- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
buci68
junior tag
válasz
Gubu0101 #181537 üzenetére
Hát nem mindegyik mert akitől én vettem az vett egy NAD 7....Mozist vett... azt mondta karikor 3000 E volt januárba 4000 lett az ára
A chip és egyebek miatt kitudja megy e még fel
A 7013 tulaja tippje az volt még megy feljebb is az ár igy az 1100 ból 1000 lett de ez legalább garis még ....Amiről lekéstem 5015 kb 650 volt de nem volt X32 bemérése
Szerinte amit vett abba van már és jobb ....
Sajna sok gép nincs fenn de szerencse ha van lehet beesik valami ....Illetve az otthoni oldalakon is beugorhat
Ha a zenei minőségre utazol akkor gyanítom a lehető legmagasabb szériaszámot vedd ha csak mozi akkor lejebb lehet engedni ....De vannak itt sokan kik ha szűkített kívánság listád van jobban tudnak masinában tól ig ot ajánlani ....Én újrakezdő vagyok sajna 55 éves korom ellenére "csak most " tudok csípőből venni ezt azt eddíg, és kicsit még, a család az első ...Pedig mint itt sokan a zene a mindenem még ha nem is vagyok benne doktori szinten )))) Számom megvan elérsz ha nem írj de ne itt mert nem mindíg vagyok az oldalon jobb pld a WhatsApp ....... Ja nem tom ha komoly gép lesz hangfal is jó ha van annak megfelelő vagy jobb mert egyébként sánta .... -
buci68
junior tag
válasz
Gubu0101 #181526 üzenetére
Már elküldtem Privatban is.. Sajna nem engedi még betenni a csoportba amig valaki nem válaszol 😮 Na de akkor most hátha pár nappal később megy 😀
Hi
Ha tudja amit szeretnél és pláne megtudod hallgatni és tetszik akkor 👍
Ha idáig nem volt eme szinted akkor mindenféleképp többet fogsz kapni / hallani
Én a Magnatokhoz kerestem egy kb 300...500 € t Av t szoljon a mozi jeligére.... Na de nekem van a Dynok amiknek igencsak jó hangja van Igy amikor feldobtam a kérdést itt es a gedeon mozi fece oldalon miután megvettem a Saturnba a Denon 760 at kb 1 éves modell!!! Sokan azt irták a Dynok mellet neeee egy belépő minőség legyen hanem közép felső pld 7 es széria vagy régebbi felső kategória Denon 7200
Igy 760 vissza Saturnba... 😮😀
De nem bántam meg 7200 nem volt csak messze és be is akartak csapni.... Igy be lépésnek 7013 lett amit neemmm bántam meg mivel a Magnatokbol is kipréseli hangminősegben kb a maxot.
Gondolkodtam Cinema 60, 5013 6015 de a tesztek alapján jobb hangzásúnak igérkezett a 7013 és eggyárba volt a 6015 el ami ugyan újabb van amelyik ebben van ami abban nyújt mást de nállam a hang volt az elsődleges.....
Ha hangra vagy szomjas és tetszik vedd meg max párhónap és átcseréled.... Én se adtam fel perpill hogy 8013 vagy 7200 legyen Ami még fontos a Denon netan a Marantz egyes típusai Márciustól kapnak DIRAC lehetőséget Itt a csoportba nagyon dícsérik eme kalibrálást.... Ha veszel újjat netán részletre pld elötte figyelj mit mondanak akik tesztelik pláne itt a csoportba ugygondolom megmondjak az igazat A nyilt színen a cikkekben lehetnek érdekek... nem szabad komondani na ez car/carabb lett....
Gondolom a Magyar 7013 at láttad a Gedeonon?! Arra irtam feljebb 400...450 000 e ok vagy alatta Sajna elszálltak az árak aki látja nem enged max picit...
Nekem mint első masina bejött 7013 nagyon pár hét hónap leülepszik és kiderül kiváncsi vagyok e a nagyobbakra 😀
Pld akinek Cinema 60 van az kb 1.5..2 millas cuccok között hallgatja ( vegfokkok stb) és elégedett
Netan googhlezd ki van e komoly moziszobas Euronics mint itt Böeblingenbe áruház és 4 Hifi Mozi High And Hangfal szobák brutal.... Menj kérdezz hallgass...
Ha gondolod gyere el hangfaladdal 75417 Lomersheim
Én mint gyakorlatlan de fülünk van megteszteljük tetszik e.... Mint írtam is +491601627324 whatsApp van viber.... -
buci68
junior tag
válasz
Gubu0101 #181326 üzenetére
nekem kb 30 km de ha valaki szereti a HIFit és felette érdemes elmenni
Amikor én voltam kb 18.00 körül pár ember volt senki nem volt a hifiszobákban Igy ahol valami szólt beültem
Igazat megvallva a csúcs szobában nem estem hanyatt a hanzástól bár 10-15p nem bizti elég egy valós véleményre.....
És ahogy a nagyok mesélik a Hifi High End jéghegy csúcsa messze van az aljától... -
m3ss
veterán
válasz
Gubu0101 #181291 üzenetére
szinte az osszes audi egy alulkormanyzott orrnehez vmi. ha mar vennek 300+ loeros sok tiz millas autot, akkor legyen mar elmeny versenypalyan is az a par kor...mert autopalyan remelhetoleg gyorsan megunja az ember a 290-et. bmw legalabb nem csak egyenesben fun.
amugy sztem nem igazan lehet kihasznalni ezeket a kocsikat normal keretek kozott. egy rs7-et vagy egy 911-et ekkora tapadassal meg teljesitmennyel. nem mondom, hogy nem szeretnem birtokolni oket, de egy virsli gumis mx5 vagy gt86 tok fun a sarki boltba menet is... -
powerup2
addikt
válasz
Gubu0101 #181291 üzenetére
Nekem a hátsó kerék hajtás tetszik imádom mikor megindulok és már tolja a fenekét a kocsi. Főleg ha elindulok és úgy akarok sávot váltani a kocsi hátulja már a másik sávba van
. Egyeseknek tetszik szoktak mutogatni hogy szuper valaki csak nemzetközi nyelveken mutogat nem szépeket
. Németbe nagyon kulturáltan vezetnek itthon kéne tanulnia a vezetőknek. Németbe meg osztrákba járok elég sokat főleg mozis és hifis cégekhez. De most majd megyek gyár látogatásra igaz az akusztikai paneles gyártó lesz. De ha már kaptam meghivást elmegyek.
-
buci68
junior tag
válasz
Gubu0101 #181151 üzenetére
ugyan én csak kis fapados vagyok itt pár emberhez képest szerintem a
Hangfal célja a jó hangzást szerető ember számára, legszebb/szimpibb hang meghallása !
Én is igy voltam a Dynaudio val amikor vettem,
A Magnat qantum 655 mellett meghalottam, azt mondtam a Magnat "kuka" ( még egy jó erösítő után azért ismét meghallgatom na ezen vagyok ...)
És mivel a hang 1000% megvett libaőr stb ezekután nem is érdekelt hogy a hangfal hogyan néz ki .
Ami engem hátba vert az hogy a hangok nem csak a jobb bal hangszóróból jönnek hanem középen szembe énekel velem pld Michael Bubble Jaco Georg M . Bocheli ....De amit másoktól hallok, nekem is vannak hangszerek, az énekesek melllett a térben ...viszont
van az a hangkép / szinpad meséltek róla sajna még nem hallottam amikor annyira finom az egész hogy fenn lenn előrébb hátrább is hallasz hangokat 3D mondták, de nem a Mozis 3D a Sztereró ......Nos erről a itt van pár ember aki hallgat /hallott ilyet ők mégpontosabban megfogalmazzák neked nekem ....Ugyanis szerintem, lehet szép de a hangja mondjuk 30% gyenguszabb mint a hasonló árban lévő, nem csillivilli, de hangfal kinézetű másiknak
Hallgass meg többet arra a műfajra ami neked tetszik és a kedvenc zenéiddel netán 2/3 alkalommal is.
Nehogy az első sokkban ne vedd észre amit másikkal összemérve utánna igen ....Sok sikert .....tudom nem könnyű de szánd rá az időt megéri és szinte az anyagiakra is ezt mondható max veszel használtat .....
-
buci68
junior tag
válasz
Gubu0101 #181190 üzenetére
Hali
Végre valaki Németből te merre?
Én Pforzheim ( Stuttgart) itt car sincs Karlsruhe val eggyüt 5 Saturn/ Media ba voltam 1 bevolt valamicske 2 erősito 2 cd 3 hangfal.... Karlsruhe ba van speci Hifi High End bolt de nem jutottam oda Stuttgartba képzeld az Euronics nak 6..7 termes Mozi High end boltja van képen lattam szimpi.... És van itt a csoportba egy srác Salzburg ba van a Mediaba irkaltunk valami komoly cuccaik vannak több 10e Euros bemutao szett....
+491601627324 What's App Viber van... Jo lenne lenne a közelben kivel okosodni zenelni ide oda bemenni meghallgatni kinek milye van es hogy szól....
Stuttgart Karlsruhe Mannheim környékiek hahoooo 😀 -
VoidXs
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged