- Yettel topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HMD Skyline - jó szerelés
- Google Pixel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csak úgy itt hagyom, hátha valakinek jól jön.
Vásároljon most hűtőt, fagyasztót vagy borhűtőt ingyenes 10 éves gyári garanciával.
Gondtalan nyár: Biztosítsa magának a 10 éves gyártói garanciát új Liebherr készülékére. Vásároljon egy hűtőt, fagyasztót vagy borhűtőt 2025.06.01. és 2025.10.31.* között és regisztráljon egyszerűen online.Tegnap vettem egy hűtőt, nagyon megőrültem a 10 év garinak.
-
Sziasztok!
Szárítókat nézegetem.
Bosch WQG24500BY
Bosch WQG14500BY
Vajon van bármi különbség a 2 gép között? -
válasz
Elemental #91000 üzenetére
Reméljük, ma meg is érkezett.
Alig több mint 24 óra telt el rendelés óta.
Tavaly felújításkor volt eszembe, le kéne cserélni a fehér mosogatót, hogy színben passzoljon a konyhához.
5 év 5 hónapot ment a Beko.5 év gari volt rá. Bár szerintem javítható, vhol zárlat lett.
-
Sziasztok!
Először is kellemes ünnepeket mindenkinek!Mosogatógépet kell vásárolnom.
Bosch SMS4EVI00E Ezt néztem ki.
Esetleg van róla tapasztalat?
Nézegettem más márkát is, de nem nagyon találtam megfelelőt ebben az ársávban. -
Sziasztok!
Anyuéknál bedöglött a 40 éves fagyasztóláda, helyette keresek. Eddig a garázsban volt, de most egy kisebbet vennék nekik. Előszobába fog kerülni.
Amit hirtelen kinéztem: Liebherr G 1223 Comfort
Van esetleg jobb ezen az áron? -
válasz
elite.cs11 #88251 üzenetére
Nekünk Miele WSA033 van, közel 2 éve. Nagyon szereti párom. Remélem nagyon sokáig problémamentes lesz.
-
-
válasz
dredjudge84 #86328 üzenetére
Nézd meg a mosógép leírását, azzal kezdi.
Nagyon bántja szemem, sorry az elírásért más másodjára.
dobrögzítő
-
válasz
dredjudge84 #86320 üzenetére
Szia!
Kivetted a dob rögzítőt? -
-
Idézlek, ha elfejtetted volna. "Semmi baj nincs a 30000 kilométerenkénti olajcserével" Ez nem a hozzáértésről tanúskodik.
Nem képzelek semmit, hisz leírtam nem dolgozok benne.
Kb leírtad, elég kevés van ahová elvinném a kocsimat.Miért nem nézel utána? Mi jó van abban, hogy napokkal később is ezen lovagolsz?
-
-
Nekünk is SbS van, nem a legjobb pakolás szempontjából, viszont a víz+jég adagoló, és a kis bárszekrény része nálam mindent visz.
Kizárólag hideg italokat iszok, télen-nyáron. Egyszerűen imádom.
Épp néztem, ha majd cserélni kell mire fogom? Talán 2db olyan hűtőt láttam amiben van bárszekrény. Azok is 800k felett. Nem tudom mi lehet az oka, hogy megszüntették őket. -
Ismét a segítségetek kérném.
Törölközőszárító radiátort néznék.
Árban a nagy a szórás, ami feltűnt a súly a különbség egy olcsó, és drágább között.
Amiket nézegetünk Betatherm radiátorotok, picit soknak találom az árát. pl: [link] 135k+ posta fekete színben. 500*1625mm.
Érdemes ebből is a drágábbat megvásárolni? Agyalok még, hogy lemondok a fekete színről, de az illene a majdani fürdőbe.ui: kondenzációs kazán is listán van, abból a szerelő a Bosch-t ajánlotta. jelenleg kéményes Saunier Duval van.
-
-
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék, picit elvesztem.
Grohe Grohtherm 800
Grohe Precision StartA másodikat rendeltem meg, de nem vagyok benne biztos, megéri a felárat az elsőhöz képest?
Nem igazán látok érdemi különbséget a kinézet, és a hozzáadott szerszámok között precisions tart-nál.Módosítani tudom a rendelést, ezért kérdezem.
-
-
-
válasz
Dan-szan #83976 üzenetére
Köszi, ez is versenyben most már.
Bosch PVQ611FC5E
Bosch PIE631HC1EMég nem lőttem ki a Eiv644-et az ára miatt.
Sütőben eddig a Y6POC77X SteamCrisp 700 a nyerő.
Páraelszívóba ilyet választottam, ezekkel még annyi tapasztalom sincs. Electrolux LFG719X -
Sziasztok!
Gázos sütőt szeretnénk lecserélni beépíthető elektromos főzőlapra és sütőre.
Nagyjából már alakul a kép, este olvasgattam a topikot, nézelődtem neten.
Jelenlegi választott kedvezményekkel együtt.A másik választott főzőlap: [link] ezzel olcsóbb is lenne. Leírásnál írja a bridge funkciót, de vajon tényleg tudja?
Nézegettem még Bosch, és AEG-et is. AEG-ből ami tetszik páromnak, 270k lenne. [link]Ti melyiket ajánljátok? Lehet más típus, és márka is.
Valószínű kelleni fog páraelszívó is, annak még nem néztem utána, arra is jöhet ajánlás.update: Párom nagyon az AEG felé hajlik, az kell neki, más sütőre rá se néz.
Az viszont nem tudja a gőzfunkciót, úgy emlékszem. -
válasz
w.miki #67113 üzenetére
Igen, vasárnap megrendeltem, hétfőn felhívtak.
Mondták a telefonba, hogy minden tartozéka megvan, és nincs rajta sérülés. Viszont a doboza viseltes.
Természetesen rábólintottam, hisz nem a dobozát használom.
Sajnos a futár elég lassú, kedden feladták, mail erről nem jön, sőt a futár sem küld, és tegnap hozták.
Megcsörrentett 1x, csak éppen, hogy jelezte a telefonom! Visszahívtam azonnal és mondta, hogy 20 perc és jönnek. Lehet ha nem hívom vissza, akkor el sem jönnek mondván, hogy ők kerestek.
Tüzetesen átnéztem, teljesen új. Egy hajszálkarc sincs rajta.
A bolt számomra nagyon pozitív!Igen tud, ma sült krumpli lesz terítéken.
-
válasz
Gömbike #66903 üzenetére
Ma megérkezett a Mikró, már egy pizzán túl vagyunk. Bauknecht MW 49 SL
Pizza 15 perc kész lett, és tökéletesen átsült.
Minden tartozéka megvan, makulátlan állapot, egyedül a doboza viseltes, de ezt telefonban közölték.
Nagyon egyszerű kezelés, így szülőknek is veszek egyet karácsonyra.
Köszönöm Gömbikének a privátban nyújtott segítséget, hogy felhívta erre a márkára a figyelmemet!
Pár órás tapasztalat alapján, eddig a legjobb mikrónk.Én hajlottam volna a 30 literes felé, de feleségem lebeszélt.
-
Sziasztok!
Mikró vásárlás előtt állok. Kinéztem kettőt, de nem igazán tudok dönteni.
Egyik inverteres, másik hőlégkeveréses. Nem tudom melyik a hatékonyabb.
LG MH6535GIS
AEG MFC3026S-MVan esetleg valakinek tapasztalata valamelyikkel?
Másik is szóba jöhet, árban 50k fölé nem szeretnék menni. -
Sziasztok!
Mivel még úton van a mosogatógép, nem is értek hozzá, ezek jó árban vannak? Érdemes ezekből vásárolni?
FINISH Starter Pack
FINISH a legjobb a mosogatógép számáraEzek már rendeltem: Finish gépi regeneráló só, 4 kg,
Finish In Wash Mosogatógép tisztító tabletta, 3 db, extra mosási ciklus nélküli használat.Másik topikban írták, hogy ne feltétlen tesznek jót a tisztítószerek, mert eldugíthatják.
Beko A++ mosogatógép érkezik. -
Üdv ismét!
Gáztűzhely eldőlt, marad a gázos egyelőre. ELECTROLUX EKG51351OX. Szerintem nekünk ez is bőven jó lesz, idő hiányában nem nagyon sütünk.
Közbe felmerült egy másik kérdés is.
Hűtőgép.
Termesztésen ebből sincs választék ami nekünk megfelelne. Itt is 1db-ra csökkent a versenyzők száma.
Samsung RS7557BHCSP
Ebben a boltban van a legjobb áron, kérdés, megbízható üzlet?
A képükön a minibár nélküli modell szerepel.
Hűtővel kapcsolatban van valakinek személyes tapasztalata? -
válasz
Dalion #32065 üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen, közbe a kommenteknél kiderült, hogy tényleg tudja.
Valószínű a gáz ellenőrzést arra értették, hogy a belső világítás változik, mintha ilyet olvastam volna.
Igaz értelme ennek sincs, nem, fogod lentebb állítani ha az étel megkívánja azt a hőfokot.veze: Párom ugyanazt mondta.
Hiába néztem még éjszaka, nem találtam gázosba mást típust ami tudná a légkeverést.
Laikus kérdés, az elektromos jobb amúgy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Sencor Mobilklíma (Wifi) sac-mt7049c
- Magyarországon jártam - saját kép - 40x60 - fém kerettel, prémium poszter fényes fotópapír
- ELADÓ EGY MEGKÍMÉLT CSEPEL BLACKWOOD A1 KERÉKPÁR
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest