- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
freemanone
addikt
-
fogtunder
nagyúr
válasz
seniman #61267 üzenetére
és legalább nem zavarja össze a sok fps, 25 alatt könnyebb értelmezni a képkockákat
(#61266) maniacc93 szép lett a cucc, jó ez a Manta, csak annyira nem kicsi, hogy megérje egy Define Mini C-hez képest mondjuk. dizájnra nyilván más kategória és ha ez tetszik, akkor nincs is más, de én tuti, hogy még egyszer nem kötök kompromisszumokat a mITX méret miatt.
-
kisza25
félisten
válasz
seniman #60384 üzenetére
már most 3eFt-al visszament az ára amióta vettem
már kezd magához térni a piac, de eurót most érdemes eladni, mer elég jó az árfolyam
DR|FTK|NG: elég kellemes csalódás, az oldalak csavarmentes szerelhetők, van benne kábelezési lehetőség és egész ötletes az SSD tartó, ja és belülre is jutott szín, mindez 4eFt-ért, na igen, papír vékony, irodába asztal alá jó leszAmúgy erősen emlékeztet a THERMALTAKE Versa H15-re, csak az kicsit erősebb (nem sokkal) és más az eleje
-
Fr3eWar
őstag
válasz
seniman #60074 üzenetére
Igen az volt, szerettem is nagyon
Itt a fórumba visszakeresve a lian li előtt egy P193-ba volt beépítve.
Azért azt a házat jobban tolerálta minden hőfokok tekintetében.
De legalább kipróbáltam milyen is egy kis házba szellőzés nélkül lakni, ami mondjuk kívülről szép belülről káosz (PC-A55).De lassacskán haladok az In Win 303 projekttel is.
A héten megrendeltem az új géplábakat, meg a kábelharisnyát, illetve megjött egy PCI-E toldóm, sajnos a gyári tápkábel csak feszülve ért el a VGA-hoz, így inkább nem azt harisnyázom.
Bár gondolkozom egy táp cserén is, ha belekezdek, akkor legalább új tápot harisnyázzak, ne a 6 évest, aminek már ki tudja mennyi van csak/még hátra. -
spanglee001
addikt
válasz
seniman #59964 üzenetére
mora 360 LT ennyi van ráírva de van fotóm
-
maniacc93
tag
válasz
seniman #59823 üzenetére
Sajnos a laprol meg nincs sok tapasztalatom. Teljesen uj, csak par napja hasznalom. Az elejen amikor raktam ossze a gepet akkor volt vele egy kis problemam, de meg azota se tudom mi volt a baj. Mikor osszeraktam a gepet es kiprobaltam volna, hogy minden rendben, akkor az alaplapon a DRAM_LED villogot es nem volt kep a monitoron. Utana olvastam mi lehet a problema, de semmi hasznosat nem talaltam, forumokon csak tippelgettek, hogy mi lehet a problema. Volt aki egyesevel lecserelgette az osszes alkatreszet a gepben, es a vegen az alaplapot cserelte, ami persze megoldotta neki a problemat.
Nalam nem tudom mi volt a problema, mert minden jol volt osszerakva, talan a videokartya nem volt a helyen 100%-osan, eleg nehezkes volt ebbe a lapba belerakni ezt a kartyat, mivel rajta van a boritas a lapon igy kb hozza er a videokartya. Minden esetre, most minden gond nelkul megy
Amivel meg sz**tam az a bekapcsolo gomb az alaplapon, ami a boritas alatt van, de persze azzal csak akkor foglalkoztam amikor mar osszeraktam a gepet. Es mivel a szamitogep hazzal is megszivattak mert nem kultek hozza gombot, ezert nem tudtam bekapcsolni a gepet. Aznap irtam is a gyartonak, hogy kifelejtettek a gombot, elnezest kertek es mondtak, hogy azonnal kuldik a gombot. Azota is jon...
Gondoltam, hogy sokaig fog tartani mire ideer az a gomb ezert meg aznap rendeltem boltbol amit masnap reggel ki is szallitottak.
Moby: Tegnap bekuldtem, meglatjuk, hogy bekerul-e, mivel a kepminosegek nem a legjobbak. Teloval lottem a kepeket, nincs kameram, majd a kozeljovoben szeretnek egy kamerat beszerezni. Ha be is kerul szerintem beletelik jo par hetbe amig benne leszek. Ha esetleg bent leszek akkor majd kiposztolom ide.
Koszi az elismero szavakat mindenkitol, eleg sokat tervezgettem es dolgoztam rajta.
-
imibogyo
veterán
-
Levwi
aktív tag
válasz
seniman #59716 üzenetére
920-al nekem se voltak gondjaim. Közben csak megemberelte magát és feltöltötte a képeket persze már kétszer is. Kész vicc ez a telefon.
Majd rakok fel még képeket ha készen van meg majd ha be lesz építve bár még hiányzik pár módosítás házon belül, hogy meglegyen az összhang, de majd pénz kérdése lesz minden.
-
jones965
Modder
válasz
seniman #59650 üzenetére
Valamiért nem díjazza az alaplap a multi gpu-s riser kábeles megoldást. Az előző lapom ( R5E) is ennek lett az áldozata.
Pci-e 1.1 és 2.0 módban működnek. Most egyelőre a dizájnt feláldoztam a hibátlan működésért. Még majd később a Lian Li kábelét kipróbálom.
Az sli bridge az tegnap készült.pcgamer01: a megoldás látszik a képen. Jó fele tapogatózol.
-
SoulReaver
veterán
-
hszilard666
veterán
válasz
seniman #58646 üzenetére
A modecom alfa M1? Semennyire
De a héten fúrok a tetejére vagy az oldalára (még nem döntöttem el) Egy 120MM es ventihelyet hogy a 1070 ne fulladjon meg. A tatajén azért gondolkodom mert akkor oda tudnék rakni egy 120MM es radit ha esetleg kompaktos kártyát veszek.
Seniman:
Az összes aurora brutálhangos volt gyárilag és túl is hevült általában az alaplap, dobták az órajeleket csúnyán, főleg az X79 esek. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
seniman #58646 üzenetére
Nekem anno ezután csorgott a nyálam. Nem mondom, hogy most nem tudnék vele mit kezdeni, de ezek olyan vasak, amiket az ember igyekszik annyira érintetlenül hagyni, amennyire csak lehet. Így -ha moddingról van szó- a lehető legnagyobb béklyót jelentik. A jelenlegi radiátorom be se tudnám passzírozni, vissza kéne térni léghűtésre...
Kb a világ szégyene, hogy a Dell képes volt ezt a házat még plexi oldallappal is ellátni úgy, hogy a vázat nem küldték le feketére, miközben a burkolatot 3-5 féle színnel is lehetett választani.
-
Tomdriver
őstag
válasz
seniman #58464 üzenetére
Úgy tűnik úgy kell csináltatnia hozzá.
-
Atke
senior tag
válasz
seniman #58345 üzenetére
Kaptam egy ilyen házat fehér színben, brutálisan jól néz ki,és nagyon jó az anyag használat. A corsair 750D(-m) a közelébe nem ér minőségben. Ha visszaváltok nagy házra egyszer brutál modot csinálok előle
Ha időm engedi, majd egy logout bejegyzést csinálok róla
-
válasz
seniman #58120 üzenetére
Szerver gepek klimatizalt helyisegben vannak. Meg rogyasig vannak pakolva Delta ventikkel; amik az ember fejet is lefujjak a nyakarol oylan erosek(hangosak is xd ), a tapnak ott nincs szellozteto szerepe. Egy gamer gepben ahol a VGA rol felszall hirtelen 300W -nyi hő + 100w a procirol nagyon nem tenne jot egy felso tapnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest