- Yettel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Rypejakten
addikt
-
mrbig25
őstag
válasz
vtomi2 #38161 üzenetére
ITX-nél tény és való, hogy akkor lehet a leginkább kompromisszummentes gépet összerakni, ha az ember saját igénye szerint csinál hozzá házikót.
Én megfelelő vágó,-és hajlítógép hiányában eddig még nem kezdtem bele egy teljesen egyedi ház építésébe, pedig tervek vannak.Ramses07
Így utólag hogy kész lettem, már én is belátom, hogy elég ez a három szín.KAMELOT
-
mrbig25
őstag
válasz
vtomi2 #38158 üzenetére
Ha nagyjából a végére érek annak, amit elterveztem, akkor lesz több kép itt is, ott is.
A tápot 2-3 perc kiszedni, utána már levegősebb.
Ettől függetlenül bízok benne, hogy nem fog a közeljövőben bedögleni a lap-cpu-vga hármasból egyik se, mert magát a vizet nem szívesen bontanám szétRamses07
A fekete-fehér örök szerintem, de azért feldobtam egy kis kékkel. Igazából még egy kis szürkét is akartam, de az nem volt raktáron...külön helyről meg már nem akartam rendelni. -
szab.tam
nagyúr
válasz
vtomi2 #36726 üzenetére
nálam a kábelmenedzsment sosem ment. talán most el kezdek foglakozni vele.
és az amúgyis csak a 3. konfigom, ami a tartalékgép, és célhardver egy későbbi, eyefinity minimal teszthez. (mire elég egy E5700 + hd 5750 3x1680x1050-ben. gyanítom kevésre, de azért amjd bevizsgálom pár autós játékban, ha kukázok valahonnan egy aktív dp->dvi-t....)
monitor switch már van....
csak annyi, hogy most már 3 gépből jönnek a kábelek... -
zolee5016
őstag
válasz
vtomi2 #35803 üzenetére
12 éves korom óta ..Vasi lévén a Lord-dal kedtem anno...25 éve...
Őszintén szólva a pókháló készen is van .Vettem fekete harisnyát,és véletlenszerüen foltokba fekete "terepmintát "kapott.Müködik a dolog.De ezt most le kell forditani,6-8-4-24 pin-es kábelekre és azt kell kijátszanom,hogy melyik csatinak,hol a helye.Számitásaim szerint a legrövidebb!!!! hosszabitó kábel 80cm lesz!Nem szabad túl merevnek lennie sem hogy szépen ,mint egy igazi pókháló rá lehessen teriteni a hardverekre.Szerintem a szin se marad,valami rozsdabarna vagy hasonló kellene élesbe... -
zolee5016
őstag
válasz
vtomi2 #35799 üzenetére
A maradék kábeleimre vevő talált lenni egy neves kollega,és az ő szinösszeállitásához passzolnak a kábelek.Namost,ha igényt tart rá megcsinálom neki de a lényeg az valszeg nem a kábelezés lesz! Esetleg csak rádob egy lapáttal!
Amugy igen teljesen más megoldást is találtam ,erre és készül ,elöljáróban gondolkodásképp képzeld el egy pókhálót ,de gép még nincs alá -
zolee5016
őstag
válasz
vtomi2 #35797 üzenetére
Hálás köszi... neked is...de volt az enyém előtt is valami ilyesmi próbálkozás,az is érdekelne!Egyébként lehet ezen még finomitani...akkor lett volna tökéletes,ha a zárt csatikat (24-6-8-pineseket)szétszedem és követve a fonás közbeni szálmozgást,visszaszerelem a csatiba.na egy 8 pinessel elvesztettem a fonalat és készreszerelve fontam be végül is.Lehet nemsokára láttok még egy gépet hasonló kábelezéssel....
-
blasko92
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest