- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Yettel topik
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mankó
veterán
válasz
#09634560 #65044 üzenetére
Kireseteltem az erositot, hogy minden alapon legyen, igy a kalibralt ertekek is elszalltak, valoszinuleg ezert lett most -27. Kalibralas utan +4 lett. Majd holnap ujra kalibralom.
Van lfe a subon, akkor maradhat ez a beallitas, vagy mire modositsak?
Bal-jobb 100 on, center 80 hz-en van vagva -
z123456789
addikt
válasz
#09634560 #64680 üzenetére
A surroundon az 5.0-át érted és felettieket ugye?
Sajnos nem férek el körben hangfalakkal, ezért egy szépen csengö sztereót akarok, ami mozizásra is alkalmas.
Mármint a hangfalakhoz nem volt center igaz? Ha ez így van, akkor nem probléma, egyelöre elég lesz a 2.0, majd késöbb egy mélyet szeretnék hozzá. Azzal nem lesz gond szerintem. -
f8enter
aktív tag
válasz
#09634560 #64699 üzenetére
Lehet, hogy rosszul tettem fel a kérdést
Nekem nem életcélom egy high end cucc, hanem keresem a best-buy-t a belépő "mozis" kategóriában.
Valószínű soha nem lesz 200+eFt-os hangcuccom, de igényem sincs rá. Egyszerűen sztereó helyett 5.1-ben szeretném hallgatni filmeket.
Tehát mit érdemes venni, ha nem a PC-s 5.1-ben gondolkodom? Vagy inkább azt? Cambridge 5.1?
Lemértem a szobát, 2,5x4/4,5m tetőtéri, tehát kicsi (~10m2) és a tető miatt ferde plafonos egy része.
-
Rebell
senior tag
-
törölt tag
válasz
#09634560 #64450 üzenetére
Már az első nap beállítottam mindent a GUI-ban, ami érdekes módon meg pont HDMI-n nem csak RCA-n ad képet. Mindent átnéztem, még ilyeneket is hogy Direct-Auto Surround meg hasonlók, de semmi változás. Vágási szint megint 100Hz-en van. Érdekesség, hogy a Frontok hangszintjébe belemódosít némely beállitás, de a Sub Pre Out kimenetén nem kap elég jelet a mélynyomó.
-
Oldfighter
senior tag
válasz
#09634560 #64412 üzenetére
Kicsit csodálkozom, hogy egy villámkár nem az egész gépet vágta tönkre. De azért a súlyos fogalomzavarok érezhetőek. Biztos ami biztos alapon, én egy külön lejátszót és valami használt alsókategóriás erősítőt ajánlanék mint lentebb már említették. Azokhoz a hangízékhez amit az eldzsihez kapott többre nincs is szüksége.
-
törölt tag
válasz
#09634560 #64358 üzenetére
A sztereó Technics-et is használtan vettem... de most házimozi térhangzásra kellett. Small-on persze hogy jobb, de mégsem éri el a Pioneer DVD lejátszónak a szintjét. A mélyvágásra érdekesen mindegy mit állitok neki (50-80-100), mert nem változik. A frontok small beállitása kissé vágja a mélyebb frekiket az L-R csatornákon.
-
vizimento
senior tag
válasz
#09634560 #64102 üzenetére
Szimplán RCA-RCA val kötném rá a TVt, és jack-RCA val a számítógépet, ahogy eddig is volt, egy régi Pioneer erősítőn.
Ezen az erősítőn is volt pl egy nagy jack mikrofon bemenet, és egy potival lehetett állítani, onnantól hogy 100% csak a jel, odáig hogy 100% csak a mikrofon szóljon.
Nekem ennyi elég is lenne. -
Teng
aktív tag
válasz
#09634560 #64100 üzenetére
Az elején írt valaki egy linket ott bukkantam rá, de mivel nem értek hozzá így kérdezek
Meg egyenlőre rca-val oldottam meg és úgy látom jó döntés volt, csak fura hogy a szetthez nem kell akkor a frontról való leválasztás, de akkor minek lehet rajta :S
Vajon állítható hogy a .1 a zona1 vagy zona2 höz tartozik, vagy mivel 7.2 így a zona kettőjé a második sub kimenetre kell hogy menjen.
Ha nem állítható melyik zonáé az egyke sub és külön kell rádugni akkor mindig dugdossam át, a sub 1 ből a sub 2 be vagy milyen megoldást javasoltok?
-
Teng
aktív tag
válasz
#09634560 #64093 üzenetére
A melegedés-erősítés beli eltérés részét értem az elmondásod alapján, viszont olyan kérdésem lenne jelenleg az erősítőre a sub csak egy rca kábellal van kötve és a frontok is csak az erősítőbe mennek, minden esetben rá kell kötni a frontokat a vágás miatt, tehát most alaphelyzetben is rá kellett volna kötnöm? vagy hogy van ez pontosan?
És egy korábbi itteni leírás alapján elvileg tudja a zona 2 be is a 2.1 et, nem elképzelhető hogy rca val rákötött sub megoldással is lesz 2.1 belőle a fenti bekötés nélkül?
"SC-2022 - Same as above plus
- Zone2 Subwoofer output"
ez alapján gondoltam a korábbit -
zoom3s
csendes tag
válasz
#09634560 #63889 üzenetére
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Hát igen valószínűleg az elejétől kéne bontani, csak nem látom hogy hol mert nagyon precízen össze van illesztve és félek hogy széttörök valamit... :-(
Közben ezt a külföldi fórumot találtam nagy nehezen:
De még ez alapján sem tudom hogyan kellene eltávolítani pl. a felső woox elől azt a 3-as tagolású belógó műanyag membránvédőt (vagy mit)Amúgy most eresztettem rá egy ilyen tesztet:
És azt tapasztaltam hogy hallom még a 18-19 khz-et is rajta keresztül.
Mikor kezemmel letakarom a 2 colos magasat akkor elhalkul, viszont ha a kis sarokba levő, fényes 1 colos piezo-t akkor semmi különbséget nem hallok. Ez miért van?
Olyan magas frekvencián már nem annak kéne szólnia? Megsülhetett mind2 hangfalban? Vagy csak dísznek van benne? Mondjuk leírás is említi mint aktív elemet. -
bankjob
tag
válasz
#09634560 #63960 üzenetére
Egyenlőre csak információt gyűjtök, hogy milyen hangfalszettekben gondolkozzam és csak majd a későbbiekben fogok vásárolni. Tehát a vásárlás még jóval odébb lesz.
De inkább így teszem föl a kérdésem: Milyen márkákat és milyen típusú hangfalszetteket ajánlanátok, ami 30.000-35.000Ft-ba belefér és a legjobb választás lenne ennyi pénzért?
(#63962) BBéci
Mit ajánlanál?
-
BBéci
legenda
válasz
#09634560 #63957 üzenetére
Az erősítű tulaja/eladója telefonon kérdezte tőlem, mennyiért hirdesse, többet mondtam, mint 250. Ennyiért nagyon jó vétel, ha nem használnék egy ideje mindenhez HDMI-t, lecsapnék rá.
(#63956) bankjob
SAl a legalja, az Eltax egy hangyányival jobb. De szerintem büntetni lehet a hangjával. -
Teng
aktív tag
válasz
#09634560 #63832 üzenetére
Tehát tételezzük fel
Pioneer VSX-923-nál 5.1et használok a maradék két csatornát nem, az lesz a zona 2 akkor mindenképp kell neki külön erősítő vagy minek a függvénye? És megoldható-e hogy pl filmeznek 5.1be a nappaliban és a kis szobába sztereóba zenét hallgatnék az erősítő zona2-jén ez elvileg kivitelezhető?Köszönöm mindenkinek az eddigi segítséget
-
hétalvó
addikt
válasz
#09634560 #63832 üzenetére
naaa, a normalis mozierositokon ha nem 7.1-et hasznalsz, nem kell a multi zone-hoz kulon vegfok, atallitod az erositodet 5.1-re plussz zone2-re es kesz. nalam megy a plussz 2 sztereo zona es a 4-ikhez kell csak vegfok.
altalaban nem megy egyszerre 2digitalis forras. bar nagy denon-okban szokott 2DA lenni erre a celra.
-
Teng
aktív tag
válasz
#09634560 #63830 üzenetére
Pioneer LX " nagyon bitang
ilyet kell hazajuttatni valahogy
Vámmal együtt is féláron van, mintha itthon venném
Valaki leírná nekem, vagy adna valami linket, ahol picit részletesen elmagyarázzák, mit is jelent az hogy egy erősítő két v több zónás...
-
rgeorge
addikt
válasz
#09634560 #63692 üzenetére
Ráadásul, ahogy Te is írtad, a DV nem csatlakozó, hanem tárolási formátum, így nem is keverhető a HDMI-vel vagy DVI-vel. Ha még jobban össze akarunk keverni mindenkit, HDMI-n is mehet ki DV (azaz DV formátumú forrás lejátszóból HDMI-n megjelenítőbe). Lehet, hogy a feliratozás próbálja kerülni a HDMI látszatát valamilyen okból.
-
zolaas
senior tag
válasz
#09634560 #63652 üzenetére
Ahha. Erről egy kis összefoglalót tudnál írni, ha lesz időd, kedved?
2,5 utas? Az 1 magas 1 mély és 1 mély-közép? ( Tehát 3 hangszórós doboz? )
1 féle 4 hangszórós 3 utas dobozt láttam eddig az pedig az Orion HS 400 voltVagy itt az 5 hangszórós de szintén csak 3 utas dobozuk a HS 700
-
burtione
tag
válasz
#09634560 #63643 üzenetére
kössz, értékelem az ilyen embereket, akik nem űznek gúnyt a másikból, engem is csak a jószándék vezérelt csak tévedtem, vagyis nem tudtam egy lényeges dolgot...
, de most ezzel kapcsolatban akkor az sem világos, hogy a hangfalak terhelhetőségét jobban ki tudnám használni olyan erősítővel ami nagyobb teljesítményt tud felvenni hálózatról?
-
burtione
tag
válasz
#09634560 #63634 üzenetére
igen, izlések és pofonok. ez is igaz, hogy mindenkinek más tetszik. igen tudom, hogy nem a hangerő a lényeg. Van egy ismerősöm akinek a cuccai milliós nagyságrendűek, szerintem az már nem is középkategória és igen éreztem, hogy az igen, az már zene.
Használtan vettem mindent. Régi hangfalak Exa 240-es tipusok 25-28000hz, 92dB, 4 utas, 8inches basszusokkal..ennyi infóm van róla. Ezeket hallgatom egy sony 5.1 receiveren keresztül. tipus STR-DB830. 30nm-es szobában hallgatom őket.
-
Mankó
veterán
válasz
#09634560 #63547 üzenetére
A mely problema ugy nez ki megoldodott, de kozben sok ujdonsag is merul fel.
Most eppen a sub és az erősítő elhelyezésén agyalok, itt egy kep a regi felallasrol, hogy jobban lassunk.Most ott tartok, hogy a tv mellőli 3 szög alakú szekrényt megszüntetem, annak a helyére megy be sub. Az erősítő, pedig a képen látható pirossal jelölt regi sub helyére menne a két szekrény közé pont egy szintben. Az alatta maradó helyre mennének a kábelek és az elosztók. Az erősító mögötti részre menne egy deszkadarab arra pedig a center a tv alatt.
Ebben a felállásban nem zavarnák egymást az eszközök? Erősítő fal között hely 25-28 cm maradna, így fölfele is simán tudna levegőzni.
Az erősítő és a sub elhelyezése így is jó lehet?
Esetleg még a subot valahova a fotel és erkély ajtó közé lehet valahova elhelyezni, viszont ott szerintem megölné a hely hiány, kivéve, ha a fotel és szekrény közötti részre menne valahova az asztal möge az ablakok elott. A rajz sajnos elnagyolt, fotel és ágy között 50 cm, fotel és erkély ajtó között 75 cm hely van. Viszont az ablak melletti resz 130*130-as, leszamitva az asztalt lehet ott is jo lenne?
Beraktam most az ajtó és szekrény közötti részre, szerintem leárnyékol a fotel. Igaz hogy ha meg a 3 szög szekrény mellé menne, akkor kis részben takar az ajtó, jobbról, balról meg teljesen a tv alatti szekrény. Szoval most ebben kellene tanacsot adnotok!
Most meg ugy latom, hogy patt helyzet.A mely zenei dts alatt ok, filmnel lehet kellene egy kicsivel tobb, mas zenek alatt szerintem keves. Egy teljes kalibralast meg megejtek ma, zenek alatt pedig majd a pure modot hasznalom. Vagy mit allitsak meg esetleg?
Persze a sub helyes elhelyezese (korulmenyekhez kepest) sokat lendithet. -
DrJános
aktív tag
válasz
#09634560 #63307 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat.
Azt hiszem akkor nyugodtan alhatok
Az erősítő szellőzését igazából nem gátolja semmi, bár szegény jobb hely hiányában a szekrény tetejére került így azért nem tudom, hogy mennyire tud hűlni szegényke. De szerintem jobb lehet a helyzet mint egy átlagos polcba ahol felette is deszka lenne. Hát vagyis remélem.
-
-
bajnokpityu
félisten
válasz
#09634560 #63302 üzenetére
nemrég tárgyaltuk,h a 4308,4810es sokkal több áramot vesz fel ( Kimi is, meg neten többen mások is mérték),mint ami rá van irva. Nagyjából a belül levő biztosíték értéke mérvadó. Előfordulhat, hogy újabb denonoknál se tudták a gyárban az EU feszültséghez kiszámolni a max áramfelvételt... Valamiért a 120Vhoz tartozó fogyasztási értéket irták a fenekükre.
Szóval meg kell nézni, milyen bizti van belül, és abból kijöhet, hogy többet eszik. sajnos denonnak se jött össze a perpétum mobile, meg a 400% hatásfok
-
Mankó
veterán
válasz
#09634560 #63229 üzenetére
Olvastam már, csak régen volt, most megint neki gyürkőzök.
Rendben, köszi szépen a gyors választ.
Nagyon kíváncsi leszek erre a Boston hangfalra, csak nehogy aztán túlontúl ráizgulok, aztán valami közepes hangzást fog nyújtani. Esetleg hangfal szett esetében vétel előtti tesztnél tudtok valami jó tanácsot adni mi az amire mindenképpen figyeljek? Sosem volt még házi-mozi hangfalam, se erősítőm, most kezdek csak igazán bele a házimozizásba. -
Datakiller24
csendes tag
válasz
#09634560 #62932 üzenetére
Szia Sanci38,
Megfogadom a tanácsodat, figyelek majd a magasságra is, mint írtam Oldfighter hozzászólására is, Genius miatt nem fúrok, faragok. Igen, ponosítok, DJ-ként, és saját magam láttam el mindíg a teremhez állítástm hangolást. Lehet itt máshogy müködik a dolog, a PA renszereknél minél jobb volt egy láda db (1m 1W) "értéke", annál kevésbé kellett nyúznom a fégfokokat, hogy a zenét érezni is lehessen (ne csak hallani). Ebböl kiindulva gondoltam azt, hogy kisebb "nyúzás" hangerö mellett, jobban meg tudom "mozgatni" a hangszórókat és az nekem jó lesz
. Nem tanultam hang technikát, csak dolgoztam vele ... 7 évig.
Sajnos a keret a 4 hangfalra összesen max 210 000 Ft. A center szépen szól (nekem), ezért is írtam, hogy lehet annak akinek otthon a 150k Ft centere énekel ... az én Yamaha hangfalam csak egy darab fadoboz. Nekem nem az. Azt meg kell érteni, hogy nem 5 000 000 Ft-s házi mozi rendszer épül ... hanem egy egyszerü, jobb mint a Genius ... cirka havi 2 film megnézésere (nincs idöm többre, remélem egyszer lesz). Megnézem az állalad felsorolt gyártókat, polk, boston és a kef biztosan túl lönek a keretemen (ES is), föleg a méretekkel van a bajom
Esetleg más ötlet ? Vajon az NS-333 (polc) milyen lehet ha 4 darab van ?
Üdv,
-
DeSanto
őstag
válasz
#09634560 #62781 üzenetére
Köszi a felvilágosítást.
10 éve foglalkoztam aktívan a témával de azóta a számítástechnika elvitt tőle.
Egy JVC 6.1-es kompakt rendszert szeretnék lecserélni mert már szegény a 11 év alatt idejétmúlt.
Le vagyok ragadva az akkori technikáknál.Mission 704-et szeretnék amúgy frontoknak hátulra meg valami kisebb polcsugárzókat. Nem vagyok nagy mozis, de szeretném lecserélni a mostanit.
Tv-m is még egy philips pixel plusos hagyományos amit le nem cserélek míg meg nem hal Nagyon szeretem, tv-re tökéletes(nem sok normális,élvezhető műsor szokott lenni),igaz HD mozizásra alkalmatlan. -
-
válasz
#09634560 #61928 üzenetére
Sajnos nem fog menni.
Nincs két hete, hogy elköltöttem tévére majd' 200 ezret. Akkor még nem gondoltam, hogy a Denon beadja a kulcsot. Kisiskolás gyerekeim vannak, nem nagyon tudok már sokat szánni az ilyen dolgokra.
Tényleg nem foglalkoztam már jó pár éve hifi, hm dolgokkal és elbizonytalanítottatok...tényleg nem ajánlott vétel az általam linkelt készülék?
Csak filmek és zene (heavy metal)....nem lehet sokkal rosszabb mint a Denon...az sem volt egy csúcskategória.
El lehet vele lenni?... csak ez érdekel.(#61930) BBéci: ahol lakom (Nagykanizsa), nem tapossák egymást halálra a szerelők, akik meg is tudnák javítani. Pedig lehet, hogy pár ezer ft.-ból meg tudnák csinálni, de nem akarok hónapokig várni arra, hogy mit mondanak. Ha sikerült beszereznem egy újat, utána mindenképp keresek egy szervizt....és ha tényleg valami semmiség baja van, akkor eladom majd az újat.
-
gutentag
tag
válasz
#09634560 #61830 üzenetére
A Pioneer 1123 is elég jó áron van még... ha jobb minőségű, akkor lehet, hogy inkább az lenne a 626-os helyett. Egyébként 80 százalékban mozira lenne használva.
A hangfalakat egyébként az ülő pozíció felé kell fordítani, vagy egyenesen álljanak, merőlegesen a falakkal?
A Polk PSW110-nek sem olyan rossz az ára, lehetséges, hogy ez a típus lesz a vége.
-
Winne
nagyúr
válasz
#09634560 #61537 üzenetére
Rendben, megpróbálok ott körülnézni, ez a vonal úgyis későbbre van, most a házimozi a kérdés, hogy be tudom-e szerezni a 8.4-et. Ha nem, akkor megint marad minden kérdőjelesen, mert ahogy mondtátok komolyabb frontot se nagyon érdemes vennem, mert annál meg a center fog kilógni..
-
Winne
nagyúr
válasz
#09634560 #61530 üzenetére
Sztereó erősítőre kitérve ezekhez a Jamokhoz milyen kategória lenne érdemes? Itt igaz az, hogy az újabb modellek jobban teljesítenek, vagy használtban is lehet nézelődni a régebbi modellek között? Ez még nem mostani project lenne, a mostani szobában nem lenne így helye, de ha minden marad a mostani, akkor kb két év múlva megyek új helyre, ahol lesz egy szoba a cuccnak, mindent elrendezve, addig meg le lenne csomagolva.
Eladni pont azért nem igazán akarom, mert bagóért menne csak el, hangminőségben meg gondolom agyonveri még ez a régi modell is a z2300-at.
-
robi222
senior tag
-
válasz
#09634560 #61310 üzenetére
Köszi!
"treble-vel akár ki is nyírhatod a hangfalaid....Sok Bass pedig a beszédérthetőséget is ronhatja"
Ez valójában azt jelenti, hogy az érintetlen, "valódi" hang, az a -6 és +6 között, a 0-értéken van?
(Amióta az eszemet tudom, max treble-n és bass-on hallgattam az erősítőimet. Most levettem az Arcam AVR250-et 0-ra, a magas nem hiányzik különösebben, de egy kis mély igen.)
-
robi222
senior tag
válasz
#09634560 #61374 üzenetére
Sajna a hangfalcserével már sokba kerülne.
A hangfal is 2 hónapos és határ eset a bejáratódása.Az a baj ,hogy azt nem is lehet tudni , mikortól van bejáratódva ,de azért igyekeztem.
Ezt a kábelező emberkét el lehet érni valahol?
Egy picit félnék egy új hangfalszettet szét kapatni és át tekercseltetni.
Az erősítőn meg csak azért gondolkoztam ,mert a tesóm át vette volna az onkyot, és nem kellet volna szenvedni az eladáson.De mivel mindig azt mondjátok ,hogy legalább 2-3x annyiba kéne kerülnie az a hangfalnak mint az erősítőnek, így a matek azt hozza ki,hogy a hangfalam a sokkal gyengébb .
Tehát akkor nem lehet túlsók változás ha az onkyo-t cserélem le. -
Lajos1966
tag
válasz
#09634560 #61108 üzenetére
Valahol én is úgy gondoltam,hogy az 1800-as a jobb,már csak a számozás alapján is.
De vajon mit tud sztereó-n egy Rotel ellenében (Ra-02)?
Kicsit unom már,hogy mindig dugdosni kell a kábeleket attól függően,hogy mozizni akarok vagy zenét hallgatni.
(bár tudom,létezik a Lacy féle átkapcsoló) -
válasz
#09634560 #60918 üzenetére
"Használt ikon szett vagy Monitro RX vagy 1xx ELAc lenne ahhoz az erősitőhöz a minimum."
Nem találtam a hazai piacon jelenleg ilyeneket. Bár lehet, hogy csak átsiklottam az áruk miatt, mert tegnapig 160-volt a max összegem, ma már (az Isten tudja hogy?) felkúszott 250-re. De nem lenne szabad, fogjatok leeeee!!!!
-
xerobyte
aktív tag
válasz
#09634560 #60910 üzenetére
Megerősített ez a mai abban, hogy a hangfalaim tudása az erősítő tudásához hasonló, végül is erre törekedtem, nekem tetszik (első 'komoly' rendszerem).
Kábel: http://www.streamaudio.hu/proson-cs-4
A malacot pedig köszönöm robim fórumtársnak, nagyon korrekt állapotban lévő cucc, ajánlom mindenkinek, aki ebben a kategóriában keres.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
#09634560 #60692 üzenetére
nem vettem semmit, ez egy baráti szívesség volt, hogy egy napra kaptam egy médialejátszot, segítséggel, hogy kell beállítani. kipróbáltam önállóan, és transportként, mögé kötve a diy dacomat. ugyanis van digi spdif kijárata. annyira hasznos tapasztalat volt, hogy csak na. hatalmas zene van ebben a készülékben.
azért nem akkor a váltás lenne, mint elacok cseréje volt, focalokért töretlenül rajongok. nagy döntés volt, és minden nap gyönyörködöm bennük, és örülök,h megtehettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Spórolós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- AudioQuest Boxer SUB kábel - 2 m (197cm)
- TCL 55C745 TV 4K FALD, HDR Dolby Vision, DTS, 2029.07-ig garanciális, dobozában, fóliás, karcmentes.
- Canton CD 1 SC Aktiv-Subwoofer + 2db Canton CD 10 + Canton CD 20 center
- FiiO K9 AKM DAC/AMP szinte új közel 2év garanciával eladó
- FiiO FT3 350ohm-os fejhallgató szinte új 22 hónap garanciával eladó
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest