Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Passzív aktivitáskövetőt mutatott be a Polar
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zacsek21
tag
jóestét
a segitségeteket szeretném kérni mert némileg kiverte nálam a biztositékot a ma esti szerencsétlenkedésem...win8.1 et futtat a laptopom.vettem hozzá egy külsö satas hdd dokkolot és egy 3tb toschiba winyot...mikor betettem elöjött vmi féle lehetöség a tárolohelyek kezelésére ahol be is irkáltam a dolgokat müködött is szépen már meg is töltöttem szépen...csak ám azzal a fáradt agyammal bedugtam mellé a ps3 hddjét amit sajnos be is tettem ugyan ebbe a csoportba.namost itt még nem is volt akkora gond mert csak a ps dolgait buktam viszont ezután miközben valahogy elértem h megtudjam nyitni a ps hdd-jét valamiért megfordult a világ és mind a 3 tb eltünt az éterbe...az eszközkezelö látja viszont a köteten nem megnyithato.jelzi azt is h minden adatom rajta van szoval nagyon örülnék ha valaki megtudná mondani hogy hogyan lehetne ismét elérhetövé tenni a teljes adatállományttudom hogy idiota voltam ugyhogy ezt a részt ugorjuk át ha lehet! köszi a segitséget elöre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer FA200 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6200 MBs - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Samsung 9100 Pro 1TB M.2 PCIe5.0 14,7gb/s - ÚJ, 5év gari
- WD Black SN850 2TB M.2 PCIe SSD 7000 -5300MB/s
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest