- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv! Létezik olyan porszívó fej, aminek olyan pörgős keféje van, ami a sima járólapos padlóra is leér?
Miele azt tudom, hogy a cat&dog fej csak szőnyegre jó, de most nekünk olyan kéne, ami sima padló esetén is kapar bőszen. -
w.miki
veterán
Törölközőszárító radiátort tudnátok ajánlani? 40 cm széleset.
Ami áramról megy, 220V. Csak villany van, vízbe nem tudom bekötni. -
diegho
nagyúr
Sziasztok
Nyaralóba keresek egy erős vezetékes porszívót a lehető legolcsóbban. Electrolux porzsákos van a családban, hasonlót keresek, van ennél olcsóbban valami, vagy vegyem a jól beváltat?
-
haruspex
aktív tag
SZiasztok,
van olyan szagelszívó, kivezetés nélküli, ami ér valamit? Lakótelepi ablaktalan konyha, más nem jöhet szóba sajnos.
-
tibbike01
őstag
válasz
Mauzes #92188 üzenetére
Nem hallottam még a Bosch Silence Plus gépet, de ugye a Bosch "B" kategóriát kapott zaj szemponjából, míg a Gorenje "A" kategóriát. Ha csalnak is a mérések 4 db azért elég sok. A képeken is látszik, hogy a Gorenjén körben legalább 2cm hangszigetelés van. Illetve a Bosch csak 14 terítékes, a Gorenje 16. A Gorenje nagyon friss, 2025 év elején kezdék el forgalmazni.
Sokat agyaltam rajta annó. Csak 2 dolog lett volna a Boschban, ami tetszett, illetve jobb volt, mint a Gorenje. A padlóra vetített státusz/idő és a fém (szürke) kezelőpanel (ami ellen ál a karoknak, takaításnak. Viszont minden másban a Gorenje nyert, ja és még olcsóbb is volt 15ezerrel.
-
tibbike01
őstag
válasz
Herczi #92184 üzenetére
Arukereső legolcsóbb, konyhagépbolt.
A 38db parádésan halk és az éjszakai programmal 36db-re megy le. Nekünk ez fontos volt, így lehet majd akár a 4 órás eco programot is csapatni esténként.
De, ami leginkább tetszett azaz automatikus gél adagolás, végre nem kell tablettázni, kezetmosni minden indításkor. -
tibbike01
őstag
válasz
adamssss #92180 üzenetére
Nem igaz.
Jellemzően a Bosch jár most élvonalban, aktívan fejlesztenek, új modellekkel jönnek ki és a vélemények is nagyon jók, de még így sem lehet kijeleniy hogy a Bosch a legjobb.Az AEG egyébkén régen volt jó, amikor tényleg az Elux prémium márkája volt, ma már összértek és nagyon minimális különbség van köztük, ha van egyáltalán.
Legyél márkafüggetlen és úgy vedd a gépeket, hogy a paramétereket figyeled, enerfiafogyasztás, modellév, zaj, vízhasználás, tekrítékek száma, funkciók...stb. Pl Elux zafír matt főzőlap nagyon megy most, a hozzá váló teljesen rejtett elszívó Hob2Hob képes. Mosogatógépből a Gorenjének jelent meg idén jó gépei, van, amiben UV vízfertőtlenítés van és van egy plusz ventillátor az ajtón, ami segíti a szárítást, na meg az automata mosogatógél adagolás is jó cucc.
Mosogépből a Bosch és LG megy nagyon. Lg washtower pl brutáljó, ha van rá zsé.
Mikróbol, ha beépített kell a Whirlpoolnak van új, szép modellje. Sütőböl nekem a Samsung 76literes belső terű és fiók szintű csúszó síne tetszik, illetve a Samsung oldalán simán 30%-ot le lehet kuponozni.Pár hete én ezeket vettem;
Páraelszívó: Electrolux LFG716R
Főzőlap: Electrolux EIS62453IZ
Sütő: Samsung NV7B41301AK/U3
Hűtő: Whirlpool WHC20T573
Mosogatógép: Gorenje GV693A65UVAD
Mikró: Whirlpool WMN14BB -
kelna91
senior tag
Rábukkantam erre a sütőre, és nagyon megtetszett. Nem vagyok benne biztos, hogy megér ekkora felárat az, hogy van egy mini sütés opció, vagy hogy egyszerre két dolgot lehet sütni, de attól még tetszik. A kis tér talán még egy légsütőt is ki tudna váltani? Ha abban a mellékelt rácsos tepsiben rakok be valamit, azt elég jól átjárja a levegő, és a felső kis teret hamar fel is fűti.
Egyébként létezik beépíthető forrólevegős sütő??
-
Sziasztok!
Az új lakásunkba kellene gépeket vennem. Az AEG-ről elég jókat hallottam/olvastam, illetve a családban többeknek is van ilyen márkájú gépük és nagyon meg vannak elégedve
Ami kell, mosógép, szárítógép, főzőlap, mosogató, sütő, mikró. Van esetleg más márka ami szintén ajánlott megfontolásra? Valahol olvastam, hogy az AEG fölött már csak a Mile van meg pár ultra luxus márka. Ez igaz?köszi
-
mathgery
aktív tag
Másban is kérném a segítséget.
Összeválogattam köonyhai gépeket:
Electrolux LFV436K fali döntött páraelszívó
Electrolux EOD6P77WX + EIS62443 sütő és főzőlap szett
Electrolux ESM48400SX mosogatógép
vagy
Bosch SMS4EMI06E mosogatógépAmi még fontos, hogy a páraelszívót sajnos nem tudjuk kivezetni, így belső keringetésű lesz. A mosogatógép annyi féle van, ezt a 2-t néztem ki.
Még beépíthető mikró kellene, abban még nem született döntés.Ajánlottak a kiválasztott gépek? Illetve melyik mosogató lehet jobb választás?
-
maglew
aktív tag
Bosch háztartási gép vásárlásra nincs valakinek kuponja?
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest