Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
RudiLicenc #92544 üzenetére
Valóban félrevezető. Ha belegondolsz abba, hogy nincs a hátulján semmi, akkor mégis hol történik a hőleadás? Az sem igaz, hogy a falhoz szabad tolni, mert a hátuljánál is ajánlott az 5 cm távolság.
-
BBéci
legenda
válasz
RudiLicenc #92532 üzenetére
Zaj tekintetében jogos a felháborodásod, viszont számomra érthetetlen az 5 centi miatti morgásod. Teljesen normális és magától értetődő, hogy a hűtőszekrényt nem szorítjuk be bútorok, falak közé. A mai, modern példányok az oldalukon és a tetejükön adják le a keletkezett hőt.
-
BBéci
legenda
válasz
Vérboci #92493 üzenetére
Van némi fogalmam a textilek, fonalak, anyagok tulajdonságairól. Van köztük sok olyan, amit károsít a szárítógépek által generált hőmérséklet. Éppen ezért jelzik azt a belevarrt címkén.
Pont a legfinomabb, legnemeseb anyagok a legérzékenyebbek, valamint a másik véglethez tartozók, de nem feltételezem, hogy az itteni társasâg olyanokkal rendelkezik.
Nem kötelező betartani a textilkresz jelzéseit, nem jár érte büntetés. Viszont lenézni, kinevetni sem kell azokat, akik figyelembe veszik! -
BBéci
legenda
Ha durva az anyaga, akkor kellemetlen, kényelmetlen hordani. Nyári kedvencem a tegnap említett Pierre Cardin Summer Denim, április vége óta 60%-ban azt hordom, mert puha és pillekönnyű. Ugyanez érvényes Brax Ultralight farmeromra, ami ráadásul 79% pamut, 11% lyocell, 7% elastomul, 3% elasthan összetételű. Előbbi 8, utóbbi 4 éves és tökéletes állapotúak. Textilkresz szerint 30 fokos kímélő mosás, szárítás tilos, egypontos vasaló hőmérséklet biztosítja a hosszú élettartamot.
-
BBéci
legenda
válasz
Dorian #92476 üzenetére
A "különösebben márkás cuccok" nagyrésze valóban túlárazott. Viszont összehasonlítottam C&A sajátmárkás farmert Pierre Cardinnal és Brax-szal, a különbség ordító, annyival fimónomabb tapintásúak és gondosabb, precízebb varrásúak az utóbbiak. Ez viselés közben is egyértelmű előny. Legújabb Braxomat is leárazva, 49990 Ft helyett 19990-ért vettem, szerintem nagyon megérte. A Tommy Hilfigerek is szuper anyagból készülnek, azokhoz képest a Springfieldek olyanok, némi túlzással, mint a lópokróc.
Springfieldben régen lehetett kapni tiszta gyapjú pulóvereket, vettem hármat összesen nem került többe 12000 forintnál. Két éve kerestem hsonlókat, egyáltalán nem árultak gyapjút. Amit még nagyon szeretek, az a kasmír, sokkal kellemesebb viselet, mint a gyapjú, ezzel arányos (baromi drága) az ára. -
BBéci
legenda
"Amelyik nem szereti a szárító gépet az kiesik a csapatból."
Ha valamelyik kínai piacon vennénk a ruháinkat, akkor talán egyetértenék, ám a finom textiliák nem szeretik a szárítógépeket és annyiba kerülnek, hogy eret vágnék magamon, ha ki kellene dobni, mert deformálódtak, összementek.
Holnap (ma) fogom kimosni az egyik Pierre Cardin farmeromat, szigorúan 30 fokos vízben, mert azt javasolja a belevarrt címke és nem szeretném amortizálni. -
BBéci
legenda
Az emberek döntő többsége betartja a textil kreszt és csakis azokat szárítja, amiket a belevarrt címkén nem tiltanak.
A szárítógépek dobjának térfogata 100-120 liter, a mosó- és mosó/szárítógépeké 50-65 liter, ebből következik, hogy az utóbbiakban nem lehet akkora mennyiséget szárítani, mint a dedikált szárítógépekben.
Az egy pillanatig sem vitatéma, hogy a két külön gép az optimális választás és megoldás.Nem értem ezt a kérdést: "mit csinálok 8kg vizes ruhával?"
Egyrészt nem vizes, mert 1400-as centrifuga után legfeljebb nedves, másrészt nem 8, csak 3, mert 5 benne marad a kombigépben.
De ahogy említettem, értelemszerűen csak 5 kilót teszünk bele, ha szárítani is akarunk, nem 8-at. Botorság lenne nem így cselekedni, mert akkor elveszne az egyik előny, miszerint beteszem a ruhákat, majd kimosva és szárazon kiveszem és közben nem nyúlok hozzá, nem foglalkozom vele. -
BBéci
legenda
Nem kell kiszedni, mert amikor nem csak mosok, hanem szárítani is akarok, akkor eleve 5 kg-ot teszek bele. Nagyon sok ruhát tilos szárítani.
De ha ki kellene szedni, akkor ugyanaz lenne, mint amikor átpakolsz a mosóból a szárítóba. Sokkal kényelmesebb, amikor ezt nem kell megtenni. -
BBéci
legenda
válasz
Szevam #92432 üzenetére
Ha valóban ugyanazt tudná a 150000 forintos, mint a Miele, akkor már régen csődbe mentek volna. Ehhez képest egyértelműen a legmagasabb minőségű termékeket gyártják. Például porszívóban is. Főzőlap, sütő, mikrohullámú szintén csúcs. Még mindig 20 éves használatról írnak a Miele oldalán. Menj be egy Media Marktba és alaposan hasonlítsd össze a Miele gépeket a többivel, látható, tapintható a különbség.
Ismétlem, ha van rá anyagi keret, akkor nem érdemes semmi mással foglalkozni, még gondolatban sem! -
BBéci
legenda
válasz
Mauzes #92326 üzenetére
Igen, elsősorban esztétikai kérdés, másodsorban meggyőződésem, hogy a rákerült szennyeződés könnyebben eltávolítható egy tükörfényes felületről.
Autóból sem vennék matt borításút. (Majdnem fényezésűt írtam.)
Szubláda burkolat lehet matt, mert arra nem folyik, fröccsen rá zsír, olaj, és egyebek. Valamint nem csillog vetítés közben. -
BBéci
legenda
Igen, értem van, ezért mindent megteszek azért, hogy a lehető leghosszabb ideig, a lehető legjobb állapotban kiszolgáljon. Ez minden egyes használati tárgyamra, eszközömre, ruhadarabomra érvényes. Így neveltek, ezt szoktam meg.
Két év alatt mostanában került rá az első karc, ami egyáltalán nem vészes, de látható. -
BBéci
legenda
válasz
Nagya21 #92299 üzenetére
Ne hasonlítsd a 20 évvel ezelőttieket a most kaphatókhoz! Minőséget illetően semmi közük egymáshoz.
#92300tibbike01
Gorenje főzőlapom 18 év alatt alig lett karcos. A kétéves Bosch-on feleségem ma vett észre egy karcot, ez az első, ami alighanem a hatalmas fazék mozgatásakor, sárgabarack lekvár főzése közben keletkezett. Majd nekiállok Bosch tisztítószerrel megdörzsölni, hátha segít valamennyit. Matt nekünk nem tetszik, szba sem jöhet.
Amióta a Gorenje kínai, nálam kiesett a pixisből.
Igen, a Whirlpool mikrók kiválóak, nálunk 1997-óta üzemel egy.
Nem elegendő a 14 terítékes mosogatógép? Nem éttermet működtetek, ezért akár egy 8-as is bőven jó lenne. A tablettákkal sok millió embernek nincs semmi gondja, ez totál egyéni preferencia.
Nem, nincs azokkal tapasztalatom, pont ezért nem ajánlgatom őket senkinek. Az, hogy magamnak nem vennék, az teljesen szubjektív. -
-
BBéci
legenda
válasz
Dorian #92285 üzenetére
Egyik kedvenc ételem a pizza, akár minden héten legalább egyszer azt ennék! Természetesen a fatüzelésű kemencében sültet tartom legjobbnak, álltam már fel éttermi (Da Raffaello) asztaltól, amikor megtudtam, hogy elektromos izében sütik.
Pár éve említetted, hogy otthon elvétve főztök. Pedig kizárólag akkor lehetsz 100%-ig biztos abban, hogy mik kerülnek az ételbe. -
BBéci
legenda
válasz
kelna91 #92276 üzenetére
A Pick téliszalámi fehérjetartalma 25%. Aki szerint ez nevetségesen alacsony, az nagyon el van tévedve. [link]
A Gyulai kolbászé 22%, de mi általában szarvaskolbászt veszünk.
A kolozsvári, ha jó helyről veszi az ember, semmi mást nem tartalmaz, csak disznóhúst és sót. Fehérjetartalma 18%.
De ahogy írtam, sonkát és olívabogyót is szoktam tenni a pizzára.#92274Dorian
Honnan tudos, hogy az általam említett "megpakolni" mekkora mennyiséget jelent. Elárulom, pont annyit, amennyi egy autentikus olasz pizzériában szokott lenni a pasta tetején. -
BBéci
legenda
válasz
OPiiPO #92266 üzenetére
Ezzel tisztábn vagyok, de akkor sem tartom helyesnek és elfogadhatónak az összes fagyasztott élelmiszer mirelitnek nevezését. Ahogy az élelmiszerboltok közértnek nevezését sem. Aki szabatosan fogalmaz, ezeket véletlenül sem alkalmazza.
Sajnos egyre kevesebben törődnek az ilyenekkel!#92263Dorian
Az a baj, hogy még nem használtál/birtokoltál extra széles hűtőszekrényt, ezért nem tapasztaltad azok óriási előnyét, kényelmét.
Abban egyetértünk, hogy a rengeteg adalékanyagot jobb elkerülni, de nagyon nehéz, szinte lehetetlen.
Tőled is megkérdezem: egy pizzériában milyen feltétekkel találkozol? Azok zsiradék nélküliek? -
BBéci
legenda
válasz
Dorian #92224 üzenetére
A kívül 90 centi széles négy- vagy francia ajtós hűtőszekrények belül cirka 80 cm-es teret kínálnak, ami gyakorlatban az 50-hez képest hatalmas különbség. Ezt már pár napi használat után semmi pénzért nem cseréltük volna másmilyenre. Eredetileg Samsung sbs-t akartunk venni, MM-ban összehasonlítottuk és a közel duplájába kerülő Sharp négyajtóst választottuk. Plusz a normál hűtőtér derékmagasságtól indul, nem kell lehajolni, minden szem előtt és kéznél van.
Lehet kapni egészen elfogadható margerita pizzát, amit pillanatnyi kedvünk szerint pakolunk meg finomságokkal: kolbásszal, szalámival, kolozsvári szalonnával, oliva bogyóval stb. Ezt dzsankfúdnak nevezni erős túlzás és sértő. -
BBéci
legenda
Bizonyára automata az a gép, nem meglepő, hogy kifogásolható, ami kicsorog belőle. 15 évvel ezelőtt, az akkor 600000 forintba kerülő Jura csúcsmodellel nem tudtam értékelhető eszpresszót készíteni, pedig minden lehetséges beállítását kipróbáltam. A tulajának és a vendégeinek ízlett.
Ugyanakkor a De Longhi Trevisoval meglepően jókat csapoltam.
Nagyon sok múlik a víz minőségén is, nem csak a kávészemeken. Valamint jó daráló nélkül lehetetlen küldetés az eszpresszó készítés. -
BBéci
legenda
-
BBéci
legenda
Szintén 2004-óta üzemel a Junkers kombi cirkónk, 5 éve meghibásodott a vezérlése, 15000 forintért vettem felújítottat egy év garanciával, a rosszat ott kellett hagynom. Ki és beszerelés sk.
15 éve minden ősszel alaposan, ecset és porszívó segítségével portalanítom az egészet, kiszerelem az égőfejet és rézkefével ragyogóra tisztítom. -
BBéci
legenda
válasz
Wind-Storm #91076 üzenetére
Zanussi Turbodry. 1997 októbere óta üzemel, szerelő akkor látta, amikor a barátom eljött főzőlapot beépíteni.
-
BBéci
legenda
válasz
ádika86 #91072 üzenetére
Szubjektív véleményem: Gorenjét semmiképpen, Electrolux is nagyon jó, de a Boschokat választanám.
Más kérdés, hogy egy jó Bosch mosógép önmagában közel 300000 Ft, éppen azokat (minimum Serie 6, de inkább 8) nézegetem, hátha bedöglik a 28 éves Zanussi.
Ezzel nem azt akarom sugallni, hogy amit kinéztél az nem jó, mert szintén 6-os. -
BBéci
legenda
válasz
7Heads Drago #90934 üzenetére
"Az étteremben, szállodában ugyanez már nem zavarja. Ott se tudjuk ki ült/feküdt rajta előtte."
Engem zavar, méghozzá nagyon, de nem tudok tenni ellene, legfeljebb itthon maradok.
Abban egyetértünk, hogy inkább használtan prémium, mint újonnan gagyi. Kivéve autó. -
BBéci
legenda
válasz
Degeczi #90536 üzenetére
Jó lenne, ha nem velem foglalkoznál, hanem a szendvicssütővel!
Ráadásul nem értetted a mondanivalómat, ezért segítek.
A "szenya" jelentése az én szótáramban: szemét. Leginkább emberre és viselkedésre értve. Abból nem szeretem sem a kicsit, sem a nagyot. Vagyis poén akart lenni. -
-
BBéci
legenda
válasz
vodrosjozsi #90451 üzenetére
A grill az grill.
-
BBéci
legenda
válasz
F-ECT$ #90298 üzenetére
8-9 éve Laicát használunk, előtte Brita volt 10 évig, annak a leírásában kiemelték, hogy a szűrőbetétnek mindig teljesen bele kell érnie a vízbe. Laicáék nem írják vagy csak én nem találkoztam vele, mindenesetre úgy teszem a hűtőszekrénybe, hogy ellepje a víz a szűrőbetétet.
-
BBéci
legenda
válasz
kicsi kecske #90208 üzenetére
Igen. Rendkívül praktikus, minden belefér.
-
BBéci
legenda
válasz
tibbike01 #90145 üzenetére
Márka biztosan nem fejleszt, csak a gyártó, a cég, pontosabban annak mérnökei.
Amikor két éve elkezdtem nézegetni a főzőlapokat, meg sem fordult a fejemben, hogy piacra kerülési évet figyeljem. Ha valami hosszú ideje kapható, azt úgy tekintem, mint megbízható, jól sikerült modellt. A funkciók és a minőségi kivitel/kinézet számítanak. -
BBéci
legenda
Ezt a szöveget te fogalmaztad, vagy valahonnan másoltad? Veretes fasság, hogy a gyerekek folyamatosan, víz helyett koncentrátumokat iszogatnak. Légből kapott feltételezés.
Normális ember ilyet nem tesz és a gyerekének sem engedi.
A kertemben termett álmából alkalmanként centrifugálok, másfél liter lét, amit ketten 2-3 nap alatt fogyasztunk el. Egy liter boltban kapható frissen facsart narancslét szintén 2-3 nap alatt fogyasztunk el. Ha ez egészségtelen, akkor megeszem a szalmakalapomat. Tegnap vettek tőlem vért a szokásos évenkénti kontroll vizsgálat részeként, szerintem most sem lesz magasabb a vércukorszintem, a középértéknél, ahogy az elmúlt 15 év során sem. Viszont az ásványvíz és a sör sokkal jobban fogy, mint a gyümölcslé. -
BBéci
legenda
válasz
idegen lény #90009 üzenetére
A gyümölcslék nem egészségesek?
Ekkora böszmeséget talán még soha nem olvastam itt a fórumon.
Sajnos az internetre bárki, bármilyen ostobaságot írhat. Sőt, blődségeket tartalmazó könyvek kiadásának sincs akadálya.Az általad említett savanyúkáposzta tele van nátrium-benzoát nevű tartósítószerrel.
-
BBéci
legenda
válasz
herdsman12 #89907 üzenetére
Nagyon vicces vagy! Ja, nem.
Nem éreztél még sosem birtoklási vágyat egy használati tárgy, eszköz iránt? Amikor először megláttam a négyajtós Sharpot, azonnal megfogott és nagyon szerettem volna olyat tudni a konyhámban. Pár évig vártam az Electrolux elromlására, amikor bedöglött a hőszabályzója, szaladtam Sharpot venni.
A serie 8 Bosch főzőlap is kifejezetten szép, mindig gondosan megtisztítom, egy hangyányi foltot sem hagyok rajta. Múltkoriban láttam, tapogattam egy alulra becsúszós ajtajú sütőt, a következő olyan lesz. -
-
BBéci
legenda
válasz
MrCsiT #89638 üzenetére
Butaságokat hordtál össze. Amikor kifut, felemelem az edényt, mert le kell törölgetni az aljât és a lapot. Tehát nincs nyomkodási kényszer. De az sem okozna problémát, egy érintés a zóna kiválasztása - ha éppen az aktív, akkor ez kiesik - másik érintéssel nullázom. Egy másodperc plusz.
Külön leírom neked is: kétféle külön vezérelhető lapot használtunk a mostani előtt és egyértelműen jobbnak tartjuk a központit.
Legjobban a 17 fokozat közvetlen elérhetősége tetszik, bármelyik kiválasztható egyetlen érintéssel. -
BBéci
legenda
válasz
tibbike01 #89597 üzenetére
Tegyük fel, mind a 4 zóna használatban van. Egy érintés a 4 valamelyike, egy másik érintés a kívánt fokozat kiválasztása. Tehát valóban több, de egy 40-45 centi széles kezelőpanelen számomra sokkal kényelmesebbnek és egyszerűbbnek tűnik a konkrét szám megérintésével történő kiválasztás. Ismétlem: 18 évig használtunk olyat, amilyet te kedvelsz. Az volt a kőbalta, a mostani az űrtechnika. Valaki írta a folytonos sípolást, amikor kikapcsolt állapotban valami hozzáér az érintőfelületekhez. Ez engem piszkosul zavart. A jelenlegi lappal nincs ilyesmi.
Ujj és ujjam!#89598pjen
Szerintem sem vita, hanem érvek ütköztetése.
5 percet szántam keresgélésre, nem találtam olyan Bosch-t, amelyik nem központi vezérlőpaneles. Ha lesz kedvem, megnézem az Electroluxokat is.
Nagyon úgy tűnik, hogy a nagy gyártók szakítottak a régi megoldással. -
BBéci
legenda
válasz
tibbike01 #89590 üzenetére
Valóban nem beszélted, le, rosszul emlékeztem, bocs!
Azt meséld el, miért egyszerűbb a legmagasabb (14-17-es) fokozatról mondjuk hármasra váltani az általad preferált módon? Folyamatosan nyomod és számolod a csippanásokat és/vagy nézed a kijelzőt? A központin ez egyetlen érintéssel megoldható. -
BBéci
legenda
válasz
tibbike01 #89582 üzenetére
Kétféle időzítő és egy stopper, perfect fry és egyebek, amiket a Bosch honlapon megtalálsz. A Serie 8-asokat nézd!
A legkevésbé sem probléma, hogy neked nem kell semmilyen praktikus és kényelmi funkció, de az nem elfogadható, hogy másokat megpróbálsz ezekről lebeszélni. Igen, azt tetted amikor írtad, nehogy központi vezérlésűt vegyen. Pedig egyértelműen az a korszerű. -
BBéci
legenda
válasz
tibbike01 #89565 üzenetére
Amikor ráteszem az edényt, az lesz aktív, nem kell semmit kiválasztani. Ha több van rajta, akkor egy érintéssel a vezérelni, módosítani kívánt zónát aktiválom és máris az összes funkció csak arra vonatkozik. Nem hiszem, hogy a Whirlpool (ingyen sem kellene) annyival idiótább, mint az általunk nagyon megkedvelt Bosch.
Ha mindegyik zónának külön kezelőfelülete van, az rengeteg hasznos területet elfoglal. Ha valamit ráteszel, sípol és ahogy már írtam, lehetetlen az összes funkció elérését 4x elhelyezni. -
BBéci
legenda
válasz
dredjudge84 #89562 üzenetére
Számomra elfogadhatatlanul hangos a 76 dB, ami simán lehet a valóságban még több. Valamint Candy és Indesit az utóbbi években egyre kevésbé megbízható és tartós. Még a Bekók is jobbnak tűnnek.
Más kérdés, hogy Samsungot és LG-t addig nem vennék, ameddig lehet kapni AEG-t, Electroluxot, Boscht. -
BBéci
legenda
válasz
tibbike01 #89561 üzenetére
Háromszor leírtam itt a topikban mindazt, amikre most rákérdeztél.
Majd akkor térjünk erre vissza, ha legalább egy hónapig rendszeresen, napi szinten használtál központi vezérlésest!
Egyet mégis kiemelek: a 17 fokozat mindegyike közvetlenül kiválasztható, nem kell felenként lépkedni. Egy másik: az időzítő, például 14 perc a rizsfőzéshez két érintés: 1 és 4. A régi lapokon ezt is csak egyesével léptetve lehetett beállítani.
Ja, mindössze plusz egy érintéssel több, ami csak akkor "kétszer annyi", ha egyébként egyszer kellene. Ha csak egyetlen zónán főzöl, akkor még ez sincs. -
BBéci
legenda
válasz
tibbike01 #89551 üzenetére
Volt Gorenje és Miele zónánkénti vezérlésű, utána vettem a központi vezérlős Bosch-t és összehasonlíthatatlanul jobb, kényelmesebb az utóbbi. Nem beszélve a sokkal több funkcióról.
Csak az egyszerű, belépő kategóriás főzőlapok olyanok, amiket te kedvelsz. Azokkal lehetetlen annyi funkciót kapcsolgatni, amennyit például mi rendszeresen használunk. -
BBéci
legenda
válasz
idegen lény #89526 üzenetére
Évente egyszer kellene tölteni.
-
BBéci
legenda
válasz
idegen lény #89517 üzenetére
1987-ben vettem az első szakállvágómat, Grundig gyártmányú volt és elemes, 8-10 évig használtam. Azt követte egy NiCd akkumulátoros Philips, NiMh Remington, ez volt mind közül a legvacakabb. 7-8 éve Li-ion akksis Series 9000 Philipssel vágom a szőrzetemet, kiváló darab.
Ezekkel azt akartam közölni, hogy nincs baj az akkumulátorokkal, megőrülnék, ha vezetékkel kellene kínlódnom. Próbáltam, baromi zavaró.
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest