Új hozzászólás Aktív témák
-
s.bala31
őstag
válasz
King Unique #51155 üzenetére
A gép bootol, bios vissza lett állítva alapra, de ezek benne vannak a hsz-ben. Azért írtam ide mert az előttem lévő kolléga (Möhe) is hasonló problémát írt le. Nálam is I/O hibát írt ki legutóbb, be volt lassulva a gép stb. Én tippeltem az SSD-re vagy a Sata kábelre de lehet valamelyik HDD-vel van gond, erre szerettem volna valami választ kapni hátha volt már valakinek ilyen anomáliája.
-
s.bala31
őstag
Üdv. Nekem inkább SSD problémám van nem tudom hogy jó-e ez a topic, de nem találtam külön erre vonatkozót. Azzal kezdődött hogy kisebb szerelések után nem bootolt a gép, megmozgatva az SSD sata csatlakozóját megoldódott a probléma. Tegnap viszont szétszedés nélkül is jött egy olyan anomália ami miatt kb 10 perc volt a boot idő az SSD-vel. Bios reset oldotta meg a helyzetet, de ha lehúztam a többi hdd-t a gépről ismét nem látta az SSD-t és nem bootolt (valami I/O hibát írt ki). Az lenne a kérdésem hogy egy új kábel megoldaná a problémát (időközben már rendeltem újat) vagy esetleg az SSD haldoklik (bootolás után amúgy minden rendben a géppel SSD-re sem írt hibát)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vicces képek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Windows 11
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged