- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
palfitom
félisten
válasz
westcoastog #63332 üzenetére
Van az úgy...
Robert1987
Szép lett! -
palfitom
félisten
válasz
westcoastog #63330 üzenetére
Eredményes volt a rendrakás.
-
elfelejtette
veterán
válasz
westcoastog #57676 üzenetére
Hehe...
Anno használtam ilyen kábelt, nem is tudtam, hogy még létezik. Árulnak még egyáltalán valahol ilyet? -
elfelejtette
veterán
válasz
westcoastog #57674 üzenetére
Köszönöm.
Az előlapi usb-audio-gombok kábeleit egy 380V-os vezeték lehámozott külső héjába raktam be, hirtelen nem találtam mást, hogy ne nézzen ki annyira kuszának, ha már a többit olyan jól eldugtam.
Én a legcsúnyábbnak még mindig az ide csatolós hdd+dvd szalagkábelét érzem... -
Fleto93
tag
válasz
westcoastog #57649 üzenetére
Köszönöm!
-
Grave_444
nagyúr
válasz
westcoastog #57644 üzenetére
Hasonlót talán itthon is kapni, amivel lehet 5-7V-ra is állítani egy jumperrel.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
westcoastog #57642 üzenetére
Jó kis gép.
A ventik 12v-ról mennek azzal az elosztóval? Linkelni tudnál pontos típust?
-
Fleto93
tag
válasz
westcoastog #57450 üzenetére
Egyébként téged nem zavar a ventik "szívó" hangja? Nekem már 800-as fordulaton baromi zavaró volt.
Erre gondolok: [link] -
Because
őstag
válasz
-
Fleto93
tag
válasz
Igen, az alaplapi audio és USB csatlakozóval nemnagyon tudok mit kezdeni, az alaplap alatt elbújtatva sajnos nem tudom felhozni a csatlakozót a túloldalon.
Az oldallap pedig már most is küzdős kicsit, részben ezért fogom magamnak harisnyázni a kábeleket toldó helyett...
-
válasz
westcoastog #57402 üzenetére
Mit artott neked az a CPU ,hogy ilyen kis pottom hutovel szurod ki a szemet ?
-
Laccoss
addikt
válasz
westcoastog #56080 üzenetére
Ha a port letörlöd róla, lehet jobban nézne ki. Meg mintha le lenne kopva a festék a két lemez találkozásánál a saroknál?
Kevésbé fényes feketével fesd, olyasmi kellene mint a házad feketéje.
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz
westcoastog #56080 üzenetére
Akkor fesd le újból.
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz
westcoastog #56076 üzenetére
Jól néz ki, bár a tápod leéltnek látszódik.
-
Rypejakten
addikt
válasz
westcoastog #40559 üzenetére
Én ilyennel bélelném ki.
Igaz, hogy nem a legesztétikusabb, de elszívja a port, és hangszigetel is. -
Hawk1979
őstag
válasz
Dunaharasztin egy kb 50méterre bent a mellékúttól lévő családi házban, sokszor szellőztetve 2 év alatt sem lett poros a gép belseje,de még a teteje sem igazán...
Sopronban a 3. emeleten szellőztetve, minden nap beporosodik a gép teteje, a belsejét meg negyed évente ki kell pucolni. -
mycso
veterán
válasz
westcoastog #40558 üzenetére
Élvédő gumit, amit javasoltál nekem priviben, még nem találtam megfelelőt, egyelőre marad így, annyira nem vészes, sőt élőben nem is venni észre az 1-2 helyen fényes felületet, viszont képeken kijön...
A fólia nem lett az igazi, még mindig bubis itt-ott, lehet azt majd újra rakom rá, pár minden nap simítgatom és alakul lassacskán.
-
válasz
westcoastog #40567 üzenetére
Akkor csak kijött?
-
válasz
Érdekes mert ha a szegecset kifúrod ki kéne neki jönni, esetleg a másik oldalról ferdén tegyél bele valami hegyeset, egy szöget pl és óvatosan üsd meg (ne a kezeddel
)
A porról meg annyit hogy nálam már tárva nyitva minden, még éjjel is és kb úszok a porba
-
zolee5016
őstag
válasz
westcoastog #40548 üzenetére
Igen kell...de kb 10-ed annyi mintha 1-2 centit kihoznád a csati után is......
-
zolee5016
őstag
válasz
westcoastog #40541 üzenetére
Apropó.....nem kell zsugorcső sem,ha leköveted az egyik forumtársunk munkáját....
Most biztos nem ér rá..de később biztos válaszol ha elakadsz.....
Holnap élőben is megnézem a gépét....
LINK -
Rypejakten
addikt
válasz
westcoastog #40540 üzenetére
Nekem is a földön van / lesz, mert kicsi az asztal, de ha megcsap a modding szele, aludni se fogsz tudni amiatt, hogy mondjuk nem fekete a sata-kábel, hanem kék/narancs, tapasztalat.
-
zolee5016
őstag
válasz
westcoastog #40535 üzenetére
ahha alakul.....
Írok egy pü-t! -
Rypejakten
addikt
válasz
westcoastog #40535 üzenetére
Nagyon tuti, egy kis harisnyázás, és teljes az összkép.
-
Rypejakten
addikt
válasz
westcoastog #40451 üzenetére
Átérzem a helyzeted. Gimnazista vagyok, és megszakad a szívem, hogy nem tudom leváltani a régi házam akár egy másik, 10 ezres kuckóra, vagy épp nincs keret egy moduláris tápra, pedig összvissz egy HDD van a rendszerben jelenleg... Anyum élből gyűlöl mindent, aminek köze van a számtech-hez, így hozzá sem fordulhatok. Marad a várakozás a nyári diákmelóra, meg a sopánkodás.
Szerk.: ... na meg a home-made dolgok, amik kis költségvetésből is kijönnek.
-
Rypejakten
addikt
válasz
westcoastog #40449 üzenetére
Itt egy példának, bár egy aprólékos festés, főleg ha le is lakkozzák, szebb ennél, viszont ez gyorsabb.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
westcoastog #40445 üzenetére
Plexi szerintem is jobb. Pillanat ragasztóval simán ragasztható és csiszolás után nem látszanak ez illesztések sem. Én is abból csináltam.
-
tatabánya
senior tag
válasz
westcoastog #40445 üzenetére
lehet olcsóbb lenne, nem sokat agyaltam rajta elmentem az OBI-ba és vettem amit kellett még cipőfűzőt is harisnyának
-
tatabánya
senior tag
válasz
westcoastog #40443 üzenetére
-
tatabánya
senior tag
válasz
westcoastog #40441 üzenetére
választhatod azt is hogy csinálsz takarólemezt a ház aljába, vékony plexiből, vagy lemezből raksz rá fekete matricát és kijössz maximum 2000-3000ft ból. kábelekre meg teszel hosszabbítót...
-
do3om
addikt
válasz
westcoastog #40438 üzenetére
Én is azzal fújtam, nagyon szépen meg lehet csinálni, több rétegben vidd fel és nehogy megfolyjon valahol, ezért csak keveset egyszerre.
A száradás nap nélkül is gyors, és nem szálnak rá a muslicákA kész festés nagyon sérülékeny!!!!! óvatosan szereld, könnyen lejön a festék ha megkarcolod!!!
-
do3om
addikt
válasz
westcoastog #40434 üzenetére
Nem kel annyira szétszedni, ez egy CTG 500 táp. leszeded az egyik oldalát amit fognak a csavarok, venti, rács eltávolítva(venti addig bent elfér). Az összes lyuk amin bemehet a festék lemaszkolva belülről, a kábelekre is kel egy darabon hogy ne fesd össze, visszacsavarozod a levett oldalát, és mehet a festék.
Természetesen a matricát is húzd le a tápról.
[link]A harisnyázást meg én csak ilyen rátekerős fekete cuccal csináltam, ez is kábelkötegelő néven szerezhető be azt hiszem. Szépen rátekered körbe körbe ahogy látszik a képen nem egy harisnyázás minőség de jobb az eredeti szétlógó kábeleknél.
-
ZetorGumi
addikt
válasz
westcoastog #40434 üzenetére
Eddig amilyen táppal találkoztam, mind ilyen volt, hogy ki lehetett tolni oldalra, a műanyag gyűrűvel együtt.
-
zolee5016
őstag
válasz
westcoastog #40431 üzenetére
Soha nem lett volna HAF-X-em,ha teljes hiánytalan házat veszek.....ez egy hiányos darab,amiből hiányzott a komplett gyári vga,és táptakaró egység.....így magad uram alapon....
Az a lemez amit látsz majdnem zártszelvényre van hajtva,csak annyi hiányzik belőle,hogy hátul betoljam a meglévő kábelnyíláson a cuccot.Így mivel alul is lyukacsos a ház 2 db szemcsavarral(nagyobb lyuk 3-as csavar anyával) tudtam rögziteni alul is...
Ha esetleg fekete zöld kombóban gondolkozol (harisnya) dobj egy privit..... -
ZetorGumi
addikt
válasz
westcoastog #40429 üzenetére
Igen.
Először nem láttam a képeket.
Igen, az sem lenne rossz, a fekete sata kábel.
Hát én itt a közelben csak 4 to 8 pin kábelt tudok venni.Táp belének kivételéhez miért kellene szétbontani az összes csatlakozót? Ha leveszed a tetejét, akkor elvileg kiemelhető.
Harisnyázás:
Fúú, passz. olyan 6-7k körülre saccolom. Dugókkal több. -
zolee5016
őstag
válasz
westcoastog #40429 üzenetére
Érdemes lefesteni,illetve beharisnyázni..vagy hosszabítóval megoldani...(.A 4 pin-es mellé rendelsz hosszabítót.)Jó lesz ez..
..és a tápot tényleg le kéne választani.....akár egy darab perforálttal is...
-
ZetorGumi
addikt
válasz
westcoastog #40427 üzenetére
Tápegységet feketére piktorálni, avagy egy takarólemezt gyártani oda, ami eltakarja a kábeleit, és magát a tápot.
-
No-kia
addikt
válasz
westcoastog #12141 üzenetére
szerintem nagyon jó lett
majd javaslom havernak is, neki is ugyan ilyen háza van -
Stirbi
addikt
válasz
westcoastog #10831 üzenetére
csáááá
ütös nagyon
fhu látom mindenki ruházik be az uj hd4770 re
- mik a tapasztalataid?
-
14adam
addikt
válasz
westcoastog #10833 üzenetére
igényesen elraktad a kábeleket,csak ahol a tápból jönnek ki a vezetékek azokat ted be az 5,25-ös helyekhez
Ott látok néhány kusza vezetéket,elég ha csak azt elrendezed.Hozzá kötegelőzöd a másikhoz,vagy beteszed ahova mondtam
-
aero.
veterán
válasz
westcoastog #10837 üzenetére
igen, láttam aztán mikor elküldtem a hozzászólást
-
aero.
veterán
válasz
tetszetős, várom én is a képet
-
14adam
addikt
válasz
oké,rendben.Várjuk
-
14adam
addikt
válasz
westcoastog #10831 üzenetére
olyan képed nincs amin pont az oldala van lefényképezve?Amúgy kívülről nagyon tetszetős
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged