- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
ahopka
üzenetére
"A csomagolását meg kell tartani és a hibásat azzal becsomagolni(ahogy sikerül, persze). "
Két hűtőszekrényt küldtem vissza a Media Marktnak, mindkettőhöz megtartottam a csomagolást, de egyikhez sem kérték, nálam hagyták. Miután megjött a harmadik hűtő, annak a csomagolásával együtt háromét nekem kellett elszállítani, csurig megtöltötte az Octavia Combit. A lerakótelepen alig akarták befogadni, mondván az ipari mennyiség. -
BigBlackDog
veterán
-
tomy86
addikt
válasz
ahopka
üzenetére
Ahogy korábban is írtam nem (csak) a kompresszor gyártóján múlik. Az én Liebherr hűtőmben osztrák Secop kompresszor van és ugyanolyan hangos hulladék. Részben az oldallemezek zörögnek, részben a kompresszor is hangos. Liebherr által küldött szerelő véleménye, hogy az alsó kazegóriás cuccuk ilyen hulladék. Javaslata, hogy béleljem körbe kőzetgyapottal a kompresszort. Itt engedtem el az egészet.
Ráadásul azért vettem Liebherr hűtőt, mert német rokonság nagy megelégedéssel használ több példányt is évek óta. -
Krend
csendes tag
válasz
ahopka
üzenetére
Hétszentség hogy valami manager kitalálta, hogy a BOM legyen olcsóbb a hulladék 50-60 eurós (ha magánszemélyként 1esével rendeled) kompresszorral, majd kapott valami gigantikus bónuszt, meg előléptetést.
Én szívesen vennék valamit drágábban, hogy ne kelljen a minőséggel lottózni, de persze sajnos ez nem ilyen egyszerű haha.
-
Krend
csendes tag
válasz
ahopka
üzenetére
Köszönöm a részletes beszámolót.
Felmentem a Liebherr weboldalára és letöltöttem a CUele 281 hátnézeti képét a (oldal forrásából lehetett csak lol).
Úgy tűnik ezt akkor lehet inkább kerülöm és inkább veszek valami olcsóbb hűtőt, amivel szemben nincsenek elvárásaim.
Még egyszer köszönöm, ezzel nagyon sok bosszúságot megspóroltál nekem.
-
BBéci
legenda
válasz
ahopka
üzenetére
A 2019-ben 395000 forintért árult Sharpban szintén Jiaxipera kompresszor visított, nonszensz. A második után a 100000-rel drágább, inverteres Panasonic kompresszoros modellt (SJ-EX820FBE [link] ) választottam, (némi alkudozással 45000 forinttal kevesebbet kellett ráfizetnem), az gyakorlatilag hangtalan.
Érthetetlen a Liebherr üzletpolitikája. Nem hiszem el, hogy nincsenek tisztában azzal, mennyire hulladék a Jiaxipera. -
tomy86
addikt
-
iatti
aktív tag
válasz
ahopka
üzenetére
én is liebhert nézegettem tavaly. valami alapot akartam, legyen benne egy kis fagyasztó rész. aztán nem vettem semmit, lemondtam a fagyasztórészről.. persze nálam a spejzban zöröghetne, nem zavarna
de azért b.sszák meg, na meg a többi gyártó is. át kell túrni a fél netet, ha az ember akar valamit venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3613
- Huawei Watch GT 5 Pro 42mm, 1 Év Garanciával
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Köszi a választ. Szerintem az esélytelen lesz, hogy megvásárlás előtt kipróbálhassam, nem is igazán láttam készleten lévő példányt a kinézetből. Konkrétan egy CNc 5703 van kiszemelve. Ez vajon mennyire számít kockázatosnak zajra, mennyire "alsó kategóriás"?
de azért b.sszák meg, na meg a többi gyártó is. át kell túrni a fél netet, ha az ember akar valamit venni.