- iPhone topik
- Samsung SmartTag2 teszt
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
buci68
junior tag
igy külön is
Teloról Tidal lejátszás DLNA / DMR kontaktal ( Arcam Solo MkII igy műkszik ami röhely térben maga a Solo DAC ja megverte a LUMIND2 pedig nem olcsó DAC ) van oly jó mint ha egy NAD Arcamban stb. Tidal netán még MQA....képes is van és saját agyából játszik le ?
Netán utóbbi módon várható még térbeli plusz ? -
buci68
junior tag
válasz
BBéci #187780 üzenetére
szia
Arcam 750 kontra 390 ha jól kiveszem némi watt teljesítmény és a Dirac a fő különbség térhatásokat még nem lestem...
Ha mindkettőt tesztelted milyen volt egyik másik mozin gyanítom a Dirac már ha full akkor "verhetetlen " a 750 be egy kis korrekciós lehetőség van tudtommal.
750 verné 2.0 ban a 390 et ? netán a Wattok miatt jiobban megtámasztott ?
Ha jól gyanítom egy bibi lehet velük nekem Tidal lehetségem van ami a maga kategóriájában jó is.
De pld a Lexikon RV9 et ( építésileg 99.9% Arcam 850 ) nem tudtam rávenni Musiclive és Mconnectel se hogy lejátsza (((
Dinamika nagyon ott volt eme hiányosság miatt a Dirac tili toli játékba már bele se mentem hisz optimális lenne nekem ha Tidal + Zene és mozi egy masinkába lenne úgy hogy a 2.0 igencsak tudjon úgy szólni mint az Arcam Solo Mouvie MKII kicsit tuningoltan.
És pont ez akaszt meg a következő választásban vagy egy mozis de az min olyan teret adjon mint a Marantz 7013 pld a Netflixen lévő Maugli esetén az ember a Dzsungelben érzi magát full....
Majdnem vennék még egy 7013 at de a Dirac és már a full verzió igencsak pickál ...Igy más vasakon töprengek ismét .
Vagy egy egybe masina ami lkicsit listában van az Arcam rv 30 de ha egy mód van rá ha veszem valóban olyan legyen....
Annak ellenére hogy Stuttgart közelében vagyok sajna itt nem látok eladót csak 400km re Még egy bemutató termet néznék már ha van ez még polcon ...Mivel új ára "sok" igy is 3000euro ...
Meg 1 amit ugyanazon a helyen van Onkyo RZ70 na de gyanús sokat tud de ha kombora gondolok 2.0 ban elmarad és az is 2200Euro ((( csak mozira lehet sok .....
Igy egyenlőre kérdezősködöm próbálok egy Rv 30 tulajt fellelni egy tesztre ...
Teloról Tidal lejátszás DLNA / DMR kontaktal ( Arcam Solo MkII igy műkszik ami röhely térben maga a Solo DAC ja megverte a LUMIND2 pedig nem olcsó DAC ) van oly jó mint ha egy Arcamban Tidal van és saját agyából játszik le ?köszi előre válaszod )))
-
buci68
junior tag
Naposat
Arcam av 30 van valakinek ahol a sztereó is ki van maxolva ?
Lenne egy használt 3000Euro magasságban de kissé messze.
Elő infó nélkül nem mennék bele .....köszi
-
buci68
junior tag
Naposat 😉
Lexicon rv 9 Az Mconnect App én játszom le a Tidalt olyankor DMR t ír ki... mint anno a Arcam Solo Mouvie MKII n is DLNA...
De van hogy beleszaggat a zenébe
Mondták frissítsek 1x próbáltam nem látta az USB Stic et
Tudna valaki meglévő leírást csatolni ha van neki hogy is pontosan USB Stic formázni kell valamire stb...🙏
-
buci68
junior tag
Naposat
Lexicon rv 9 .....még 1x nekifutok hátha lesz valami megnyugtató infó főként akinek mint felhasználó vagy nemrég adta el. Elvben kicsit finomabb mint az Arcam 850 igy került képbe.
Vannak kik adnak vesznek RV 9 et nemtudom mit tudnak és mit nem mit akarnak tudni stb..
Ugyanis nem szeretnék olyat venni amitől némi fejfájás lesz.
Egy volt tulaj megvált tőle elég korán vétel után, mivel Firmware frissítések nem jöttek és voltak kisebb nyűgök vele ami elmondása szerint az Arcam 850 nél megoldottak arra váltott.
Akinek eladta az 2023 ban szintén eladta eme hír jött tőle :""Tavaly eladta a haver, mert összevissza keverte a felső hangokat. Kérdeztem, hogy felrakta-e a legutolsó FW és azt mondta az összeset felrakta, ami elérhető volt azt is ami tavaly letölthető volt, de nem történt változás. Azt javaslom mindenképpen próbáld ki, mielőtt megveszed. Olyan filmen érdemes, amit jól ismersz hanghatás szempontjából.""
Lehet ez csak egy egyedi probléma ?!
Köszönet !
-
buci68
junior tag
Hátha valakit lázbahoz
Marantz Cinema 30 ::: 3.374,25 €
https://www.projekt-akustik.de/marantz-cinema-30
[link] -
buci68
junior tag
Naposat
Van / Volt valakinek Lexicon rv 9 elvben ugyanaz mint az Arcam 850 némi válogatott alkatrészekkel így némiképp finomabb hangra.
Igaz egy hirdetés alatt ment a pimpong 850 vagy a rv 9 a macerásabb a frissítések érkezés miatt...
Illetve van a kisteso Lexicon rv 6 -
buci68
junior tag
Naposat 🌞
Mivel a Marantz 7013 at a barátom elkunyizta, tervben van a következő Mozis vas vétele.
Olyanoktól kellene ajánlás akiknek volt / hallották 7013 az
Audyssey MultEQ XT32 egész kellemes munkát végzett a tetőtér ferde sikjai okozta hangokkal...
Ugyan van egy Arcam Solo Mouvie MKII 5.1 Sztereóban is odateszi magát...
De bemérés / Dirac nincs benne magam gyanúja eme típusba nem utórendelhető.
Kérnék ajánlást Mozis masinára ami minimum a Maratz 7013 szintje 5.0 esetén
De valójában az a cél ha anyagilag belefér feljebb lépniVárva az infókat kösz 🙏
-
buci68
junior tag
Halihó
A minap sikerült hozzájutnom egy ARCAM Solo Movie 5.1 mk2 höz
Röpke próba után elhoztam, ugyanis csak a masina volt 2 kábelt hangfalat én vittem ...
Ami itthoni jelenség lett ahogy kicsomagoltan egyből :
1. pld CD szám indításnál a hangfalakon jól hallható pattanó hang , és ha automatán továbbmegy minden számváltásnál. Ugyanez USB bemenetnél. BD lemeznél is a kép ok de pld film logo lefut és a filmre átáll akkor is pattan .
2 Bluthnál az elsó szám kezdeténél pattan utánna nem
3. RCA és AUX hangbenetetre váltva és nincs ráköve semmi jól hallható sípoló hang min 2 csatornából. Ha van rajta valami akkor a zenével együtt fut a kis sípolás
2x nem reagált a távirányító kikapcsoló és némely gombjára, újra manuál kikapcs és jó lett. Itt esetleg a sok eszköz kezelhetősége is bele szólhatott igy nem tutti ez gép hiba bár az AMP gombot megnyomva sem volt reakció
Volt valakinek ilyen hasonló bibi ?
Egy bejegyzést találtam ott a DSP chip re terelődött a gyanu
Mivel állítólag 3 réteges spéci nyákja lehet igy nem mindegy ki nézi meg
Lett egy szerelő ajánlás a SONER Audióra de szívesen veszek más tippet is.
Netán valaki tud / látott más hibával lévő donort megköszönöm ugyanis a 2.0 hangja tetszik.Köszönet ha van pozitív megoldás
-
buci68
junior tag
Maposat 🌞
Kis technikai kérdés kedves Hifiben jártas barátom igencsak javasolja a
ARCAM SOLO MOVI 5.1 MK2 t
Mondván Mozi / Zenére is nagyon jó legfőképp a Sztereo hangja érdekelne ha valaki belemélyedt jobban
Illetve ha ráadásul hallgatta már Marantz 7013 es hang / kép miatt a Panasonic DP UB824 UHD vel szemben is milyen
Felveszi sztereoban a versenyt pld amim van Electrocompaniet eci 2 és hasonlókkalDe minden tapasztalat teszt link megköszönve
-
buci68
junior tag
Naposat Hang Fanok ))
BD játszó / Vetítő kérdés
Egy használt Panasonic DP-UB824EGK hoz sikerált hozzájutni 265 Eros áron
Mindene van használati nincs.
A nyelv beállításnál lehet kódot /ak is megadni, ha van MAGYAR megsúgnátok?!
Goggle nem tudta
Ha nincs max marad a Német ...Első körben tetszetős a képe de még teszt délutánok vannak.
Jó tanácsot elfogadok ha van benne valami okosság trükk.
Állítólag lehet régiókód mentesíteni ?
Egy furi volt az LG BP 730 BD lejátszó lejátsza a George Michael Live in London BD lemezt
de a Pana nemtudja tekeri tekeri és nem tudja értelmezni.
Gondoltam régiókód bibi van de a lemezen és a tokon nem látok jelzést vagy van egy fix helye ahová eldugják ? Csak vaksi szememe nem látjaVan valaki aki Vetítőzött eme Panaval röpkében meglestem a
Wievsonic 7720 FullHd m on is
és a 4K UHD s ACER H6815BD is hát nemfeltétlen indokolt hogy megvegyem 4K s t
Pláne azokután hogy kiderült a bemenő jel lehet 4K de a vetített kép csak FullHd.Nektek feltünk a "4K vetítőre " váltásnál valami komolyabb képbeni javulás ?
-
buci68
junior tag
válasz
#62435328 #183230 üzenetére
Németorszagban vagyunk az Avatar 2... 7 én megjelemt de csak Angol Nemet Francia Spanyol Lengyel nyelven
Igazából ezért is gondolkodtam fejlesztésen 4K felé de elszomorított a 4K vetítők lebutítása
Hisense PX1-Pro 90-130 Zoll még ennek nézek utanna hatha ez tudja nem csak a nevében írva..... 😢
Egyebként nem is értem tudtommal a BD lemez akkora hogy az Europai nyelvek siman ráférnének Egy normal filmnel tutti mert ugye az Avatar 3D ben 2 lemezes de bruti jó!!!!
Matrix is érdekes itt kinn megvettem a sorozatot 1 dobozban UHD és BD van a dobozokban van amelyiken van magyar nyelv kb a felén nincs.... -
buci68
junior tag
válasz
krx21 #183221 üzenetére
Sony UBP-X800M2. Probalgatok az Amazontol kicsit a kimenetekben keveslem ami jó kb 270...300 euroért elérhető Panasonic 820...824 kb 400 euro kimenetben kánaán de a kepminőségére kiwi lennék.... És kérdés meg merre megy a világ mennyire lesz 4K s A 3D sajna kezd kikopni
Egyebkent a 820...824 Panasonicnak milyen volt a képe a többihez képest? Illetve a csúcsmodelljükhöz képest a 9000 9004 tényleg annyira odaver?! -
buci68
junior tag
válasz
Vikthor #183220 üzenetére
Koszi
Sony UBP-X800M2. Probalgatok az Amazontol kicsit a kimenetekben keveslem ami jó kb 270...300 euroért elérhető Panasonic 820...824 kb 400 euro kimenetben kánaán de a kepminőségére kiwi lennék.... És kérdés meg merre megy a világ mennyire lesz 4K s A 3D sajna kezd kikopni
-
buci68
junior tag
válasz
Quetz #183222 üzenetére
Szia
"egy 20k-s soc is teljesen jó 4k képet ad"
Pontossan ez melyik masina?
Amazonon keresztül ez van próbán :
ACER H6815BD DLP Beamer (4K UHD (3.820 x 2.160 Pixel), 4.000 ANSI Lumen
Amugy egy wievsonic hd 7720 as van fullhd masina kép kb oly jo mint a fenti Acer Annyi akadás van 4k nal mivel nem 4k képes nincs lwjatszas
Bár lehet van olyan kütyü a neten ami becsapja a lejatszót ha már ugyis csak fullhd kép vagyon -
buci68
junior tag
válasz
jézusom #183218 üzenetére
Megtudni melyik a jobb 4K BD lejatszó masina képminőségben egyáltalan meddig kell elmenni
Vagy mivel a vetítők 4k ráírás m3lett is csak fullhd tudnak tök mindegy a lejatszó 4k is tud e....Valamint igaz e amit allitanak a 4k vetítő csak 6000 Euronal vetít 4k t többi mind lebutit fullhd ra illetve netan csak felszálláz 4K felé
-
buci68
junior tag
Hali
Jelenleg van egy Sony UBP-X800M2 4K Ultra HD Blu-ray
lejatszó nálam.
Vetítőzöm 120" ban van ki tesztelte pld
Panasonic DP-UB824. / 820.UHD Blu-ray Player
Netán Panasonic DP-UB450EG-KEsetleg más típust / márkát főkent a kép minősége színei miatt...
Van egy kb 8 éves LG BD 3D lejatszóm alapvetően rendben van de 4k nem bírja ☺️Bár érdekes az egyik boltban azt mondták az 1000 Euro ig vetítők a 4k t veszik de a megjelenített képet butitják FullHD ra csak a 6000 euro s masina ami valós 4k képet vetit.
Hiába van a szövegekben a 4K Nativ megjegyzes az 1000 eurosoknal -
buci68
junior tag
halihó
Lett egy Marantz 7013 pát hónapja.
Mivel kicsi kedvencem megjelenik BD 4K ban AVATAR 2 a napokban itt D ben is és jó lenne otthon is elérhető lenne a Magyar nyelv miatt de ahogy olvastam regebben kétséges .Jelenleg egy 3D FHD LG BP730 BD lejátszó és melette egy Viewsonic FHD vetítőn peregne
bár mindegyik jó de csak csak birizgálja a kobakom a 4K UHD irányzék
mivel lett Sztereo erősítő ( Electrocompaniet ) is amit halottam, Stream re sem rossz a
Panasonic DP-UB9000 UHD utódja a 9004
Kell e idáig költekezni vagy szinté elegendő a lejebbi modell is
Panasonic DP-UB824EGK / 820
Panasonic DP-UB424EGK
Az AVATAR 120 FPS ben készült van lejátszó ami ezt is tudja ?
Da ha van más Márkában ajánlás megjelölve, is szívesen veszem.Vetítőben ami 3D t is tud
Acer H6800a DLP Beamer
Viewsonic PX701-4K ( talán nem 3D )
Egyéb ajánlás ? DLP célszerű ugyanis a Jesszuska hozott 4db 3D szemcsit hozzá ....ILLETVE
Netán egy Laptop célszerűbb BD 4K lejátszónak ? valamint lehetőség lehet zene lejátszásra is TIDAL...Master ...
Megütik hangminőségban a StreamDAC ok hangminőségét ?
Pld Lumin D2 elvben audiophile kategória lehet ellenfele ?
Eme esetben a néha láttott Dedikált "besorolás" mit jelent pontosan ?
Laptopban valami ajánlás ....Jelenleg Dynaudio Excite 36 H.falak vannak ...
Van volt valakinek Heco ALeva 602 je ? Hová tehető hangban komoly Sztereóra alkalmas ?Előre is köszönet
-
buci68
junior tag
válasz
Gubu0101 #181537 üzenetére
Hát nem mindegyik mert akitől én vettem az vett egy NAD 7....Mozist vett... azt mondta karikor 3000 E volt januárba 4000 lett az ára
A chip és egyebek miatt kitudja megy e még fel
A 7013 tulaja tippje az volt még megy feljebb is az ár igy az 1100 ból 1000 lett de ez legalább garis még ....Amiről lekéstem 5015 kb 650 volt de nem volt X32 bemérése
Szerinte amit vett abba van már és jobb ....
Sajna sok gép nincs fenn de szerencse ha van lehet beesik valami ....Illetve az otthoni oldalakon is beugorhat
Ha a zenei minőségre utazol akkor gyanítom a lehető legmagasabb szériaszámot vedd ha csak mozi akkor lejebb lehet engedni ....De vannak itt sokan kik ha szűkített kívánság listád van jobban tudnak masinában tól ig ot ajánlani ....Én újrakezdő vagyok sajna 55 éves korom ellenére "csak most " tudok csípőből venni ezt azt eddíg, és kicsit még, a család az első ...Pedig mint itt sokan a zene a mindenem még ha nem is vagyok benne doktori szinten )))) Számom megvan elérsz ha nem írj de ne itt mert nem mindíg vagyok az oldalon jobb pld a WhatsApp ....... Ja nem tom ha komoly gép lesz hangfal is jó ha van annak megfelelő vagy jobb mert egyébként sánta .... -
buci68
junior tag
válasz
Gubu0101 #181526 üzenetére
Már elküldtem Privatban is.. Sajna nem engedi még betenni a csoportba amig valaki nem válaszol 😮 Na de akkor most hátha pár nappal később megy 😀
Hi
Ha tudja amit szeretnél és pláne megtudod hallgatni és tetszik akkor 👍
Ha idáig nem volt eme szinted akkor mindenféleképp többet fogsz kapni / hallani
Én a Magnatokhoz kerestem egy kb 300...500 € t Av t szoljon a mozi jeligére.... Na de nekem van a Dynok amiknek igencsak jó hangja van Igy amikor feldobtam a kérdést itt es a gedeon mozi fece oldalon miután megvettem a Saturnba a Denon 760 at kb 1 éves modell!!! Sokan azt irták a Dynok mellet neeee egy belépő minőség legyen hanem közép felső pld 7 es széria vagy régebbi felső kategória Denon 7200
Igy 760 vissza Saturnba... 😮😀
De nem bántam meg 7200 nem volt csak messze és be is akartak csapni.... Igy be lépésnek 7013 lett amit neemmm bántam meg mivel a Magnatokbol is kipréseli hangminősegben kb a maxot.
Gondolkodtam Cinema 60, 5013 6015 de a tesztek alapján jobb hangzásúnak igérkezett a 7013 és eggyárba volt a 6015 el ami ugyan újabb van amelyik ebben van ami abban nyújt mást de nállam a hang volt az elsődleges.....
Ha hangra vagy szomjas és tetszik vedd meg max párhónap és átcseréled.... Én se adtam fel perpill hogy 8013 vagy 7200 legyen Ami még fontos a Denon netan a Marantz egyes típusai Márciustól kapnak DIRAC lehetőséget Itt a csoportba nagyon dícsérik eme kalibrálást.... Ha veszel újjat netán részletre pld elötte figyelj mit mondanak akik tesztelik pláne itt a csoportba ugygondolom megmondjak az igazat A nyilt színen a cikkekben lehetnek érdekek... nem szabad komondani na ez car/carabb lett....
Gondolom a Magyar 7013 at láttad a Gedeonon?! Arra irtam feljebb 400...450 000 e ok vagy alatta Sajna elszálltak az árak aki látja nem enged max picit...
Nekem mint első masina bejött 7013 nagyon pár hét hónap leülepszik és kiderül kiváncsi vagyok e a nagyobbakra 😀
Pld akinek Cinema 60 van az kb 1.5..2 millas cuccok között hallgatja ( vegfokkok stb) és elégedett
Netan googhlezd ki van e komoly moziszobas Euronics mint itt Böeblingenbe áruház és 4 Hifi Mozi High And Hangfal szobák brutal.... Menj kérdezz hallgass...
Ha gondolod gyere el hangfaladdal 75417 Lomersheim
Én mint gyakorlatlan de fülünk van megteszteljük tetszik e.... Mint írtam is +491601627324 whatsApp van viber.... -
buci68
junior tag
válasz
Quetz #181528 üzenetére
Sajna 2 Busz járat között tudok irni vagy piroslampanal😮
Szerintem eltalaltad amit gondoltam ugyanis..
Felmerült a kérdés bennem ha a HEOS t használom telefonnal irányitva ott az infoban azt írja 44khz 16bit a minőség
Tudván a Tidal tud többet leadni Master ben gondoltam egy ilyen box aegítségével kicsikarható egy mégrészletesebb hang középen....
De lehet ami a 7013 ban van belső anyag / programnal jobbat eme dobozokkal sem lehet kicsavatni belőle....
De délután megjönnek kipróbálni ki fogom....Akkor azt mondod a Magnathoz jó ez az anno Hifiboltba vett 2.5mm2 kábel Oelbach emlekeim szerint oxigén mentes.....
Tudsz olyan cikket videot amin korrektül le van irva mi is van a hangfalkábelekkel?!
Melyik mit ad.... Netan még rca.. koax stbAzert köszi
-
buci68
junior tag
Haliho
Megy a tapasztalgatás Marantz 7013 téren pláne hogy ma 17.00 szabad vagyok... Család elment Mo ra 1.5 nap élvezet film zene stb bármivel bárkivel 😀
Technikai kéedés :::
HEOS futtatom a TIDAL t telorol vezérelve infóban 44khz 16bit ir ha jol tudom az a CD minőseg
HEOS többet tud csak én látok ennyit és valós adat.???
Telom Bluetooth al csatlakozik Aptx kiirja ha a Dynaudio connektbox al cseveg
Deeee ha a 7013 al ami elevben Bluetooth 3.0 + akkor sima kontakt van.
E [kép] [kép] [kép] rre gondoltam kicsit a szösszeneteket teret szebbé tenni
Próbakepp hogy a frekiknek ne legyen határa 😀
Illetve a nyamvadt Magnat quantum 655 ből kihozni amit tud.....Szóval ennyiert humbuk vagy lehet elvárni valamit hamár Hi Res és 384kHz / 32bit el dicsekednek rajtuk.... Ez a nagy kérdés..
Illetve ha ez "gagyi" akkor honnan indul ami Stream Tidal nak már oksa párositva a 7013 al vagy Denon 7200 ha majd lesz netan az aktív Dynaudio Focus 200 XD ből is többet kiprésel?!?!Ugyan már irtam tapasztalati ajánlasokat kérnék hangfal ( Oelbach oxigen frei 2.5 van ) kábelre Rca Hdmi Digit Rca stb.... Had okosodjak ne kelljen 10fajta kábelt venni... Mire....
Köszi
-
buci68
junior tag
válasz
Vicarious1 #181447 üzenetére
Szia
A piacon kikoptak Denon 7200 ak amik 900 euro k voltak 😮😪 Igy lett egy 7013 2.5 ev gatrival...
Sőt mostmár talan nyugodtan irhatom.... Volt egy tulaj akivel megegyeztem 800+ DHL szállitasba ugy hogy Ő felhivott Hamburgbol... Elmondása szerint Fogorvos
Pénz elküldve PayPall Vevőbiztositva na utanna 2 napig nem válaszolt Nem vette le a terméket vagy foglaltba tette volna ... Sőt felháborodott hogy mennyit irok neki WhatsApp... Persze ugyanis szóban elmondtam neki tegye postára péntek ha szerencse van szombat itt..600km..
Na eljatszotta a félőset a sértődöttet mert írásban baxtataom nyilatkozzon mikor küldi Persze 3 nap csönd utan PayPall bejelentve irasba... tegmap óta itt a pénz a Qva any... t.... NOS az Ebaykleinanzeigen en EGYRE TÖBB A CSALÓ!!!
Jól emlékszem neked volt M. 7011 elvileg drágabb mint a 7013 bár tudásban egyformának tűnik... Amit már irtam is olyan hangot teret hozott ki a Magnat qantum 655 ből hogy lestem.... Most okoskodom össze a Dynokkal csak az idő kevésGyenge tapasztalatom alapján HEOS nát hallgatva a TIDAL 44khz 16 bit kellemes de a Bluetooth annak ellenére hogy 3.0 van benne amit kicsit gyengének tartok kellemesebb a hanzás... De majd valahogy orvosolom Jo lenne egy 5.0 Aptx minőség minimum.... had legyen a Master minőseg hallható....
Ha van jótanácsod szívesen vesszem...
Pld milyen kabeleket hasznaltal a 7011 nél hanzásra mit tett.... Stb.
Üdv....Ha valaki játszani akar a vagy fogorvossal vagy nem az.... kicsalni a nyulat a bokorból csalo vagy.....
Itt a link [link]
En meg a mami telojarol rairtam meg van e annak ellenére hogy elvben megvettem azt irta meg... De szerdán még meg kellett neki nézni van e doboza es a tartozékok 😮😀 Ami ugyan hiányosan de előző vasárnap még megvolt legalabbis irasban tutti 😀😀😀 -
buci68
junior tag
Kérnék ajánlatot 4k uhd BD lejátszora tipp a Panasonic 4 széria ok? Pld Panasonic DP-UB424EGS
LG UBK90 Ultra HD 4K Blu-ray-Player volt de viszzaküldöm amit a neten irtak a felhasználók van hogy 4k filmnél megakad, múltkor ki se lehetett kapcsolni.....
Illettve az optikai csatlakozon ugye 5.1 megy át
A Digital Coaxialon is max 5.1 ?A Marantz 7013 mellé de ha lesz D 7200 vagy továbblépés valamikor....
Egyébként a Marantz 7013 sztereoban melyik hangfalakkal vam super Sztereoja?
Monitor Audio Silver???
Netán szereti a Dynaudio t is?! -
buci68
junior tag
válasz
mettek #181394 üzenetére
Tegnap vettem egy Marantz 7013 at a nyamvadt Magant quantum 655 oly hangszinpadot varázsolt hogy meglepett
De a Aktiv Dynaudio Focus 200XD ra akarom rátenni Externalban és úgy hogy zümmög ))
jó kis falak .....
Gondolkodtam a 6015 ön de a Cinema 60 is látképbe volt, de egy teszt szerint a 7013 jobb zenében ...Sajna a Denon 7200 ellett adva de még vadászom tovább hátha leesik beesik valami )))
Elveben a Monitor Audio Silver ekkel is jól szólnak )))Szívesen veszem tanácsaid ha már kb 1 hajóban utazunk )))
-
buci68
junior tag
upsz a 600 km Denon 7200 tulaj felbukkant elmondása szerint nics bemérő mikrofonja
nekem az onkyo tx nr 515 és ugye a 7013 marantz tól is van 1*1 megfelelnek számára ?
-
buci68
junior tag
napos estét ))
1x is köszönöm mindenkinek az eddigi segítséget
Mivel a Denon 7200 ok elkoptak 400km en bellül a 600km es meg "még kérdéses " de majd mesélem....
Arcam ajánlatokat se feledtem !!!!
igy kíváncsiságom és Mozi szomjuságom oltására a 6015 és a 7013 Marantz között, ment a matek perpill a 7013 lett a még 2 év gari miatt és némely leírás jobb hangot / szolgáltatást igért. ( nem a 4K 8K téren )A Magnat qantum 655 ök életre keltek lett egész jó hangjuk és némi szinpad is keletkezett, a kettő között ....a 3 osztályú hangzásból kb lett egy mostanság jól szereplő Mo válogatott szint.
Igazából az elődjét a 7011 ha valaki hallotta e mellett kíváncsi lennék van e főként hangban különbség
Ha már az eggyik kommentben elhangzott a 7011 jobban tetszett mint a Denon 7200 annak ellenére hogy másik liga ...de nem feledve az Arcam10 nyert )))Ha valakinek eme Maratz 7013 van tapasztalata tanácsa jöhet hisz elkezdödött 1 órája a tesztelgetés
De a nagyobb halak sincsenek feledve D. 7200 M 8012 , netán valamelyik Arcam ....ha oly ajánlat van rácsapunk ))))illetve 1 kérdés jól sejtem a Tidalhoz a benne lévő 3.0 EDR Bluth karcsú ...Javaslat a tuningolásra ? a Tidal a Heoson bellül érhető el ? Vagy csak a még nem frissítés miatt nem leltem meg?
-
buci68
junior tag
válasz
Gubu0101 #181326 üzenetére
nekem kb 30 km de ha valaki szereti a HIFit és felette érdemes elmenni
Amikor én voltam kb 18.00 körül pár ember volt senki nem volt a hifiszobákban Igy ahol valami szólt beültem
Igazat megvallva a csúcs szobában nem estem hanyatt a hanzástól bár 10-15p nem bizti elég egy valós véleményre.....
És ahogy a nagyok mesélik a Hifi High End jéghegy csúcsa messze van az aljától... -
buci68
junior tag
válasz
powerup2 #181299 üzenetére
Szia
a minap voltam a [link] Euronics XXL Sindelfingen Stutti 30perc tőlem mellett 30perc tőlem fentebb a telomról szerettem volna képet betenni, de csak a szöveg látszódik (((
Szerintem igényes cuccaik vannakDe mint ebben sokat látottak ti kivesézitek
Meglepően sokrétű a Hifi osztály, 4 szoba, nem néztem mi a légdrágább majd 10 év után mellbeverő élmény volt a látvány pláne a Media / Saturn üres polcai után ....Házimozi szobában sikerült pár szám erejéig meghallgatni a Marantz 8015 gondolom a mindenféle kapcsolások miatt is kellemesen szólt, nem dobtam hátast tőle.
Ugyan nem egy gagyi hangfal lehetett a KEF R7 5. 000 Euro De lehet nem ők a legjobb páros Sztereóra.
Illetve minden bizonnyal a fülem hozzá van szokva a Dynaudio Aktívhoz és többet kellene nyugiban mást is hallgatni megfigyeni ....rajta vagyok hogy mégtöbb élmény legyen ha a fülem is tudja a szinteket meglépniValószínű a Magnat fapados hangja után a Dynok hangja akkora ugrás volt hogy eme másik szinteknél is valami hasonló különbséget "várok" szint ugrásban.
Elképzelhető akkora már nem lesz csak finomodik minden / sokminden az élményre nyitott vagyok mégha netán nem is gondolom elsőre megvenni a számomra kifizethető de kasszakiürítő megoldásokat ( első a család gyerekek ) gondolom mint másnál isDe köszi az ajánlást igazából az akkor jó ha hazafelé megyünk ugyanis innen kb 700km
google okosan súgott van itt még kisebb cég akiknél lehet kutagodni
Eme hangfal áradat hosszú idő után szemet győnyörködtetőa kép a netről kivágott igy car de a fenti linken aki rápillantana ottvan .
Bizonyos dolgokért meg lehet küzdeni, de van amihez nem árt egy lottó 5 ös
-
buci68
junior tag
Az előbb nem sikerált becsatolnom utólag
Stuttgart Böblingen egy gyenge kis Euronics XXLnem gyenge.... 40km innen meg a Media Saturn üres 😅😪
Egy szobában a Maratz 8015 hallgatva egy KEF R7 en 5. 000 Euro / pár és persze itt ez még occsó...
Hát lehet a képek nem akarnak felmenni kicsit gyalorlatlan vagyok -
buci68
junior tag
-
buci68
junior tag
válasz
powerup2 #181278 üzenetére
200 kmh miiii a vaze meg egyfolytában a piros karikát dobálta fel ....karácsonykor hajnalban volt tuttti a sötét miatt a táblák ugyan betartva nem tudhatni hol van ideiglenes telepített fotogép és jogsi repül De azonkívül 200 tempomat Q5 3.0 TDi 30le )))) élmény volt
250km münchen kb 1,5 óra de 2 óra mulva az Osztrák hatás Na ja a mami többet csipogott mint a navi "gyorsan mész ..." a lejobb Idő szintén karikor 880km 2x megállás 6óra 20 per -
buci68
junior tag
-
buci68
junior tag
BBéci
és tapsztaltabjaihoz kérdések
1.
Még mielőtt megérkezne a várvavárt Hámozi AVR kérdés ....hogy növelni lehessen a meglévő Dynok hang élvezetét :::Igyekszem képeket becsatolni a nappalink a tetőtér miatt srég oldalról nézve mint egy derékszögű háromszög
teljes terület kb 8*5m ....amelyik részen van a kanapé az kb 4*5m Tv oldali magasság kb 3,4m HAngfalak tásolsága egymástól kb 3,6 m ágytól 4,5mMint látható a bal oldali Dyno mögött 15cm re szekrény üveg sarkos ajtóval, jobb oldalon a sarokba hátsófaltól kb 30cm re A bútorok mozgatásásra extra esély nincs ugyanis a házi sárkányom tüzet okádna de hátha van optimális megoldás Netán a h.falak költöznek és úgy mond " mozi" szoba lesz a másik kisebb helységből....
Várnék ötleteket annó letettem mindenféle utánolvasás nélkül ugyanis a szerelem elvakított és akkor úgy szupi volt lehet van jobb megoldás ... ( a Denon azóta vissza a Saturnba )
2.
nem feledvén BBéci mondatát a Denon A1H ,3800H, és 4800H, kap márciustól DIRAC támogatást ......élőben ez már a kulisszák mögöttieknek hallható volt e ??? vagy ha mégsem mennyire lesz ellenfele a DiRACOS Arcam és társainak ???? Kap e más Denon DIRAC ot ?
Ha netán megadható a nagy esély hogy ütős lesz Dirackal a 3800 is megüti a Dynoimhoz mért mérzét vagy a 4800H a befutó....?3. Marantz 7013 végerősítői is csatornánként kikapcsolható ?
4
mit tudtok a Youtube on feltett Hi End pld [link] feltett zenék milyen minőséget képviselnek ?
NBR MUSIC HI RES AUDIOPHILE [link] Dynokon kellemessen szólnak a kis nyamvadt laptopomról lejátszva is bluetuth on is .... -
buci68
junior tag
válasz
Gubu0101 #181151 üzenetére
ugyan én csak kis fapados vagyok itt pár emberhez képest szerintem a
Hangfal célja a jó hangzást szerető ember számára, legszebb/szimpibb hang meghallása !
Én is igy voltam a Dynaudio val amikor vettem,
A Magnat qantum 655 mellett meghalottam, azt mondtam a Magnat "kuka" ( még egy jó erösítő után azért ismét meghallgatom na ezen vagyok ...)
És mivel a hang 1000% megvett libaőr stb ezekután nem is érdekelt hogy a hangfal hogyan néz ki .
Ami engem hátba vert az hogy a hangok nem csak a jobb bal hangszóróból jönnek hanem középen szembe énekel velem pld Michael Bubble Jaco Georg M . Bocheli ....De amit másoktól hallok, nekem is vannak hangszerek, az énekesek melllett a térben ...viszont
van az a hangkép / szinpad meséltek róla sajna még nem hallottam amikor annyira finom az egész hogy fenn lenn előrébb hátrább is hallasz hangokat 3D mondták, de nem a Mozis 3D a Sztereró ......Nos erről a itt van pár ember aki hallgat /hallott ilyet ők mégpontosabban megfogalmazzák neked nekem ....Ugyanis szerintem, lehet szép de a hangja mondjuk 30% gyenguszabb mint a hasonló árban lévő, nem csillivilli, de hangfal kinézetű másiknak
Hallgass meg többet arra a műfajra ami neked tetszik és a kedvenc zenéiddel netán 2/3 alkalommal is.
Nehogy az első sokkban ne vedd észre amit másikkal összemérve utánna igen ....Sok sikert .....tudom nem könnyű de szánd rá az időt megéri és szinte az anyagiakra is ezt mondható max veszel használtat .....
-
buci68
junior tag
-
buci68
junior tag
válasz
Gubu0101 #181190 üzenetére
Hali
Végre valaki Németből te merre?
Én Pforzheim ( Stuttgart) itt car sincs Karlsruhe val eggyüt 5 Saturn/ Media ba voltam 1 bevolt valamicske 2 erősito 2 cd 3 hangfal.... Karlsruhe ba van speci Hifi High End bolt de nem jutottam oda Stuttgartba képzeld az Euronics nak 6..7 termes Mozi High end boltja van képen lattam szimpi.... És van itt a csoportba egy srác Salzburg ba van a Mediaba irkaltunk valami komoly cuccaik vannak több 10e Euros bemutao szett....
+491601627324 What's App Viber van... Jo lenne lenne a közelben kivel okosodni zenelni ide oda bemenni meghallgatni kinek milye van es hogy szól....
Stuttgart Karlsruhe Mannheim környékiek hahoooo 😀 -
buci68
junior tag
válasz
BBéci #181178 üzenetére
Akkor javaslod még az Arcam avr 760?
Az itt kb 1300 1400 euro
Arcam avr 10 kb 2000 euro 😮
380 is ok? 750 euro lenne ha megvan....
Illetve van 400 500 550 600 is ha jól láttam
Illetve mi a 3 legjobb erősítőd a 760... Netán a 7200w?
Sugj a napokban jo lenne végre venni 1 et már kifúrja az oldalam a kíváncsiság....OTTHONIAK FIGYELEM én is ott vadászok ebaykleineinzegen. de sajnos az "jó olcsó" vetelnek hirdetett cuccok sokszor csak pénzed el és semmi.... Pld mi 1 telefon miatt igy vagyunk 2 éve ügyved pénz semmi... CSAK BIZTOSITVA vegyetek vagy személyes Sajna ez a világ lett 😪😪😪
-
buci68
junior tag
kérnék véleményt pláne ha hallottad mindkettőt
kaptam az egyik kedves tagtól egy összehasonlító listás webeet
Marantz sr 7013 vs 7200WA [link]
valóban ennyire közel van hangzásban a kettő egymáshoz ?Ileltve a koránál fogva is a 7200W ahogy látom bluetooth kapcsoaltban gyenge ha jól sejtem
( Tidalt lejátszani ) lehet ezt stick szerűvel tuningolni ?
Illetve Spoty van benne a kicsi agyába a Tidál belepréselhető ?
tudsz erről valamit ?
Szűkül a kör pláne azért mert nincs ezekből sok használt és a 7200W ért oda vissza 800km utaznék a 7013 a szomszédba van ...Persze ha akkora hangzás különbség 7200W javára akkor gooo messze ( a 8500 sztem a 1450Euros árával lehet csaló volt )hallelujahhhh a válaszért )))
-
buci68
junior tag
válasz
Vikthor #181128 üzenetére
jól tudom 7200W tulaj vagy ez helyes ? ::::
Jól hallottam a Denon 7200W... WA a távirányítója gombjainak segítségével Test üzemet lehet lefuttatni?
Ha igen ez a 8500 is igy van?
A Teszt lefuttatása ha a HDMi vel van gond azt is kidobja?
Ha tudja valaki a menetét irja meg... Vagy ha van valahol leirva/videó és belinkeli....
Most volt is egy Hirdetés 7200WA ra 600 euro alkalmankénti Hdmi jel kimaradással 1 napon bellül elvitték 😮😪 -
buci68
junior tag
Halihó
Jól hallottam a Denon 7200W... WA a távirányítója gombjainak segítségével Test üzemet lehet lefuttatni?Ha igen ez a 8500 is igy van?
A Teszt lefuttatása ha a HDMi vel van gond azt is kidobja?
Ha tudja valaki a menetét irja meg... Vagy ha van valahol leirva/videó és belinkeli....
Most volt is egy Hirdetés 7200WA ra 600 euro alkalmankénti Hdmi jel kimaradással 1 napon bellül elvitték 😮😪 -
buci68
junior tag
válasz
Vikthor #181108 üzenetére
árban bekalibálni jó a2,5M kb 5000 Euro volt a lista ára
Én bemutató / kiállított db ként 2600 Euro ér vetttem az kb 1.1M abból is van mozi de natán nem a legjobb ))) de ennyiért már lehet nem szól carul ....Irtam privátban is neked ugyanis van hogy várnom kell ugyanis a rendszer azt írja amig valaki nem szól hozzá nam csatolja be a,it írtam ))))
-
buci68
junior tag
válasz
Vikthor #181080 üzenetére
szia
Irtam neked privátba is ezelött is légyszi nézd meg
" mivel a rendszer azt irta amig nem szólnak hozzá többet nem irhatok "a Denon 7200W és a WA között az a különbség hogy 3D auro eleve benne van igy a leirásokban ez anno 200Euroval több is volt mit a W Vagy teljessen mást tesz az a panel amit utánna kap a maga 200 Eurjáért ...?
-
buci68
junior tag
válasz
BBéci #181103 üzenetére
néztem már M 8012 sajna 1db van és az majd 1900 euro
De jól értem ha a 7200 tulajjal nem sikerül megeggyezni illetve idáig vissza se írt akkor még jó alternatíva a 8500 ?
Vész esetre maradt a 7013 és a 6015 is de fentről jövök lefelé ha végképp nem bírok magammal
és kötözgethetnékem van ....de azért :::
-
buci68
junior tag
kukucs
a vadászat folytatódik és láképbe került egy Denon AVC-X8500H még garis is 1400 Euro ért
( ugyanis az 7200W tulaja egyenlőre nem válaszol )
Hallotta valaki már a 8500 at ? Igaz va aki ezt vallja a 7200 még mindíg szebben szól ....Én meg ma szabad vagyok és "mehetnékem van " az egyiket megnézni ha ok megvenni ...
-
buci68
junior tag
kis korekcio bár lehet elvben a 2 Aktív kb ugyanaz belső elektronikában netán a minőség minőségibb anyagok vannak az enyémben
nekem Dynaudio Focus 200 XD van [link]
van távja pár kapcsolási lehetőséggel
egy kis konnekt doboz gyári dyno ami wifi és bluth kontaktot kezel valamint töle kap jelet a 2 hangfal
Igazából kábeles összeköttetéssel még nem is próbáltam lehet még szebbet szólna
És ugya a hangfal hátán a már említett bemenetek némi kis kapcsolókkal db állítására és melyik Master Slave és most nézem EXTERNAL ra is lehet kapcsolni fizikai gombal...mint irtad is ...hozzáértőbbeknek itt bővebben .. [link] -
buci68
junior tag
Oh köszi a gondolatokat
Mivel Építőipari Technikumban nem oktattak ilyesmit és manapság mindenféle felskalazok térhatáskeltők vannak így gondoltam "buta fejem" 😀 had okosodjon gondoltam kérdezek.... Deee nagyon köszi hisz egyre többet tudok tőled is és másoktól is. Pláne jó hogy amit gondoltam az első Dyno hamgfalak beolvadhatnak Mozi frontnak 😀👍💪🙏 hangzás végett hely miatt ne legyen hangfal hátán hangfal iés ugye amit perpill nem kell kiadni anyagiak lehet átcsoportosítami máshová 😉
Nem tudom te ismered e a Denon 7200W 2016 ban anno csúcs gép volt nagyon dícsérik a hangzását még az utód 8500w t se mondják olyan hangúnak Iletve ami számomra elérhető 6015 7013 Marantz ok de mivel mondtad a Dynok mellé netan "kevés" igy feljebb tolódott a léc 😉 De megvallom lehet ma melathatok egy Denon 7200W 1 tulajos.... -
buci68
junior tag
ugye én mint nem okos csak bevillant nekem is hisz arra van ....))))
akkor mondhatni netán egy közepes erősítő kimenő jelét is feljebb tudná tornázni a Dynoban rejlő technika ?! Vagy az már nagy ugrás ....Úgymond egyenlő ellenfelek legyenek egymásnak engedve... )))
És köszi a lelkes segítséget jólesik nem vagyok egyedül ....)))
-
buci68
junior tag
Köszi részben egyre gondoltunk már csak azért is mert igy hasonló hang megmaradhat és ahogy írtad is nem kell hangfalakkal kisérletezni......
Sajna a Magyar Dynaudió forgalmazó azt mondta a pre out ne kössem össze a Dynaudio analóg bemenetével nehogy valami bajt csináljon pedig Ő maga mondta pld lemezjátszó ráköthető mondtam na de ha az akkor a preout jobb bal oldal miért nem ....nem tudott indokot .....Na de mindegy ....Igen nem vagyok járatos benne anno csak a kicsi dolgokra jutott ...Most kicsivel többre jut és amit az elmúlt 10 évben vettem felhasználom vagy marad otthoni szabadságos hallgatásra .....
Na de a lényeg igyekszem azoktól infót kérni akik mostanság és a multból is jobban benne vannak ...
De anno se volt könnyű most hogy a világból mindenféla márka elérhető mégnehezebb a döntés illetve az anyagiak kb teljessen be is korlátozzzák ki hová nyúlhat ....De minden tapasztalti infó amit kapok eggyoldalon segít és néha meg is keveri a kobakom )))
Ennyi így gyorsban -
buci68
junior tag
válasz
Vikthor #181080 üzenetére
szia
igen fenn be is írtam másnak is ez van ahogy néztem Ő is magas fokon zenél
Tidal ekérhető vele direkt ? vagy úgy mint a Dynókkal is sok esetben telorol / laptop APTX kontaktal zenélek . Gondolom ez a 7200 típus már Hi Res Audio magas felbontást ? Sajna az 1 db 350km van tőlem ...De lenne az a hangzás / ár amiért elmegy az ember vagy a DHL 2 nap alatt idehozza csak ugya csak csak műszer..!!!!
Igazaból birizgat a Marantz 7013 kb 2/3 éves modell 13/14Kg a teteje alatt eggyel lejebbi mint fenn is írtam 900/1000 Euro áron még 2 év garival ....kb mint az újabb tesó a 6015 ...
Anno a teteje a 8012 [link] volt az kb a 7200 lehet a Denonnál
Az is van 1 db [link] itt a hirdetése egy komoly Klips 11.2 Hangfal szettel maga 4100 Euro elsőre nem ismerve azt mondanám nagyon figyelemre méltó szett és ár .....pld ennél ha valóban akkorát szól a Dynaudionak mennie kell hisz a családnak is élnie kell nem lehet csak a papának a full jó ....Új vagyok a csoportba tudunk szóban is beszélni ?
-
buci68
junior tag
Halihó ! ( Házimozi erősítő kerestetik )
Akinek volt van netán csak hallotta már és nagyon figyelemreméltó volt a hangja ....( segítség kell nem kinevetni a kicsit )))
Stuttgárt mellet lakom a Media Saturm boltjai "üresek" mozi témában Covid Chip hiány stb miatt és "divatja múlóban van az erősítős Mozi itt a Soundbarok ideje mondták ...
Nézegettem teszteket youtube vidik ...erősítő kerestetik gondolatokkal ...Vetítőm van FullHd Viewsonic PJD7720HD [link] vászon 3m átlóval nettflix és hasonlók Streambox : STRONG Leap-S1 4K s, 2017 es Nvidia Shild, Amazon Stic 4K HDR 10+ .....
És ha már nagy a kép akkor ismét moziznánk, már mozis hanggal ...
Van/volt egy Onkyo TX NR 515 de gari idő után HDMI paneless lett igy parkoló pályán van2019 elmentem egy Hifista sráchoz és ott beleszerettem az
AKTÍV Dynaudio Focus XD 200 ba [link] ....van RCA analog bemenet is, a hanfalakon ami érdekes lehet az erősítő Pre Out miatt ugyanis gondoltam hogy a hangzás megmaradjon ne legyen annyi hangfal se elöl.Rákötni a leendő erősítőt analog bemeneten / preout vagy a kis Connektboxan [link] keresztüli RCA J/B bemnetekenDeeee ez még talány .... ugyanis az akkori kereskedőt ma hívtam nem tudta biztosra mondani eme kapcsolat probléma mentes e ha a hangfal kábelesen csatlakozik az erősítőhöz .......
Nehogy a hangfal elektronika stb. bánja.Ami volt a Saturnba Denon AVR S760 elhoztam dicsekedve vele egy fórumon,....de javasolták inkább nem eme belépő hanem legalább a középsszintű Erősítőket, a felhasználók.
Ugyanis van Blu Ray zeném és hát ha koncertesen hallgatnám jó lenne jól / elfogadhatóan szólna a Dynaudió után ......Javasolták a Marantz ot a zeneszeretőbb hangjáértFelmerült erősítők :
Marantz Cinema 60 itt kinn kb újban 1200 Euro [link]
Marantz SR 5015 [link] hasznaltban 600 Euro új kb 1150 Euro
Marantz SR 6015 [link] hasznalt 950 Euro még 1 év garis, új 1350 Euro
Marantz SR 7013 [link] hasznalt 1000 euro még 2 év gari,
Denon ARV X4500H [link] 850 Euro de hamar elkelt ....
de volt ki említette a 3700 újabb típus de van már 3800 is )))
Denon AVC X3700H [link] újban kb 1400 Euro hasznaltban nem láttamIlletve egyik kommentben felmerűlt egy régebbi modell
Denon AVR X 7200W kb 2015 modell [link] 2 tesztbe belefutva 5/5 csillagot kapott, referencia vadként emlegetteék a maga 18kg val .....használban 1000 euro alkudhatóan ..De szívesen veszek más Márka / típust ami a leírtakhoz passzol netán ebben az árban de csúcs volt és még érdemes megvenni .....
Az 5.1 maradványa amit kb 5 éve nem halottam
Magnat Quantum Center 63 [link]
Magnat Quantum 655 4db van !!! [link]
Magnat Quantum Betasub 20A mélyecske ))) [link]
Hangfal kábel kb 8..10 Éve vett Oelbach oxigénmentes kb 10..20m 10E ft körül lehetett annoeszköz még :
CD lejátszó Sony CDP XA 20ES [link]
LG UBK90 Ultra HD 4K Blu-ray-Player ( lehet csere lesz ) [link]
LG BP 730 Blu-ray-Player [link] sajna már a Matrix 4K lemezt nem játszotta le (((( frissítés elvben a legújabb benne ...kb 9 éves modellTetőtéri nappalink van mint egy derékszögű 3 szög az oldal nézetben, kb 5*8m az alapterület .
Az egész térnek a felében van a kanapé és a filmnezés zenélés...Valós érdembeli hozzászólásokat, köszönettel venném Üdv.: Feri
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged