- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
Aktív témák
-
mutyi
senior tag
H/K-142
Denon AVR-1611
Onkyo TX-SR508
Ha jól olvasgattam a fórumot, ez a 3 cuccos elég jó a maga kategóriájában.
A H/K-nak ez a legújabb modelle ebben a kategóriában?
Zene/film-re lenne és egy jó időre csak álló frontban gondolkodom.
Nézegettem a polkaudio, Dali és a Dynavoice-ból a Challenger M65EX -et.
Az előbbi kettőből is 150 körüli frontok érdekelnének.
Nem nagyon akarok ennél többet költekezni, egy 608 vagy 1911 már sok lenne, főleg hogy csak frontban gondolkodom egyenlőre. -
mutyi
senior tag
Ismeri valaki a mozishop.hu oldalt?
Nekem úgy tűnik, hogy vagy becsődöltek vagy kamu cég volt mindig,mert két napja hívnám őket,de nem veszik fel a telefont, majd ki is kapcsolták miután folyamatosan hívtam őket. Ma meg már be sincs kapcsolva.
Venni akartam egy projektort, náluk volt a legolcsóbb. -
mutyi
senior tag
Kérdésem az lenne, hogy a Denon 3805 hol van az Onkyo 608-hoz vagy a Denon 1910-hez?
Ebben a 3805-ben van hdmi bemenet és kimenet?Mikori modell?
100-ért lenne egy használt ezért kérdezem. -
mutyi
senior tag
Most találtam egy Polkaudio Monitor 50 nevű frontot.
Látom hogy nem a legújabb modell és nem is találok már belőle sehol, viszont jókat írtak róla és anno árában is kellemes volt.
Most a Polk márkában melyik típus helyettesíti? -
mutyi
senior tag
válasz
hattorihanzo #11036 üzenetére
Igazából kettős személyiség vagyok,mert nagyon szeretem az igényes hangzást, főként zene tekintetében, mozizásnál annyira nem érdekel,de eddig minden másra költötem a pénzt,de a hangrandszerre nem.Nem véletlenül tértem vissza a cd-hez a kocsiban is az mp3-ról,mert egyszerűen érezhető, hogy nem az igazi.
A Jamo kérdést tekintve, igazat adok nektek, tizen éve, mikor még az számított, hogy minél hangosabban halgassam a sok tuc-tuc zenét, akkor még jó volt,de manapság már igényesebb zenéket hallgatok és az összhang, a tisztaság lényegese fontosabb a hangerőnél. -
mutyi
senior tag
Ahogy írtam is egyenlőre sztereoban gondolkodnék, 100-nál nem igazán szeretnék egyenlőre többet kiadni hangfalra.
Ennyiből kellene gazdálkodni.
A baj az, hogy a szobám elrendezése olyan, hogy az ágyam a falnál van közvetlen és szembe van az lcd. A két hangfal jelenleg is a "megfelelő" helyen van szemben két szélen, viszont háttérsugárzókat nem tudnék megfelelően elhelyezni még ha kábelezek sem,mert pont a fejemmel lenne egy vonalban, a fejemmel támasztom azt a falat. -
mutyi
senior tag
Köszi a korrekt választ!
De ezek szerint ha vennék a felsorolt erősítők közül valamit és egy jobb hagfal szettet, akkor ég és föld lenne a jelenlegi cuccomhoz?
A 1911 miben jobb a többihez képest?Milyen típusú hangfalakat ajánlanál, ha egyenlőre sztereo-ban gondolkodom,de később bővíteném?
A helyzet az, hogy új a szobám, viszont nincs kedvem mindefele kábeleket vinni a hátsó sugárzók miatt. -
mutyi
senior tag
Szeretnék venni egy erősítőt,de abszolute nem tudom mi lenne jó nekem.
Jelenleg egy Sony TA-333 típusú ösrégi erősítőm van, kb. 15 éve vettem 5 ezerért használtan, szóval nem egy mai példány.
Hangfalam meg egy Jamo studio 170. Ez sem egy mai darab.
Szeretnék zenét hallgatni,de természetesen filmeket is néznék lcd tv-ről és pc-ről mkv-kat.
Egyik kérdésem az lenne, hogy ez a Jamo mennyire számít manapság még jó hangfalnak vagy érdemes lenne végre lecserélnem egy új Jamora vagy másik típusra?
Erősítő tekintetében Denon AVR-1611/1911, Onkyo TX-SR508, Onkyo TX-SR308 típusokat néztem ki. Nézegettem még a Harman/Kardon cuccokat is,de azok ebben a kategóriában drágábbak jóval.
Én előszőr 70-80 körül akartam rákölteni,de úgy látom pár tizessel meg kell még dobni, ha kicsit hosszabb távra gondolkodok.
Előre is köszönöm a segítségeket! -
mutyi
senior tag
Sziasztok!
Tegnap jártam az MM-ben, hogy esetleg vásároljak egy Denon 1306-os erősítőt. Ki is próbáltam, nem volt rossz, egy jamo front sugárzó volt bekötve a többi része nem. Kérdezgettem az eladót, aki nagyon kézséges volt, elmondtam neki, hogy van egy jamo frontom otthon meg egy régi 15 éves sony stereo erősítőm. És kérdeztem érdemes-e lecserélnem, ha csak maradok a stereo hangnál. És nem akarta rám erőltetni a denont, hanem mondta hogy szerinte tök felesleges akkor megvennem. Igazából azért szerettem volna venni egy újabb erősítőt, mert a régin alig van bementet és gondoltam ha veszek újat akkor nem sima rca-n kötöm össze a dvd-t meg az lcd tv-t hanem optikán vagy digit koaxon. Most összekötöttem jó minőségű rca kábellel a dvd-t meg a tv-t az erősítővel és így megy a hang. Szerintetek jól döntöttem? Tényleg felesleges lenne bevásárolnom házimozierősítővel amíg nem szándékozom venni 5.1 hangfalakat?
-
mutyi
senior tag
Sziasztok!
Nekem jelenleg egy sony ta-333 erősítőm van. Semmit nem tudok róla, hogy mekkora a teljesítménye stb, de egy jó öreg darabnak tűnik. Ehhez használok egy Jamo Phantom 2000 hangfalat.
Most szeretnék venni egy új erősítőt, csak nem tudom hogy jobban fog-e szólni a jamo hangfalam?
Több cuccot is kinéztem: Denon 1306, Yamaha RX-V361,Onkyo - TX-SR505E.
Az Onkyo azért tetszik annyira,mert már van rajta hdmi-s kapcsoló, meg ipod kompatibilis.
Egyenlőre nem tervezek 5.1-es hangcucc vásárlását, maradna még a Jamo phantom 2000 hangfal párom, későbbiekben meg majd vennék új 5.1-et.
A kérdésem az lenne, érdemes-e vennem új erősítőt? Mennyire számít zenehallgatásra jónak ez a jamo phantom 2000? Eddig azt hittem hű de király, mert jó nagy,de kezdek megkérdőjeleződni.
Segítségeteket előre is köszönöm! -
mutyi
senior tag
Sziasztok!
Nekem jelenleg egy sony ta-333 erősítőm van. Semmit nem tudok róla, hogy mekkora a teljesítménye stb, de egy jó öreg darabnak tűnik. Ehhez használok egy Jamo Phantom 2000 hangfalat.
Most szeretnék venni egy új erősítőt, csak nem tudom hogy jobban fog-e szólni a jamo hangfalam?
Több cuccot is kinéztem: Denon 1306, Yamaha RX-V361,Onkyo - TX-SR505E.
Az Onkyo azért tetszik annyira,mert már van rajta hdmi-s kapcsoló, meg ipod kompatibilis.
Egyenlőre nem tervezek 5.1-es hangcucc vásárlását, maradna még a Jamo phantom 2000 hangfal párom, későbbiekben meg majd vennék új 5.1-et.
A kérdésem az lenne, érdemes-e vennem új erősítőt? Mennyire számít zenehallgatásra jónak ez a jamo phantom 2000? Eddig azt hittem hű de király, mert jó nagy,de kezdek megkérdőjeleződni.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest