- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
Hirdetés
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Backrau
aktív tag
Köszi. Egy kérdés. Picit furcsának látszik az átjátszott kép (PC-ről erősítő, onnan TV). Csak egy HDMI kábelt vettem. Ami itthon volt egy 1.3as aranyozott 5méteres sima noname kábel. Lehet köze hozzá? A mostani az Inakustik. Vagy az átjátszással ennyit azért a minőség romlik. ( Nem is romlik, inkább furcsább, mintha olyan minimálisan kékesebb és mosódottabb lenne, de nagyon figyelni kell, hogy észrevegye vki, nekem ezért tünt fel, mert megváltozott a kép)
-
tatárlaki
csendes tag
A kilencvenes évek közepén. A lényeg: könnyűszerkezetes házat építettünk, a cuccok bemutatása pedig Sopronban polgári lakásban ( 3,7-es belmagasság, min. 60 centis falak tömör téglából stb.). Azt a "süldő" vevőnek egyáltalán nem kötötték az orrára, hogy az akusztika milyen fontos. Kiderült, a legfontosabb. Ha az nem megfelelő, inkább óvatosan a költekezéssel. Külön helyiség felépítését javasolták, amiben majd kifutják magukat a készülékek. Ez persze nem készült el... Próbáltuk az akusztikát javítani, de az eredményt nem hozott. Különben a cucc Oto Phono, J/D dobozok gyári lábakkal, Systemdek lemezjátszó teljes Audio Note kábelezéssel. Ez 17 éve elég sokba fájt...
-
Ed Parker
nagyúr
Esküvő, az drágább mint a hifi projekt
A van jobbra.
A múltkor vendégeskedett nálam egy ilyen kis doboz,meglepődnél mekkora, kb fele az rti a3-nak.
Mikor bekotöttem akkor volt nagy csodálkozás, oszt' ekkorka dobozból mégis hogy jön ki ekkora hang és ilyen szépen?
Porig alázta az rti a3-at, mikor visszakötöttem, valami hiányzik a zenébőlA jamo teknics párost egy komolyabb filipsszel is meg lehet szorongatni,azoknál persze hogy jobb
-
BBéci
legenda
Este említettem a Dali Lektort, mint RTi alternatívát, de számodra értelmetlen lenne a csere, nem jelentene előrelépést, csak kiadást.
Mostani rendszered teljesen rendben van, ha valamit cserélnék belőle, az erősítő lenne az első. Egy Denon 33xx biztosan többet hozna ki a Polkokból. Mivel játszottad le a Dali CD-t? -
Ed Parker
nagyúr
A monitor audio rx6-ot pont ezzel a Hegel-lel hallgattam pár hónapja és nem tetszett,a monitor audio a gold-tol csodálatos
Az más kérdés hogy sokkal jobban néz ki mint a polk.Nálunk nyáron jön a baba,az utsó zsét vertem el
Béci:
Az lsim-et meghallgatnám én is.
Mikor vettem az rti-t pont a duplája volt árban az lsim. -
spiky03
veterán
azért egy olyat is meghallgatnék egy olyat is, mint ami neked van.
néztünk is haverral, hogy mennyire jobban szól a polk, mint a többi, pedig mennyivel kisebb meg keskenyebb volt, kisebb hangszórókkal, mint a másik kettő hangfal és mégis jobbat szólt@MaTTeS
jaja, nem rossz muzsika. -
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
Jól számoltál,kb,bár nem számoltam utána. A logika mindenképp jó.
De hidd el, van különbség. DACok között is hatalmas. Mármint én fülemnek hatalmas, és nem érdekel a másik 8millió magyar, akinek meg nem.
DACnál annyiból más a dolog,mert a letárolt adatból analógot csinálni bonyolult. felharmonikusok jönnek létre, és ezt próbálják szűrögetni,alakítgatni,h kisebb legyen. Ez is ad egy szinezettséget, valamint a fél misi alatti dacok zömében opás kicsatolás van, ami újabb szinezettséget ad. (igen ennyi erővel tranyós, csöves, trafós is, csak másik szinten)500as jitter pedig hidd el, közepesnél jobb fülű embernek hallható. Képzeld el, én a papiron 10ps óráimat 2 alattira cseréltem, és seggreestem. Úgy, hogy a dacban eleve van jitter csökkentés, ami a bemenő jittert 1/8adára csökkenti. (squeezebox papiron 50 alatti jittert tud)
Igazából nem foglalkoztam a miértjével, de nem annyira brutál költséggel kb otthon megvalósítható változtatások voltak, és működik. Fiziológiai dolgokat nem tudom magyarázni, de akik nálam már jártak fülelni, tuti kihallanák.
Csak ezeket a dolgokat nem úgy veszed észre, hogy több a részlet(sőt igazából a jitter hatása elsőre pont,h részletesebbnek tűnik), hanem, hogy természetesebb lesz. Nálam már majdnem eléri a digit lánc a hanglemezemet
Egy dolgot tudok kívánni, hogy halld meg magad a különbségeket saját otthonodban, saját láncodon!
-
Ed Parker
nagyúr
Ettől a cégtől rendeltem meg az SACD blu ray tesztlemezét.
De amúgy kössz alinket
-
spiky03
veterán
Akkor érti a szakmáját az emberke ugye?
Szerintem mi is viszünk majd saját anyagot pendriveon vagy külső winyón (mert azt mondta, hogy azon lehet, mert CD-t meg DVD nem nagyon használnak)
Hát igen szerintem is kevés lesz, de hétfőn csak addig vannak nyitva, utána meg dolguk van.
De megyünk még szerintem legközelebb is.@TCr
Azt elhiszem, majd azt is kipróbáljuk.Mondta, hogy az egy kicsit más kategória, mint azok a cuccok, amiket mi akarunk meghallgatni.
-
MaTTeS
senior tag
Egy darab Nirvana DTS számot találtam .DTS formátumban. Egyből átkapcsolt DTS és ki is írta a logoját. Nem a lejátszó dekódolja, mert akkor PCM MULTICH HDMI-t írna dts helyett.
Csináltam egy screenshot-ot az audio beállításaimról: [link]
A legújabb verziót raktam fel egyébként: Eden RC2 + Daniela's excellent HD Audio patch -
cekkk
veterán
Az etalon számomra az, ha én hallok valamit hallom ha nem akkor nem és kész. Ha a másik hallja vegye meg és legyen vele boldog, én meg veszek lehet olyat amitől ő néz rám furcsán.
Ugyan ez volt a Foq-s rezgés csillapítóknál, nagyon akarták hogy halljuk én 20-30 perc na most itt jobb na most ott jobb után valamit elkezdtem hallani, aki velem volt meg semmit, hagytam magam befolyásolni.
Persze ugye van aki egyből dicséri és szereti, és szerinte jó, akkor szerinte jó, nekem meg nem jött be ennyi, de nem biztos hogy neki, vagy nekem van igaza, másképp érzékeljük.És teljes mértékben igazad van, hogy a szubjektivitással iszonyat pénzeket húznak ki az emberek zsebéből
Bár azt megnézném, ha leülnénk tesztelni és véletlen 2 ugyan olyan kábelt tesztelnénk de a tesztelők nem tudnának róla, biztos vagyok benne, hogy látnának eltérést. Már csak azért mert látni akarják,mivel azt hiszik, hogy különbözőek a kábelek, csodákra képes az agyunk
-
gorbep
senior tag
Ez korrekt teszt. KB én is ezt az eredményt vártam!
(Erre tettem volna pénzt
)
Akkor jön a "pénzéhes gyártókra" kamion, amikor Ethernet-re váltják ezt az átvitelt is csomagkapcsolt átvitellel, és az 1'$-os kábel viszi a tökéletes képet 20-500m-re is!
Remélem ez már csak 1-2 év.
-
cekkk
veterán
So, anyway, there are our results. There is no significant difference between our cheapest (and cheapest looking - with non gold plated connector) bundled Toshiba HDMI cable, and the most expensive (and coolest looking - it's freaking purple, with shiny ends and cool looking screws in the connector- check it out!) Audio Dimension 5m HDMI cable.
Ez érdekes befejezés
-
ricsik
őstag
Szerintem nincs értelme a tesztnek, mert a mozgókép teljesen más, mint egy állókép. Ha nyugtatni akarod a teóriád csináld meg, de pont ott lesz a pixel bármilyen kábel esetén és a színe is ugyan az lesz. Rendes teszthez 2 tökegyforma tv kell, tök ugyanúgy beállítva, bekalibrálva, hogy párhuzamosan menjen a teszt, ne veszíts időt, míg váltasz 1 tv esetén a források közt pl 2 kimenetes erősítőn.
-
sirfer
aktív tag
Miattad írtam, mert nem volt egyértelmű,amit írtál.
Azt mondom, hogy van különbség, te is azt mondod, hogy egy bizonyos szintig van különbség. Utána írod, hogy nem bizonyítható. Olyan nincs ,hogy kis különbség, vagy nagy különbség. Ha technológiai oldalról nézzük, vagy van ,vagy nincs. -
sirfer
aktív tag
Ezzel az a gond ,hogy megint saját- gyakorlati példát- tudok felhozni az emberi szem kontra hardveres kalibrációra.
JVC DLA-X3 proji, árához képest életlen kép. El akartam adni, olyan ideges voltam tőle. Legyen projektor kalibrálás, műszer, sokszázezres érzékelő. A kép nem sokkal jobb. Homályos életlen. De a műszer szerint ebből ennyit lehet kihozni.
Felraktam eladásra azonnal (AVX). Jön a privi, hogy miért akarom eladni? A srácnak is ilyen van, szerinte jó. Írtam neki, hogy küldje el a beállításait. Azóta is örömmel használom...
(persze ez nem szorosan a kábel témához kapcsolódik)
Akkor hogy is van ez?Csak még mindig azt írod, hogy a jel forrása a lényeg és a vevő, közte mindegy, hogy mi van. Akkor hogyan lehet bármilyen különbség is? Meghatározható pontosan, hogy mi az a szint, amit "használni" kell? Ha igen, akkor hogyan?
-
sirfer
aktív tag
Megint dúl a harc.
Csak azt írtad le, hogy létezik kábelek közti különbség. Ugyanolyan beállításoknál,a projektorom és az AVR közti összeköttetésnél szemmel látható színbeli és élesség különbség volt 12 m-es 1.4 HDMI kábellel. A két kábel között kb. 150e Ft volt a differencia.
Ha nem lenne sehol differencia, akkor mikor beszélhetünk belépő szintű kábelekről például?
Akkor csak egy szint létezik..... + 1-esek és nullák. -
Ed Parker
nagyúr
Nem tudom hogy van e 7.1-es filmem, elég ritka az olyan, de körülnézek.
Hétvégén volt egy olyan tapasztalatom, hogy a conan-t 3D-ben néztük és a gyorsabb jeleneteknél és ahol tűz volt ott meg-meg akadt a kép.
Akkor lehet hogy ott volt a kábel vége? Ez a popi hoz mellékelt kábel.Vagy az erősítő miatt volt?
Nem tudom pontosan hogy ez hogy működik, hogy minden esetben felkonvertál 1080-ra, ill. belenyúl a jelbe, mégha az 1080soros vagy csak a kisebbeket módosítja?
Ezt még nem sikerült kideritenem, ezért akarok venni komolyabb kábelt, hogy kiderüljön mi a szűk keresztmetszet? -
BBéci
legenda
Mindkét említett oldal egyszemélyes szakértőgárdájával volt vitánk, képesek a fehérre azt mondani, hogy fekete. Döbbenten állunk ezzel szemben úgy húszan, szintén szakmabeliek, akik egészen más véleményen vagyunk.
Tisztán, világosan és egyértelműen látható, hallható az eltérő árkategóriákból származó HDMI kábelek közti különbség. Az ezresnél jobb a tízezres, annál pedig a százezres. Természetesen ez utóbbiak előnye csak high-end lejátszó és vetítő között észlelhető.
Az egy hatalmas csúsztatás, sőt, szakmaiatlanság, hogy egyesek és nullák haladnak a vezetőszálakon. Egy frászt! Az is ugyanúgy áram, elektromos impulzus, mit a falban lévő villanydrót esetében.
Az USB kábelek hangminősége között is van különbség. -
ricsik
őstag
És akkor mivel magyarázod, hogy a gyári popi kábel és a monster között nem a képhibákban volt a fő különbség, hanem a színekben? Ha jól értem szerinted vagy átmegy rendesen a jel, vagy nem. Ha nem, jönnek a képi hibák. De akkor hogy lehet, hogy egy drágább kábel még egy egyszerűbb tv-n is látványosan színesebb, élethűbb, szebb képet generált?
Azt sem tudom elhinni, hogy egy AQ Forest és egy Diamond között nincs különbség. -
BBéci
legenda
"Attól a ponttól kezdve, hogy pl. egy 8000 forintos HDMI kábel eléri azt a szintet, hogy stabil és hibátlan Synchornizer-digital-datatransfer jön létre, akkor már 100.000 forintos kábelt is betehetsz, akkor sem lesz különbség."
Ezt saját tapasztalataim alapján cáfolom. Nem 12,5x a különbség, de látható és hallható.
-
törölt tag
Kicsit pontositanék itt-ott: még az áram alatt lévő eszköznek is van saját zaja, ha müködik akkor pláne termeli a zajt, 2 eszköz már interferálhat egymással, innentől kezdve hiába van a Faraday-kalitkában: termelik a zajt, mágnesen és eleltromos teret ezért minden eszközt külön ,de még a vezetékeket is Faraday kalickába kellene zárni.
Hangszórókábelt nem szokás árnyékolni.Jó szigetelés többet ér.
A zaj nem magán a kábelen hanem inkáb a kötéseken, forrasztásokon jelenik meg ahol két különböző anyag találkozik. Valamint pulzáló mágnesen térben, pl tarnszformátor, tekercsek közelében jelentkezik ha vezetóben feszültségkülönbség lép fel terében -márpedig ha áram halad rajta akkor feszültségkülönbség van a két vége között. -
Ed Parker
nagyúr
Na jó de ezt hogyan állapítom/mérem meg, hogy az adott cuccaim mennyit "szemetelnek"?
Mert ebből a szemszögből ez az elmélet, de gyakorlatilag gőzöm sincs mekkora árnyékolású kábelt kellene vennem.
Hozzáteszem,nyilván nem szeretnék hatalmas összegeket beleölni kábelekbe, de ahogy itt is írták, a felszerelés árának a 20%-a, már megteszi. -
BBéci
legenda
"lehet 399 forintos HDMI kábellel is összekötni két 20millió forintos eszközt úgy, hogy TÖKÉLETES a kapcsolat köztük, de akkor semmi más "elektrozajforrás" nics körülöttük, ami zavarná az 1esek és 0ák jelfolyamát."
Feltételezem, sőt, remélem, hogy ezt saját tapasztalataid alapján írod.
-
knorbi77
tag
Bocsi lejárt a szerk. szóval azt még hozzátenném, hogy az én frontjaimmal ellentétben az ő Sony frontjainak mélyei már alacsony/közepes hangerőnél erőteljesen mozogtak, tehát az erősítő eléggé meghajtotta őket, ha feltekerte, akkormeg majd' kiestek..az enyémek még ordító hangerőnél is csak épphogy megmozdulnak, ezért kellett a sub. És még azt is hozzátenném hogy a Sony frontokban csak 2*16cm mély volt hangfalanként, tehát teljesen átlag..
-
knorbi77
tag
Ugyan így voltam vele én is, ezért vettem subot. Viszont egyik havernál volt olyan(azóta elköltöztek), hogy nem volt sub(nekik sosem volt), és mégis iszonyat házremegtető mélyek voltak. Sony hangrendszer volt Sony erősítővel. Egy régi nagyvas, de abszolút olyan volt, mintha lett volna sub, és abból sem kicsi. Lehetséges hogy az erősítő sajátja volt ez a tulajdonság? Az LFE-t felerősítette volna? Mert csak 1 módban az auto. dec nevezetű módban volt ilyen. Ez kb. egyenértékű a Denon Direct módjával, ha a működést nézzük, azzal a különbséggel, hogy filmeknél 5.0-ra vált magától, zenénél meg 2.0-ra, tehát ezt az 1 módot elegendő volt úgy hagyni.
-
Backrau
aktív tag
Hát akkor az AVR-265 vadabb jószágnak néz ki és ha Studio hangfalakt akarok, akkor nem árt ha kicsit vadabb az erősítő is. Lehet, hogy most hülyeséget kérdezek, de ami xx5-re végződik azok az új szériás erősítők lennének? Mert pl az AVR-265 erősebb mint a 360-as, a 365ös erősebb a 460asnál.. Jól gondolkodom vagy badarságokat beszélek?
-
spiky03
veterán
Nekem is ezt javasolták a Kornerben, hogy így is el lehet indulni a fejlődés útján.
Nah meg itt is sokan ezt javasoltátok, ha az embernek nincs hirtelen sok pénze egy teljes 5.0/5.1 szettre. Mondjuk én itt attól félek csak, hogy pl megveszem a két jó frontot ugye kezdésnek, majd csak hónapok múlva lesz ismét rá pénzem, hogy teljessé tegyem az 5.0-át, (mert a sub sz lehet más családból is) viszont akkor már nem lesz kapható abból a családból a center meg a rear-ek. Ilyenkor azért bomlik az összkép, sajnos.
-
robi-k
őstag
Hát, annyit ezért megjegyeznék, hogy a Dune HD Max-ba épített DAC igen gyengécske
Amit javasoltam, az egy külön digitális jelfeldolgozó és dekódoló egység, ami a kimenetein kiadja a feldolgozott képet a TV-nek és az erősítő felé leadja a 7.1 szabványú hangot, gy az erősítőnek csak ezt a 7.1 kész hanganyagot kell felerősíteni.És még1 fontos dolog: az AVR processzor tartalmazza a szobaakusztika bemérésére és a szobához/hangdobozokhoz adaptálásához szükséges áramkört, tehát elvégzi azt, amit a mostani minden-az-egyben erősítők is, csak általában sokkal jobb minőségben
És igen sok fajta AVR létezik, nem feltétlenül csak az Emotiva (bár én egy ilyenre vágyok
).
-
törölt tag
"A bithiba akkor mutatható ki, ha az audio lemezt nyers adatlemezként olvasod be, mert ott pl. a plusz csatorna nem rendelkezik hibajavítással és ugye kikerülöd a meghajtó természetese hibajavítását is. hisz bit-to-bit olvasást kérsz.
Ha audio lemezként olvasod be az audio lemezt WAVra, akkor nincs bithiba."No, ennek így semmi értelme! Milyen plusz csatornára gondolsz? A subkódokra? Azok nem tartalmaznak hasznos adatot a zenére nézve!
-
törölt tag
Én azért maradnék a tömörítetlen verziónál, nem kell azt még egyszer átalakítani, már dvd-re is elfér 6-8 lemez, ha olcsóbb lesz a BD, akkor tényleg pár korongon elfér majd az egész gyűjtemény.
bajnokpityu Igazad van, pont az LG írók által írt (DVD) lemezekkel akadt olyan gondom, hogy más olvasok igencsak szüttyögtek velük, míg a "szülő" íróban hasított, mint az állat!
-
bajnokpityu
félisten
A crcből sztem amúgy nem lehet 100%osan visszaállítani. Csak egy összeg,ami vagy jó,vagy nem. Ha nem tökéletes,csak annyira jó,h tud a program,lejátszó róla,de nem tuti,h jól dönt az algoritmus.
Egyébként engem is érdekel. 8-10éve irtam utóljára CDt, és akkoriban fülre hagyatkoztunk csak, nem volt az irómban olyan funkció, hogy megnézzük mire milyen iró hogyan irt.
Annyira azért nem, hogy készítsek 5 frizbit, de én arra fogadok, h még a mai irókkal,programokkal is hallható az 5. másolat.
Beolvasásra amúgy elhiszem,h be lehet tökéeltesen olvasni,ha jó a lemez. EAC pl annyiszor próbálja meg a konkrét bitet, amennyire beállítod. ha CRC nem stimmel, az adott szektort addig gyalulja,amig nem stimmel a CRC. Sztem az írásnál vérzik el a másolat.
-
törölt tag
Igen, csakhogy az audiót (RED BOOK) nem tudod ADAT-ként olvasni, más a szabvány, a hibajavítás pedig nem a DAC dolga, másoláskor köze nincs hozzá! Épp az a lényeg, hogy az audió adatfolyam olvasásakor keletkező helyreállíthatatlan adatot a hibajavító megpróbálja kitalálni, (interpolál), behelyettesít valamit, hiszen a működésben ez nem okoz zavart. (Nem hibát!) Ha pedig adatlemezről van szó, akkor nincs helye találgatásnak, mindennek pontosnak kell lennie! Épp ezért tartalmaz több EDC\ECC kódot. Hidd el, rengeteget írt erről anno Polcz Peti (mondhatom kollégám) a PC Guru hasábjain.
-
Peak
addikt
* egy kicsit helyesbitve nem maga a DAC az, ami javit, hanem közvetlen előtte a plusz javító áramkör, ami utána nem csak a DAC fele továbbit digitális jelfolyamot, hanem az S/PDIF kimenetre is! És mivel régen a CD hőskorban voltak olyan felvevők, amiket akkor a technológiailag legfejlettebbnek tartottak, S/PDIF-en voltak összekötve és egyszerűen hiába volt DIGITÁLIS a kapcsolat, NEM bit-to-bit azonos másolatok készültek.
-
-
törölt tag
Nem szeretném szítani a feszültséget, egy két tapasztalatomat osztanám meg:
Annyiban hibás az okfejtésed, hogy "bitről-bitre" másolásról beszélsz, ami nem lehetséges, ha a lemezt fizikailag nézed, a technológiából adódóan egyetlen RAW mód sem alkalmas erre, még manapság sem. Amit Te vizsgálsz, az már a hibajavított végeredmény, ez ténylegesen lehet szinte perfekt, bár Te is találtál különbségeket. Amiről eddig senki nem beszélt, az az olvasás minősége asztali, ill. PC-s olvasók között. Ehhez már szervizes szaki véleménye kellene, úgy gondolom, a nagyobb gyártóknak nem érdeke az írott lemezek korrekt olvasása asztaliban, valamikor pl. a Panasonic DVD lejátszók nem is olvastak írottat. Szóba került az Ultraplex 40-es, ez a SCSI meghajtó annó 24x-es grabbelésre volt képes, amikor a többiek még 8-12x-esen szüttyögtek. Vakon, gyári lemezeket kb. 8x-osan lehetett leolvasni, ekkor lehettem biztos a tuti eredményben, míg az írottakkal már 24x-esen is boldogult. Ebből feltételezem, hogy könnyebb a leolvasás, egyszerűbb a hibajavítás. Hozzá kell tennem, hogy az ATAPI-s olvasók közül sok kezelte rosszul ezt a formátumot.
Meghallgatás: Sohasem volt a "füleim előtt" olyan rendszer, amely a leg-leg-leg lett volna, így nem beszélhetek tapasztalatról. Véleményem szerint, ha jó a lejátszó olvasófeje, tehát korrekten olvas írottat, akkor lehet ugyanolyan a másolat, tán még jobb is, de mint említettem, az asztaliak szerintem nem erre vannak kihegyezve, lásd az újraírhatóakat igencsak nem szeretik.
A meghallgatásos tesztekben pedig az a "bibi", hogy a nagy öregek hozzá vannak szokva az analóg technikához, ahol ugyebár ténylegesen rosszabb volt a másolat, s szerintem igenis különbséget akarnak hallani. A BBéci által említett két gyári, mégis más hangzású lemeznél pedig biztos vagyok, hogy a rosszabbikat elbaltázták gyártáskor, s a leolvasáskor produkált sok hibát. -
törölt tag
Ha beleszólhatok egy pillanat elejéig. ne azt teszteljétek, hogy sikerül e bitről bitre másolni. Fogjatok 5db audio CD-t, másoljátok le, és jöhetnek a vájtfülűek.
Mert igazából a kettőtök véleménye, illetve a 2 táboré nem üti egymást.
Te azt állítod, a bitről bitre másolás nem adhat ki eltérő másolatokat. Ezt egyébként letesztelném, mondjuk 100, egymást követő írással, és megnézném a különbséget az első, és az utolsó között.
Amúgy, ha jól tévedek, az eredeti, műsoros CD-ket nyomják, nem pedig írjákEbből akár lehet némi különbség, bár az, hogy hallható e, azért erősen kérdőjel számomra.
Na sok sikert a teszthez, ha fogadást is köttök, akkor beszállok a győztes felé 1 üveg, általa választott itallal, nyilván a megfizethető kategóriából. -
python1
veterán
Egyetértek!
CD lejátszót igazából én is csak futóműnek használok,DAC ami igazán adja a hangot.
Most én is DAC-ban fejlesztek inkább,tényleg érdekes terület,számomra izgalmasabb is.
CD-másolással én sem igazán foglalkozok már,eredetiben hallgatok cd-t vagy grabbelem EAC-al WAW-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Fogyjunk le!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Linux Mint
- Debian GNU/Linux
- Azonnali játékos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest