-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
válasz
hulp01 #64670 üzenetére
Az már lehet késő lesz, de a plazma topicban tuti pontosabb előrejelzéseket mondanak neked.
Mint itt mondták, kifutott a plazma gyártás Panasonic-éknál, és ahogy olvastam utoljára minden fanatikus plazma rajongó eszevszetten be akar spájzolni még egy utolsó csúcs minőséget (ami érthető is)
(#64644) Sanci38
Köszi! -
Tamoo
nagyúr
válasz
hulp01 #64665 üzenetére
Nézd meg előtte valahol őket. Én 50ST60-at vettem amit kicsit bánok, utólag derült ki hogy annyira "igénytelen" vagyok ilyen tekintetben, hogy nekem az 50X60 is megfelelt volna.
vagy valami nagyobb Samsung. De már mindegy. Hagyjuk is, ez nem a plazma topik.
(#64669) Dorian: Tisztában vagyok vele, itthoni körülmények közt van tapasztalatom mindkettővel.
-
törölt tag
válasz
hulp01 #58885 üzenetére
Figyelj: 22 kHz fölött már akkor se hallod ha a különleges erőknél megfigyelő státuszbal dolgoznál
dee ez azt határozza meg jhogy ezt -3 db-re adják meg legtöbször igy befolyásal van az alsó hangtartomány átvitelére.. tehát ne ez döntsön a választásodban, mélykezelés ettől fontosabb vagy a kiépitettség, sulky, merevség, vagy hogy elől vagy hátul van a bassreflex vagy zárt konstrukció...
De ezek az értékek is mehetnek az égbe akkor is a hangja dönti el hogy jó vagy vacak.. amiket itt ajánlunk azokat ismerjük, elismerjük de az izlésed is döntö jelentőséggel bír.. nekem pl régen bejöttek az XTZ monitorok.
Pedig nincs rizikó a használtan sem és jobban járnál, pl egy 806-at is el lehet csipni 626 árában. vagy keveset pótolva Cambridge audiora is szert tehetsz, vagy ha nem kell hdmi akkor exponenciálisan növekedik a jobbnál jobb vételek száma. -
törölt tag
válasz
hulp01 #58873 üzenetére
Tisztázzuk, mire kell: mozira nmegfelel de zenére mind erősitőt (Denon arra jobb) mind hangfalat cserélned kell. Lektor 2 belefér? Az Denonnal jó párost alkotna. És polc helyett stabil álvány vagy fali konzol lenne jobb.
AVX-en szoktak lenni jó párosok amiket majd kiegészithetsz házimozira.. -
Oldfighter
senior tag
válasz
hulp01 #58873 üzenetére
Helyhiány miatt a monitorok se jöhetnének szóba, lásd Béci hsz-t is. Alternatíva ebben az árkategóriában sok van, elég lenne szétnézni a streamaudio akciós csomagajánlatai között. Egy Denon - Boston szett is jó alternatíva. Mélynyomót meg bármilyet nézhetsz ezekhez, szobamérettől függően.
Ha nem lenne fontos a zenei minőség, akkor az Onkyo is megfelelő lehetne. Mozira viszont megfelelő. -
törölt tag
válasz
hulp01 #58856 üzenetére
Próbálj ki más irányt is szerintem mert nem mindig jó páros a JBL-Denon... habár külön-külö jók ajánlottak és remekek.
Ja nem tudok ennxit visszaolvasni, akinek öszeköttetés, ajánlás vagy hasonló kérdése van, irjon vagy mégegyszer, vagy priviben linkelje...
Megnéztem az éhezők viadala 2-őt és 2 konklúzió: 1: jó tesztalany lesz mélynyomó testre és 2: szerintem ne volt rendben a tere (Aréna cinema city, 7-es terem) sok hang vagy nem jól orientálódott vagy lekevertek valamit, pl.sok bal hátsó hang centerről hallatszott vagy akadozott is a center... lehet múló müszaki vagy hw hiba is okozhatta. -
Oldfighter
senior tag
válasz
hulp01 #58856 üzenetére
Semmi különösebb gond nincs a kiszemelt készülékekkel, vásárlás előtt azonban érdemes lenne meghallgatnod valamelyik bemutatóteremben Pesten ( Streamaudio, Audiophile Szalon...). Én azért javaslom, hogy a frontok is legyenek lecserélve, akár a surroundként megjelölt hangsugárzók is szóba jöhetnek, vagy akár az ES80-as álló hangsugárzó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged