnek új képek is. -
Livio
tag
válasz
Ger_man #47468 üzenetére
Nagyon szépen, alaposan kidolgozott terv, tetszetős!
A kábelkivezetés ötletes, +1 jó pont, főleg ha saját ötlet.
Esetleg megpróbálnám a PC polcot olyanra megcsinálni, hogy beférhessen az asztallap alá is, ha kisebb helyre akarja valaki paszírozni az asztalt. Például valami lepattintható lábat az aljára, hogy kb 1 bútorlapvastagsággal alacsonyabb lehessen az asztal alatt. Mellé helyezve a tappanccsal magasítva futna szépen a polc vonala mint most is. -
Ger_man
senior tag
válasz
Ger_man #46196 üzenetére
N.Ferry: Köszönöm! A profilomban is láthatod nem egy high-end rendszerem van. Az adott hardvereimhez készült a ház, nem fordítva, de remélhetőleg majd egyszer fejlesztésre kerülnek a dolgok
xtevo: Így igaz! Már már szebb képen mint élőben
Cris99:
smiti: Köszönöm szépen!
jhorogh:
miresz: Hát a versenyen lehet nyerni egy TUF-t
viperabácsi:, jones965:, NFree:, Drizzt01: Köszönöm!
kungzi: Alá írom hogy teljesítményben nagyon jók a Noctuák, de a színeivel ki lehetne kergetni a világból
Engineer086: Nagyon szépen köszönöm! Sokan írták már előtted is, hogy egységesebb színnel jobb volna az összhatás. Nem tudom srácok, ha minden barna volna, akkor nem lenne dögunalmas az egész? Én legszívesebben vörös fekete ASUS ROG cuccokkal pakolnám meg.
De hát mindenkinek más tetszik, és ez így van jól
Livio:
Köszi!
-
-
-
sanyek2
senior tag
válasz
Ger_man #44805 üzenetére
Valóban nagyon ügyesen optimalizálták a házat! Nekem is nagyon bejön!
Már lassan egy éve keresgettem a gépházakat, de olyan ami tetszett is volna, és meg is felelt volna minden elvárásnak, csak egyet találtam, de az nagyon drága volt nekem.
Azt fatal1ty1984 építőmesternek köszönhetem, nála láttam először, ebben a topikban.
Ez egy kis kompromisszum volt, mert én nem szeretem a pöttöm házakat,és külsőre is csak azt mondtam magamnak: Ez tök fasza! Ez a Silverstone Raven 3 volt.
Viszont mikor ezt megláttam, mondtam minden szépet, és jót!fatal1ty1984: Mit akartál belepakolni?
Ez a Big Tower változat. Ez egyszerűen b_szottnagy! Mikor kicsomagoltam szabályosan megijedtem, mert ilyen nagyra nem számítottam.
Ebből is van 2-féle. Sőt.. Azt hiszem 3.
Van a régi Phantom 410
Van az 530-as
Meg van a drágaságom, ami a big tower -
imibogyo
veterán
válasz
Ger_man #42956 üzenetére
Persze tudom, hogy sok ilyen volt már, de eddig egy sem volt, ami egy az egyben az én ötletemet valósította volna meg. Ez meg szinte tök ugyanaz, mint amit én szerettem volna, mondjuk én carbon fóli nélkül terveztem. Na mindegy, majd kieszelek mást. Számítógépfalból nekem ez a kedvencem egyébként: LINK
(#42957) ZeroDK: igen tiszta sor, de mégis. Bele nem halok, mert még el sem kezdtem a munkálatokat, de ezután már valószínűleg nem is fogom. Van még jó pár ötletem, azokból kellene előbb megvalósítani egy néhányat, de hát az idő (és a pénz is) nagy úr. Most örülök, hogy egyelőre a konyhabútorral haladtam. Végre felkerültek az ajtók, már csak a foggantyúkat kellene felfúrkálnom. LINK
-
ST05
őstag
válasz
Ger_man #42627 üzenetére
igaz nekem dupla szélességü a radi ( antec h2o 920 )
javarészt 4.2-ön használom a haswellt, plusz igp-t is hüti ami tövábbi 20 watt,
2x 600-900rpm-el tökéletesen fogja, ( egyszóval néma -pedig rendkivül gagyi venitik)
de 1000 rpm ig nemigen van hangjuk )
egész 4,6-4,7 ig eltudok menni vele ebben a nagy hőségben...
persze itt már fel kell tekerni a ventiket,,
ott annál a corsair-nél bizonyára kevés volt a vékony radi a nagy étvágyú FX -hez,,radi8tor1 elnézést, ja hogy ez nem hűtös topic )
-
F34R
nagyúr
válasz
Ger_man #42627 üzenetére
PWM az nem fix a lap tudja vezerelni. Sima 3 pines volt azert porgott maxon. 125 watthoz keves az a corsair oda kellett volna a h100 is. ott van egy teszt linustol nagy toronyhuto vs corsair h100i alap es a nf12-es noctuakkal egyedul az idle hofokok jobbak a corsairnel tobbibe ott van pariban a leghutes.
-
ST05
őstag
válasz
Ger_man #42618 üzenetére
megkérdezhetem: mi volt csalódás élőben látni egy kompakt vizhűtést?
csak mert én amikor először láttam ,amikor be is szereltem nagyon bejött
minőségre is küllemre is, szerelése marha precíz és egyszerű volt,
teljesítményt már meg se említem.. pár nagyobbacska léghűtést követően is
naGYon meglepődtem mire képes egy jó kompakt
érdekellne nálad mi verte ki a biztosítékot a kmpaktokat illetően ?! -
KAMELOT
titán
válasz
Ger_man #42336 üzenetére
Én fél évente takarítom a gépet és kevés por van benne. Elöl vna csak porszűrő. Házamat láthatod a cuccaim között.Nagy venti többet ér mint egy kis venti. Nekem 3x 23cm van a gépben és elég sokat segítenek.
(#42338) psycho18: Érdekes ez 1 slotos kártya mégis deformálódott.
-
Ger_man
senior tag
válasz
Ger_man #42226 üzenetére
Hát végre elkészült!
Ezúton szeretném megköszönni minden kedves fórumtársnak a visszajelzéseket, mind a dicséreteket és jókívánságokat, mind a kritikát!Jó kép böngészést.
UI: Sok kép nem a legjobb, a végső prezentálásnál is siettem, mert már minél előbb be akartam kapcsolni
UI #2: Tegnap Sopronban voltam egy TDK versenyen, és a 2. helyet sikerült elhoznom a géppel. Szóval már díjat is kapott az O.A.C -
Ger_man
senior tag
válasz
Ger_man #42110 üzenetére
/az első pár kép nem a legjobb minőség, nem vagyok a fotós, meg benne voltam a munkában, és mindig azon kapom magam, hogy már megint nem csináltam képet/
Hamarosan itt a hétfő, így bele kell húznom
Még mindig hiányzik 2db alkatrész, és azt is fenemód kell majd szögbe csiszolnom... finom lesz -
tatabánya
senior tag
válasz
Ger_man #42114 üzenetére
lebontod és megcsinálod újra
ja hogy fehér táp, akkor igen ez kell neked én annak idején csak alapozófestéket vettem ha fehért akartam szép matt felületet adott.
(#42115) Cris99: elképzelem ahogy 1-2 hét után teljesen beette a por meg egy bormámoros éjszaka utána a sötétben beletenyerelsz
-
-
válasz
Ger_man #42110 üzenetére
Egyre jobban tetszik, nagyon ötletesen elrejtetted a tápot.
Jó lett a harisnyázás is.
Átérzem a helyzeted, hasonlóan jártam én is.
Lecsiszoltam, lefestettem, befejeztem az oldallapot, szerettem volna feltenni de nem akart becsusszanni a helyére, ekkor vettem észre, hogy nem fér el az új rács mellett és megakad benne
Oldallap le, flex + reszelő, újrafestés, és így már felmegy szépen -
Ger_man
senior tag
válasz
Ger_man #42040 üzenetére
Ma nem volt valami szerencsés napom, pedig jól indult a dolog, megérkezett Atke-től a harisnyák. de sajnos elnéztem a tüskefajtákat (hosszabbítók készülnének).
Aztán ahogy a képeken is látszik lefújtam fehérre a tápot, de valami ezeréves sprével, amitől iszony csúnya lett a felület, elkezdtem csiszolni erre rájöttem, hogy magától lepattogzik, oké, akkor veszek új festéket, de még segíteni kellett faternak, így késő este fújtam le, miután levakartam azt a kakit róla. Erre túl sokat fújtam, itt-ott megfolyt... ok, nem vészes úgy sem látszik.Aztán jött a harisnyázás, most csináltam először, mondom a 6pinnel kezd Gergő, mert azt még talán elronthatod, az még belefér. Nem rontottam el, nem a legtökéletesebb lett, de a következő már jobb lesz, már ráéreztem az utolsó két kábelénél. Erre nagy örömmel szaladtam le a műhelybe, azért az alkatrészért, amin keresztül húzom a kábeleket... persze túl kicsik a lyukak, és annyira közel vannak, hogy valszeg a fúró megeszi a köztük lévő vastagságot... szuper, holnap megint okoskodnom kell... a végén még a zsugorcső előtt kell áthúznom a kábelt rajta, de akkor meg már nem tudom összepréselni, tehát összeállítás után tudok csak harisnyázni... hmmm, finom.
Na de legyünk pozitívak, megvan szinte az összes alkatész másodszor is kezelve olajjal, tehát már tényleg a vége felé járok... ami nagyon NAGY örömmel tölt el. Gebasz mindig van, de semmi sem megoldhatatlan.
Hétfőn össze lesz rakva, kábel nélkül vagy azzal, de állni fog a saját lábán!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen házat vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest