Hirdetés
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ezatánnemám #89744 üzenetére
Kicsit probalj meg osszeszedettebben forumozni es ne tolj be 2 perc alatt 10 kommentet, ez esetben ird meg egyben ha mondanivalod van. Ez nem valami chat.
-
válasz
gabikiraly2 #89660 üzenetére
Daikin vagy dyson
-
válasz
csemberlen #89536 üzenetére
De külön csaptelep van a hideg és melegvízre
-
válasz
idegen lény #89517 üzenetére
Akkor Wahlt vagy Mosert kell venni, ahogy a borbélyszalonok 90%-ban is ezekkel mennek.
-
válasz
Tothgera30 #88695 üzenetére
Wahl -Lexus
Random lidlis/tescos cucc - Opel Corsa
Eleve felejtosek a keramiapenges cuccok -
válasz
Tothgera30 #88582 üzenetére
Semmi extra vs erős sűrű szőrzethez
Wahl, Moser. Egy ilyet nyúzok 5 éve [link]
-
-
válasz
csoola #88283 üzenetére
Premiumshopon elég sok mindent kapni. Az akku bazidrága, meg úgy kb minden kiegészítője. De ez olyan mintha arról panaszkodnál, hogy a Lambo Aventadorodhoz drága a téligumi.
Nekünk 3 éves múlt a gép, kevesebbet bír az akku, de még nem kuka közel sem. A hepa szűrő cserés, na bumm, 3 év után egy 20 ezres kiadás... -
válasz
f4lcon #88012 üzenetére
Ugyanez van a philipsnél is, az alap működés mindnél ugyanaz. A tisztítási hatékonyság pedig leginkább a fogkefe fejen múlik.
Én utálom ha 15 órán keresztül kell töltenem, a magasabb kategóriás io fogkefén pedig van %-os töltöttség jelzés is, telót én se viszek fogmosáshoz mert egy faszság. -
válasz
gyenesmartin #88003 üzenetére
-
válasz
gyenesmartin #87994 üzenetére
Ha valami ennyivel sokkal halkabb az biztos valaminek a rovasara megy, azert az oralb es a philips nem ma kezdte a fogkefek gyartasat/fejleszteset.
A klasszik oralb tenyleg lenyegesen hangosabb a szonikus philipsnel. -
válasz
gyenesmartin #87991 üzenetére
Az UV cucc hasznos, kulon eleg draga. Max tisztitasi modban lehet difi, minden masban kb ugyanaz.
-
válasz
Winnie The P #87986 üzenetére
Ezek sokkal hangosabbak mint egy Philips sonicare
OralB 76dB
Philips 67dB -
válasz
gyenesmartin #87982 üzenetére
Én a Philips sonicaret preferálom inkább, de oral-b-m is van. Az új iO-t még nem próbáltam.
Ez a philips sztem elég jó 40-ért Philips Sonicare HX6871/47Nekem ez van, UV-s fertőtlenítő kütyüvel 35-ért Philips Sonicare 5100 HX6850/57
Dorian: te nem, más igen
-
-
válasz
gyulazsolti #86552 üzenetére
Csak és kizárólag vileda mikroszálas
-
válasz
dredjudge84 #86336 üzenetére
Vagy valami török nevenincs gyártó, aztan ha alkatrész kell akkor pislogsz mint hal a szatyorban.
-
Porzsákos vagy anélküli, az mindegy
nem mindegy, nagyon nem.
Miele C3 cat&dog kell neked. -
válasz
szabonagyur #85207 üzenetére
Perfekt
Ha megsem eleg akkor amugy is jobb 2 kulon gepet hasznalni. De sztem nem lesz vele gond. Anno volt Daikin legtisztitom, iszonyat halk az ejszakai uzemmodja, siman lehet aludni mellette. -
válasz
szabonagyur #85191 üzenetére
Eleg amit linkeltel.
-
válasz
szabonagyur #85189 üzenetére
A Daikin nem egy garazsceg, amelyiknel odairjak a mukodesi felteteleket azt valszeg tudja is. En azt gondolom, hogy megfeleloen elhelyezve tisztan tud tartani egy ekkora helyiseget.
-
válasz
szabonagyur #85186 üzenetére
-
válasz
szabonagyur #85184 üzenetére
80nm-t nem visz el egy gep, philips oldalarol rendelj be akciosan 2db-ot ami tud 38-45nm-t. Az kijon cca 200-bol
-
Nekem itt van 300m-re spar és lidl, full értelmetlen telepakolnom a hűtőt több kilónyi hússal meg értelmetlen hülyeségekkel csak azért, hogy ne álljon üresen. Azért a többség nem a puszta közepén lakik, ill néha lehet házhoz szállíttatni ha valaki nem szeret boltba járni.
-
A francokat nem standard méret, ne viccelj már. A hűtők nagyon jelentős része ez a méretkategória, amiket te írsz 80-90-es hűtők, kb az emberek 5%-a se veszi meg. Amúgy micsoda hülye duma ez a kellemetlen belenézni dolog... Amúgy mi a francnak 90-es hűtő, mi a jó fenét tárolsz benne amire kell ekkora hely, 12 tagú a család vagy mi?
Itt a bolt 200m, ha kell valami lemegyek és megveszem. Gondolom a családi autód se Ford F350-es.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- OpenMediaVault
- Apple MacBook
- Exkluzív órák
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen notebookot vegyek?
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- További aktív témák...
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Új F Speed ZTECH Z-02 elektromos robogó 2 év jótállással
- 16" Brock alu felni Continental TS830P 205/60 téli gumi szett, 5x120
- Roborock S8 White, 2 év garancia
- Stadler Form Oscar Little Titanium hideg párásító
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest