- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Fotók, videók mobillal
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
MasterMark #64338 üzenetére
ott van a kartya
de akkor direkt decoderbol egy ilyen pl tokeletes lenne nekem, ugye? -
törölt tag
válasz
MasterMark #63930 üzenetére
Ahhoz Pioneer vagy Denon lejátszó kellene. Más nem használ i-linket bár lehet kivétel (onkyo volt régebben, de átállt a hdmi-re).
Meg displayport jó megoldás (sony használja) csak drága a csatlakozó hozzá. -
Mimura
csendes tag
válasz
MasterMark #63878 üzenetére
Igazából elég régi kicsi vékony kábel. A beállítások elvileg jók.
-
hesszusz
tag
válasz
MasterMark #63837 üzenetére
szerintem simán a dobozok sorbakötve és ugy direktbe rá a center kimenetre...szerintem...
-
törölt tag
válasz
MasterMark #63722 üzenetére
Kácsás kép szerint nézve: fehér a jelvezeték, piros a test, ezeket osztod kétfelé de szerintem a képet nézve van nekik erre gyártott speckó osztójuk. a külsö rézfonat inkáb árnyékolás szerepet tölt be.
-
törölt tag
válasz
MasterMark #63712 üzenetére
Köszönöm, és Warter-nek is, rendeltem is egy elosztót
zolaas, ugye azt nem nekem szántad, hogy diódát kell tenni az elosztóra a két ág közé?
Valószínűleg nem, de az én kérdésem is hasonló, ezért nem árt az óvatosságszerk:
blakey tényleg? Hát ha ezt tudom ....
Mindenesetre köszönöm Neked is
Aha, akkor most esett le, Warter milyen baloldaliról beszél
-
zolaas
senior tag
válasz
MasterMark #63712 üzenetére
A képen 1 sztereó kábelt mutatsz, de a sub kábel csak mono és az van kettéosztva. Legalábbis én úgy csinálnám. Viszont egy diódát biztos tennék a ( illetve a gyáriakban gondolom van is) a 2 ág közé.
-
junkpod
veterán
válasz
MasterMark #63672 üzenetére
Még szűz...
-
motoros21
csendes tag
válasz
MasterMark #63602 üzenetére
Értem, végülis max hangerő környékén teszteltük, és az meglepett, hogy a hangos effektekhez képest a beszéd és egyéb hangerőt csak közepesen hangosnak mondanám, tehát még hangosabat el tudtam volna képzelni.
Viszont a szoba, ahová kerülne mindössze kb. 14-16nm.
-
Mankó
veterán
válasz
MasterMark #63519 üzenetére
Eddig 80 hz-en volt, előtte full band, automatikusan 60-70-re lőtte. Most érezhetően már filmek alatt. Dts zene alatt megy, sima flac alatt is lehet hogy megy, de én nem érzem.
Nálam pure direct is van, mozi alatt mire állítsam ha pl. DTS HD-MA ? Vagy azt majd automatikusan észleli? Thx Cinema-n volt film alatt, de amikor indult a film mutatta, hogy dts.
Most 50%-on van a mély, meg 120hz-re állítva menüben. Megvárom mit állít mikrofonnal, aztán majd meglátjuk. Ha nagyobb mélyet akarok, akkor csak tekerjem mondjuk 70-re és kész?
Edgeri: Ezen én is gondolkoztam, amíg a Genius volt nem is volt semmi baj, hogy két szekrény közé raktam mert előre fele szólt a mély, de most lefele szól és szerintem nálam sokat rontana, ha egyszerűen beraknám a két szekrény közé.
Erősítő fölött mennyi szabad hely legyen? most egészen a plafonig van hely, de tervezem kicsit átrendezni az erősító sub helyét.
-
Mankó
veterán
válasz
MasterMark #63509 üzenetére
Nem, azzal kezdtem. A dire strait alatt meg visszadugódott?
Most más elrendezésen agyalok úgyis, szóval újra rakom a kábeleket, sőt most egy új 3 m-es sub kábelt is kapott már. Na ezzel még nem próbáltam ki. A kalibrálás is majd csak most jön.A cross over most maxon van, koppanásig óra mutató járásával meg egyezőleg. Esetleg nem a másik irányba kellene rakni?
-
Mankó
veterán
válasz
MasterMark #63507 üzenetére
Eddig szólt, csak aztán miután el kezdtünk játszani elment a mély valami beállítás hatására.
Média lejátszón megy minden különben nas-ról hálózaton keresztül. A Dire Strait is onnan szólt, azon volt mély, dts flac, minden máson nem.
Esetleg egy fimrware update helyre rakhatja a beállításokat, vagy csak ha aprólékosan végig nézem az összes beállítást? Menüben nem láttam semmi szokatlant, sub mindenhol engedélyezve van. -
Mankó
veterán
válasz
MasterMark #63504 üzenetére
Xbox 360, média lejátszó erősítőre, erősítő tv-re. Minden 1.4-es hdmi-vel.
-
Norbi 72
veterán
válasz
MasterMark #63485 üzenetére
Szerintem is,de én azt várom,Mankónál mit állított a kalibráció.De csináljon egy resetet,új kalibráció,és utána.
A double bass-ra csak kipróbálásra írtam On-t,a sub miatt.Bár én nem kalibrálnék,de egyszer ki lehet próbálni..
-
Norbi 72
veterán
válasz
MasterMark #63478 üzenetére
-
Mankó
veterán
válasz
MasterMark #63442 üzenetére
Ok, ez már tiszta. De mi lenne az a left, right? Azt akkor nem is kell ugye használni?
Beállítottam a mélyet 50%-ra a cross overt kb. 80-ra és ennyi? Majd a mérő mikrofonnal az erősítő beállítja amit akar én meg majd finomítok rajta manuálisan?
Hirtelen ennyi, most csak próbálunk egyet, majd holnap szórakozok vele délután, ha meg lesz a normális kábel. -
DjKoxi
senior tag
válasz
MasterMark #63424 üzenetére
Nem értem a kérdést? Vonali, Line, RCA ez mind előerősített kimenet. A hangfalkimenet meg erősített.
Van olyan RCA kimenet is ami független a hangerőszabályzó állapotától.Mastermark - lehet én tudom rosszul. Elolvasom mi van az RCA mellé írva és beledugom azt a vezetéket ami oda való. Nagyon mélyen én sem értek hozzá, és lehet tévedésben is vagyok.
Sanci38 - arról a kimenetről beszélek amibe az aktív szub RCA vezetékét kell dugni.
-
spiky03
veterán
válasz
MasterMark #63418 üzenetére
Majd írd le, hogy milyen lett az eredmény, mert én is ilyesmiben gondolkodom.
Akkora kell kb nekem is. -
atoka1
tag
válasz
MasterMark #63386 üzenetére
-
atoka1
tag
válasz
MasterMark #63382 üzenetére
Sikerült, hibátlanul megy. Még egyszer köszi a segítséget!
-
atoka1
tag
válasz
MasterMark #63382 üzenetére
Köszi, közben én is találtam egy ábrát a lábkiosztásokról. Rögtön össze is rittyentem.
-
TCr
veterán
válasz
MasterMark #63362 üzenetére
Center loudspeaker stand.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
MasterMark #63362 üzenetére
Passz, igazából nem tudom hogy a jobb. Próbálgasd!
-
Tamoo
nagyúr
válasz
MasterMark #63352 üzenetére
Nyilván az árnyékolt szub kábel ami avr - szub végfok közé megy.
Szerintem. -
Tamoo
nagyúr
válasz
MasterMark #63349 üzenetére
Végfok - szub közt szokás szerintem. Nem?
Mivel az többnyire be van építve.
(tudom, hogy passzív szubod van) -
Norbi 72
veterán
válasz
MasterMark #63345 üzenetére
Tessék:[link]
-
Tamoo
nagyúr
válasz
MasterMark #63345 üzenetére
Pl. Acoustic Research AP-051N (nem ismerem, csak linkelem)
-
Dorian
félisten
válasz
MasterMark #63260 üzenetére
Ne foglalkozz ezzel, forgasd be a surroundokat a fejed felé.
Akkor rakd fel így tartó nélkül, aztán ha nem tatszik az eredmény még mindig vehetsz hozzá később.
-
Víz Elek
senior tag
válasz
MasterMark #63244 üzenetére
Akkor mondom neki, hogy vegye meg..
-
Víz Elek
senior tag
válasz
MasterMark #63242 üzenetére
Akkor nevezzük sz@rnak, de ez így megoldható lenne szerinted?
-
fess
őstag
válasz
MasterMark #59538 üzenetére
Ma összekötöttem egy ilyennel a tv-t az erősítővel. Ha csak a tv-t nézem van hang az erősítőn , ha a tv össze van kötve egy laptoppal hdmi-n keresztül van hang,de ha a tv-n az usb-n keresztül akarok filmet nézni,zenét hallgatni nincs hang az erősítőn,csak a tv-n. Ez mitől lehet?
-
pure09
csendes tag
válasz
MasterMark #63160 üzenetére
Igen de arra a passzív subot nem tudom rákötni így nem lenne teljes értékű szett azokkal a pittyogókkal kevés lenne a mozi élmény sub nélkül. Az nincs tervben egyenlőre hogy egész szettbe fektessek hely hiány és kihasználatlanság miatt meg persze az 150 alatt nem állna meg.
Így még mindig fenn áll a kérdésem hogy a surround csatornákon vágott frekvencia jön-e 150Hz-től felfele vagy nincs vágva és teljes tartományban jön a jel az "erősítőből" és a hangfalak vannak korlátozva? -
Mankó
veterán
válasz
MasterMark #63133 üzenetére
Srácok akkor most melyik legyen? A reflex nyílást is figyelembe véve.
Már most 1-2 ezer forint nem számít, ha 200 fölött vagyok így is, csak tutira jó legyen!Mástól is jöhet ajánlat!
-
BBéci
legenda
válasz
MasterMark #63085 üzenetére
Ez jutott eszembe nekem is.
(#63086) Dorian
Xtremetuning szubládái milyen távolságra vannak a falaktól? Hallottál valami zavaró reflexiót? -
Dorian
félisten
válasz
MasterMark #63088 üzenetére
-
nubreed
veterán
válasz
Nincs és sosem volt teljesen rajta a falon a sub. Csak az előző kábelemmel, közelebb volt a falhoz, mint az újjal és az már egy kipróbált, bevált dolog volt, a szoba körülémnyeihez igazitva, mérő mikrofonos és szabadhallásos tesztek alapján, így szóltak nagyon szépek a mélyek, stb.
Más:
JBL ES20 beleillik háttérsugárzónak egy olyan rendszerbe, ahol a front, sub és center hangfalak JBL Northridge sorozatúak? Úgy értem, nem ütne e el jelentősen hangzásban ezektől? Mert amúgy jó vtelnek tűnik az ES20.@robi-k: köszi, akkor majd próbálom!
-
Dorian
félisten
válasz
Pedig az sem jó, ha a fal és a membrán közti távolság túl nagy, mert akkor reflexiók lépnek fel a suba-tartományban.
-
b.daniel
senior tag
válasz
MasterMark #62965 üzenetére
Sikerült, hálás köszönet
-
b.daniel
senior tag
válasz
MasterMark #62961 üzenetére
Nincs,tudnál segíteni hog ez mit takar? Közben elkezdem megint átnyálazni a használatit.
-
Pepe07
csendes tag
válasz
MasterMark #62864 üzenetére
20m2, 50m3.
De ez még nem aktuális, a mélynyomó valószínűleg a rendszer utolsó eleme lesz. Nincs 400 a zsebben
Inkább a front-center párosítás, ami érdekes lehet.Nagyra értékelem a segítő szándékod, és szeretném egyeztetni az általatok javasoltakat a pénztárcámmal, és az elképzeléseimmel. A legjobb kompromisszumnak a fokozatos építkezést tartom. Ha most csak egy jó hangfalpárt veszek, már sokat léptem előre, de az ember szeretne dolgokat, és ezt a surroundot tervbe vettem. Ha később lesz meg, akkor később lesz, de jó lenne, ha nem kellene az esetleg bevált rendszer elemeket miatta cserélgetni.
-
tevike
senior tag
válasz
MasterMark #62786 üzenetére
Azzal a kis műanyag osztóval ami az elektromos dobozokban is szokott lenni ?
Az nem játszik, hogy a meglévő csíptetős végét össze sodrom egy újjal, és le szikszalagozom? Mert még talán kulturáltabban néz ki mint egy műanyag kocka.Amúgy merre van Budapesten ilyen bolt, ahol kapható zsineg, nem tudja senki?
-
tevike
senior tag
válasz
MasterMark #62783 üzenetére
Valahogyan biztosan szét lehet barmolni, de maximum a fába csavart csavarokat lehet kiszedni..stb, nem ez egy minihifi, amiről még beszéltünk anno veled privátban is
-
válasz
MasterMark #62758 üzenetére
Ez ugyanolyan, mint ami megadta magát nálam?
Még egyszer megkérdem, esetleg valaki tudna egy szervizt, ahol rá tudnának nézni az enyémre?
Sajnos így látatlanban nehéz eldöntenem, hogy hova érdemes küldenem.
Viszont, ha valaki ajánlana egy megbízható helyet, ahol rá tudnának nézni, annak nagyon szívesen elhinném és megköszönném. -
Sefter
veterán
válasz
MasterMark #62758 üzenetére
Gratulálok, írj majd pár sort a különbségekről
-
Toobee
veterán
válasz
MasterMark #62701 üzenetére
Úgy ki lesz elemezve minden kép, hogy még a végén meglátjuk xt-t, ahogy megcsillan a csávakeverő lányríkatója a Focalokon
-
xtremetuning
addikt
válasz
MasterMark #62692 üzenetére
Mindig is mozi és sztereó volt együtt. De külön-külön kezelve. Egy közös pontjuk van a 2 front. Pont ezért nehéz az életem. A két dolgot nagyon nehéz együtt kezelni.
A mostani képek pedig ugyanarra a vászonra vetítve készültek. Ez marad véglegesre, mert itt a vetítő határa.
-
xtremetuning
addikt
válasz
MasterMark #62692 üzenetére
Nem. A múltkori vászon 21:9-es maszkolható volt kisebb 16:9 felülettel, de nem tetszett a raszterezettsége és a fehérje. Ez a mostani egy akkora 16:9-es vászon, ami sokkal nagyobb 16:9-et tud, ellenben ugyan akkora a 21:9 felülete, mint a múltkorié. Így minden faxa, csak dolgozni kellett egy kicsit a gépekkel, hogy a mennyiség ne menjen a minőség rovására.
Az az él egy hajszál a lencsém előtt....
, majd kiszedem, ha lesz elég lelkierőm.
-
xtremetuning
addikt
válasz
MasterMark #62686 üzenetére
Oblivionnak más a színvilága + a fényképező gépem ennyit tud mátrix fénymérésen...
Ez most egy másik vászon, ami végleg marad.
Amit meg nézni kell (lehet), az az, hogy mekkora a felület és még mindig megvan a kontraszt, fekete, élesség, rajzolat, satöbbi....
-
Tamoo
nagyúr
válasz
MasterMark #62663 üzenetére
Aha, kábel irányt. óóó most hogy mondod, tényleg. Úgy lenne logikus. De nem terveztem felülre dugni.
Már a fene se tudja hogy kellene.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
MasterMark #62635 üzenetére
pedig a jbl sem volt éppen "éles".
-
Dorian
félisten
válasz
MasterMark #62613 üzenetére
Nem hiszem, hogy keveri, csak nála nem lehet külön állítani a kettőt.
-
Norbi 72
veterán
válasz
MasterMark #62571 üzenetére
A frontokon,az dolgozik.
Hétalvó:Igazad van,én szinte csak mozira használom.
-
xtremetuning
addikt
válasz
MasterMark #62436 üzenetére
Focalnak tessék panaszkodni, ők fényezték ilyenre.... (illetve a Porsche gyár)....
-
nebulo5
senior tag
válasz
MasterMark #62436 üzenetére
teljesen felesleges összereggatni! Finomabb dörzspapírral hatásosan lehet mattítani a visszatükröződő felületeket!
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
MasterMark #62389 üzenetére
köszi szépen
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
MasterMark #62386 üzenetére
Neki is az első házimozija lesz ez. Előtte csupán az enyémet hallotta szólni, mert másnak a családban nincs. Esetleg Budapesten tudtok valami helyet, ahol élőben meg lehetne pár erősítőt és hangfalat nézni, hallgatni ??
-
spiky03
veterán
válasz
MasterMark #62356 üzenetére
Annyira azért nincs.
Meg sajnos csak ennyi helyem van azon az oldalt.
A jobb oldali font az mozgatható. -
nubreed
veterán
válasz
MasterMark #62122 üzenetére
Ok értem.
Köszi.
-
válasz
MasterMark #62129 üzenetére
Pioneer hangszórók.
Pontosat nem tudok még írni,mert azok még kint vannak Angliában.
Majd ha visszamegyek akkor megnézem. -
Lajos1966
tag
válasz
MasterMark #62120 üzenetére
akoska07 kerete kb. 50 ezer.Régi Denon még csak-csak,de a többi biztos nem fér ebbe bele.
-
nubreed
veterán
válasz
MasterMark #62120 üzenetére
Most mire gondolsz?
-
válasz
MasterMark #62089 üzenetére
Kipipáltam az spdif-t a lejátszóban,és teszteltem azzal amit linkeltél,és szépen körbe ment a hang.
-
válasz
MasterMark #62086 üzenetére
VLC-t használok lejátszónak.
Közben már felraktam az AC3Filtert is.
-
válasz
MasterMark #62084 üzenetére
Melyik lejátszóban ?
Igen youtube-n néztem teszteket.
Mindjárt töltök le vmi 5.1 tesztet.
-
fape
senior tag
válasz
MasterMark #62029 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors választ.
Tehát akkor ha jól értem: a Denon AVR-X500 + Eltax Universe HCP és a Onkyo HT-R 558 + SKF-4800 + SKS-4800 érdemes meghallgatni, hogy melyik szól jobban?
Látatlanba/"hallatlanba" a Denon jobban tetszik
ui.: Boldog újévet mindenkinek.
-
Norbi 72
veterán
válasz
MasterMark #62027 üzenetére
Igen,rád gondoltam!
Az Onkyo szett is fapados(313-as vas),de lehet,hogy megér egy meghallgatást.A tv hangjánál biztos jobb.
Én se ismerem ezeket.Ahogy olvasom,ügyesen lavirozol a bögreszettek világában..
-
Norbi 72
veterán
válasz
MasterMark #61729 üzenetére
Elolvastam Patice írását újra,ott nem fotózott,de velős véleményt mondott róla..
Na mindegy,a lényeg hogy nem ajánlott.
-
BBéci
legenda
válasz
MasterMark #61656 üzenetére
Ezerszer inkább fali konzol, mint másfél méter magas állvány.
-
Willie
őstag
válasz
MasterMark #61535 üzenetére
Tényleg ott van, bocsi!
Figyelmetlen voltam.
Gondolkozok rajta, de én első körben USB-s változatra gondoltam.
-
Willie
őstag
válasz
MasterMark #61533 üzenetére
Köszönöm, tudnál egy pontos típust mondani?
Easycap?
-
ratobi
senior tag
válasz
MasterMark #61517 üzenetére
Kellene...de ez van.
-
daniel2121
őstag
válasz
MasterMark #61514 üzenetére
Gondolom, hogy tudod nem is azért írtam.
-
daniel2121
őstag
válasz
MasterMark #61495 üzenetére
Bbéci kényes az ilyenre, nem nagyon szereti a nyelvtani argót.
-
BBéci
legenda
válasz
MasterMark #61487 üzenetére
"szikszalag"
Az olyan, mint a szikvíz?
-
válasz
MasterMark #61492 üzenetére
Ilyenre inkább nem vállalkoznék.
-
válasz
MasterMark #61487 üzenetére
Hát remélem,hogy megvan még vhol,mert emiatt tuti nem veszek külön hangkártyát.
Akkor dobom kukába az egészet.Srácok nagyon nagyok vagytok!
Köszi az eddigi segitséget. -
válasz
MasterMark #61485 üzenetére
Vhol volt nekem ilyenem.
Még vmelyik régi alaplapomhoz adták.
Talán még meg van.Holnap feltúrom a cuccokat.
-
válasz
MasterMark #61473 üzenetére
-
Tamoo
nagyúr
válasz
MasterMark #61459 üzenetére
Nem mondtam, hogy nem jó, sose próbáltam milyen. Csak volt egy egységes szettem, nyilván nem dobtam egy pár Canton miatt.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
MasterMark #61456 üzenetére
Nekem is tetszett. Zenére simán együtt tudtam volna élni vele a Concept 6 helyett. Komolyan mondom, hogy több dologban volt jobb tőle mint amiben gyengébb. Csak hát a mozi...
Az FR1-et egy darabig átvittem ősökhöz, 5x5-ös szobában volt elhelyezve szépen állványon, sztereó erősítővel, normális kábelezéssel és mégis egyszerűen sokkal rosszabbul szólt, mint nálam a kis lyukban.Nem is a szobaméret miatt, hanem ott csapnivaló volt az akusztika. Borzasztó sokat számított. Ezért is lett többek közt eladva az az egész cucc mindenestől.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
MasterMark #61059 üzenetére
Nem, én szereztem be és én küldtem nekik hogy ezzel kérem.
-
Norbi 72
veterán
válasz
MasterMark #61019 üzenetére
-
Víz Elek
senior tag
válasz
MasterMark #60851 üzenetére
Így szerettem volna hangot lehelni az orion hangfalszettbe, de nem akaródzik ez nekem..
TV-ből optic out, keverőbe optic in, majd rca out, orionba meg aux in..
-
lemmy9
őstag
válasz
MasterMark #60836 üzenetére
Ja-ja, ott a kacsintásom.
A valamire valót értsd szó szerint.
-
válasz
MasterMark #60799 üzenetére
"Te vetted le, vagy hiányzik a banándugóról a műanyag izé?"
Én vettem le, megvan a csavar, direkt ilyen fotót csináltam, amikor a hangfalkábelt és annak csatlakoztatását, dugózását tárgyaltuk.
-
TCr
veterán
válasz
MasterMark #60744 üzenetére
A távoli képen benéztem az erősítőt centernek.
-
Víz Elek
senior tag
válasz
MasterMark #60544 üzenetére
Azaz érdekes, hogy most rákötöttem a hangfalakat egy samsung hifi erősítőjére, és ott szóltak...
Akkor ezek szerint a sub ládában van a gebasz? -
gógyi
aktív tag
válasz
MasterMark #60608 üzenetére
Ja
-
gógyi
aktív tag
válasz
MasterMark #60603 üzenetére
Vadi új cucc, hogy lenne kikapcsolva? Próbálgattam a manuális beállításokat is, semmi.
-
Norbi 72
veterán
válasz
MasterMark #60603 üzenetére
Időnként nagyon gonosz vagy...
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz
MasterMark #60593 üzenetére
Jól néz ki
Most utánagondolva, megint a konvektor a gondom, meg az erkélyajtó. Talán a radiátor nem ontja annyira a meleget, de azért lehet nem lenne jó ötlet a közelébe tenni bármit is. Meg ugye az a fránya ajtó.
Na mind1, majd alszom még rá párat, aztán majd jövök vissza ha megint van valami elme roggyant kérdésem
Mindenkinek köszönöm az infókat. Elkezdem feldolgozni őket -
válasz
MasterMark #60579 üzenetére
Most ezt komolyan kérdezed?
-
Norbi 72
veterán
válasz
MasterMark #60565 üzenetére
Liszi: Kössed már össze a tv-vel!!!
A hülye fogalmak miatt ki kellett mennem tequláért...
-
gógyi
aktív tag
válasz
MasterMark #60548 üzenetére
Átkötöttem a frontokat, a jobb eleje a másik kábellel sem szól!
Mit lehet ilyenkor csinálni ? Vissza kell vinni a Denont 360 kilométerre ahol vettem?
Hoppppá!!!!!!!!! ezt nagyon benéztem
A kábelt cseréltem fel és így nem szól a jobb front, akkor a kábel a hunyó!!!! Na de evvel mihez kezdjek? Daraboljam kisebbre?
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz
MasterMark #60552 üzenetére
Köszi, átolvasom.
Egy Denon AVR-1312 erősítő, egy Eltax 5.0 szett és egy Eltax aktív mély.@Norbi:
Szerinted is hosszába kellene elrendeznem?Én a későbbi projektor miatt is arra szavaznék, meg úgy mintha nagyobb lenne a tér
-
válasz
"Nyomtad hosszan a menü gombot? Ezt valahol itt olvastam feljebb, de most nem találom, szóval nem biztos."
Máshogy nem lehet belépni az Arcam menüjébe, tehát nyomtam, az első perctől fogva.
(#60545) Norbi 72 : Na jó, de itt hova dugom a vezetéket, ami az Arcam sárga aljzatából jön? És ez miben nyújt mást az én szempontomból, mint ez?
Szerk.: Jaaa, ez már más, de "ez miben nyújt mást az én szempontomból" ?
-
Norbi 72
veterán
válasz
MasterMark #60546 üzenetére
Így jobb?[link]
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz
De azért nem jó, mert zsúfolva lesz a hely a bútorok miatt vagy alapból kevés a 3,5m távolság?
-
Víz Elek
senior tag
válasz
MasterMark #60540 üzenetére
De hát most vettem, zsír újonnan.. nagyon örülök neki, hogyha besz*rt.
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz
MasterMark #60540 üzenetére
Igen, azt szeretném lecserélni egy 3+2+1 garnitúrára.
Arra kérdeztem, hogy ha az meg lesz, és keresztbe rendezem el, akkor nem lesz-e túl zsúfolt, illetve közel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest