- Android szakmai topik
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jagon
tag
válasz
aprokaroka87 #22 üzenetére
"Szerintem az Android Go vonalat kellene kukába dobni."
Inkább a sima androidot kellene kukázni, és a Go-t vinni tovább. És amelyik telefon azt sem bírja el, na azt, azt nem engedni forgalomba...
"Mit jelent a rendszerváltás? ... Például Windows telepítés?" - Molnár Krisztián, vlogger.
-
válasz
Tutyimutyi #31 üzenetére
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
-
Amúgy most jutott eszembe, hogy az EU fejleszthetne egy saját minősítő benchmarkot.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
-
A baj az a szintetikus tesztekkel, hogy:
1. Ami most dob pl AnTuTu-n 500K-t az jó, de 2-3 év múlva már kevés lesz.
2. Melyik lesz a referencia? Pl az AnTuTu egyes főverziói sem ugyanazt az eredményt hozzák.
3. Évente frissítik?
4. Ezzel kijelentenék hogy az Android GO hulladékokra való csakSzóval inkább a Google-nek kellene elengednie ezt a Go-t, de lesznek dzsunga gyártók akik felteszik rá a régi Androidot.
-
válasz
GoodSpeed #26 üzenetére
Torvenyileg megmondhato, hogy amit Android Go-val telepitenek, azt nem lehet forgalomba hozni, vagy ha a gyarto megis forgalomba hozza, akkor o is kap plusz adot, meg minden egyes keszulek is - mondjuk a keszulekre a brutto aranak a +3x-osat es a gyarto is az elozo evi forgalmanak egyotodet. Ugy ertem minden evben, amig forgalomban van az ipari hulladek cucc.
Rendeleti szinten meg akar technikailag is le lehet menni odaig, hogyaszondi: a forgalomba hozni kivant cuccnak minimum ennyit es ennyit kell teljesitenie szintetikus benchmarkokban, ami nem teljesiti, azt nem lehet forgalomba hozni, vagy csak a fentebb leirt feltetelekkel.
https://www.coreinfinity.tech
-
A szándék jó, csak törvényileg kivitelezhetetlen valószínűleg.
Technikailag inkább oldható meg, Android GO kivezetése sokat dobna rajta. Viszont pár hónapja láttam YouTube videóban, gagyi, koppintas S24-et, mikor megérkezett a tesztelőhöz kiderült,hogy Android 8.0 van rajta, mert olyan gyenge.😂[ Szerkesztve ]
-
Minden termekre es cegre plusz adokat kellene kivetni, ha a produktum az ipari hulladek kategoriaba sorolhato. Ez nem mas, mint veszelyes-hulladek termeles.
[ Szerkesztve ]
https://www.coreinfinity.tech
-
válasz
aprokaroka87 #22 üzenetére
Az egyébként sokat dobna azon, hogy ilyen anorexia nervosa hw-vel megvert telefonok ne kerülhessenek ki.
-
Igen, sajnos ez a piac szabályozó erejére van hagyva, ha nem veszik, akkor majd veszteséges lesz alapon.
Magára valamit is adó gyártó ilyen készüléket szvsz nem ad ki.
Nem tudnak labdába rúgni az okostelefonok piacán versenyképes portékát előállítva? Akkor miért nem csinálja meg pepitában a Nokia 3210-et és 3310-et, de úgy hogy max színes kijelzőt kap? Sokan megvennék a 40-es korosztályból.
Tudom,hogy volt próbálkozása, de lehúzták,mert eltért az eredeti koncepciótól jelentősen.Nekem pl nem volt 3210-esem, de ha kapható lenne, lehet megvenném múltidézés címszó alatt.
[ Szerkesztve ]
-
hapakj
őstag
válasz
GoodSpeed #17 üzenetére
Teljesen igazad van, most így azon gondolkodtam hogyan lehetne erre egzakt szabályzást írni, amibe nehéz belekötni. Mert pl a töltő nem léte, vagy USB-C használata az elég egzakt, de használhatóságot már pl nehezebb megfogni.
Bár szerintem elég jó lenne bizonyos sebességű CPU és RAM használatához kötni a forgalmazhatóságot, illetve talán a frissítések kötelező biztosítása is javítani fog talán a helyzeten.
-
Ricardo
titán
Szerintem úgy találóbb lenne a cím ha a "Nem biztos, hogy ez a belépőszint kulcsajánlata" át lenne írva arra, hogy "Biztos nem ez a belépőszint kulcsajánlata"
-
Az a baj, hogy a töltőket be lehet tiltani, hogy környezetvédelmi problémák vannak velük. A pontosabban javasolt NEM adni töltőt ugye, erre jönnek az ilyen vacakok amikkel maximum a Boomereket lehet bepalizni operátori akcióban, hogy ingyen kapja 2 éves előfizetés mellé... Persze nála is hamar átcsap az öröm ürömbe.
-
KIFLEE
csendes tag
Ez a proci még a nokia 2.2 helio a22 megoldásánál is durván gyengébb pedig az se egy használható telefon. Már az is kész csoda, ha egyáltalán be tud bootolni rajta az android (gratulálok a google fejlesztőinek, ha így van, nem kis teljesítmény).
-
kampoka
csendes tag
Most komolyan, ennek mi a bánat értelme van? Akkor már inkább egy buta telefon 20 000-ért vagy valami régi használt telefon.
-
hohohohóó...
tag
Inkább a Nokia 800 Tough házába rakjátok már bele ezeket a hardvereket Android Go-val lécci...
-
hapakj
őstag
válasz
Garzonrobot #6 üzenetére
úristen ez egy beast ehhez az HMD-hez képest. Már már sokéves használt iPhone szint
-
joelke HU
senior tag
Ej de kár, hogy már nincs olyan friss Android, ami 512 megás RAM-mal is megelégszik, a HMD biztos rárepülne.
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
janeszgol
félisten
Oké, hogy olcsó, de a szar akkor is büdös, ha ingyen adják.
-
hapakj
őstag
jézusom. ipari hulladék....
-
aprokaroka87
nagyúr
Én értem hogy Android 14 go, de minek?
-
Genova1983
tag
30e Ft-ért már van [HMD Pulse] is 4/64 gb-al,ami azért szintén éppen a minimum.Akkor ennek így mi értelme ennyiért és főleg kinek?
[ Szerkesztve ]
-
Garzonrobot
kezdő
Rögtön eggyel feljebb értékelődött a szememben a nemrég bemutatott Tecno Spark Go 2024 [link]
Attól sem fog lobogni a hajunk, de ugyanezért a pénzért bőven jobb hardvert kínál.
-
novinyul
veterán
Ezt mégis kinek "kedves" HMD
Xiaomi 14 - Xiaomi 12 - Retro telefonok
-
Van otthon a fiók mélyén 2/32GB telefonom, Samsung A10, amelyet 2020 augusztusában kaptam céges telefonként. Nem véletlenül van ott, ahol, pedig annak jobb kijelzője van, mint a cikk alanyának. Szegénykét ingyen sem bírom tovább használni, nemhogy 30 ezret adjak ilyesmiért.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Mennyi szemetet tud még ontani a HMD magából?
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
60 GBP... azért ha csörög már az is bőven teljesíti az elvárhatót.
-
GalaxyS9
tag
Messze van még április elseje...hírszerkesztő
Új hozzászólás Aktív témák
ma A HMD Key az okostelefonos minimumelvárásokat is alulról súrolja.
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android szakmai topik
- Amazon Kindle
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest