- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Erős, de energiahatékony lesz a Dimensity 9500
Hirdetés
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
#75912448 #96868 üzenetére
Ha tablettel kellene irányítani, akkor sem házimoziznék. Nem szeretem levenni a tekintetemet a filmről, ezért csakis a hardveres gombokat tudom elfogadni.
A Dune Base 3.0, vagy a most tesztelésen nálam lévő Arcam UDP411 kiválóan működnek, semmi nem indokolja, hogy számítógépet tegyek a hifiállványomra. -
bajnokpityu
félisten
válasz
#75912448 #96262 üzenetére
Az utolsó eredeti CNVk egyikét vettem meg. azóta csak utángyártott van, ami az itthoni importőr szerint ugyanolyan jó,de mások szerint meg messze nem az. Amúgy nagyon elégedett vagyok vele. Csak azért nem ajánlottam,mint "200e" alatti vászon, mert nem kapható itthon. Világ végéről meg ekkora nagy tárgyat nagyon drága lenne hazahozni, ráadásul nem volt 100%os a fülmentesség, tehát volt hibás. Amit itthon vissza lehetett vinni.
Szepi0808at érdemes megkeresni, de ő se tud 160alatt normális vásznat már, akármilyen puncsos.
-
HagaNRG
őstag
válasz
#75912448 #96199 üzenetére
Az Island-et én is a minap vettem elő hosszú pihenés után.
Annak idején az egyik Clarus stúdióban is azzal teszteltem a jövendőbeli rendszert, a vonatkerék-dobálós rész tényleg referencia.A képre viszont egyáltalán nem emlékeztem, hogy ennyire rizsás. (de lehet, hogy egy minden Bay filmnél így van)
-
Poplacsek
senior tag
válasz
#75912448 #95684 üzenetére
Köszi szépen!
Vászon nem lesz, mivel ez a Pana plazma teljesen kielégít. Ha ezt egyszer majd lecserélem, akkor max. egy 80"-os OLED-re (az még épp elférne), de az nem mostanában lesz!Sub meg azért nem lesz mert ez egy társasház, ráadásul ezekkel a Viennákkal már egyáltalán nem érzem a hiányát. Most minden szempontból olyan a cucc képre-hangra, mozira-zenére, amilyennek szerettem volna. Mostantól csak filmezni és zenélni fogok, nem azt bújni minden éjjel, hogy mit, mire kellene lecserélnem... Az se jó, ráadásul jó költséges.
-
BBéci
legenda
válasz
#75912448 #95420 üzenetére
Sajnos találkoztam olyan névvel is, amelynek eddig még egyetlen modellje sem nyújtott számomra semmi megragadót. Majdnem azt írtam, hogy maradandót, de az nem igaz, mert a kellemetlen élményeket sem felejti el az ember, sokáig megmaradnak bennünk.
(#95421) mp54
Lets be cops megvolt? Ma szeretném megnézni. -
brummmogo
tag
válasz
#75912448 #95016 üzenetére
Elballagtam, bepipáltam, na azóta egy hang se jön ki belőle.
Valakinek esetleg van működő ötlete, hogyan lehet megoldani, hogy aktívak legyenek a hangformátumnak megfelelő led ikonok az erősítőn?
HDMI kábellel PC-hez van kötve és MPC-HC a lejátszó program (esetleg Foobar, vagy Potplayer, vagy bármi amivel megoldható).
-
devil-k
nagyúr
válasz
#75912448 #94349 üzenetére
Köszi a cikket, ennek nekiesek majd holnap! Idén annyi f*s filmet láttam, hogy olykor még a Lucy is tud felüdülés lenni számomra. A Sráckor is itt csücsül a nason, de annak tiszta fejjel akarok nekiülni és lehetőleg egyben megnézni. Ha minden BD transzfer ilyen lenne... más lenne a világ.
-
cidrus
csendes tag
válasz
#75912448 #89747 üzenetére
igen ez így van, a kábelcserével jobb lett a kép egyedül ez a 24 p-nek köszönhető jelenség maradt,ahogy írtam is.Hát szóval azért akkor kiderült mire akartam utalni.Bár ez a vibrálás még mindig jobb mint ha Motionflow-val nézném.
A 4k tényleg ennyire fura lesz akkor?Nekem kicsit természetellenes volt. -
cidrus
csendes tag
válasz
#75912448 #89731 üzenetére
semmi gond
igyekszem mindig a lehető legjobb minőségű filmet megtalálni.Ilyen méretben /5-10GB/max HD TV sorozatokat nézek.
Nálam se a 3 méter az általános,220cm ami kényelmesen nézhető a távolság miatt.
Lehet hogy megvan mire gondolok? a azt mondod a 24 p az oka a pici remegésnek? Gondolkodtam már rajta én is,mert pl régi dvd-nél azért ilyent nincsen.
Mert ugye ha bekapcsolom a Motionflow akkor minden ok de az meg tönkrevágja a kép természetességét.
A nagy kérdés milyen lesz a 4K ? az ugye 60 p vagy nem? -
Norbi 72
veterán
válasz
#75912448 #89708 üzenetére
Uppssz,Conan..hogyan lehet ilyen nevet adni azoknak a tejfeles dobozoknak..
(#89710) Patice Már elsőre láttam,hogy nem lesz könnyű mutatvány,de sok verzió nincs.Kicsit szélesen lesznek a frontok, az tény.Bár az is megoldás,amit írsz,a frontokat a szekrény elé rakni,de ha nem használod,oldalra betolni a sarokba.
-
Mankó
veterán
válasz
#75912448 #89538 üzenetére
Még csak szemezgetek a témával, azt latolgatom mennyiből lenne meg és hogy milyenre lenne érdemes cserélni, illetve mindenképpen kell a pozitív visszajelzés, hogy érdemes e cserélni hang és kép minőség miatt a jelenlegi MedX600-at. Az hogy a NAS-t is kiváltaná, az csak hab a tortán.
-
enricotoxic
tag
válasz
#75912448 #88652 üzenetére
"A bab-szórós jelenet végén Atmos módon kell lehullani a baboknak, különben gond van
"
Pont a babszórós jelenet van a demón, párszor meghallgattam, bokáig ért már a bab a nappaliban
A dobok baromi jól szóltak, a hátsó csatornákat is aktívan használták! Ez nem filmajánló, csak arról beszélgetünk, hogy mivel érdemes tesztelni a dobozok elhelyezését, beállítását.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
#75912448 #88339 üzenetére
Persze hogy magamnak építkezem.
Hiszen ezért a Nad-ot vettem meg, nem az ArcamotInkább attól tartok, hogy az örömömet lelombozza egy-két olyan user, akik szerint újat csak a hülyék vesznek, mert másfélszer annyiba kerülő használtat is lehet kapni akkora összegért.
Egyébként nem sz@r, sőt.... De még ha bárki is célozgatna rá, sem szegné kedvemet. Azt fontosnak érzem, hogy megköszönjem a tanácsokat, még akkor is, ha nem fogadtam meg őket.
-
Rebell
senior tag
válasz
#75912448 #88258 üzenetére
Szia,
köszi, megtaláltam a bit stream beállítást a segítségeddel, de még vmi nem kerek.
[link] , e szerint be állítottam mindent. , ill. Amennyiben Dolby TrueHD hangsávot szeretnénk veszteségmentesen lejátszani, az AC3 Filter használatát a "tiltás"' állásba kell tenni. ez is megvolt
ill, külső szűrőnél ezt is beállítottam.
még 1 jó tanács? k
öszi.
-
mettek
addikt
válasz
#75912448 #87949 üzenetére
aztán már csak egy daru kell ami felemeli és beteszi a helyére
Ha a nagyobb és nagyobb felé megyünk akkor már inkább projektor, nem? Vagy annyival szebb képet ad az oled tv? Néztem 1-2-t itt a MM-ban, szépnek szép de mégis van vele 1-2 problémám: -mikor fog úgy kinézni rajta 1 film mint ezek a brutális méretű promovideók? -mikor lesz kapható elérhető áron a már alább említett méretben? -sose lesz olyan természetes színhűsége mint a plazmának (bár még fejlődhet az oled is jócskán)
-
Norbi 72
veterán
válasz
#75912448 #86770 üzenetére
A filmkritika az-részletekbe nem mennék bele-mondjuk okés,de 3D-ben nézted te is?
(#86772) gutentag Nekem is XT van fronton/középen,de teljesen más rendszerem van mint neked.Nálam bejött,de mint látod,másnál nem.Ezt csak úgy lehetne,hogy elviszed haza,járatod 50 órát,és ha hallasz javulást,meg kell venni.Vagyis nem kell viszavinni.
-
Norbi 72
veterán
-
Gabesz26
senior tag
válasz
#75912448 #85504 üzenetére
Köszi, nekem pont jókor jött ez a vélemény
Épp mostanság gondolkodtam rajta, hogy mit kellene fejleszteni a jelenlegi konfigomon, és pár felmerült kérdést ezzel sikerült is tisztázni.
Hi-Fi Dc-ATX vs. picoPSU-160-XT közötti kép-/hangbeli difiről (ha van egyáltalán) esetleg van tapasztalatod? Hangban HDMI-nél nem volt különbség a kocka és lineáris külső táp között? (esetleg analóg bekötéssel is volt teszt?)
(remélem nem nagyon off itt ezeket megkérdezni, de ahogy észrevettem a HTPC topikban még idegenebb sajnos ez a téma, mint itt)
(#85538) robim:
Na ezzel elleszel egy ideig
. Én nemrég 3 tápkábelt vetettem össze és azzal is jól elvoltam pár órát, nálad ahogy látom kicsit több a variációs lehetőség
-
xtremetuning
addikt
válasz
#75912448 #84301 üzenetére
Pláne, hogy a bazi drága Isco lencse is baromira taknyol a széleken......., csak ezt elfelejtik megemlíteni a vak, ámde roppantul tehetős (l)usereknek.....
Szoktam levelezni a sim2-vel és ők már akartak kihozni natív 21:9-es vetítőt, de baromi drága volt a lapka és a végeredmény sem volt az igazi. Úgyhogy napolták a projectet. Márpedig amíg ők nem oldják meg, addig a többiek csak kullognak....
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
#75912448 #84123 üzenetére
Azt is mondhatnam, hatalmas mellefogas volt.
Azt is gondoltam, hogy nem, idealis a hallgatási környezet, majd a Triangle otthon hozzateszi, amit hianyoltam. de nem így lett sajnos.Aztán meg A Yamaha RXV1300-hoz hoz szokott fuleimnek sem tetszett a Denon nyers, fakó, élettelen hangja.
Őszinte bocsánat minden X2000 tulajdonostól.
-
-
válasz
#75912448 #83079 üzenetére
Na így már értem, kösz!
"Szándékosan offoltam, nem a nagy igazság szólt belőlem, csak személyes vélemény ill tapasztalás."
Szerintem körülbelül mindenki a személyes véleményét és tapasztalását írja minden témában, ilyen alapon az egész fórum halvány egérszürke lehetne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest