- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
Hirdetés
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
ahopka
újonc
Köszi az infót.
"Sajnos" én csak idén találtam rá erre a topicra és az itteni vélemények alapján gondolkodtam a Liebherr.ben, no meg azért, mert nála találtam csak, olyan egyajtós, belső kis fagyasztórekeszes hűtőt, ami az adott helyre befért nálam a 8nm-es konyhánkban. Arra álmomban nem gondoltam, hogy egy Liebherr a nevét adja ahhoz, hogy ilyen zajos hűtőket tömegesen kiengedjen a gyártósoráról (akár olcsó(?)--1,5x drágább mint a hasonló méretű egyéb hűtők--akár nem. Ahogy fentebb egyik kolléga írta, nemcsak a Jiaxiperákkal van gond, az Ő Secom kompresszorral szerelt Liebherr hűtője is zajos. Mindenesetre megpróbálom megkeresni a 2019-es hozzászólásodat, hogy már legalább utólag tanuljak belőle. -
ahopka
újonc
válasz
RudiLicenc #92547 üzenetére
Szia,
Kívánom, hogy sikerrel járj és gyorsan megoldódjon a problémád.
Nem ehhez a beszélgetés-folyamhoz tartozik, de ki kívánkozik belőlem: nekem egy belépő szintű Liebherrel vannak problémáim, ami szintén zajos, igaz más jellegű. Ez egy ilyen pulzáló hangot ad ki mikor megy a kompresszor, ami érdekes módon a helyiség különböző pontjain különböző erősséggel hallható. Van olyan pont is, ahol szinte alig hallok valamit csak ha "hegyezem" a fülem.
Nálam az egyetlen pozitívum az Liebherr hozzáállása, 3 hónapon belül, cserélte a kompresszort , nem lett jobb, cserélte a hűtőt , az is zajos, ráadásul sérült is volt, cserélte megint, ez is zajos-mostanra belefáradtam, ez most maradt.
Attól tartok ezek ilyenek ( Jiaxipera kompresszor). Mindegyiknél ugyanaz a hang. Kizártnak tartom, hogy ugye összességében 4 esetben is hibás terméket fogjak ki egymás után. Gondolkodtam, hogy veszek valami hangelnyelő panelt és berakom mögé a falra ( bár gondolom az inkább azt a célt szolgálná, hogy a szomszédos helyiségeket "szigetelje le"-de hátha) .
Amúgy olvasgatva a véleményeket, úgy tűnik növekszik azon esetek száma ahol a vevők panaszkodnak, hogy a vásárolt hűtőjük zajos, hangos, (akár itt a fórumon, akár a vásárlói vélemények között és a Redditen is panaszkodnak az amerikaiak és akkor). OK, aki meg van elégedve az nem ír, mert meg van elégedve.
(bocs ezt a sok szöveget- jól esett kiírnom magamból a fentieket) -
ahopka
újonc
válasz
Silent77 #92478 üzenetére
Szia,
Örülök, hogy jól választottál. Sajnos nekem ez nem férne/fért volna be az adott helyre (150cm a max. helyem van). Sajnos nem találtam olyan hűtőt más gyártóknál ahol belül van egy kis fagyasztórekesz (ez is egy feltétel volt), csak ezt a típust, így esett erre a választás.
Használjátok egészséggel! -
ahopka
újonc
válasz
Silent77 #92449 üzenetére
Szia,
Megkérdezhetem, hogy milyen típusú hűtőt vettél?
Csak azért kérdezem, mert én egy KPe 290 -est vettem még május elején (akkor 5 év gari volt rá), de az olyan hangos volt,hogy a szakszerviz is azt mondta, hogy kompresszor csere, az is zajos volt, cserélték, a csere hűtő amit kaptam nagyon durván sérült volt ( de kipróbáltam, az is hangos volt), megint csere, az új is hangos de most már elengedtem ill. így most a 10 éves garanciába beleestem, szóval most már marad ez -valahogy csak hozzászokunk. Lehet ez a KPe290 nem is az alsó kategória, hanem a gagyi kategória? Ezekben sajnos Jiaxipera kompresszorok vannak, ezek szerint ezek ezt tudják, mert azt azért már kizártnak tartom, hogy 4 esetben is kifogjak hangosan működő hűtőt--vagy olyan frekvencián dolgoznak ezek, hogy az adott helyiségben felerősödik a hang?
Abban biztos vagyok, hogy ez nem bír ki 25 évet (mondjuk így 70 felé már én(mi) se)) mint az előző Electrolux. Annak semmi baja nem volt a 25 év alatt-kár volt lecserélni úgy tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Wake on lan hogyan?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Battlefield 6
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest