- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
RMZ250 #32984 üzenetére
A vágás tényleg kicsit keszekusza lett, de lesz majd jobb is, amint találok valakit aki kivágja nekem. Nekem így sikerült sajna.(első ilyen melóm volt.
"ha már takarod a "deszkát" miért nem ér fel a széléig"
Ezt nem nagyon értem. A fénykép csalóka mert fejjel lefelé csináltam, a plexit meg csak úgy magában tettem rá a lapra, a felső részénél elvileg a széléig fog takarni. Ahol meg a ROG logó van oda megy a vga, ami a lap széléig kitakarja az egészet, felesleges lett volna addig vágnom a plexit, úgysem látszódik semmi belőle.
Délután összerakom a gépet, aztán majd kérnék véleményt. (pozitív negatív is jöhet)
-
-
Jim-Y
veterán
-
szab.tam
nagyúr
válasz
RMZ250 #30034 üzenetére
azt jelenti a kifejezés, hogy valaki úgy írja le a véleményét, hogy előtte nem olvas. wirte only: csak ír...
mert a szekrény közé beszorításról kicsit feljebb pont írtam, hogy a mért hőfokokban nem jelentkezik a különbség ahhoz az állapothoz képest, amikor még kint állt a szoba közepén. legalábbis ezek az első tapasztalatok.
azért majd még megnyúzom, mert egyszerűen logikátlan, ha nem melegedne jobban. de szerintem normál játékon legalább kell neki 2-3 óra, hogy kijöjjön a különbség...a tv alatti kis borda csak tartó és dísz. de még ha jobban melegedne, akkor sincs más hely neki...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Melyik tápegységet vegyem?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Apple MacBook
- Óvodások homokozója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Metal topik
- OLED TV topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest