-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
takky-92
csendes tag
válasz
spiky03 #35256 üzenetére
hehe
én is furcsának találtam azt az ezrest, de láttam kivételt (pl. unokatesóméknál).
Akkor a yamaha leszrámegy a PS3 (USB-ről mennek a filmek úgy is) max valami divX-es dvd....
én meg úgy vagyok hogy ha valamit veszek az legyen új
tehát ha addigra nem fogy ki a készlet tuti megveszem, vagy más nem nézek valami más yamahát
-
-
xtremetuning
addikt
válasz
spiky03 #33794 üzenetére
"nem egy emberke volt ott meghallgatni/nézi a rendszerüket és senki sem jött el úgy onnan, hogy "hát ez sz@r volt." Addig, amíg olyanok mennek hozzájuk, akiknek gyengébb a rendszerük, persze, hogy nem kapnak negatív kritikát. Továbbmennék : olyantól meg, akinek jobb van és elég intelligens ember, szintén nem fog kapni, mert az illető megtartja magának a véleményét.
Én anno olvastam a cuccainak a felsorolását, biztos ért hozzá, de semmi extra nem volt a rendszerben, amitől az ember fia eldobná a haját.
Mindezt nem bántásból, csak azért kezeljétek a helyén ezt az 'ért hozzá' dolgot. -
BBéci
legenda
válasz
spiky03 #33794 üzenetére
Ha a gyártó, forgalmazó nem tudott belőlük számomra elfogadható hangzást kicsiholni, akkor annyi és pont.
Pedig mindegyik hangdobozt külön monoblokk hajtotta és egyik alkalommal Emotiva processzor volt előttük.
A tapasztalanokat el lehet kábítani.
Soha többé nem akarok találkozni "Kláruszokkal"! -
BBéci
legenda
válasz
spiky03 #33781 üzenetére
Még nem hallottak jobbat.
Amióta a "Kláruszék" résztvevői a Hiltonos sóknak, azóta mindegyik demócuccukat meghallgattam (kivéve a tavalyit).
Közben figyeltem a közönséget, akik lelkesen, vidáman és elégedetten hallgatták azt, ami hozzáértők számára rettenet. Felesleges olyan embert kérdezni, aki úgyis csak dicsérni fogja a saját "lovát".
Azt is ki merem jelenteni, olyan ember véleményére semmiféle hangzással kapcsolatos témában nem adok, akinek otthon Clarus rendszere van. -
Oldfighter
senior tag
válasz
spiky03 #33560 üzenetére
Nálam is első helyen van továbbra is az 5007-es, főleg ha még egy-két tízessel lejjebb megy az ára. Még a 6007-esen gondolkodom, vagyis osztok-szorzok.
Szerintem még így is jól járna a barátod, a jelenlegi felállással, főleg ha ennyire adott a keret.Pepszi: Feleslegesnek érzem a cserét. Jószerivel egy kategória majdnem a kettő és a Marantz előnyösebb tulajdonságokkal rendelkezik. De ugye ízlések és pofonok...
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
spiky03 #29762 üzenetére
Csak jobb lehet, mint az előző, hisz az egy rx-v459 volt.
Ez egy másik világ és már zenehallgatásban is kiszolgál. Nagyon rég nem hallgattam igazából zenét (család, munka, meg az élet vihara távol vitt tőle), de most újra belendülök. Első körben jó néhány mp3-t beszereztem újra flac-ban, mert most kiugrott a különbség.
Moziban is emelkedett a színvonal, bár azt még nem volt időm annyira tesztelni (inkább a zenére figyeltem), de sokkal részletesebb és pontosabb az egész.
Összesítve: egy nagyon korrekt cucc ez így és használtan nem is fájt annyiba. Már bánom, hogy annak idején a 459-est újonnan vettem. Kár volt. (erősítőt nyugodtan vehet bárki használtan!) -
nebulo5
senior tag
válasz
spiky03 #28262 üzenetére
Ha már Nas-on töröd a fejed, érdemes lenne kicsit beásnod magad a témába. Szerintem, a Synology Nas megoldásban van fantázia. Az általad linkelt NAS eléggé fapados technológia, azért is annyi az ára.
Patice fórumtársunktól alapos felhomályosítást kaphatsz, ha szépen megkéred! -
Sefter
veterán
válasz
spiky03 #28106 üzenetére
nem.
azért vagyok csak kíváncsi, mert arról a yamaháról váltottam a marantz-ra és nem tudom, hogy ennek köszönhetem-e vagy az ezzel egy időben lévő hangfal cseréknek + mélynyomónak (régebben nem volt), hogy klasszisokkal elégedettebb vagyok az új rendszerrel....
tehát az erősítő csere vagy a hangfal csere ütött ekkorát -
Sefter
veterán
-
makaveli666
senior tag
válasz
spiky03 #26912 üzenetére
Kósza polk felbukkant, 50 ért hirdetik, de már csapkodnak rá
remélem én leszek a gyorsabb, meg egy kicsit enged az árból. Amúgy amióta megvan a cucc, azóta ma sikerült félig megnézzek egy filmet, (batman új rész) lehet mondani, hogy szar a hangcucc, de én ennyire jó hangzást még nem hallottam.... nagyon meg vagyok a cuccal elégedve, a mélye is sub nélkül olyat szólt, hogy majdnem kiugrottam az ágyból. (tudom, hogy ennek ellenére kötelező a mély). A hangfalakat nem bánom, egyedül az erősítőt bánom, hogy megvettem.
-
BBéci
legenda
válasz
spiky03 #26176 üzenetére
Honnan szeditek az efféle tecsős izéket? Böngészgetni kell folyamatosan?
Ha meglátom, hogy oda mutat a link, rá sem kattintok, annyira utálom, de ez a saját hülyeségem.Tegnap éjjel végignéztem a Total Recall 2012-t, összességében tetszett, még kicsit izgalmas is volt. Ennek örömére beszerzem a '90-es változatot, mert szinte semmire nem emlékszem belőle.
-
törölt tag
válasz
spiky03 #25998 üzenetére
Bocsi: nem király: királyhágó a Netdepo van a királyhágó utca 10-ben.
Kornert nem ismerem.De az Aida-audio ott van a belvárosban -
-
zolaas
senior tag
válasz
spiky03 #25406 üzenetére
Hát emberek, ha már ennyire favorizáltátok csak nekiveselkedtem mégegyszer. Hááát... ezt kb 30 perc alatt leadtam volna vmi poszt sci-fi sorozatban...történet? van? De minek...én szégyenlem magam, mint aktív könyvolvasó, hogy egy ilyet lefordítanak...könyvben is bűnszar lehet.
Említettél egy filmet amire hasonlít, kapásból nem jut eszembe, de ha nem láttam már vagy 15 féle feldolgozását ennek akkor egyet sem. A 80-as évek végi "B" kategóriás (VHS) Video klubokban adott filmekre hajaz, amit félrészegen néztünk bambám...., de tényleg baromira emlékeztet az egész. És akkor egy konkrétum ami után tényleg jól feldobott a film, majdnem leestem a székről...a henteslegény megmutatja mennyire frankón tud álcát készíteni, erre kurva jó jelenetsort lehetett volna építeni, ehhez képest 2 mp, azt semmi sokkkkk...kész voltam
Végig az vártam, h na majd most...vagy ott a szerelmi szál. Istenem lehet ennél gagyibban banálisabban megoldani vmit? Elhiszi ezt a szart vki egyáltalán?? Úristen, van a gyerekkori barát, akitől elviszik mariskát, majd jól összerakják a henteslegénnyel, (akivel mellesleg ellenfelek ám!), majd voilá....prix prax prux és lőn csuda egymásba szeretnek és mindenkit legyőznek (nem mellesleg, micsoda jelenetek, ha már akciófilm....minimaxon több a gyilok, és ötletesebb halálok) megnyerik a versenyt azt mehetnek haza gyereket csinálni, akik mehetnek újra versenybe
DD Ez mi a f@sz akar lenni??? Nahát akkor ezennel kijelentem, hogy vagy én vagyok izlés ficamos vagy pedig te
Kérdenem, mi a jóisten tetszett ebben a filmben? Ha nem akarsz ne válaszolj, de tényleg érdekel, és nem sértegetni akarlak vagy ilyesmi.
-
zolaas
senior tag
-
BBéci
legenda
válasz
spiky03 #24939 üzenetére
Teljesen téves megközelítés.
A nagyobb (legyen 92 dB) érzékenység azt jelenti, hogy egységnyi teljesítmény bevitelével hangosabb lesz, nagyobb hangnyomást fog létrehozni, mint amelyik 86 decibeles. Tehát nagyobb teljesítményű erősítőt kell hozzá használni.
Ennek semmi köze a hangminőséghez, se ahhoz, hogy halkan hogyan fog szólni.(#24941) slashing
200000 forintból újonnan nem kapsz olyan házimozi rendszert, amin lenne értelme HD hangokkal foglalkozni.
Ennyi pénzből ritka nagy butaság új készülékekben gondolkozni. Sőt, a duplájából is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged