Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Aktivitáskövető és füles is érkezett az új Motorolákkal
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
dKes
tag
válasz
craine12 #7669 üzenetére
Szia!
Tudom írtad a BIOS-t,de :
"F3 29/12/2006 Fix S1 standy / S3 suspend to RAM fail under Win2000 " <-- ennél frissebb van ugye? A fórumokon mondjuk az F6-ost szokták javasolni ilyen hibáknál.
Melyik SATA port-ra van kötve a Samu - a narancs Intel-esre vagy a lila JMicron-ra? Elméletileg a Bios-ban korrekt-en beállítva az energiatakarékossági opciókat (AHCI, S1 -> S3 vagy fordítva amelyik kell neked). Driver-ből mindkettőből (ICHR8 és JMicron) a legfrissebbet érdemes lehet kipróbálni.
Sok érdekeset találtam net-en a JMicron chip firmware frissítéstől kezdve a write-cache kikapcsolásáig (Win-ben, ha narancsszínű csati-n van a cucc, mert elméletileg az AHCI, NCQ meg ezt nem támogatja, bár legfrisseb driverekkel lehet ez is ok).
Néhány helyen a JMicron-t ajánlják, mert talán fejlettebb ezen a téren - szigorúan a legfrissebb driverekkel. Szerintem mondjuk valószínű, hogy a BIOS-ban nincs valami jól beállítva valamelyik vezérlőre ...
Esetleg próbáld ki (ha lehetséges), hogy csak a Samsung van bedugva. Esetleg a Win-ben nincs elkefélve valami beállítás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 1TBSSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Elegáns Midnight dizájn, megbízható teljesítmény 100%-os akku
- UTOLSÓ!! 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest