- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
GFerr56
aktív tag
válasz Beba Snake #52218 üzenetére
Köszönöm!
A gép nem az enyém, én SATA-UEFI korban kapcsolódtam be. Egy kicsit kínai nekem a régebbi rendszer. Azt megcsináltam, hogy telepítésnél törlés, új partíció, feltelepül, majd no disk detected...????Üdv
.Minden eshetőségre gondoltam...hmmm, lehet, hogy én vagyok a gyilkos? - Frank Drebin...........és a farkam benne volt a Guinness Rekordok Könyvében....ki is tiltottak a könyvtárból....
-
GFerr56
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudtam eldönteni, hogy melyik topicba írjak, de felvetem itt is a következőt:
Adott egy őskövület gép, benne egy 110 GB-os PATA HDD-vel. A vinyó RAID pci kártyával tömbben volt, átkötöttem Master1-re, mivel Win10-et szerettem volna rátelepíteni. Lehet rárakni 64 bit-es op rendszert, Win7-et (64 bit) viszi a vas egy másik HDD-n. Csak a fent említett lemezt hagytam működni, a Win 10 fel is települt, de az első újraindulás után valami ilyesmit írt ki, hogy: "NO DISK DETECTED". Mindenek előtt eljátszottam a telepítő konzoljában a diskpart - list disk - "select" - clean figurát, nyilván jó is lett, mert a telepítő hisztizett volna a GPT - MBR miatt, de ezt a "feltelepül, és utána nem érzékelem a lemezt" figurát nem értem.
Üdv.Minden eshetőségre gondoltam...hmmm, lehet, hogy én vagyok a gyilkos? - Frank Drebin...........és a farkam benne volt a Guinness Rekordok Könyvében....ki is tiltottak a könyvtárból....
-
GFerr56
aktív tag
Nagyon köszönöm, ismét tanultam valamit (ez mondjuk nem is csoda )!
Boldog Húsvétot!
.Minden eshetőségre gondoltam...hmmm, lehet, hogy én vagyok a gyilkos? - Frank Drebin...........és a farkam benne volt a Guinness Rekordok Könyvében....ki is tiltottak a könyvtárból....
-
GFerr56
aktív tag
Sziasztok!
Csak enyhén kapcsolódó téma. Mivel bekrepált a HDD-m (külső usb 3.0 házban, külön tápegységgel használtam). Beszereztem egy 2.5-ös külső usb 3.1-es vinyót. A házam elég nagy, a kábele a cuccnak viszont elég rövid. Egy kb. fél méteres kábel elég lenne, hogy ne a gép tetejére kelljen tenni. A gond az, hogy nem találok, illetve igazából ahány webáruház, annyi elnevezés, nem tudom, hogy hogy találjam meg. Rakok fel egy képet.Üdv
-
GFerr56
aktív tag
Sziasztok!
A mai napon minden előjel nélkül a gépem a POST képernyő után a Windows kezdőképernyő betöltése előtt system_thread_exception_not_handled (ntfs.sys) kékhalállal újra indul.
A gépben van egy HDD, ezen csak adatok vannak, és kettő SSD, mindkettőn egy-egy oprendszer. A vinyót lehúzva a hiba megszünik. Külső házban van, a betöltődött oprendszerre ráindítva pár másodpercen belül kékhalál. Vannak rajta fontosabb adatok, ezért jó lenne, ha sikerülne helyreállítani.
Valami tanács?Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- kiváló állapotú 500GB USB3.0 külső 2,5" hordozható merevlemezek .
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 980 PRO NVMe 2TB M.2 PCIe SSD
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan - 7000-6500 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest