- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
motoros21
csendes tag
válasz
devil-k #63604 üzenetére
Köszi a tippet, le is csaptam a Pioneer VSX-520 erősítőre és az Onkyo 5.0 hangfalrendszerre. (SKF-4700, SKS-4700)
Most akarok hozzá egy aktív mélyládát is, ebben kérhetek segítséget?
Ez mennyire tűnik jó vételnek? http://aprod.hu/hirdetes/hazimozi-melynyomo-wharfedale-sub-woofer-amplifier-ID1HPx3.html#c3cf74b9bbKöszi!
-
motoros21
csendes tag
válasz
Csabroncka #63606 üzenetére
Értem.
Végülis a zene nem lényeg.És amit említettem aktív mélyládás Jamo megoldás külön 5.1 erősítővel?
Azzal sem lehet jó hangélményt varázsolni a film alá ebbe a kis szobába?
-
motoros21
csendes tag
válasz
MasterMark #63602 üzenetére
Értem, végülis max hangerő környékén teszteltük, és az meglepett, hogy a hangos effektekhez képest a beszéd és egyéb hangerőt csak közepesen hangosnak mondanám, tehát még hangosabat el tudtam volna képzelni.
Viszont a szoba, ahová kerülne mindössze kb. 14-16nm.
-
motoros21
csendes tag
válasz
Csabroncka #63596 üzenetére
Nekem is erre húz a szívem, de tegnap az egyik barátom mutatta a kb. 5 éves LG házimoziját, és meglepett, h milyen jól szóltka a filmben az effektek rajta...
Ilyenje van: http://www.edigital.hu/product.php?productid=38051
Emiatt gondolkodtam el, h ha az 5 éves cucc ilyen jól szól, akkor mit tudhat egy 2013-as változat...
-
motoros21
csendes tag
Sziasztok,
Az LG tévémhez szeretnék 5.1-es hangrendszert venni, lehetőleg 50-100e ft között.
3 elérhető lehetőséget látok jelenleg, és tapasztalat híján nem tudok még dönteni.
Az első opció, hogy bemegyek egy áruházba, és veszek egy komplett rendszert, pl. LG, Sony és Samsung, ami álló hangfalakkal van szerelve, és van hozzá erősítővel egybeépített Blu-Ray lejátszó. (Kb. 60-100e)
A második, hogy szintén egy áruházban veszek eszközt, méghozzá egy erősítővel összecsomagolt falra szerelhető hangfalrendszert. (Pl. Pioneer, kb. 60-90e)
A harmadik lehetőségem, h átveszem az egyik barátom Jamo hangalait, és veszek mellé egy használt v. új erősítőt, amin van optikai bemenet. (A hangfalak között van egy Jamo SW6000-A aktív mélyláda, 4db PJ Jamo "SC-6000"-s surround hangfal és egy PJ Jamo "CC6000"-s center. Ez kb. 25-35e Ft lenne+ a használt erősítő kb. 30 v. egy új Pioneer kb. 60, tehát összesen 55-95e)
A dilemma abban rejlik, hogy a fentiekből melyik választásával lehet kihozni a legjobb hangminőséget filmnézéshez. (Akár BD lemezt indítva, akár USB-ről v. tévéről játszott HD film esetén...
Köszi a tippeket, remélem Ti jobban ismeritek a fenti eszközök vmelyikét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futás, futópályák
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Wise (ex-TransferWise)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Battlefield 6
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG (UE75CU7172) 190CM 4K SMART PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ÚJ MODELL! AKCIÓ!
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eladó egy XMG P406 laptop
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest