Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
Dißnäëß
üzenetére
Nem tudom, nálunk az Auchanban van olyan hulladékgyűjtő, ami fénycsöves, elemes stb.. és van egy viszonylag széles szájú része, amibe nagyobb eszközöket is bele tudsz dobni: pl. hajszárító, turmixgép stb.. arra emlékszem, hogy egy komplett videomagnó még épp átfér a résen, de mocskok, mert a két széle lekerekített, nehogy már véletlenül túl nagyot bedobhass. De pl. szerintem egy bluray lejátszó simán átfér. Egy router, egy belső optikai meghajtó, egér stb., talán még egy billentyűzet is.
Ez az egyetlen hely, ahova gyalogosan oda tudok menni, mivel a legközelebbi hulladékudvar kizárólag autósoknak van fenntartva, se járda, se semmi.

Vagy az elhasznált izzósba mehet?
Ha olyan elemet imitáló zöld cucc sárga tetővel és inkább csak hosszúkás, oda nyilván nem fér be ilyesmi. Amiről írtam, az legalább akkora, mint egy csomagautomata.
Ezen a képen a jobb oldali nagy:

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest