Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
válasz
varmi2
üzenetére
Nézegettem én is a Sencor egy termékét, (SWK1280SS vízforraló) és nagyon úgy tűnik nincs országos szervizhálózata. Szóval én ezt csak onnét venném, ahova probléma esetén vissza is tudom vinni, pl. Euronics, mert hogy küldjem vissza a forgalmazónak Törökbálintra számomra felejtős.
Más de megint Euronics.....háztartási kisgép katalógusban benne van, de se ár, se készlet.......akkor most mi van? (de az Elekrolux EEWA7800-al is csak dicsekedni tudnak, de megvenni nem lehet.)
-
Zeki
nagyúr
Minden általam ismert mosógépszerelőtől megkérdeztem hogy szerintük melyik gép az ajánlott. Mindig ugyanaz volt a válasz: MINDEGY. Legyen hozzá sok év garancia, hogy ha elromlik, akkor ne kerüljön pénzbe a javítás.
Ha kifogod hogy amit a szállító kivisz, az egy jobban sikerült darab, akkor örülsz, ha kifogod hogy az egy rosszabbul sikerült, akkor nem örülsz. Ez adott típuson belül is igaz. Ennyire nem állandó a minőség. Lehet 1 éves korában romlik el, lehet 5 éves korában. Épp melyiket fogod ki. -
ribarszki
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Szia! Ha ilyen árban gondolkozol, akkor a Miele gépeit szoktuk javasolni.
Nekem C3 Totalcare van, de nem feltétlenül éri meg. Igaz, hogy kapsz hozzá egy csomó kiegészítőt, de ezek közül kettő amit tényleg minden alkalommal használok. A parketta fej (egyik legjobb találmány) és a Sub-20 univerzális kefe bútortörléshez. De ez utóbbi külön is megvehető 4-5 ezer Forintért. A parketta fej külön egy rablás..
Ha anyudnál sok kemény felület, metlaki, linőleum,parketta van akkor parkettás géppel lepd meg! Áldani fogja a neved!

A C3 egyébként annyival több mint a C2, hogy lábbal is tudod kapcsolni a fokozatokat és vannak egy miniális lengéscsillapítással ellátott kerekei. Nem biztos, hogy megéri a különbözet.
Egyébként volt egy 800W-os C3-as modell, parketta verziós a kínálatban, de most a Miele oldalon és Szeteinél is hiánycikk.Bocsánat, más boltokban van készleten. Ha fontos az energiatakarákos üzemeltetés, és ragaszkodsz a C3-hoz, akkor ez így egészen jó ajánlat. Complete C3 800WHa nem fontos a minél halkabb működés, akkor a C2-es parketta egészen jó ajánlat. Sokkal halkabb mint egy 20-30 ezres visítógép, de hangosabb mint az Electrolux Silence gépei. Igaz 1600W-os, de itt nem igazán lesz hiány szívóerőben.
Ha nem fontos a parketta kefe, akkor pedig szabad a vásár, amelyik szimpatikus. Még eseteg annyi, hogy idősebb embernek ne olyat válassz ahol a fejen kettő darab átvátó kapcsoló van. Mert ezek baromira le tudnak vákumozódni a szőnyegre és tényleg komoly erőre van szükség a mozgatásukhoz. Már-már túl is lőttek a célon a fej kialakításával, mert bizonyos szőnyegtípuson közdeni kell vele.
-
-
varmi2
nagyúr
Ja még valami. A MOLos akcióban lehet kapni azt a sencor robotgépet, azt megéri megvenni?
-
varmi2
nagyúr
Üdv.
Mosógépet akarok venni. Ebben kérném a segítségeteket. Mik az ajánlható típusok? Ár: 70-90k között keresek, elöltőltőst. Egy kritérium van még, valamelyik méretének 61cm alatt kell lenni, hogy beférjen a fürdőszoba ajtón. Csak is új érdekel. -
emre
veterán
-
runner 125
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
Időközben visszaolvasgattam, a linkelt PH-s cikket is elolvastam, ennek fényében pár info még.
A házban állat nincs, nem is volt és nem is lesz.
Jó lesz a hagyományos prozsákos kialakítás.Miele, Bosch vonal úgy látom ajálott kategória, ezeket néztem ki így elsőre.
Bosch BSGL5PRO5 - 700W
Miele Complete C3 PowerLine Allergy - 1200W
Miele Complete C3 Silence Ecoline - 700W
Miele Complete C3 PowerLine Total Care - 1200W
Az megvolt a cikkből, h manapság a nagyobb teljesítmény nem feltétlenül van egyenes arányban a nagyobb szívóerővel (mi több, jövőre már nem lesznek gyártásban 900W-nál erősebb gépek..), befolyásolja a légáralmlás, fej, stb., de pl. a Miele-k esetében a linkelt 2 fehér modellnél ugyanazt a fejtípust látom és az egyik majdnem 2x olyan erős motorral rendelkezik, mi több, még olcsóbb is. Hol a trükk, mégis melyik lehet hatékonyabb?

Kösz! -
runner 125
nagyúr
válasz
ribarszki
üzenetére
Nekünk is van egy MUM 56Z40, szintúgy heti rendszerességgel megy, hibátlan.
_Viszont kérdezni jöttem, br. 75k-ig milyen porszívót érdemes venni manapság? Anyut lepném meg valamivel, mert a mostani a Philips Triathlon 2000 annak ellenére, h kb. 15 éves, teljesen hibátlan, de nehéz már neki fel le cipelni.
Preferált márka mondjuk a Bosch, de nem vagyok tisztában a piacelsőséget jelentő márkákkal, ha van ajánlotabb márka, jöhet a tipp, bár most dec 31-ig 5 év garit adnak a Bosch-okra.
Lehet porzsák nélküli is, ha nem jár hatékonysági kompromisszumokkal, vizes funkció nem fontos.
Legyen minél könnyebb, legyen erős - szívjon minél hatékonyabban, kb. ennyi.Köszi!
-
Bacusuz
őstag
válasz
polonic
üzenetére
A sok évvel ezelőtti Spar wmf akcióból megvettünk mindent,azóta használjuk tefal lábosokkal felváltva.
Főleg a lábosait szeretjük, mikor gázon használtuk, a fülük nem melegedett át és jól meg lehetett kézzel fogni, ellenben a tefallal.
A fedője viszont mindíg forróbb lett mint a tefalé. -
Bacusuz
őstag
válasz
soultrapp
üzenetére
Szerintem a boschból(mum) olyat vegyél amiben már van húsdaráló, facsaró, turmix is.
Ha az ár fontos, akkor kereshetsz gyengébb motorral szereltet. -
ribarszki
őstag
válasz
soultrapp
üzenetére
De miért nem a Bosch MUM szériából választasz? Bizonyított, elnyűhetetlen darab, nagyon sokan használják itt a fórumon is. Anyunak több mint 15 éve megvan és ő aztán tényleg rendszeresen használja. Hetente süt, kenyeret dagaszt, csalamádénak valót szeletel vele, turmix, stb... A korongok pengéi olyan élesek mint újkorában. Miért kísérleteznél Bosch helyett Sencorral? Ráadásul olcsóbb is..
-
-
Csabroncka
addikt
Na kerestem neked, végre eszembe jutott a nevük: szóval Teka, ezeket nézd meg (bőven megvan a 300/h) és mennyi is 30-50k
5 év gari ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(tegnap este elég fáradt voltam este, már nem jutott eszembe..)
-
ALI_G
veterán
válasz
Csabroncka
üzenetére
300/h körüli teljesítménnyel van már 100k körül is. Az se kevés. Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy mi a különbség a 30k, 100k és 200k közötti elszívóknál. És 200-ért még mindig bent van a motor. A kinti az +100!!!
-
Csabroncka
addikt
válasz
buttmaki
üzenetére
Ha szeretik a kotyogóst (én például ilyet főzök magamnak reggelente, igaz darálóssal), akkor jó minőségűeket 20 környékén lehet kapni!
Ha igazán jó ajándékot szeretnél, akkor pedig vegyél egy felújított garanciás Saecot!
-
polonic
félisten
A wmf edenyek mit tudnak hogy brutalisan dragak? A sparos akcioban gondolom eleg jo vasar?
Es a Berlinger hausrol mi a velemeny? -
junior11
veterán
Sziasztok, szerintetek egy ilyen mixergép [link] megfelelő módon képes feldolgozni pl. keményebb élelmiszert is pl. krumplit haluskának vagy ahhoz már gyenge? Mit gondoltok?
-
buttmaki
csendes tag
Sziasztok!
Kávéfőzőkben otthon van valaki? Én abszolút nem kávézom, tesóméknak vennék karácsonyra, de nem tudom, milyet lenne érdemes kb. 10 és 30e Ft között. Van olyan, amelyik bevált valakinek ezek közül, vagy ezek közül, esetleg ez? Valami tejhabosítóféle jó lenne, ha lenne rajta.
-
Zeki
nagyúr
Erről a LIDL-es akkus porszívóról kinek mi a véleménye?
Kefés lehet a feje. -
törölt tag
-
AthlonXP
őstag
válasz
margithid
üzenetére
Nekünk elöltöltős van Whirpool AWOD45140.
Sokan szidják ezt a márkát, sőt az idei német megbízhatósági tesztben, egyenesen az egyik legkevésbé megbízható márkának mondták..
Nekünk már vagy 4-5 éve van meg, azóta is hibátlan, bár kicsit az alsó részén már rozsdás a lemez, de hát ugye nálunk a fürdőszobában van, ott meg kap párát rendesen.(#22033) w.miki Electrolux Ultraperformer Pont ilyen kék színben van nekünk is. Hibátlanul teszi a dolgát, csendes, nagy szívóerő ( 2100 W ), a legkisebb fokozaton is felszedi a szőnyeget, linóleumot, stb. Hepa szűrős ( H12 vagy H13, bármelyik jó bele ), nagy méretű portartálya van.
-
pjen
félisten
válasz
Csabroncka
üzenetére
Nekem vagy 20éve megy a külső kivezetéses,2 hétig volt benne szűrő egy kéményseprő miatt.Akkor inkább ablakot nyitok.A tekercseknek nem tudom mért ártana a pára,max a csapágyaknak.Főleg mert úgy is van tervezve,hogy átmegy rajta a zsiros gőz.
-
törölt tag
válasz
PofaJenö
üzenetére
Egész pontosan cseh cég. Már ha abból indulunk ki, hogy csak a cseh(és a szlovák) Wikipédián említik a céget. Japánból indult, de a ’90-es években a saját oldaluk szerint „in the 1990s, SENCOR became a European company. It is managed from Europe”. Nyilván egyszerűen megvették a már semmit sem érő márkanevet. Ahogy az Orion nevet is valami szingapúri vagy milyen cég. És gyártanak mindenféle elektromos szart.
-
Csabroncka
addikt
Fölös annyira drágát venni, mert a 70 % design az árnak. Szóval ha jó a kivezetés akkor >300m3/h órás paraméter mellett no para. A másik a hang - szagelszívó mellett értelmesen TV-t nézni nem lehet egybenyitott térnél
.
Nekem ha visszanézed igen faramuci módon kellet megoldanom a csövezést, de még így is jelentősen csökkent az illat, pára, hő ami a főzés/sütés közben jön. Válaszd azt amelyik jobban tetszik, vagy több garit adnak.
A szagelszívókat egyetlen egy dolog gyilkolhatja meg, az pedig a tekercsre kicsapódó hideg zsírpára, ezért szüleimnél és a sajátomba is annak ellenére teszek szénszűrőt a motor elé, hogy külső kivezetéses. -
ALI_G
veterán
Sziasztok,
Páraelszívót szeretnénk venni egy 40 nm-es amerikai konyhába. Feltétel, hogy kürtős, lapos kivitel legyen.
Electroluxnak a EFB90680BX, AEG-nek a X99384MD02 tipusai tetszenek és szerintem teljesítményük is elegendő, de 230k-ba kerül, ami rablás. Tudtok ajánlani valamit kb fele ennyiért?
Whirpool mennyire jó mostanában? -
attiati
veterán
válasz
w.miki
üzenetére
Be nem rendelném ezeket az alis kacatokat.
Jmron gondolom az Omron utánzata akar lenni. Orvostechnikai eszköz kínai utánzata. Soha
Ha szétment az orrnyálkahártyád a spray miatt, akkor előbb utóbb el kell hagynod.
Orrsövényferdülésnek is vannak fokozatai, ezt a dokid tudja. Ahogy azt is, hogy van e orrpolip, vagy orrkagyló duzzanat? Okozza e allergia a duzzanatot? Vagy már a spray miatt állandósult?
Száraz e a nyálkahártya? Tengervizes orrspray segít, vagy rosszabbít? (szárazon biztos rosszabbít). Vazelinnel filmréteg képzés segít e? (ha igen, akkor külső inger irritálja a hártyát). Van e ismert allergia? Légzésgyakorlat vagy meditáció közben elmúlik e az orrdugulás? Időszakos, vagy állandó? Sajnos csomó mindent ki kell figyelni, tapasztalni otthon.
Nyilván ahány dokihoz, vagy kezelésre mész, mindegyik fog találni a saját szakterületéhez kapcsolódó problémát és gyógyszerrel / műtétjavaslattal fogsz kijönni mindenhonnan, hacsak nem egyértelműen kizárható a kapcsolat. -
soultrapp
senior tag
Hello!
Páromnak szeretnék venni egy Konyhai robotgépet:
Ezt a kettőt néztem ki:
Ezekről valaki tud valami véleményt mondani?
A Sencor most akcióban lesz az auchanban 45.ért.
Melyiket érné meg megvenni?
Leginkább tészta dagasztás funkciója lenne használva.,ha ez a kettő nem jó akkor esetleg tudnátok ajánlani valami másikat kb 60ig?
Köszi!
-
törölt tag
válasz
drmazsi
üzenetére
Vannak tippek és vélemények, ha kicsit visszaolvasnál. Tartályost nem sokan ajánlanak a hátrányai miatt, nekem volt, de többet nem lesz
. Az a technológia egyelőre átverésnek tűnik nekem, a jó(nem papír, hanem mikroszálas) porzsák szerepét drága szűrőkkel próbálják megoldani. -
drmazsi
aktív tag
Sziasztok!
Valaki segítene benne? Köszönöm

[link] -
w.miki
veterán
válasz
attiati
üzenetére
ez teljesen off, de talán nincs is ilyen topik, sorry.
Nem szeretném kenni, de sok választásom nincs.
Ha nem fújok be, nem kapok levegőt orron át, nem tudok aludni. Hány napig lehet így bírni?
Tény ami tény, a táplálkozás segített, amikor nyers vegan próbáltam lenni, akkor picit jobb volt.
De azt nem bírtam csinálni.
Orvos mit mondott? Orrsövényferdülés, nyálkahártya petyhüdtség az orrspray-tól, azt hagyjam el.
De akkor nem kapok levegőt. Őt az nem érdekli. Megműt orrsövénnyel.
De ha ferdülés, akkor miért nem kapok egyik orrlyukon sem, akkor az egyiken kéne kapni nem?
Jó lesz műtét után? Garancia: nincs.
Masszőr szerint ideggyöknyomás is van, a nyakamnál, és az ideg is elzárhatja a légutat. tény, hogy nála picit jobban vagyok.
Az orvos szerint persze ez hülyeség, miért is lennének összekötve az idegek az emberi szervezetben?
Szóval senki nem tudja.
Ilyen kütyüket néztem a neten, érhetnek ezek valamit.
Lézer 1, Lézer 2
De sajnos ezekben sem hiszek
-
attiati
veterán
válasz
w.miki
üzenetére
kütyü?
Jelzi az orrod, hogy a szervezetedben (valószínűleg máshol is) irritált a nyálkahártya. És ezért hálásnak kéne lenni és nem elnyomni orrspray-vel. (Ahogy a magas vérnyomást sem és a többit sem).
7 éves koromtól voltam /vagyok allergiás. Mandula-, orrsövényferdülés műtét, stb.. állandó vendég az allergia és fül-, orr-, gégészet rendelőkben.50%-ban a táplálkozásodtól, 50%-ban a levegő minőségétől függ.
Ha mindenáron kenni szeretnéd, akkor ható-, és illatanyag mentes kenőccsel, ami védőrétegként szolgáló filmbevonatot képez az orrnyálkahártyán. Ezt valószínűleg 4 óránként ismételni kell, mert az orrban a csillószőrök arra lettek kitalálva, hogy minden idegen testet hátrafelé, a garatra sodornak. Próbaképpen kenheted vazelinnel, műtétek után is azt használják. Régen lehetett kapni Dr. Theiss Alergol Pollen Bloc kenőcsöt. Ez szerintem maga volt a csoda. Manapság is van kísérlet a helyettesítő termékre, 4x-es áron, de már nem használok ilyesmit. Semmilyen felszívódó gyógyszer nem hoz tartós gyógyulást (inkább tartós rombolást), csak tünetet kezel, elnyom. Orrkagyló duzzanat / kisebbítő műtétet akart rajtad a doki?
Egyáltalán mi az oka az orrdugulásnak? Az orvosod addig írja, amíg kéred, a gyógyszergyártó meg szíves örömest addig gyártja neked, amíg szeretnéd
Miután kijött az orvosodtól a gyógyszeripari orvoslátogató 
-
Joezyka
senior tag
válasz
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm az oldalt, ezek alapján sikerült is kinéznem (nekem is) egy mosógépet:
Méghozzá ezt: AEG L 61260 TLE
Erről vélemény esetleg másnak?
(ha jól olvastam vannak benne rövid programok is, és az adagolója is kiszedhető) -
zsiz
őstag
Újabb névsor a hűtő-cseréhez: PDF. Ebben már én is benne vagyok
Tapasztalat alapján innentől kb mennyi idő míg "a kezemben lesz a papír", amivel mehetek vásárolni? 0-90 nap között bármi vagy azért igyekeznek 1-2 héten belül megküldeni? -
-
Csabroncka
addikt
válasz
Teodor52
üzenetére
Szerintem teljesen rendben van, az, hogy habzik egy dolog, mert az egész úgy is átjárta az üstöt és ez a lényeg!
Szóval fél évig pihi és moss amennyit tudsz

Lévén relatíve új gépről van szó kár keresni lerakódást a szivattyúházban vagy a csövekben, de így nem is lesz, ez így tisztán van rendben!
-
margithid
veterán
válasz
AthlonXP
üzenetére
AEG vagy Bosch lenne jó, de meg van kötve a kezünk, mert felültöltős jöhet csak szóba.
Oldaltöltősben azért sokkal jobb árak vannak.
No meg Whirlpoolnál van amelyik 4 év garanciával van, A+++-os, és 90k körül van.
Érdekes azért, hogy enyni garanciát adnak rá és még olcsó is. -
drmazsi
aktív tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni.
Porszívó vásárlás előtt állok.55nm2-es lakásba kellene, parketta 40mn2 és 6-7nm2 szőnyeg. (Többi járólap)
Amire szükségem lenne az a porzsák nélküliség, és hepa szűrő, lehetőleg H13-as osztály.
Mit tudtok ajánlani 20-30 ezer forintig? Tudom nem sok, erre van pénzem és kell a porszívó
Köszönöm előre is!

-
Teodor52
senior tag
válasz
7Sony7
üzenetére
Igen tudom van dobtisztító üzemmód, de ott két féle variáció van a két féle használati útmutató szerint.
Amit adtak a géphez ver.22102013.02 ott azt írja, hogy az öblítő rekeszébe tegyünk klóros tisztítószert,az Lg weboldalán lévő használati(ver.01092015.00) pedig azt írja, hogy adagoljak calgont a fő mosórekeszbe!
Na most melyik!
Így ezek után úgy gondoltam plusz elolvasva az összefoglalót ami tartalmaz alternatív karbantartási megoldásokat, hogy választom a polly-t!
(#22023) Csabroncka:
Igen megvártam a végét bár szerintem ebben a formában(habbal) nem tudom volt-e értelme lefuttatni a large-t?

4 óráról indult a visszaszámlálás és 1:15 perc mutatott a kijelző mikor megszabadultam a habtól. 2:45 percig forgatta csak!

Mikor teljesen vége lett leellenőriztem az ürítőszivattyú szűrőét is.
Amint látni még egy kicsit azért habos így még lefuttattam egy plusz öblítést is.
A nyomásérzékelő nem a dobban vagy az üstben van hanem mellette!
Ha felülről nézem a gépet, akkor a kijelzőtől úgy 20cm-re található a vízbevezető szűrő irányába!Elmondás alapján úgy működik a gép, hogy van egy fix vízfelvétele üres állapotban.
Mikor behelyezünk különböző típusú és mennyiségű textil anyagokat a dobba más más mennyiségben vonják el a vizet abból a fix értékből és ezt fogja érzékelni a szóban forgó érzékelő majd pótolja azt!Így már megértettem, hogy ha full cotton 40-es programot indítok, akkor annak nem muszáj a kezelési útmutatóban leírt vízmennyiséggel mosni hanem lehet több és kevesebb is.Persze van egy bizonyos tűrés ami még elfogadható!
-
AthlonXP
őstag
válasz
margithid
üzenetére
+ (#22024) meszi85
A mosógépeit nem ismerem, de a porszívóit igen ( ott dolgoztam 3 évet javítósként ).
Az AEG = Electrloux!
Az egyedüli eltérés, általában a külső festésen, feliratokban és/vagy kezelőszerveken figyelhető meg. De belül, ugyan azok az alkatrészek vannak, az olcsóbb és a drágább változatok esetében is. Nyilván a drágább több funkciót tud, esetleg energia takarékosabb, vagy több extra van hozzá ( porszívó esetén pl porzsákok, vagy autós kiegészítők, stb... ).Szóval ezzel azt akartam írni, hogy az AEG nem feltétlenül éri meg a plusz pénzt, ha hasonló tudásút találsz Electrolux márkanéven is, akkor nyugodtan vedd azt, semmivel sem kevesebb, mint az AEG, annak ellenére, hogy az lenne a premium márkája az Electroluxnak.
Egyébként, nem rossz márka, én is onnan hoztam porszívót, tartályosat, a mai napig hibátlanul működik, a legkisebb fokozaton is bármikor felszedi a szőnyeget, linóleumot. Igaz még csak 3 éves, de hát na.

-
Csabroncka
addikt
válasz
Teodor52
üzenetére
Érdemes a mosószer és az öblítő mennyiségét is csökkenteni, és mosószódát adni a mosáshoz. Egyrészt főleg 60 fok felett nagyon hatékony, környezetkímélő, és nem allergén. Mi például a kislányom ruháit nagyon kevés (minimális) Ariel-el és 2 evőkanál szódával mossuk, öblítőt egyáltalán nem használunk.
A mi ruháinkat főleg a fehéreket a gyári adagolást felezve használjuk + 3 evőkanál szóda, a színesek érzékenyebbek (szóda kicsit fehérít), ott kevesebb szódát adunk és több mosószert.
(remélhetőleg lejárt már a programod és tisztán csillog, villog kívül belül a géped) Nem értem, hogy mi köze van a nyomásérzékelőnek a habhoz, illetve miért lenne nyomásérzékelő a dobban
(súly az biztos van), mert a mosószer adagoló felől az üst egy nyitott rendszer, ergo az elöltöltős mosógéped csak a mosószer adagolón keresztül tud kihabzani.Másrészt az egész üst vízben ázik, ha a hab felér a tetejéig az csak egy dolog....
Ha a súly érzékelő romlott el, ami a Fuzzy rendszert vezérli és a túltöltést akadályozza meg, az félig mechanikus, semmi köze a habhoz

-
7Sony7
addikt
válasz
Teodor52
üzenetére
Megvételkor átmosattam a gépet ahogy a papírja írta, és én is így jártam, felhabzott egész a tetejéig. Leállítottam, felhívtam a szervízt, azt mondták, valószínűleg azért, mert nincs benne ruha. Eresszem le a vizet, és kész. Amúgy van ezeken van tisztítóprogram is, tudtad?
-
Atesz 666
aktív tag
válasz
margithid
üzenetére
-Nekünk is volt Whirpool mosógépünk,gyakorlatilag az első 3 hétben a fél gépet ki kellett cserélni mert kaki alkatrészek voltak benne, az első héten ékszíj csere,a második héten motor csere,a harmadikon szivattyú csere.
-Ezután már persze jó volt több évig,pedig vártam,hogy megint elb..dik benne valami és elviszik ahova nagyon szerettem volna..
-De volt baráti körben is baj a Whirpool-okkal nem is kevés,mosógépeknél a mechanikai a hűtőknél meg a burkolattal ill szigeteléssel. -
Teodor52
senior tag
válasz
Csabroncka
üzenetére
Na már nem sok látszik a dobból!
Akkor lenne gáz ha kijön a hab az adagolón
Lehet kilép ilyen intenzitású szintnövekedés mellett,de remélem nem!
-
Teodor52
senior tag
válasz
canniball
üzenetére
Hab nem tesz jót a gépnek legalábbis az lg szervizes elmondása szerint!
Legutóbb nyomásérzékelőjét kellett cserélni és megkérdeztem mi okozhatja/okozhatta a meghibásodást:
Túlzott habzás is lehetArielt használunk coccolinoval az írt mennyiségeknek megfelelően!
(#22014) Csabroncka:
Trisóztam tegnap előtt plusz a gumiperemet és még az adagolórekeszt is meg annak foglalatát is kitakarítottam.
Csabroncka ez nagyon sok hab

3 és fél óra van még hátra és nem tudom hogy merjem-e megvárni a program végét!?

-
canniball
nagyúr
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Megvettük a polly vegyszert és egy éjszakán át hagytam (több mint 8 órát) a dobban és most indítottam egy Cotton Large programot intenzív és medic rinse opciókkal amivel elértem a 4 órát.
Tehát megadtam neki amit kért hogy a leghosszabb 60 fokos programot futtassam.Egy a bajom,hogy nagyon durván habzik!
A hab szintje a dob felénél van!!!
9 perce megy a gép mi lesz pl 3 óra múlva?
Ez így nem okés!

-
margithid
veterán
Mosógépben mit ajánlotok?
Ez mennyire éri meg az árát?
[link]
Szerintetek karácsonyig még lesznek nagy akciók? -
PofaJenö
senior tag
Hali
Kérdeznék erről a gépről van-e valakinek tapasztalata [link] pl a reszelő része érdekel jól működik e.( pl a káposztát hogy lehet normálisra reszelni) -
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Mosogatógép karbantartásával kapcsolatban lenne kérdésem.
Olvasva a kezelési útmutatóját 2 havonta futtatni kell egy erősebb programot edények nélkül.
Van valami plusz még amit tanácsos elvégezni vagy vegyszer mit érdemes használni(gél stb)?
-
hakydakillah
senior tag
Köszönöm mindenkinek a tippeket, és tanácsokat. Már 3hete konyha nélkül voltunk, nagyon le akartam tudni, hiányzott a házi koszt
Szépen ráment, utólag ment a szappanos vizes és borotvahabos ellenőrzés is, minden rendben tűnik. A gyertyás-gyufás trükköt ismerem, de arra nem vagyok elég tökös 
Nagyjából 1hét múlva szerelik a kazánt, akkor majd azért megnézetem velük, max mivel beszereltem én, adjanak rá féláron pecsétet
-
zsiz
őstag
válasz
üzenetére
Lehet, hogy adnak rá öt év garit, de ha olyan az alkatrész ellátás, mint a mi -azóta már lecserélt- Orion tűzhelyünkhöz, akkor kb. ki lehet vele törölni.
Beko Orion, ha jól tudom kb ugyanaz a kategória. Mikróból én hamarabb vennék valami teszkós saját márkásat, mint ezek közül bármit. Főleg, hogy hiába vettem márkásat, azzal sem vagyok megelégedve.
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

5 év gari

.
. Az a technológia egyelőre átverésnek tűnik nekem, a jó(nem papír, hanem mikroszálas) porzsák szerepét drága szűrőkkel próbálják megoldani.