- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
ahopka
újonc
válasz
tomy86 #91480 üzenetére
Köszönöm Neked is az infót.
Hát ettől tartok én is, hogy "ezek ilyenek, ebben az árkategóriában" (ugye ez már elhangzott amikor az első szerelő kijött) és ezért nem cserélik. ((kíváncsi lennék rá, hogy Ő elfogadna a saját háztartásában ilyen zajos/zavaró hangot kiadó berendezést? (vagy lehet, hogy van ahol alacsonyan van az ingerküszöb?)) -
ahopka
újonc
válasz
tomy86 #91472 üzenetére
Na akkor belenyúltam a sz....-ba.
Azt megkérdezhetem, hogy milyen indokkal, érvekkel sikerült elérned a cserét? És kinél?-Közvetlenül a Liebherrel leveleztél, vagy a szerviz fogadta el az érveit? Mert itt ugye a szervizes fickó annyit mondott, hogy ez ilyen, tegyek alá gumilapot hátha halkabb lesz (nem lett az).
Ilyen szerviz hozzáállás esetén "kinél kell nyomni a csengőt", hogy cseréljék?.
Előre is kösz a választ. -
ahopka
újonc
válasz
Gömbike #91462 üzenetére
Sziasztok,
Új vagyok itt, de régóta olvasgatom ezt a fórumot, és az itteni vélemények alapján én egy "sima" Liebherr hűtőt vettem( KPe290).
Szóval: nem vagy egyedül.
Az én Liebherr hűtőm is borzalmas. Mikor bekapcsol egy nagyon erős alapzaj mellett még ráadásul pulzáló hangokat is ad, tulajdonképpen zeng az az egész lakás. Én már hívtam szerelőt, vélemény: a hűtő jól működik, igaz hangos , de az lehet, hogy ilyen az akusztikája ennek a helyiségnek ( az előző 25 éves Electroluxomat nem is hallottam mikor bekapcsolt, ugyanezen a helyen volt). Tegyek alá egy gumilapot. Nem segített. Ma írtam forgalmazónak, aki továbbította a szerviznek a problémámat. Az adott szerviz országos lefedettséggel rendelkezik és az én lakhelyemen az illetékes az aki már volt kint nálam. Nem tudom, hogy mi lesz a megoldás. Az ilyen elállási ügy procedúráit nem szeretném végig játszani, javítsák meg, vagy cseréljék ki. Én kizártnak tartom hogy egy Liebherr hűtőnek ilyen hangja legyen, még ha az olcsóbbak közül való akkor is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest