Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- Android dual SIM okostelefonok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Honor 90 - modellalkat
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.bala31
őstag
Üdv. Nekem inkább SSD problémám van nem tudom hogy jó-e ez a topic, de nem találtam külön erre vonatkozót. Azzal kezdődött hogy kisebb szerelések után nem bootolt a gép, megmozgatva az SSD sata csatlakozóját megoldódott a probléma. Tegnap viszont szétszedés nélkül is jött egy olyan anomália ami miatt kb 10 perc volt a boot idő az SSD-vel. Bios reset oldotta meg a helyzetet, de ha lehúztam a többi hdd-t a gépről ismét nem látta az SSD-t és nem bootolt (valami I/O hibát írt ki). Az lenne a kérdésem hogy egy új kábel megoldaná a problémát (időközben már rendeltem újat) vagy esetleg az SSD haldoklik (bootolás után amúgy minden rendben a géppel SSD-re sem írt hibát)?
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- WD Black SN850 2TB M.2 PCIe SSD 7000 -5300MB/s
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- WD Black SN7100 2TB Gen4 SSD 7250- 6900MB/s
- Kingston NV2 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest