- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegegabi80
addikt
válasz
Psycho18 #69974 üzenetére
Nagyon vagány lett, nekem tetszik.
Bár egy topflow hűtővel jobban bejönne, de azért mert egyszerűen azokat jobban kedvelem, mint a tornyokat.Azért mennyivel dögösebben néznének ki az ilyen konfigok, ha a csatlakozók az alaplap és vga hátoldalán lennének és nem lenne szem előtt a sok kábel.
Na kövi projektem tuti egy ilyen nyitott gépház lesz. Korábban kerestem is alu profilokat meg elemeket hozzá, így max csak elő kell túrnom őket. Bár a mai világban nem lesz egyszerű és olcsó mulatság mindenhez hozzájutni.
-
hegegabi80
addikt
válasz
Psycho18 #69950 üzenetére
Nagyon vagány lett. Emlékszem korábban nekem is átküldted a terveket.
Korábban én is akartam egy hasonlót, aztán letettem róla.Viszont most megint fellángoltak az efféle gondolatok.
#69966catalano: Ez a váz honnan származik? Én is ilyen profilokban gondolkodtam, mert ez házilag jobban és olcsóbban kivitelezhető.
-
hegegabi80
addikt
válasz
Psycho18 #68824 üzenetére
Jó kis gépecske lett, gratula.
Pár sorban egy kis kritika is (természetesen ez csak az én véleményem, ami semmit se jelent
)
Nekem összképben jobban tetszene valami topflow hűtő, és akkor nem lógna túl mint a torony, meg a vga ventivel is szinkronizálna a cpu venti. Nyilván azért nem mindegy, milyen cpu-t is kell hűteni.
A szálanként harisnyázott kábelek is szépek, de itt szerintem jobban mutatna, ha egybe lenne harisnyázva, vagy szalag kábelek lennének.
De amúgy meg le a kalappal, nem kis meló lehetett vele.Jah és ha jó áron készíted, lehet engem is érdekelne egy egyedi méretekkel.
-
xtevo
őstag
válasz
Psycho18 #44927 üzenetére
@NFree
Először én is azt hittem, hogy a gyerekkel dicsekedsz, de aztán rájöttem, hogy ez nem az a topic...Szinte kong az ürességtől a ház.
@psycho18
Mi lesz helyette?@đe$|re
Korrekt!Én is azt tanácsolnám, mint, amit ll-kobe kolléga, hogy a felső hdd rekeszt vedd ki, és alulra tedd a vinyókat, de akkor a felső ventit is célszerű lejjebb rakni, hogy tudja hűteni őket.
@luimapeiz
Ezen azért még van mit csiszolni a kábeleken főleg. Például itt is ki lehetne venni a felső hdd rekeszt, és akkor nem látszanának annyira hátul a kábelek se.@Maotun
Ezen azért anno igencsak csodálkoztam, hogy egy régebbi háznak jobb volt a szellőzése, mint az újnak, szinte érthetetlen.De azért öröm ránézni erre is.
-
Atke
senior tag
válasz
Psycho18 #41415 üzenetére
Plexiből van a cucc, 6 mm-es, élvilágítós. Sajnos soha nem lett kész, mert mire kész lett volna, meghalt az alaplapom, és akkor cseréltem a sabertoothra. A kondik tetején csücsül így nem töri azt le, távtartókkal csavartam volna fel.
Papírral én is próbáltam...ott is ki kell mérni a csatlakozókat, bordákat,slottokat, akkor meg már érdemesebb rögtön a plexire(fóliájára) berajzolni.
Én azt mondom nem tehetség hanem türelem kell inkább hozzá, abból viszont nagyon sokDe ha valakinek kell 990FXA UD3-hoz az szóljon
Ha kell sablonnak is odaadom... -
fatal1ty1984
őstag
válasz
Psycho18 #38697 üzenetére
COOLERMASTER Silent Pro M2 1500W van most benne.de ahogy hazakerült megy piacra.megölnének ittrhon az áram fogyasztásért xD kint mikor öszeraktam,akkora rakat sz.r házban laktam hogy metro alatt megáll minden amiben áram volt a szobában és a villanyszerelö másnap huzhatta át a régi vezetéteket mert szétégtek 1 ora terheléstöl a csatlakozások a falban
-
oroszbence
tag
válasz
Psycho18 #38651 üzenetére
Itt a kapcs rajz de a logoutomban is olvashatsz róla
-
sanyek2
senior tag
válasz
Psycho18 #37593 üzenetére
Köszönöm szépen!
4,5-es biztonsági plexit használtam, és 5mm-es ledekkel csapattam neki.
Ez a fólia ablakok homályosítására való, és sikerült szereznem kétfélét. A jelenlegi gyengébb, de a másikkal meggyűlt a bajom. 3x próbáltam feltenni, és abból 2x hiányos volt a felület. Az a fólia viszont sokkal erőteljesebben megtöri a fényt.bakatib81 Szerintem csak akkor érdemes felülre tenni ha nincs elég impozáns felület amit megvilágíts, vagy ami világítson.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Psycho18 #36680 üzenetére
én meg arra, hogy milyen riser-eket használt, ami mellett még működött is. habár a képernyőn képet nem igazán látok. lehet, hogy összerakta, de az életben 1x sem indult el neki, csak áramot kapott...
iszonyatos távolságok keletkeztek így az adatkommunikációban, szinte el képzelni sem tudom, hogy ne lépett volna be némi time delay out effektus....(#36663) blasko92
egyébként ha valami ilyen megoldást láttok, vagy sok kjelzőt, rögtön a nasa vagy a tőzsde, amíg a fantáziátok elér... -
miresz
veterán
válasz
Psycho18 #36658 üzenetére
Ez inkább ide tartozik: Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest