- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
nagy.matyika #61376 üzenetére
És hogyan célszerű a plexit tisztítani?
-
freemanone
addikt
válasz
nagy.matyika #61376 üzenetére
köszi a tippeket, plusz dobtam 1 pü-t!
-
seniman
veterán
válasz
nagy.matyika #61374 üzenetére
Mire mindent megvesz,addig egy fényszóró polírozó kisiparos a feléből megcsinálja.Mifelénk egy ötösért csinálnak egy pár lámpát.
-
Drizzt01
őstag
válasz
nagy.matyika #58215 üzenetére
Nem hisztinek szántam, pusztán ténymegállapítás. Tény hogy lehet jobban-szebben elkészíteni. Mint mondtam minden elkészült. ,, mű" csak egy lépcsőfok.
-
kornel76
aktív tag
válasz
nagy.matyika #58208 üzenetére
1. Hamár Jones-t említetted akkor itt nézz szét először, nem csak a Poseidon ROG modja lett jól sikerült és ő már letett annyit az asztalra ,hogy szponzorálja néhány gyártó a munkáit. Másoknak ez a szerencse nem adatik meg. Sokkal kevesebb forrásból tudnak építkezni, dolgozni és mégis jól teljesítenek. Tőled ismételten kérek valamit ami alapján fikázhatod itt bárkinek a munkáját.
2. Mivel ez a totyik a Hogy is néznek ki a gépeink? címet viseli , lehet a kritikáidat valahol itt jobban fogadják. De ebben a totyikban nem modderek vannak nagy többségben ,hanem átlag userek akik megpróbálják a gépeiket lehetőségekhez képest a saját maguk számára a legszebbre alakítgatni (halkan jegyzem meg tőled a géped képeit sem láttuk még, de repesve várjuk ) .
-
válasz
Senki sem születik mérnöknek...
Nem tudom, hogy mi a szakterületed, a Te szakmádban is biztos vagyok, hogy tudnék újat mutatni!
Ami meg az itteni srácok munkáját illeti!
Szerintem már az is szép dolog, hogy az akarat megvan bennük és cukrászok, kertészek vagy akár humán beállítottságú emberek neki állnak és bármi kezük közelébe kerülő szerszámokkal megpróbálnak valami "mást" létrehozni, ami csak Nekik van és vágynak rá.
Ezért még ha Te úgy is látod, hogy "Gányolás", nem túl emberi ezt kimondani. (Max, ha kéri, hogy mondjuk el, mit kellene még rajta alakítani.)
Biztos Neked is szarul esne, ha valamelyik munkádra azt mondanák, hogy ez egy igénytelen hulladék.
De az megint csak az én véleményem, nekem ez jött le az elmúlt hozzászólásokkal kapcsolatban. -
lacus83
senior tag
válasz
Nagyon örülünk neki hogy mérnök uraságod ennyire tuti.
Szerintem ezek után senki se kérne a segítségedből.
Persze véleménye lehet mindenkinek, de ha már személyeskedsz tedd offba vagy privátba.
Én most az offot fogom választani.
Azt te tudod mit hogyan kellene, de az egy dolog meg más az is ha fikázod valaki cuccát.Egyéni dolog, mindenki saját tetszése és pénztárcája szerint alakít.Csak mert pl nekem jobb valami mint másnak,akkor már másé sz@r?
Mit tudod te neki milyenek a lehetőségei? Nekem sincs lézervágós ismerősöm,valszeg én is csak lemez vágóhoz nyúlnék vagy flexhez.
Te mint mérnök a messziből idejösz és megmondod a frankót.Lehet nekünk se tetszik valami, de mégsem fikázzuk le és mondjuk mi jobban csinálnánk.
Senki se magasztalja itt más munkáját, de nem vagyunk akkora retaldáltak hogy elveszük a lelkesedését.
A másik irod segiteni jöttél ide.Hívott valaki?
Üdv -
juve600
nagyúr
válasz
nagy.matyika #58204 üzenetére
szia
sztem elég nagy balgaság igy irni valakinek a "művéről"
mutasd a tied az biztos szebb-jobb............. szerinted,vagy szerintem ?? nézőpont kérdése -
kornel76
aktív tag
válasz
Az itthoni moddingok sajnos elég laposak, ezen jó lenne változtatni.
Azért a fenti állítást átgondolnám még 1x. Nézd vissza pár évre a Veletechen szereplő moddingokat, nem egy közülük rangos külföldi versenyeken is nyert vagy szép eredményt ért el.
Jah és várjuk a te modjaidat is.
-
zolee5016
őstag
válasz
nem haragszom....de ez a gép a késztől olyan messze van még....hogy csak na....
....................
Az itthoni moddingok sajnos elég laposak, ezen jó lenne változtatni.
akkor hajrá!!!!!!!!! -
blu79
addikt
válasz
nagy.matyika #57080 üzenetére
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
nagy.matyika #55170 üzenetére
PCX-ből vettem 6 db-ot 60+12 hónap garanciával, radiátoron elég jól teljesítenek és nem hangosak.
-
Ramses07
Modder
válasz
nagy.matyika #53916 üzenetére
Nagyon szépen esztétikusan összeválogatott konfig!
Grat hozzá. Szép elrendezés, jó cuccok, mi kell még!?
-
KAMELOT
titán
válasz
nagy.matyika #53916 üzenetére
Egy nagyon jó összeállított kombót látunk itt. Szép és jó! Kérem szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest