- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nem biztos, hogy ez a belépőszint kulcsajánlata
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
GFerr56
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudtam eldönteni, hogy melyik topicba írjak, de felvetem itt is a következőt:
Adott egy őskövület gép, benne egy 110 GB-os PATA HDD-vel. A vinyó RAID pci kártyával tömbben volt, átkötöttem Master1-re, mivel Win10-et szerettem volna rátelepíteni. Lehet rárakni 64 bit-es op rendszert, Win7-et (64 bit) viszi a vas egy másik HDD-n. Csak a fent említett lemezt hagytam működni, a Win 10 fel is települt, de az első újraindulás után valami ilyesmit írt ki, hogy: "NO DISK DETECTED". Mindenek előtt eljátszottam a telepítő konzoljában a diskpart - list disk - "select" - clean figurát, nyilván jó is lett, mert a telepítő hisztizett volna a GPT - MBR miatt, de ezt a "feltelepül, és utána nem érzékelem a lemezt" figurát nem értem.
Üdv.Minden eshetőségre gondoltam...hmmm, lehet, hogy én vagyok a gyilkos? - Frank Drebin...........és a farkam benne volt a Guinness Rekordok Könyvében....ki is tiltottak a könyvtárból....
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PH! Darts
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Durrogtass
- További aktív témák...
- kiváló állapotú 500GB USB3.0 külső 2,5" hordozható merevlemezek .
- Új bontatlan Sandisk Ultra 3d SSD 4TB és Sandisk Extreme Pro Portable külső SSD 2TB
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
- Western Digital 8TB RED PRO - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- AKCIÓ! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest