- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mettek
addikt
válasz
BBéci #183631 üzenetére
mert akkor árához képest néztem a Marantzot és úgy nagyon jó kis vas. A tere még jobb volt mint az arcamnak. De a zenei megszólalásával nem versenyezhet a Marantz, nem egy liga. Komolyan mondom hogy most jobban tetszik a sztereó mint az Audia Flight 3s-sel. Nyilván rengeteget számít a Dirac is. Erre is rá kellett döbbenjek hogy az akusztikai mérés többet hoz a hangon mint az hogy egy 1-1,5 milliós sztereó erősítővel hallgassam a zenét.
-
Dorian
félisten
válasz
BBéci #183585 üzenetére
Lámpa. Alulra az előagyszán miatt nem fér el, de fent sem zavarja a célzást. Főleg, h 10-15 m-nél úgysem kell távolabbra célozni, sötétben viszont elengedhetetlen, h legyen.
Atlas Zalán, gumilövedékes. Ez a legerősebb megvehető cucc, 12m-ről átlukasztja a 2 centis bútorlapot is, szóval nem csak odacsíp, hanem kemény sérülést, csonttörést okoz. És 12 lövedék fér el benne.Mióta a Terminátor 1-et láttam kölyökként, akartam egy ilyesmit
-
válasz
BBéci #183355 üzenetére
2021 áprilisában vettem jófogáson (előtte egy 4520 volt azt is szerettem nagyon) egy patika állapotú WA-t 500e hagytam ott, de nem bántam meg, azóta teszi a dolgát, rendesen összerakott gép ez, nem spóroltak belőle anyagot és nekem a Dolby Vision volt a szempont de azt még anno egy 2018-as firmware update-el meg is kapta. X8500-re nagyon nem futja, még ma sem. Most jó árban vannak az X7200-esek amikor felbukkannak. Érdemes lecsapni rájuk, nehéz belekötni igazából. A mozifilmek amiket berakok az Oppo-ba ezzel az AVR-el keresztül úgy is szólnak, ahogy kellenek. Egy komolyabb 5.0-át el tudnék képzelni hozzá mondjuk, de ez a jövő zenéje nálam még...
További nagy előnye az Audyssey MultEQ XT32 + PRO, ami ugye certel rendelkező szakember és profi műszerek által való kalibrációt tesz lehetővé, mégjobb eredmény érdekében, mint a gyárilag mellékelt mérőmikrofon segítségével. Nekem az utóbbi is nagy ugrás hang terén, használom is.
-
powerup2
addikt
válasz
BBéci #183322 üzenetére
10000 profilonként! SDR-be világos és sötét szoba ez már kettő és ott a HDR és a DV. De ha pl homemovie-t rendeli ki magához az ember akkor 70-80 ezer körül áll ez meg. De most én azt mondom ha valaki vesz millió forintért tv-t egy oldet akkor az a 40 ezer forint már semmi hogy azt a képet élvezze amit a rendező megálmodott. De amúgy valóban nem olcsó a kalibrálás de manapság mi olcsó ?
-
-KP-
addikt
válasz
BBéci #183248 üzenetére
Minőség? Sokszor a lemezes blu raynél is nagyobb sávszélességű felvételeket kínál ez a szolgáltatás, nem kell beleférjenek a lemezek 50-100 gigás limitjébe. Sokszor közvetlen a stúdióktól kapják meg az anyagot még mielőtt az kikerül lemezre, vagy streamingre... De mondom, tök mindegy, mert itthon elvileg nem lehet befizetni rá, meg egyébként is olyan ára van, amit kb. a felső 1% tudna megfizetni.
-
denesdr
addikt
válasz
BBéci #182925 üzenetére
Amit ajánlottam, az elég jó cucc, hifi célra is, nemcsak házimozira, szóval jól szól és a méretéből, terhelhetőségéből következő előnyök mellette állnak a Bose kiskockákkal szemben.
Na de részemről ennyi, szerintem nem fogok több DIY-t ajánlgatni itt, hacsak nem kifejezetten azt szeretne valaki, a megéri/nem éri kálváriától függetlenül. -
-
Gaming
csendes tag
válasz
BBéci #182522 üzenetére
Ez aztán objektív segítség volt a feltett kérdésre
Adatból itt csak a teljesítményfelvétel van, amiben pláne egy EUs ország nem tud hazudni. A felett teljesítmény alapján pedig, ha ismered az adott erősítő osztály hatásfokát, akkor kiszámolható a maximálisan leadható teljesítmény.
A helyzet tovább fűzhető, illetve bonyolítható a rákötött hangsugárzó ellenállásának mértékével és azzal, hogy az adott erősítő milyen alacsony ellenállásig stabil. /ha több csatornás, akkor hidalhatók-e a végfokok/.Heco.
Nem tudom, hogy ezt most lenézően írtad-e, de az tény, hogy van 20éve hibátlanul működő Heco termékem és volt egy rakás nevesebb ami 6 hónapig sem bírta.
A bizalomhoz /legalábbis üzembiztossági szempontból/ nekem ez elég bizonyíték.
Hangminőség tekintetében pedig én még nem hallottam olyan Heco-t ami ár/érték arányában nem teljesítette még kicsit túl is az elvárhatót. -
python1
veterán
válasz
BBéci #182467 üzenetére
Le a kalappal előtted BBéci!
Gondok itt arra, hogy Amir méréseit böngészed.
Még a belső hangkártyám is jobb ezen a grafikonon, ma bekötöttem a mozis rendszerembe a régi Cambridge Audio Stream Magic 6-os DAC-ot mint USB lejátszót, és teszteltem zenével a hangkártyámmal párhuzamosan, Amir mérései alapján egyformán teljesítettek, és bizony fülre is nagyon hasonlóak.
Viszont azon meglepődtem, hogy a régi Arcam AVP processzorom analóg bemenetről, PC-vel etetve, CAVERN korrekcióval, mennyire jól mozizik, tulajdonképpen kaptam egy kimagaslóan jó HD képes 7.1-es processzort, automatikus kalibrálási lehetőséggel.
Kicsit meg is nyugodtam, hogy helytállóak a PC-s processzorral való mozi élményeim, és nem vezetünk félre senkit, akik így használják a rendszerüket. -
mettek
addikt
válasz
BBéci #182463 üzenetére
Nekem bántóan steril volt. Ez szerintem ízlés kérdése.
Ha egy hm erősítőbe ilyen Hegel hd12 szintű dacokat építenének leesne az emberek álla. Bekötöttem a Hegel dacot a Marantz Cinema CD bemenetére és nagyon nagyot dobott a hangon. Leginkább tér és levegősség tekintetében.
Ekkor gondolkodtam el hogy mennyire jó lenne ha moduláris lenne az avr és ki lehetne cserélni benne a dac-okat.
-
mettek
addikt
válasz
BBéci #182426 üzenetére
Elképzelhető hogy a hangfalam illetve az akusztika miatt nem mutatta meg mit tud a proci végfok, nem tudom, én nem voltam eldőlve tőle. Utána közvetlenül jött az Arcam avr5, nyilván nem azt hozta mint az Emotiva páros de nem sokkal maradt el. Emotivábol xpa5 gen3 volt. Én sterilnek, száraznak éreztem a hangját.
-
mettek
addikt
válasz
BBéci #182405 üzenetére
Az igaz hogy prociból csak 3hoz volt szerencsém: Emotiva xmc2 Emotiva végfokkal. Semmi különöset nem éreztem, talán kicsit tisztábban szólt mint egy átlag avr. De hogy nagyobbat szólt volna azt nem.
vol még Yamaha procim, egy kalap kaki volt. Meg is adta magát hamar, küzdöttem a forgalmazóval hogy visszaadja az árát.
illetve sajnos nagyon rövid ideig volt Marantz 8802a azt hiszem Primare 30.7 végfokkal. Ez volt a legjobb. Mármint a Marantz és mióta arcamrol visszatértem Marantz Cinema avr-re egyértelművé vált hogy ez az én márkám. Többé nem kísérletezek, csak marantzom lesz. És mindezek után egy csöppet sem érzem rosszabbnak a cinema60-as avr hangját.
-
Mizurichi
tag
válasz
BBéci #181980 üzenetére
Köszönöm a válaszod. Nekem Dune-vel is -10db-re kell felhangosítanom, -15db-en egyáltalán nem tud durva hangnyomást. Ráadásul maga a nappali sem nagy, 26nm, amiből kb16nm-en kell szólnia.
Azért nézek csak itt, mikor azt irják, hogy -20,--25db-en moziznak. Ezek szerint tv nem adhat ki digitálisan jó hangot? -
bteebi
veterán
válasz
BBéci #181743 üzenetére
"Kíváncsi vagyok, mikor jut el odáig a Klipsch?"
Azért nem lenne űrtudomány megcsinálni, szóval amint felfogják, hogy erre van valós piaci igény, akkor majd jó eséllyel megcsinálják. Max. majd kell a szubokhoz venni néhány 10k-ért valami kütyüt, hogy ez a fícsör elérhető legyen. Ami persze egy faramuci megoldás lenne, de ha nem tudják máshogy megoldani a már meglévő hardverrel - és jó eséllyel nem tudják -, akkor muszáj lesz sufnizni.
#181768: Miért vonulnak ki? Nem igazán volt kereslet?
-
Joe123
senior tag
válasz
BBéci #181683 üzenetére
Ha hosszában akarja a mozit, akkor a jobb hátsó hangszórót pont nem tudja elhelyezni a lépcső miatt ahogy nézem. Elsőre én is az 1-est mondtam volna, de lehet kisebb szívás a 2-es még azzal együtt is, hogy ha nagyobb belmagasságot kell csinálni. Viszont akkor nem kell átvariálni a vizesblokkot és a gépészetet. A 2-esben meg két oldalt lesz hely megpakolni akusztikai elemekkel. Meg valami bass management is kelleni fog a közel négyzet alakú szoba miatt. Ez a tipikus melyik ujjamat harapjam meg problémakör.
-
Khaosz55
addikt
válasz
BBéci #181620 üzenetére
Nekem ez van háttérnek feketében állítva [link] szerintem jó és meglepő módon szól méretéhez képest. Ha nyúzom a végfokot, akkor sem marad allul.
Volt előtte dipolom és mérés alapján is jobb a sima háttérnek. Dipolnál az volt az érzésem, hogy szól mindenhova csak oda nem ahol ülök. Számomra szétszórt volt. -
Gino20
őstag
válasz
BBéci #181620 üzenetére
Én sajnos nem tudom, hogy kedvelném-e, mert nincs benne semmi tapasztalat csak számomra érdekes a téma és felmerült bennem 1-2 kérdés / kétely.
Vajon a tervezett kialakítással is jól tud működni, vagy ez csak nagyon ideális körülmények között jó megoldás?
A másik meg csak "furcsaság". Ha egyik sugárzó sincs a halg poz felé, hanem ezt "körbe" vesszük oldal irányokból, akkor ez nem pont a részletességen ront (főleg magas tartományban) és kapunk egy összébb mosott katyvaszt? Vagy surround esetén többet számít ez a fajta minden irányból érkező plusz élmény és ezért "kedveljük" a dipol megoldást? Ezzel valami 7.1 megoldást akarunk "utánozni"?
Félreértés ne essék, nem megkérdőjelezni akarom, hanem épp megérteni, hogy itt-ott miért olvasok róla nagyon jó véleményeket, szóval ha azt mondjátok, hogy esetemben is jó megoldás lehet, akkor arra valószínűleg kompetencia hiányában könnyen rábeszélhető vagyok, de azért szeretném megérteni is
-
Morris
veterán
válasz
BBéci #181556 üzenetére
Nem tudom, nem hallottam még, de 18 Hz-ig nem megy le. Plusz 35-ös a hangszóró, így hangnyomás kevesebb lesz valamivel.
Nem tudom az alsó reflex nyílás mennyiben mutat mást, de nekem kifejezetten jó ha elöl nyitott. Egy kicsit lehet, hogy visszalépés de meg kéne hallgatni, erre viszont nincs lehetőségem sajnos. -
Morris
veterán
válasz
BBéci #181552 üzenetére
Baromi drága lett minden.
Ezesetben akkor marad a 115SW. Ha meg megint kapitulál az erősítője és nem találok áttervezett panelt, akkor kap egy végfokot. Még az is olcsóbb úgy, mintha hasonló kategóriát vennék.Cseneles: A Dali alacsonyabb kategória. Csak azért írtam, mert Zensor 5.0 szettem van. Ahhoz passzolna. De teljesítményben nyilván elmaradt a 115-től. Ráadásul ahogy néztem, ennél magasabb kategória a Dali-nak nincs is.
-
m3ss
veterán
válasz
BBéci #181441 üzenetére
ezen gondolkoztam, persze nem ilyen celbol, hanem hogy kizarolag a centeren tudjak kicsit zenet hallgatni, megis milyen hangja van onmagaban...de most mar mind1, epp most vittek el a bw centerem. most mar nincs visszaut
de nem is tudom hirtelen hol lehet kiloni egyes csatornakat. subot azt lattam, hogy ki lehetett. de a tobbit?
miert? a sotet szonyegen sokkal hamarabb meglatszodik minden kosz. elozo helyen fekete szonyegem volt. nem full vilagosat akarok, vmi ilyesmire gondoltam. ez kesobb zold/barna falhoz is jo lehet. a parketta miatt nem merek szinekben gondolkodni..
-
m3ss
veterán
válasz
BBéci #181437 üzenetére
#181437BBéci crossoveres, fejhallgatos korok utan valszeg az fog kovetkezni, hogy kiveszem a centert. persze a megoldashoz ez nem fog kozelebb hozni
sokkal magasabbra nem tudnam rakni, a silver center 4-5 cm-rel magasabb, mint a bw.
plusz a kovetkezo oruleten gondolkodok: vmi fekete akusztikus barsonyanyagot fogok feltekerni egy nadhoz hasonlo konnyu 3m-es rudra, amit szepen manualisan legorgetek a szonyegre elso ket meteren. gyorsan fel lehet gorgetni, vaszon alatt fekete szinben feltekerve se fog rosszul kinezni talan. igy lehet vilagos szonyeg is majd. -
m3ss
veterán
válasz
BBéci #181435 üzenetére
remelem nem a butor, mert akkor nagy gondban leszek. persze tegnap mar betomtem mindent a center moge is film kozben. amiota ide jarok parnakat tomkodok a center moge, babaagy matracot rakok a falra, fekete pulovereket rakok a polcra, igy megy ez
ha nagyon akarnam akkor azert tudnek ennel sokkal jobbat is
csak megkuldtem egy vakuval a mennyezet kozepet, de nem ment teljesen jo iranyba, vagy kellett volna meg1 vaku.
-
m3ss
veterán
válasz
BBéci #181425 üzenetére
#181425BBéci egyaltalan nem mindig. fokent olyan jeleneteknel veszem eszre, amikor olyan, mintha egy kis lyukban vettek volna fel. autos jelenetekre felfigyeltem, mert mar a sokadik film mostanaban ahol autoban ferfi hangnal tapasztalom ezt. will smith, pedro pascal, wahlberg, mindenki bugott autoban...fura lenne, ha ezt igy almodtak volna meg.
gumilabakon allnak a hangfalak. de center azert jol be van tuszkolva abba a lyukba. persze ha ez az oka akkor se tennem fel polc tetejere, ugy ahogy a frontok vannak. igy is tul magasan van a kep. hangatereszto vaszon kellene, de ilyen kontrasztot/kepet sokszor ennyiert tudnek csak hangatereszto vaszonra vetiteni ekkora meretben, hasznalhato fenyerovel. ugyhogy par evig marad ez a felallas..#181426VoidXs hmm lehet. amugy valszeg pont a vagas kornyeke amit erint. tegnap rakerestem es ferfi hangra ilyen 80-160 hz-et lattam. indul az 5.0 mozi vagy a 40hz-es crossover ma
vagy a polcrendszerem kezdene el 80hz kornyeken zenelni
bar nem hiszem, mert polc elott, teljesen mas szoba elrendezessel is ugyanezt hallottam. uezzel a subbal, szinten xt32-vel. -
BBéci
legenda
válasz
BBéci #181417 üzenetére
Kiegészítés az előbbihez.
A Focal Aria 926 és a quadral Aurum 7 összehasonlítása során nagyon nehéz lett volna győztest hirdetni. Az, hogy nekem a sok év alatt megszokott quadral hangja jobban tetszett, az erősen szubjektív. Az is benne volt a pakliban, hogy megveszem a komplett Aria szettet, de két nap alatt eldőlt, hogy szó sem lehet róla, nem lett volna előrelépés.
Ezzel szemben a TT1 besza... behu.... Nyilván ez is ízlés dolga.
Hallgasd meg valamelyik Aria K2-t, csak szélesítendő az ismereteidet. Esetleg Kanta-t. -
mettek
addikt
válasz
BBéci #181412 üzenetére
Köszönöm. Igen, én is így érzem. Mármint azt hogy ezzel a lánccal megérkeztem. És ha bírok magammal, hogy kényszeresen ne cserélgessek akkor ez egy ésszerű végállomás. Még egy REL szubot esetleg el tudnék képzelni amit a frontok kisegítésére kötnék be high level inputtal. De ez sem akut, enélkül is elég jó az összkép.
-
mettek
addikt
válasz
BBéci #181404 üzenetére
Van az a hangfal ami simán elég zenére szub nélkül. Én pl most döbbentem rá a sztereó rendszerrel hogy mire is képes a hangfalam. Volt korábban proci végfok rendszerem is de ilyen szinten eddig semmi nem hajtotta meg a hangfalakat. Ilyen mélyeket még semmi nem hozott ki a frontokból. Bizonyos zenéknél meg kellett nézzem nem megy e a szub.
-
-
I'am Dony
őstag
válasz
BBéci #181381 üzenetére
Az nagyon nehéz és igen költséges feleadat lesz, mondhatni csapdákkal közel lehetetlen vállalkozás. És az írásod okán megint felmerül egy kérdés. OK., hogy a régi berögződés miatt sztereohoz nem akarsz szubot, de miért jobb anélkül hallgatni az 50 Hz es púpodat, mint szubbal megtámogatva egy simább átvitelt?
Hallgattál már kismillió szubot, tudod jól mennyire észrevehetetlenül lehet illeszteni egy rendszerbe a jobbakat. Ha csak a JL, Arendal, REL alapján jobb lehetne, miért nem? De mondok mást. Ha egy minimál EQ val, 5 perc alatt legyalulhatnád azt a púpot, a tervezett csapdák árának nevetséges töredékéből, akkor miért nem? -
BIGi75
senior tag
válasz
BBéci #181368 üzenetére
Közben meg is beszéltétek amit tőlem kérdeztél úgy látom, #181369 I'am Dony-val értek egyet maximálisan. A hozzászólásomban idézett gondolatra reagáltam mindössze; hogy az eq rossz irányba viszi el a zenét, ami (ha jól csinálják) nem igaz.
High end cuccaim nincsenek, valószinűleg nem is lesznek. Ha most fejleszteni szeretnék valamiben az is inkább az akusztika, hogy minél kevesebbet kelljen belenyúlni digitálisan és az egyéb forrásaim is szóljanak olyan jól, mint a pc-m. Van varázsa annak is, ha előveszek egy bakelitet, de egyre ritkábban teszem, mert már simán hallom ilyenkor, hogy mibe piszkál bele a szobám.
Ha úgy vesszük mindenki eq-zik. Egy kezeletlen, optimálisnak nem tekinthető szoba vagy elrendezés = egy elcseszett EQ-val, ami bónuszként valószinűleg még meg van spékelve ideálisnak nem mondható lecsengéssel. Ilyen helyen a high end technika olyan mintha Chateau latour-t innék műanyagpohárból, felmelegedve az abádszalóki szabadstrandon. Jobban járok egy hideg sörrel. -
denesdr
addikt
válasz
BBéci #181381 üzenetére
Tényleg sok sikert az 50 Hz csillapításához passzív módon! Nem lehetetlen feladat, főleg hangolt Helmholtz-rezonátorokkal. Egyébként nálam is pont 50 Hz-en van egy nagy (10+ dB) kiemelés, pontosabban csak volt, mert én inkább kiEQ-ztam. Nem tudom mennyi hangolt basszuscsapdával tudtam volna elérni ezt az eredményt, de gyanítom, hogy praktikusan nem fért volna be a szobába az a mennyiség.
-
denesdr
addikt
válasz
BBéci #181371 üzenetére
Sajnos a mélysávban nagyon kevés a hatása a legtöbb akusztikus kezelésnek, persze tologatással, jó hallgatási pozícióval sokat lehet rajta segíteni, de ez nem mindig opció, illetve sokszor nem praktikus az akusztikailag jó elhelyezés.
Továbbá a legtöbb szobában van legelább egy fő módus a mélysávban, ami egy jókora kiemelést szokott okozni, na ilyenkor szokott jönni, hogy X méretű szobába Y méretű hangfal jó csak, ami valójában annyit tesz, hogy ez a kiemelés kevésbé lesz gerjesztve a hangsugárzó szerényebb mélyátvitele miatt. Viszont ha van kéznél megfelelő EQ, akkor gyakorlatilag bármilyen mélyre menő hangsugárzót berakhatunk a szobába, mert a keletkező kiemelést (ami egyébként rettentő zavaró tud lenni) könnyen eliminálni tudjuk, ezt akusztikai elemekkel nagyon nehéz vagy praktikusan lehetetlen lenne véghez vinni.
Persze aki nem akar EQ-t használni, annak marad a kísérletezgetés és a szerencsében való bízás (hogy épp olyan hangfalat talál, ami pont passzol a szoba átviteléhez).
Nem megfelelő dolgokra használva persze nyilván káros is tud lenni az EQ.
Itt most csak sztereóra reflektáltam, mert a zene volt a téma.
Egyébként ahogy a hifi topikban is írtam, nemrég raktunk össze testvéremnek egy 5.0 rendszert, ami EQ nélkül nem szólt túl jól (főleg a szoba és az elhelyezések miatt), sem filmeken, sem sztereó zenén, EQ-val viszont nagyon jó lett minden és mindenki aki hallotta az előtte-utána állapotokat, ezen a véleményen van.
Akusztikai kezeléssel nyilván mégjobbá lehetne tenni, de valószínűleg nem lesz ilyesmi, mert egy családi ház nappalijáról beszélünk, illetve az EQ-zott hang teljesen jó, élvezhető így is.
Továbbá érdekes tény, hogy az egyik legnagyobb digitális audiofil lejátszó, a Roon is tartalmaz PEQ-t, nem véletlenül. -
python1
veterán
válasz
BBéci #181373 üzenetére
Igen, meg ugye ott már tényleg egyéniségek zenélnek, az ízlésnek megfelelő hangot keresik azokban a körökben, azért lehet azokon a szinteken mindent eladni.
Hallottam már én is iszonyat drága technikákat, és valóban gyönyörűen szóltak, bármikor elfogadnám némelyik darabot, és én sem EQ-nám már azokat egyáltalán. -
-
powerup2
addikt
válasz
BBéci #181243 üzenetére
Igen az arcam végfokokat néztem de szerintem az arcam proci sem maradna tovább nálam mint egy év és lépnék feljebb a cél a trinnov. Csak hát előtte megvenném a végfokokat amiket már nem cserélnék le. Szeretném a rendszert már egy véglegesiteni. És még el kell adnom a focalokat helyére jönnek a revelek plusz az atmost is kitalálni. Meg hát múlti subos rendszert szeretnék. Fejlesztés van bőven. Csak nem akarok olyasmit hogy veszek egy végfokot de ha veszek másik procit majd akkor azt is cseréljem. Főleg hogy eladni utálok dolgokat mert olyan hülyék találnak be hogy már fáj. Tisztelet a kivételnek akik a végén rámtalállnak.
-
buci68
junior tag
válasz
BBéci #181178 üzenetére
Akkor javaslod még az Arcam avr 760?
Az itt kb 1300 1400 euro
Arcam avr 10 kb 2000 euro 😮
380 is ok? 750 euro lenne ha megvan....
Illetve van 400 500 550 600 is ha jól láttam
Illetve mi a 3 legjobb erősítőd a 760... Netán a 7200w?
Sugj a napokban jo lenne végre venni 1 et már kifúrja az oldalam a kíváncsiság....OTTHONIAK FIGYELEM én is ott vadászok ebaykleineinzegen. de sajnos az "jó olcsó" vetelnek hirdetett cuccok sokszor csak pénzed el és semmi.... Pld mi 1 telefon miatt igy vagyunk 2 éve ügyved pénz semmi... CSAK BIZTOSITVA vegyetek vagy személyes Sajna ez a világ lett 😪😪😪
-
powerup2
addikt
válasz
BBéci #181154 üzenetére
Pont ezt akartam irni. Én mielőtt vettem anno a focalokat kb 30 félét meghallgattam. Most utoljára mikor vettem a revelt azt is előtte meghallgattam és csak kerestem a szavakat. Van itthon klipsch ami használaton kivül van
1 éve volt bekapcsolva kinti kerti sütőgetésnél de ott sem birtam
-
Gubu0101
veterán
válasz
BBéci #181147 üzenetére
3 nap rament mire sikerult megfeleloen beallitani,most igy turheto.Plusz megduplaztam a meretet,kapott a mely egy kis plusz teret(garazstuning
),igy mar az aktiv ladat nem kell bekapcsolni hozza
Meg csiszolas meg festes hianyzik es patent.
Sose fog nyilvan ugy szolni mint egy 2-300k kategorias,de hallgathato szinten van.
Amig ossze nem jon egy normalis rendszerre a penzecske addig marad.
Bakancslistan van a Klipsch RP 6000 FII meg kicsit gyuntogetni kell hozza -
buci68
junior tag
válasz
BBéci #181103 üzenetére
néztem már M 8012 sajna 1db van és az majd 1900 euro
De jól értem ha a 7200 tulajjal nem sikerül megeggyezni illetve idáig vissza se írt akkor még jó alternatíva a 8500 ?
Vész esetre maradt a 7013 és a 6015 is de fentről jövök lefelé ha végképp nem bírok magammal
és kötözgethetnékem van ....de azért :::
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- Yettel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Háztartási gépek
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged