- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
Hirdetés
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
burtione
tag
válasz
motoros21 #63609 üzenetére
Szeva. Elmondom a tapasztalataimat. Nekem volt egy Genius 5005-ös házimozi rendszerem, filmezésre tökéletes volt. Zenehallgatásra ilyen kis szobára szerintem elég, hacsak nem akarsz nagy bulikat csapni. De engem is idegesített, hogy milyen is lehet, amit a nagyok (fórumosok) mondanak. Vettem 5.1-es erősítőt 4 front hangfalat centert. Ennyire futotta a pénzemből, egyenlőre.
Azt mondhatom, hogy ha filmezésre akarod használni, nyugodtan vegyél szettet. Ha normálisan hallgatod, akár zenehallgatásra is tökéletes...azt nekem meg senki ne mondja, hogy 50-60 watton akkora különbséget venne észre a hangzás között..ebbe csak azok kötnek bele, akik már bogarasak ilyen téren, akiknek mániájuk az ilyesmi és akiknek nem 100-200k-s motyójuk van. Én is szeretem a minőséget, de mivel mindenkinek megvan, hogy mit engedhet meg magának.
Egy gyári 5.1 szettet már 30-40k-tól birsz szerezni újat, a bd lejátszót nem tudom. De nekem eddig ez az egész motyó benne van 100k-ban és még hiányzik egy mélynyomó + 2 sourrund.
Persze jobbnak jobb, minőségesebb a hang, főleg a zene, de csak akkor veszem igazán észre ha hangosabban hallgatom, mivel most az össz hangerő 800watt sinusban, az 5.1 meg 160 watt volt összesen.
Ez is egy olyan dolog mint mikor tv-t veszel...a fórumosok lenézik az alsó és középkategóriát mert 200-300k-val már lehet sokkal nagyobbat jobbat venni. Megveszed a best buy-t a középkategóriában beállítod a képet, aztán meg mindent úgy fogsz nézni...
, remélem érted, hogy mire gondoltam.
És a fórumosoknak. Nem blamálni akartalak benneteket, egyáltalán, sőt sokat segitetek az embereknek, csak néha nem vagytok tisztában azzal, hogy egyesek mire is szeretnék használni az adott készüléket, hogy mik az ők igényei...
-
Csabroncka
addikt
válasz
motoros21 #63605 üzenetére
Kicsit félreértesz minket. Alapvetően ezek a szettek nem alkalmasak normális zene hallgatásra.
Hangos hangos, igen azt anyáméknál is tapasztaltam, inkább zavaró ahogy torzítanak. De nem is ez a lényeg, egy jó házimozit halkan is elég szépen lehet élvezni.Ha mindenáron akarsz ilyet venni, akkor nyugodtan, ami jobban tetszik, de a zenehallgatás és a házimozi minőségétől nagyon messze vannak, itt a fórumon legtöbben pénzkidobásnak tartják ezeket a készülékeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Music Hall a15.3 integrált erősítő Phono bemenettel
- FiiO FT3 350ohm-os fejhallgató szinte új 22 hónap garanciával eladó
- HARMAN/KARDON AVR 25 MK II
- TCL 55C745 TV 4K FALD, HDR Dolby Vision, DTS, 2029.07-ig garanciális, dobozában, fóliás, karcmentes.
- FiiO K9 AKM DAC/AMP szinte új közel 2év garanciával eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest