- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
Vérboci #92493 üzenetére
Van némi fogalmam a textilek, fonalak, anyagok tulajdonságairól. Van köztük sok olyan, amit károsít a szárítógépek által generált hőmérséklet. Éppen ezért jelzik azt a belevarrt címkén.
Pont a legfinomabb, legnemeseb anyagok a legérzékenyebbek, valamint a másik véglethez tartozók, de nem feltételezem, hogy az itteni társasâg olyanokkal rendelkezik.
Nem kötelező betartani a textilkresz jelzéseit, nem jár érte büntetés. Viszont lenézni, kinevetni sem kell azokat, akik figyelembe veszik! -
Gömbike
senior tag
válasz
johnny82 #92496 üzenetére
Anno én a vaterán vettem e célból egy páramentesítő gépet. Napi 20 liter mittudomént vesz ki a Zoxigénbű.
Festés után baromira hasznos, de egyébként szárítógépet használunk.
Nem kell túlgondolni, ez egy tényleg egyszerű gép. A legolcsóbbat a legtöbb garival.
De hamár új, a Lidl- Aldi gép 40-ért is tudni fogja, mint az átcímkézett kínai 100 körül.
Saját tapasztalat.
-
válasz
simico #92471 üzenetére
Én ezt teljesen értem és igazad is van. Sajnos az egyik penészedő szobában nem lehet kereszthuzatot csinálni. Télen nem fognak kint teregetni. Főzéskor pedig páraelszívót használnak. Az egyik ismerősüknek Ariston Deos 20 S van és meg vannak vele elégedve. Ha nincs jobb, ajánlottabb ebben az árkategóriában 100K-ig, akkor valószínűleg az lesz.
Így tudtok segíteni a választásban?
-
Gömbike
senior tag
válasz
andrisms #92492 üzenetére
Mindenkinek meg van a saját preferált gyártója. Pl. én azt tudom leírni, hogy az Elux gépem 2008. 02. -óta hibátlanul dolgozik, akkor 135 volt.
Más user a Bosch-t részesíti előnyben, más a Wiccpult.
Szerintem erősen vízkeménység függő a tisztaság, valamint kinek melyik tabletta, por, öblítő vált be, a felhasználási szokásainak függvényében.
Tudom, évekig próbálgattuk a tablettákat a tökéletes eredményért.
Az Elux-AEG, a Bosch nagy valószínűséggel jó irány, az egyik barátom a Beko-ra esküszik mindenben.
-
andrisms
aktív tag
Sziasztok.
Mosogatógép vásárlásban kérném segítségeteket.
Teljesen beépíthető vagy részben beépíthető érdekelne, normál szélességben.Márka mindegy, 2felnőtt, 2 gyerekre kellene. Megbízható működés, tiszta végeremény a cél.
Milyen kerettel kell számolni, hogy egy jól funkcionáló gépet kapjak?
Van akkori difi egy 150, 200, 250e Ft-os gépben?
Esetleg ezen kategóriákra egy-egy példát és infót tudnátok?
Milyen funkciót nem szabad kihagyni benne? (tárolók, kosár, stb)Szokott lenni kedvezmény, van most valahol kihagyhatatlan vétel? Alza+-om van, ott van pár akciós, de nem cél az alza, ha van máshol jobb.
Köszi
-
BBéci
legenda
Ha durva az anyaga, akkor kellemetlen, kényelmetlen hordani. Nyári kedvencem a tegnap említett Pierre Cardin Summer Denim, április vége óta 60%-ban azt hordom, mert puha és pillekönnyű. Ugyanez érvényes Brax Ultralight farmeromra, ami ráadásul 79% pamut, 11% lyocell, 7% elastomul, 3% elasthan összetételű. Előbbi 8, utóbbi 4 éves és tökéletes állapotúak. Textilkresz szerint 30 fokos kímélő mosás, szárítás tilos, egypontos vasaló hőmérséklet biztosítja a hosszú élettartamot.
-
BBéci
legenda
válasz
Dorian #92476 üzenetére
A "különösebben márkás cuccok" nagyrésze valóban túlárazott. Viszont összehasonlítottam C&A sajátmárkás farmert Pierre Cardinnal és Brax-szal, a különbség ordító, annyival fimónomabb tapintásúak és gondosabb, precízebb varrásúak az utóbbiak. Ez viselés közben is egyértelmű előny. Legújabb Braxomat is leárazva, 49990 Ft helyett 19990-ért vettem, szerintem nagyon megérte. A Tommy Hilfigerek is szuper anyagból készülnek, azokhoz képest a Springfieldek olyanok, némi túlzással, mint a lópokróc.
Springfieldben régen lehetett kapni tiszta gyapjú pulóvereket, vettem hármat összesen nem került többe 12000 forintnál. Két éve kerestem hsonlókat, egyáltalán nem árultak gyapjút. Amit még nagyon szeretek, az a kasmír, sokkal kellemesebb viselet, mint a gyapjú, ezzel arányos (baromi drága) az ára. -
Dorian
félisten
Ne vicceljünk már, a bőröd termeszeténel fogva eleve tele van baktériummal, ezt hivják bőrflórának. Az immunrendszer pedig nem engedi túlszaporodni őket, így működik a test. Teljesen felesleges a ruhákat sterilizalni ha nem műtétet akarsz végezni vagy nem valami durva immunrendszert gatló gyógyszert szedsz. Ezért van az, h meg soha senki nem lett beteg az akáhogy kimondott ruhahordástól
-
pjen
félisten
Én inkább melegebb víz és kevesebb mosószer párti vagyok.
"A legújabb tudományos kutatások fényt derítettek egy igencsak aggasztó tényre: a 40 fokos mosás valójában messze alulmúlja a higiénikus tisztítás követelményeit. Miközben a ruháink foltjai eltűnnek, a baktériumok nagy része vígan megmarad, veszélyeztetve ezzel az egészségünket. Egyetlen mosási ciklus során a ruhák akár 100 millió baktériumot is tartalmazhatnak, ami bizony elgondolkodtató adat." -
ahopka
újonc
válasz
Silent77 #92478 üzenetére
Szia,
Örülök, hogy jól választottál. Sajnos nekem ez nem férne/fért volna be az adott helyre (150cm a max. helyem van). Sajnos nem találtam olyan hűtőt más gyártóknál ahol belül van egy kis fagyasztórekesz (ez is egy feltétel volt), csak ezt a típust, így esett erre a választás.
Használjátok egészséggel! -
PitLee
őstag
Hír percek
2025.07.25.
"A JD.com felvásárolná a német elektronikai óriást, akár ezer európai bolt kerülhet kínai kézbe.
A Media Markt és a Saturn áruházláncokat működtető düsseldorfi Ceconomy holding bejelentette: előrehaladott tárgyalásokat folytat a kínai JD.com-mal egy lehetséges felvásárlásról."
economx.hu -
pjen
félisten
válasz
Dorian #92476 üzenetére
+1, bár mi szinte mindent 60 fokon, néha ágyneműt, törlő és törölközőket 95 fokon mosunk a levis farmert is. Természetesen a megemelt víz progin. A krokodil cipőmet is simán bele tettem a mosógépbe 60fokon, nem lett semmi baja. A gyapjún kívül mindent a denim progin szárítunk.
-
Dorian
félisten
Mi mindent 40 fokon mosunk, türcsiket, ágyneműt 60-on és és ennyi. Különösebben márkás cuccokat nem veszek, mert a világ hülyesége. 1 Levis farmer árából vettem múltkor 4 különféle nadrágot a Springfieldben, nagyon szuperek
-
-
ahopka
újonc
válasz
Silent77 #92449 üzenetére
Szia,
Megkérdezhetem, hogy milyen típusú hűtőt vettél?
Csak azért kérdezem, mert én egy KPe 290 -est vettem még május elején (akkor 5 év gari volt rá), de az olyan hangos volt,hogy a szakszerviz is azt mondta, hogy kompresszor csere, az is zajos volt, cserélték, a csere hűtő amit kaptam nagyon durván sérült volt ( de kipróbáltam, az is hangos volt), megint csere, az új is hangos de most már elengedtem ill. így most a 10 éves garanciába beleestem, szóval most már marad ez -valahogy csak hozzászokunk. Lehet ez a KPe290 nem is az alsó kategória, hanem a gagyi kategória? Ezekben sajnos Jiaxipera kompresszorok vannak, ezek szerint ezek ezt tudják, mert azt azért már kizártnak tartom, hogy 4 esetben is kifogjak hangosan működő hűtőt--vagy olyan frekvencián dolgoznak ezek, hogy az adott helyiségben felerősödik a hang?
Abban biztos vagyok, hogy ez nem bír ki 25 évet (mondjuk így 70 felé már én(mi) se)) mint az előző Electrolux. Annak semmi baja nem volt a 25 év alatt-kár volt lecserélni úgy tűnik. -
simico
aktív tag
Most miért, ti talán nem így csináljátok a hétvégi mosást/szárítást?
0. Ruhák szétválogatása szín és anyag szerint.
1. Fehér pamut ruhák mosása, majd szárítása pamut programon.
2. Színes pamut ruhák mosása, majd szárítása pamut programon.
3. Fehér műszálas/kevert ruhák mosása, majd szárítása műszálas/kevert programon.
4. Színes műszálas/kevert ruhák mosása, majd szárítása műszálas/kevert programon.
5. Fehér kényes ruhák mosása, majd szárítása kényes ruha programon.
6. Színes kényes ruhák mosása, majd szárítása kényes ruha programon.
7. Fehér ágynemű mosása, majd szárítása magas hőmérsékletű ágynemű programon.
8. Színes ágynemű mosása, majd szárítása magas hőmérsékletű ágynemű programon.
9. Ultrakényes, csak kézzel mosható ruhák kézi mosása lavórban, szárítás a teregetőn.
Nem viccbű van annyi program a gépen
Csak a barbárok dobnak be a gépbe és mosnak/szárítanak minden ruhát "daily express" programon
-
simico
aktív tag
válasz
johnny82 #92455 üzenetére
Tüneti kezelés helyett az oko(ka)t kell megszüntetni. Első körben megtanulni rendesen és rendszeresen szellőztetni (a napi egy-kétszer három percre bukóra kinyitott ablak baromira nem az; bámulatos, hogy milyen sokan nem tudják hogyan kell rendesen szellőztetni), hogy kimenjen a termelt pára és ami még ennél is fontosabb a szén-dioxid, és jöjjön be friss oxigén. Másodsorban meg a felesleges páratermelést megszüntetni, mint benti teregetés, túl sok növény, főzés és fürdés párájának bent tartása (tessék fedővel főzni és közben/utána azonnal szellőztetni), esetleges talaj felőli vizesedés, stb. Az esetek 90%-ában a rendes, rendszeres szellőz(tet)és megoldja a gondot egy-két hónap alatt, plusz nem fuldoklik a lakók szervezete sem az elhasznált, szén-dioxiddal feldúsult szar benti levegőben.
-
pjen
félisten
válasz
kicsiPistike #92468 üzenetére
LG.
-
kicsiPistike
tag
Sziasztok!
Régi Siemens keskeny mosógépet váltana egy új, kb 50-55cm mélységig van hely.
Megbízható, ne 5-6 évet menjen csak el, egyszerűen kezelhető gépet keresek 3-4 fő-re.
Van ajánlás, bevált márka tipus?
Köszönöm! -
arcsin
senior tag
válasz
INGJOKE #92463 üzenetére
Tehát minden jel arra mutat hogy egy felültöltös lenne ideális/logikus választás panelba. Pld az eluxoknál van már újfajta mosószer adagoló, ami szerintem jobb az ajtóba rögzítettnél mert takarítható. Vannak lágyan nyíló, csukódó dobosak, amik nem csipik be az ujjadat, stb. Emellett ugyanúgy kimosnak. Ha nem tervezel fölé száritógépet, tényleg fontoljátik meg. Szeretem/nem szeretem, de panel fürdöbe felultöltösig ér a takaró sajnos.
-
Sziasztok
Már nagyon vártam, hogy újból menjen a Prohardver, mert döglődik a mosógép otthon.
Egy megbízható és modern elöltöltős gépet szeretnék, de igen korlátozottak a hely viszonyok. (Lg-t akartam, de abból a keskeny se férne be, panel fürdő...)
A faltól kifelé az ajtó széléig 48, max 50 cm-em van. (mélység)
A szélesség az szerintem nem para ott faltól falig van 70 cm és azon a falon van a vízbekötés helye. Magasság 150-170 cm ne legyen több.
És még egy fontos adat az ajtó 90 fokban kinyitásához 104 cm van, de ez teljesen a faltól, szóval bele kell kalkulálni majd azt is, hogy az adott gyártó mennyi helyet kér minimum a gép hátuljánál. Elég szűk a hely, de találtam már a Samsungnál ilyet (szerintem nem ajánlott márka, de majd megmondjátok) és van Gorenje is. Mik most az ajánlott márkák? Milyen konkrét típust tudtok ajánlani? Nem baj ha minél modernebb, de azért 150 k körül álljon meg, ha nagyon extra a cucc 200k-ig elmehet.
Segítségetek előre is köszi.
-
HUTCHDB
nagyúr
Üdv!
Tud valaki AEG szárítógéphez Budapesten szerelőt ajanlani?
Elszakadt a hajtó szíj, amit kicseréltem.
Látszólag minden patent lett, de sajnos a fűtési funkció nem működik, így a koncentráció sem.
Arra gondoltam, hogy a hőérzékelő termosztát hibásodhatott meg, de azt sem tudom hol lehet ez az alkatrész, és hogyan tudnám megállapítani, hogy az a baj. -
Sziasztok!
Anyósomék szeretnének egy páramentesítő gépet, mert családi házban laknak és penészesednek a falak a páralecsapódás miatt, főként télen, mikor a ruhák is bent száradnak. Visszaolvasva a Trotec gépeket nézem ajánlottnak, amik most akciósak is. Olyan kell, amit könnyen át lehet rakni egyik szobából a másikba és van ruhaszárítás funkciója is. Nyilván minél olcsóbbat szeretnének, de melyik az vajon, aminek már megfelelő a teljesítménye is?
Köszi!
-
pjen
félisten
Kinai piacon semmit nem veszünk és szinte csak természetes anyagú ruháink vannak, viszont nekem nincsenek20 éves ruháim ahogy egyszer írtad. én az 50K farmert is 60 fokon mosom, mert az a higénikus. a cimkére bármi is van írva. Persze ezek igazi farmerek. Megnéztem, a mosógépünk nem is rendelkezik 30 fokos progival. Akkor az a farmer lerohadna rólam?
-
BBéci
legenda
"Amelyik nem szereti a szárító gépet az kiesik a csapatból."
Ha valamelyik kínai piacon vennénk a ruháinkat, akkor talán egyetértenék, ám a finom textiliák nem szeretik a szárítógépeket és annyiba kerülnek, hogy eret vágnék magamon, ha ki kellene dobni, mert deformálódtak, összementek.
Holnap (ma) fogom kimosni az egyik Pierre Cardin farmeromat, szigorúan 30 fokos vízben, mert azt javasolja a belevarrt címke és nem szeretném amortizálni. -
Pá
addikt
Sziasztok!
Anno itt a topicban nagy sláger volt a Sencor SVC 8YL (tizio) porszívó, én is ezért vettem.Most megadta magát a teleszkópos fém cső és nem tudom milyet és/vagy honnan vegyek. Tud ebben valaki segíteni?
Úgy látom a teleszkópos csövek mindenhol vagy 32mm vagy 35mm-es méretben vannak. Megnéztem vagy 25 hazai és külföldi oldalt, mindenhol ebből a kettőből lehet választani.Viszont ha megmérem a porszívóm csövét, akkor nekem úgy tűnik, hogy a fenti vége, ami a műanyag gégecsőre csatlakozik az 35mm, viszont a lenti vége, ami a szívófejre, az 32mm. Szóval amolyan hibridnek tűnik és emiatt nem tudom melyik fajtát kéne rendeljem.
A 35mm lesz a jó? Vagy tényleg ez valami egyedi csodája a Sencornak és ha igen, akkor kapható valahol?
Ha nem muszáj, nem szenvednék ilyen toldókkal és 35-->32 átalakítokkal. Egyszerűen egy olyan cső kéne mint a régi. -
Csak úgy itt hagyom, hátha valakinek jól jön.
Vásároljon most hűtőt, fagyasztót vagy borhűtőt ingyenes 10 éves gyári garanciával.
Gondtalan nyár: Biztosítsa magának a 10 éves gyártói garanciát új Liebherr készülékére. Vásároljon egy hűtőt, fagyasztót vagy borhűtőt 2025.06.01. és 2025.10.31.* között és regisztráljon egyszerűen online.Tegnap vettem egy hűtőt, nagyon megőrültem a 10 év garinak.
-
BBéci
legenda
Az emberek döntő többsége betartja a textil kreszt és csakis azokat szárítja, amiket a belevarrt címkén nem tiltanak.
A szárítógépek dobjának térfogata 100-120 liter, a mosó- és mosó/szárítógépeké 50-65 liter, ebből következik, hogy az utóbbiakban nem lehet akkora mennyiséget szárítani, mint a dedikált szárítógépekben.
Az egy pillanatig sem vitatéma, hogy a két külön gép az optimális választás és megoldás.Nem értem ezt a kérdést: "mit csinálok 8kg vizes ruhával?"
Egyrészt nem vizes, mert 1400-as centrifuga után legfeljebb nedves, másrészt nem 8, csak 3, mert 5 benne marad a kombigépben.
De ahogy említettem, értelemszerűen csak 5 kilót teszünk bele, ha szárítani is akarunk, nem 8-at. Botorság lenne nem így cselekedni, mert akkor elveszne az egyik előny, miszerint beteszem a ruhákat, majd kimosva és szárazon kiveszem és közben nem nyúlok hozzá, nem foglalkozom vele. -
pjen
félisten
Én miníg szárítani IS akarok, tehát belerakom a megfelelő mennyiségű ruhát a mosógépbe, aztán átrakom a szárítóba. Mire a mosó végez a szárító is. A következő adagnak is van helye. Nem is értem ezt a 8/5 viszonyt. Mi az ami 8kg és nem lehet szárító gépbe tenni és mit csinálok 8kg vizes ruhával?
-
BBéci
legenda
Nem kell kiszedni, mert amikor nem csak mosok, hanem szárítani is akarok, akkor eleve 5 kg-ot teszek bele. Nagyon sok ruhát tilos szárítani.
De ha ki kellene szedni, akkor ugyanaz lenne, mint amikor átpakolsz a mosóból a szárítóba. Sokkal kényelmesebb, amikor ezt nem kell megtenni. -
BBéci
legenda
válasz
Szevam #92432 üzenetére
Ha valóban ugyanazt tudná a 150000 forintos, mint a Miele, akkor már régen csődbe mentek volna. Ehhez képest egyértelműen a legmagasabb minőségű termékeket gyártják. Például porszívóban is. Főzőlap, sütő, mikrohullámú szintén csúcs. Még mindig 20 éves használatról írnak a Miele oldalán. Menj be egy Media Marktba és alaposan hasonlítsd össze a Miele gépeket a többivel, látható, tapintható a különbség.
Ismétlem, ha van rá anyagi keret, akkor nem érdemes semmi mással foglalkozni, még gondolatban sem! -
-
Szevam
senior tag
Nézegettem az árakat, de garga01 összeállításának az árfekvése jobban tetszik, szóval maradok a 2 külön gépnél, de nem miele lenne.
Így mi lenne az ajánlott még?
Valahogy úgy gondolkozok, hogy ha van egy gép ami 200 000 Ft, de nem olyan jók a tapasztalatok, mint egy 300 000 Ft-osnak, akkor hajlandó lennék ennyivel többet fizetni érte. De ha egy 150 000 Ft-os ugyanezt tudja akkor nyilván azt venném meg. Mivel nincs nagyon tapasztalatom a mai piaci szereplőkkel, így nem tudom milyen irányba menjek. Anyukámnál egy 17 éves felültöltős indesit mosógép van. És még bírja.
-
Gömbike
senior tag
válasz
werszomjas #92429 üzenetére
Itt [link] kapsz egyedi csomagajánlatot.
-
werszomjas
addikt
Komplett háztartási gépcsomagot kéne vennem.
Hűtőszerkény, mosogatógép, sütő, mikró, főzőlap, mosógép, szárítógép, páraleszívó.Tudtok olyan helyet ahol pl nagyobb vásárlás esetén van további kedvezmény és még az alapárak is jók náluk?
Első körben Bosch gépeket néztünk ki, Serie 6 család.
Van valahol esetleg kuponakció most? Nem csak Bosch érdekel.
-
garga pista
őstag
válasz
Szevam #92425 üzenetére
Szülőknél kevés volt a hely, de amiket olvastam a kombi gépekről, inkább letettünk róla, sok a kompromisszum velük. Inkább különálló gépeket vegyél, ha van hely egymásra lehet rakni (mosógép alulra, szárító felülre).
Mosógépből én az LG DirectDrive-osat javaslom, több ismerősnek és nekünk is van, jól mennek. Szárítótóból Electrolux-ot vettünk a szülőknek, az is jó nagyon, itteni tapasztalatok alapján lett az, a kondenzátorhoz extra szűrőt raktunk be szintén topik tapasztalatok alapján. Nemrég láttam, hogy az LG-nek van már olyan szárítógépe, ami át is mossa-öblíti a lamellákat, nem tudom ez mennyire hatékony, de ha előbb látom, lehet inkább ezt választom. -
Szevam
senior tag
Sziasztok!
Milyen mosógép és szárítógép ajánlott? Célzerűbb, ha egyben van, vagy 2 gépként érdemes venni? Esetleg valami iparit?
Nyilván a tartósság lenne fontos. Nem tudom, hogy a maiak hány évig bírják?Miele-t hallottam jónak eddig.
-
garga pista
őstag
Köszi a válaszokat, sajnos nagy márkáknál is lehet ilyen
(Volt szoftverhibás Nokia telefonom...) Nézegettem a kínálatot, ár/értékben Gorenje, Electrolux lesz a nyerő úgy tűnik. Reméljük kibír majd legalább fele annyit mint a Zanussi
Mai cuccok nem hinném annyit kibírnak mint az, de hátha.
-
joysefke
veterán
Mosogatógép:
Erről a Boschról:
BOSCH SMI6ECS12E
https://www.alza.hu/bosch-smi6ecs12e-d12535562.htmIlletve erről az Elexctroluxról:
ELECTROLUX MaxiFlex 600 EEM48300IX
https://www.electrolux.hu/kitchen/dishwashing/dishwashers/dishwasher-60-cm/eem48300ix/mi a vélemény?
Elektroluxot helyileg hol gyártják?
A két márkából mi lehet még jó olcsóbban? Minőségben megbízhatóságban hogyan viszonyulnak egymáshoz? -
verti1
tag
Sziasztok!
Beépíthető sütők villás dugóval szereltek általában? A főzőlapok pedig sima kábellel amit kötődobozba kell bekötni? Vagy teljesen változó és van ilyen és olyan is?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Elden Ring
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- Milyen széket vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3349
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest