- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ennél haszontalanabb topicban még sosem voltam, de most már tudom, ha ezt ajánlja valaki, akkor tuti utál, vagy haragszik rám.
-
Sziasztok
Már nagyon vártam, hogy újból menjen a Prohardver, mert döglődik a mosógép otthon.
Egy megbízható és modern elöltöltős gépet szeretnék, de igen korlátozottak a hely viszonyok. (Lg-t akartam, de abból a keskeny se férne be, panel fürdő...)
A faltól kifelé az ajtó széléig 48, max 50 cm-em van. (mélység)
A szélesség az szerintem nem para ott faltól falig van 70 cm és azon a falon van a vízbekötés helye. Magasság 150-170 cm ne legyen több.
És még egy fontos adat az ajtó 90 fokban kinyitásához 104 cm van, de ez teljesen a faltól, szóval bele kell kalkulálni majd azt is, hogy az adott gyártó mennyi helyet kér minimum a gép hátuljánál. Elég szűk a hely, de találtam már a Samsungnál ilyet (szerintem nem ajánlott márka, de majd megmondjátok) és van Gorenje is. Mik most az ajánlott márkák? Milyen konkrét típust tudtok ajánlani? Nem baj ha minél modernebb, de azért 150 k körül álljon meg, ha nagyon extra a cucc 200k-ig elmehet.
Segítségetek előre is köszi.
-
Ez a típus mennyire ajánlott?
Gorenje GS620C10W -
Szállítás után a hűtőt mennyi idővel lehet bedugni?
-
Emag nagygép (hűtő, mosogatógép) házhoz szállítással van tapasztalat? A panel ajtóig viszik, vagy a bejárati ajtóig felhozzák?
-
Héten/jövőhéten max utána kellene vennem egy kombinált hűtőt(alul fagyasztós) ami 200 cm környékén vagy felett van. Meg kellene egy mosogatógép amin nem keskeny. A márka az majdnem mindegy. Legyen modern bb és megbízható. Várom az ötleteket.
(a minél több garit már felírtam a listára) -
Az Lg.com-on most 15%-os kedvezmény van pár háztartási gépre. Kinéztem egy hűtőt (GBB72MCUGN) és egy mosógatógépet. (DF222FPS)
Mindegyik motorjára (inverter) 10 év gari van. A többi garancia sávosan ár ártól függ? Rendelt már valaki közvetlen a Lg.com-ról? Mennyire ajánlott a márka és a két típus? -
Whirlpool-t semmiképpen nem vennék. Anno az előző házasságomba az volt az egész konyha. Fél évet vártunk egy alkatrészre nem jött meg, vehettünk egy újat annak az árából. Minden megyében 1 db szerelő volt. Mikor panaszt tettünk, akkor neki küldték át a panasz levelet. Felhívott és azt mondta, minden igaz amit leírtam, de ez van. Kabaré. WH-t többet ebben az életben biztos nem.
-
Sziasztok
Tanácsot szeretnék kérni mosogatógép témakörben. Első körben újban gondolkoznék, de nem teljesen zárom ki a használtat sem. 60 cm széles helyünk van és kb ennyi a mélység is. Az hogy elől felül vannak a gombok mindegy. Hosszú távra terveznénk vele ezért valami megbízható típus érdekelne. Egyenlőre ketten vagyunk, de szeptemberben már 4-en leszünk és pár éven belül lehet 5-en. Nem tudom mennyi terítékes ami jó lenne nekünk?
Mit javasoltok, merre keresgéljek/olvasgassak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest